Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ ε ρε φασαρια ο μικρος χαχαχα!!!!!!!

αχ κοριτσια κ γω στεναχωριεμαι γενικα με τις αρρωστιες αλλα ειδικα τετοιες μερες ενας λογος παραπανω κ ποσο μαλλον αν ειναι παιδακια!!!!!για αυτο ας εχουμε υγεια κ ολα τ αλλα ερχονται!!!!!!!

εμεις αυριο θα παμε στην πεθερα για φαι!!!!!!!!θα κανει ρολο χοιρινο!!!!!!!!!!

κοριτσια κλεινουν τα ματια μου!!!!!!!!καλο βραδυ σε ολες!!!!!!!!κ στα παιδακια ρουφηχτα φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΣΥΜΠΕΘΕΕΕΕΕΕΡΑ ΜΟΥ και εμενα ετσι κανει η φμ αλλα με το νερο το οποιο το βασω στο μπιμπερο και το κουναει πανω-κατω η με το αλατι που ειναι στο πλαστικη συσκευασια και οταν το κουναει κανει "χριτσι-χριτσι" :rolleyes:. Τι να πεις??? αβυσσος η ψυχη τους :rolleyes:.

Κοριτσακια μου γλυκα θα σας καληνυχτησω, νυσταξα και αυριο το πρωι εχω ετοιμασιες για να παμε μετα στην πεθερα μου και στην αδερφη της. Μετα θα παμε και μια βολτα απο τη νονα μας για τα καθεκαστα. Οποτε λογικα θα επιστρεψουμε το βραδυ. Θα μπω ομως σιγουρα το πρωι να σας καλημερισω πριν φυγουμε...!!!

Καληνυχτα και ονειρα γλυκα και χριστουγεννιατικα...!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΟΟΟΟΛΕΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΕΛΠΙΔΑ, ΠΙΣΤΗ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας φιλωωωωωωωωωωωωωωωω.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσάκια μουυυυυυυ!!!!!Αγαπημένες μουυυυυυυ!!!!Άργησα αλλά μπήκα!!!

Δεν θα μπορούσα χωρίς να ευχηθώ σε όλες μας καλα Χριστούγεννα με υγεία κι ευτυχία για μας και τα παιδάκια μας και τις οικογένειες μας αλλά και για όλο τον κόσμο!!!!Και Αγάπη για Ολουυυυυυς!!!!

Εμείς είμαστε καλα απλώς έχει χαλασει ο υπολογιστής μου και του άντρα μου είναι σε άλλο δωμάτιο και δεν μου είναι εύκολο ενώ τον δικό μου τον έχω στην κουζίνα και τσαααααααααακ!!!!Ότι ώρα θέλω μπαίνω στο αψε σβήσε!!!!!!!!!!Και στέλνω από το κινητό το οποίο θελει τον χρόνο του και ήμουνα πολύ πιεσμενη αυτές τις μέρες.Δουλειες,ψώνια κτλ.

Σας σκέφτομαι όλες όμως κάθε μέρα!!!!

Εχθες ήρθε η παιδίατρος.Ο μικρός ειναι 4050γρμ,55 πόντους,και ειναι μια χαρά.Του κάναμε και την εξετασουλα για θυροειδη και βγήκε μια χαρά φυσιολογική!!!

Κατά τα αλλα μας εδωσε γάλα της ιδιας εταιρείας για τους κολικους,και πίνουμε τώρα 150ml γιατί έχουμε τον αχόρταγο!!!χαχαχαχαχαχαχα!!!!

Θαλειτσα μου μα χαίρεσαι τον γιόκα σου!!!Πάντα γέρος κι ευτυχισμένος!!!

Γιολα μου πολύχρονη να είσαι πάντα καλα και να χαίρεσαι τα βλασταρακια σου!!!Άντε τελείωσε κι η δική σου ταλαιπωρία και είσαι σπίτι σου να απολαύσεις τις γιορτές με τα παιδάκια σου και τον αντρουλη σου!!!

Μαυ μου τέλεια τα νεα του γιατρού!!!

Εσύ μπορεί να είχες Πητ αλλά το κοριτσι μας δεν συγκινείται με αυτά.Βγηκε οπότε ήθελε εκείνη και ειναι μια χαρά γερή!!!Πάντα γερά και καλοτυχα τα παιδάκια σου!!!

Μαρακι μου μπράβο για τον μπαμπάκα σου!!Όλα καλα.Το περασα κι εγώ με τον δικό μου.Ολα καλα.Φιλακια στη Δημητρούλα μας!!!

Ιωαννακι μου καλώς να δεχτείς τους δικούς σου!!!Κι εμένα ο αδερφός μου τα έχει παίξει με τον μικρό!!!χαχαχαχαχαχα!!!!

Αγορομαμυ μουυυυυυυυυ!!!!Μαρηηηηηηηηη τι ωραία πράγματα θα φτιάξει η μανούλα σου να φάτε???Ο Μητσός δεν παίζεται πάντως!!!χαχαχαχαχα!!!!πρέπει να ρίχνετε πολύ γέλιο!!!Ένα χαδακι στην κοιλίτσα σου δώσε!!!

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυ!!!!!!Περαστικουλια στο φουρτουνακι.Ειναι πολύ καλό που βρήκατε τι την πηραζει για να το αντιμετωπίσετε!!!Καλα να περάσετε αύριο!!!!!

Ηλιοβασίλεμα μου όλα καλα??Η Αγγελικουλα μας ευχαριστήθηκε κάλαντα σημερα???

Άντε και του χρόνου!!!!

Καλεεεεεεεεεεεεε!!!!Κανένα νέο από το Χρηστινακι μας???

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!Συμπεθεραααααααααααα!!!!!Που σαι???Κωλοπηλαλα μας πανε τα παιδιά μας!!!χαχαχαχαχα!!!!Χρόνια πολλά!!!!!

Να χαιρόμαστε το ζευγαράκι μας!!!!

Χρόνια πολλά και φιλία σε οοοοοοοοοοολες!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλημέρα και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!

Να χαιρόμαστε τις ειρτάζουσες του καφέ μας που τις έχουμε και αρκετές και ανεπίσημα το μποτσακογιό για το ονοματάκι του!!! Του χρόνου ρεβεγιόν στο σπίτι του όλη η τρελοπαρέα!!! Χρόνια πολλά!!!!

Εμένα χτες ο άντρας μου με ξεκούρασε! Το νυχτερινό ταισμα συις 3, το έκανε εκείνος, ετσι εγώ κοιμήθηκα 12-6.30 ΣΕΡΙ και αυτο ήταν σωτήριο!!!

Τωρα έχω την κοντέσσα στον ώμο και περιμένω να ρευτεί.... Κλασσικά..!!!!!

Μου πηραν κατι δωρα κ πρεπει να τα αλλάξω, να δω ποτε θε πάω!! Στη μικρή μου πηπραν μία φόρμα εξόδου, πιό μεγάλη από εμένα! Χαχαχα!! Αν βάλω το παιδί εκεί θα χρειαστώ και πυξίδα να τη βρώ μετά..

Και στη Β κάτι όμορφα γοβάκια αλλά νομίζω της ειπναι μικρά....

Αυτά τα πρωινά!! Πολλά φιλιά σε όλες!!!! Καλά Χριστούγεννα!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΣΤΟΝ ΜΠΟΤΣΑΚΟΓΙΟ!!!!!!!!!ΠΟΙΕΣ/ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ?

ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ!!!!

κοριτσια 2 μερες μεινανε για να ρθουν οι δικοι μου σαν την διαφημιση του τζαμπο κ εγω!!!χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχααχ

εμεις ξυπνησαμε η μαλλον μας ξυπνησε η μουρμουρα εφαγε κ τωρα παιζει μεσα στο παρκο κ λεει τα δικα της!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερααααααα!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ! ΠΟΛΥΧΡΟΝΟ ΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΑΣ, Ο ΜΠΟΤΣΑΚΟΓΙΟΣ!! ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ! ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Χρονια πολλα και καλα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρυντιμ, Χριστινάκι χρόνια μας πολλα!!!!!!!!!!!!! Να χαιρόμαστε τα ον'οματά μας!!!!!!!!!!! Να ειναι παντα γερα τα μωρα μας!!!!!!!!!!!!

Και ολες σχεδον καποιον εχετε κοντινο σας ανθρωπο που γιορταζει και να τον χαίρεστε!!!

Μποτσακι και εσυ τον γιοκα σου με το καλο που θα παρει το ίδιο όνομα του πεθερου του!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: Πατουσιτσα να χαιρεσαι τον αντρα σου!!!

Ιωαννα εσυ τον αδερφο σου!!!!!!!!!!!!!! και παει λεγοντας!!!!!!!!!!!!!

ΥΓΕΙΑ , ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ σε ολες μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερααααααααααα κοριτσια μουυυυυυυυυυ.......!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φευγουμεεεεεεεεεες κοριτσια, θα τα πουμε μαλλον το βραδυ......!!!!!!!!!

Φιλακιααααααααααα..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια μουυυυυυυυυυ καλησπερα!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ,ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Δε θυμαμαι και πολλαααααα!:D

Υολα μου,σιδερενιος ο μπεμπουλης σας!Επιτελους σπιτιιιι,οικογενειακωωωωως!Υπεροχα!

Αγορομαμμυ μου,καλοριζικα τα παιχνιδακια σας!Τα χαρηκε ο Μητσακος?Ασχολειτε ή ειναι μονο για λιγο?

Μαυ μου,ανοιξατε και σεις τα δωρακια σας?Εσενα η αγγελενια ηθελε να σου κανει πιο νωρις την εκπληξη!Καλε ηθελε να δει πιο νωρις τη μαμα της!:)Καλα αντισωματα λοιπον!!!!

Ιωαννα μου,φτανουν οι μερες που θα ερθουν οι δικοι σου!

Η μικρη μπουσουλαει απο 5 μηνων,αλλα ποτε δε την αφηνα μονη της,διοτι ταυτοχρονα αρχισε να καθεται στον πωπο και φοβομουν,δε στηριζοταν καλα!Πλεον τα κανει ολα πιο σταθερα και την αφηνω να κανει οτι θελει!Φυσικα δε την πιεσα για τιποτα.Απο μονη της οτι εκανε.Το παιδι απο μονο του θα σου δειξει αυτο που θελει!!!!

Κοαλακι μου,ξερετε λοιπον τι φταιει,και το αντιμετωπιζετε!Εμεις απο την αρχη χρησιμοποιουσαμε πιπιλα απο καουτσουκ,της chicco

39_coris_titlo.jpg

Ειναι ολη μαλακη και πολυ βολικη!

Μποτσακι μου,Πατουσιτσα μου,ολα τα κοριτσια ειναι καλα?Ηλιοβασιλεμα μου,οι φρεσκομανουλες μας?

Χρονια πολλα στις εορταζοντες και σε οσες εχετε ατομα που γιορταζουν!Να σας χαιρομαστε και μεις!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!! ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΣ όσες γιορτάζετε (ξέρετε ποιες εννοώ!!!:wink:;-):wink:;-)).

Κορίτσια μου τρέχω και δεν φτάνωωωωωω!!!!!

Χθες είχα τραπέζι και σήμερα φτιάχνω τα πράγματα μας γιατί αύριο θα πάμε στην αδερφή μου, Αθήνα. Θα γυρίσω Κυριακή οπότε θα χαθώ!!!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κοριτσια μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ!!!!!!!ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!!

κΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!!!!!!!!

Ηλιοβασίλεμα μου πολυχρονη!!!!Να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου και γρηγορα με ένα καινουργιο μπεμπε!!!!!!!!!

Χρυντιμ μου χρονια σου πολλα κι ευτυχισμένα!!!!!!Να εισαι παντα γερη κι ευτυχισμενη και να χαιρεσαι το μπεμπε σου!!!!!!!!!!

Χρηστινακι μου χρονια σου πολλα,τις καλυτερες ευχες μου για το μωρακι σου!!!!!Γερο και καλοτυχο!!!!!!!!Περιμενουμε νεα σου!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηη συμπεθεραααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Να χαιρεσαι τον συμπεθεροοοοοοο και τον γαμπρο σουυυυυυ!!!!!!!!

χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Εγω γιορτάζω μαζι με την νυφη μου!!!!!!!!!!χαχαχαχααχαχαχαχααχαχαχαχχαχαχαχαχααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Σημερα κλεινουμε έναν μηνα!!!!!!!!!!Περναει γρηγορα ο καιρος.Δεν το πιστευω!!!!!!!!!

Ο) Χρηστακοπς μου σας ευχαριστει ολες για τις ευχες σας και σας στελνει πολλα πολλα φιλια!!!!!!!!!!

Εμεις περασμαε ησυχα σημερα,οικογενειακα!!!!!!!

Να περασετε ολες καλα!!!!!!!!!!Σας φιλωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσακια μου ησυχιες βλεπω και λογικο, επιβαλεται σημερα!!! Εμεις καλα, περασαμε πολυ ομορφα, εννοειται φαγαμε καργα, ο μικρος χορευε συνεχεια και ειχε πολυ γελιο, απολαυστικος!!!!

Μποτσακι, Μαρακι βορινο, Ngn χρονια πολλα και σε εσας, να χαιρεστε τα μωρακια σας!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια μου ηρθααα... Τι κανετε??? πως περασατε???

Εμεις περασαμε τελειααα, πηγαμε στην πεθερα μου και μετα στην αδερφη της οπου και φαγαμε, ηπιαμε, μιλησαμε, μεθυσαμε και γελασαμε :D:D ηταν ολα πολυ ομορφα και γιορτινα. Μετα ξαπλωσαμε και οταν σηκωθηκαμε ετοιμαστηκαμε και πηγαμε στη νονα μας που μενει στο ιδιο χωριο με την πεθερα μου. Η φμ επαιξε πολυ καλα με τις 2 κορες της νονας της, εφαγε ενα σκασμο γλυκα (τωρα το πασχα θα ξαναφαει τοσο ζαχαρη ;)) και ηπιε και χυμο εμποριου (απο τις σπανιες φορες που της εχω δωσει) και αφου τους ευχαριστηθηκαμε και μας ευχαριστηθηκαν γυρισαμε σπιτι μασ με ενα γεματο αυτοκινητο απο δωρα, παιχνιδια, ρουχα, παπουτσια, ζαχαρωτα, χρυσαφικα και χρηματα οπου μας χαρισαν τα αγαημενα μας προσωπα (και εμεισ με τη σειρα μασ θα χαρισουμε κατι απο το υστερημα μασ σε καποιο ιδρυμα οπωσ κανουνε καθε χρονο). Πριν λιγο την εβαλα για υπνο και εγω καθομαι παρεουλα με τον ανδρουλη μου και βλεπουμε ελληνικη ταινια, την ρενα βλαχοπουλου, ΑΘΑΝΑΤΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ!!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ αυτες τις πιπιλες εχω πλεον και εγω, αλλα σιλικονη σε χρωμα ροζ και οντως ειναι πολυ βολικες, μαλακες, ευκαμπτες και φαινεται να κανουν δουλεια στο προβλημα μας σε συνδυασμο παντα με την φαρμακευτικη αγωγη που μας χορηγησε ο γιατρος.

Ευελπιστω να περασατε ολες απλα ΤΕΛΕΙΑ οτι και να κανατε και οποιες εχουν συνεχεια με βραδυνη εξοδο ευχομαι να περασουν ΑΞΕΧΑΣΤΑ!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...