Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Χρονια πολλα και καλα, με υγεια η αυριανη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσια δεν προλαβα να μπω νωριτερα και τωρα ετσι στα γρηγορα μπαινω να σας ευχηθω!!!!!!!!!!!!!!! Απο το πρωι μαζεματα, φτιαξιμο το γλυκο, καλαντα με την μικρη και ακομη δεν εχω τελειωσει....ενα μικρο διαλειμμα κανω τωρα γιατι κλαταρα!

Κοαλακι μακαρι να πιασει γρηγορα η θεραπεια και να ανακουφιστει η μικρη σας.

Αγορομαμυ συγχαρητηρια για την φιλη σου. Με το καλό!

Γιολα επιστρεψατε; φιλακια στα παιδακια σου!!!

Μαρακι Βορινο ευτυχως ο μπαμπας σου που ειναι οκ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ η ωρα η καλη στην κουμπαρουλα σου!!!!!!ναι ο αδελφουλης μου ο μικρος αν κ ανδρας ειναι ευαισθητος πολυ!!!!!!!!!!εσυ καλα?ο μικρουλης?εδω πολυ κρυο ολη μερα ειχε -2

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ μπραβο για τον πατερα σου!!!!!!!!!!!ολα καλα!!!!!!αχ μιλαει η μικρη σου?ωχ αυτα με περιμενουν δηλαδη σε λιγους μηνες?χαθηκαμε!!!!!!!!!!!!πως μπουσουλισε?ξαφνικα απο μονη της?η εκανες κατι εσυ?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Που ειστε;

εγω μολις τελειωσα......εκανα και μπανακι και καθησα να ξεκουραστω λιγακι!!!

Αυριο εχει εκκλησια και μετα σπιτι μας εγω και η κορη μου! Θα φαμε στης μητερας μου, αλλα θα μαγειρεψω και εγω για το καλο λιγο χοιρινο, ενω η μαμα την γαλοπουλα και κοτα με γεμιση!

Κοριτσακια μου ηρθα και εγω...

Μολις εβαλα τη φμ για υπνο και καθησα να χαλαρωσω και να περιμενω τον ανδρα μου ο οποιος δεν επεστρεψε ακομα απο τον βαφτηστικο του.

Αααχ σημερα εφαγα αμετρητα μελομακαρονα, σειρα εχουν οι κουραμπιεδες...:D

Αυριο τελικα θα παμε στην πεθερα μου για φαγητο και συγκεκριμενα στην αδερφη της πεθερας μου που μενουν σε αποσταση 50 μετρων.

Κοριτσια παρακολουθουσα ειδησεις και εδειξε τα καλαντα που ειπαν στο ογκολογικο νοσοκομειο παρουσια της βαργινογιαννη και με επιασε ενα σφιξιμο...:(:( για αυτα τα παιδακια που δινουν μαχη και αυτες τις μερες ειναι μεσα στο νοσοκομειο με μασκες ενω τα υπολοιπα ειναι επανω στα καρουζελ, ευτυχισμενα και δυνατα. Ουφφφ...τι να πω??? σκεφτομαι τις μαμαδες τους...και θλιβομαι πραγματικα!!! Συγνωμη αλλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας...!!!

Ευχομαι να βγουν οοοοολα απο εκει μεσα δυνατα και υγιη.............!!!!!!!!!!!

Σε εμας οοολους ευχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΕΛΠΙΔΑ, ΑΓΑΠΗ να μας συντροφευει για ΠΑΝΤΑ....!!!!!!!!! Καλα χριστουγεννα σε εσας και στις οικογενειες σας!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσάκια μου γλυκά και φιλενάδες μου, εύχομαι σε όλες σας ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, αγκαλιά με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και τα μωράκια σας!! Υγεία και ευτυχία σε όλα τα σπίτια!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ υπέροχα τα νέα από το μπαμπάκα σου!! Υπομονή που δε θα κρατήσει για πολύ λίγο την εγγονούλα του! Ευτυχώς το κοριτσάκι σου δεν υποφέρει άλλο με τα δοντάκια της!

ΓΙΟΛΑ μου, χρόνια πολλά κ πάλι και με το καλό στο σπίτι σας!! Επιτέλους!!! Αγκαλίτσα οι τέσσερις σας απο αύριο!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, έπηξε στα δώρα ο Μητσάκος μας!! Και του χρόνου μαζί με το καινούριο σας μπουμπούκι!! Με το καλοοοο!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου, ελπίζω η φουρτουνίτσα να παει καλά με τις καινούριες πιπίλες και τη θεραπεία του γιατρού και να μην ταλαιπωρηθεί άλλο!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, απολαμβάνει η Αγγελικούλα σου τις χριστιυγεννιάτικες διακοπες χωρίς σχολείο;;

Σε όλες τις φρεσκομανούλες καλά κουράγια και καλά ξενύχτια!! Τα πιό γλυκά ξενύχτια είναι αυτά!!!

Εμείς είμαστε καλά, ήρθε ο παιδιατρος το πρωί και έκανε στην αγγελένια το εμβόλιο για τα πνευμονάκια της και το κανονικό των δύο μηνών! Ελπίζω να μην της πέσουν βαριά της καιμενούλας μου!! Κατα τα άλλα τη βρήκε πολύ καλά, 3320 έχει πάει και ευτυχώς εχει στρώσει με το γάλα. Πίνει 70-100 ανα τετράωρο πλέον!!

Ήρθε και η νονά της Β της έφερε τα δώρα της, της δωσαμε και μεις τα δικά της, αλλά δεν κρατηθήκαμε να τα ανοίξουμε αυριο, τα άνοιξε όλα απόψε και έγινε χσμός!! Απο το φαρμακείο, μου εστειλαν και μένα δυο υπέροχα γούρια για τη νέα χρονιά!!!

Αυτά ενολίγοις,,και πάλι ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε ΟΛΟΥΣ!!!!!![

/B]

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

ΚΟΑΛΑΚΙ μπραβο που βρηκατε τι εχει το φμ!!!!!!!!!!!!!ευχομαι να περασει γρηγορα!!!!!!!

ΓΙΟΛΑ τι καλα που ειστε σπιτι σας!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ γιορταζεις αυριο γι αυτο τοσα τρεχαματα?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Συμπεθερουλα μου τι κανετε?? γρηγορη αναρρωση στην αλλεργια της νυφουλας μου! εφαγες τα γλυκακια?? καλα εκανες, κι εγω τα τιμησα, ειδικα τους κουραμπιεδες τους εχω τσακισει!!! χιχιχι! οσο για τα παιδακια στο ογκολογικο αστα, πολυ θλιψη περνα ο κοσμος, ειναι πολυ αδικο να περνανε τετοια μαρτυρια αυτες οι ψυχουλες. Εν τω μεταξυ εχω μια συμφοιτητρια που εκανε την πρακτικη της στο εν λογω νοσοκομειο και εχει τυχει σε περιστατικο που οι γονεις ηθελαν πληροφοριες απο τον γιατρο και εκεινος ζητουσε φακελακι 100 ευρω για να τους δεχθει στο γραφειο του. Σκεφτειτε εκμεταλλευση σε τοσο δυσκολες στιγμες... τραγικο!

Ηλιοβασιλεμα μου και του χρονου να εισαστε καλα να κανετε παλι τις γιορτινες σας τις ετοιμασιες! ειπε τα καλαντα το κοριτσακι σου?? να 'ναι καλα η μικρουλα σου! και εμεις στη μαμα μου θα παμε, θα εχει κανει κοτοπουλο γεμιστο, τορτελινια με κρεμα γαλακτος, σαλατες, τζατζικια, ε ρε χαμος εχει να γινει!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά και φιλενάδες μου, εύχομαι σε όλες σας ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, αγκαλιά με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και τα μωράκια σας!! Υγεία και ευτυχία σε όλα τα σπίτια!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ υπέροχα τα νέα από το μπαμπάκα σου!! Υπομονή που δε θα κρατήσει για πολύ λίγο την εγγονούλα του! Ευτυχώς το κοριτσάκι σου δεν υποφέρει άλλο με τα δοντάκια της!

ΓΙΟΛΑ μου, χρόνια πολλά κ πάλι και με το καλό στο σπίτι σας!! Επιτέλους!!! Αγκαλίτσα οι τέσσερις σας απο αύριο!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, έπηξε στα δώρα ο Μητσάκος μας!! Και του χρόνου μαζί με το καινούριο σας μπουμπούκι!! Με το καλοοοο!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου, ελπίζω η φουρτουνίτσα να παει καλά με τις καινούριες πιπίλες και τη θεραπεία του γιατρού και να μην ταλαιπωρηθεί άλλο!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, απολαμβάνει η Αγγελικούλα σου τις χριστιυγεννιάτικες διακοπες χωρίς σχολείο;;

Σε όλες τις φρεσκομανούλες καλά κουράγια και καλά ξενύχτια!! Τα πιό γλυκά ξενύχτια είναι αυτά!!!

Εμείς είμαστε καλά, ήρθε ο παιδιατρος το πρωί και έκανε στην αγγελένια το εμβόλιο για τα πνευμονάκια της και το κανονικό των δύο μηνών! Ελπίζω να μην της πέσουν βαριά της καιμενούλας μου!! Κατα τα άλλα τη βρήκε πολύ καλά, 3320 έχει πάει και ευτυχώς εχει στρώσει με το γάλα. Πίνει 70-100 ανα τετράωρο πλέον!!

Ήρθε και η νονά της Β της έφερε τα δώρα της, της δωσαμε και μεις τα δικά της, αλλά δεν κρατηθήκαμε να τα ανοίξουμε αυριο, τα άνοιξε όλα απόψε και έγινε χσμός!! Απο το φαρμακείο, μου εστειλαν και μένα δυο υπέροχα γούρια για τη νέα χρονιά!!!

Αυτά ενολίγοις,,και πάλι ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε ΟΛΟΥΣ!!!!!![

/B]

Χρονια πολλα May μου, να εχεις υγεια και ευτυχια στην οικογενεια σου... αυριο ηταν η πητ σου αλλα η μικρουλα δεν ηθελε να γεννηθει μεσα στις γιορτες για να μην επισκιαζουν τα Χριστουγεννα τα γενεθλια της :tongue::tongue: να 'ναι καλα το κοριτσακι σου και Δοξα το Θεο ολα πηγαν καλα και ειναι υγιεστατη!

to1Np2.png

KCkop2.png

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ η ωρα η καλη στην κουμπαρουλα σου!!!!!!ναι ο αδελφουλης μου ο μικρος αν κ ανδρας ειναι ευαισθητος πολυ!!!!!!!!!!εσυ καλα?ο μικρουλης?εδω πολυ κρυο ολη μερα ειχε -2

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ μπραβο για τον πατερα σου!!!!!!!!!!!ολα καλα!!!!!!αχ μιλαει η μικρη σου?ωχ αυτα με περιμενουν δηλαδη σε λιγους μηνες?χαθηκαμε!!!!!!!!!!!!πως μπουσουλισε?ξαφνικα απο μονη της?η εκανες κατι εσυ?

να τον χαιρεσαι τον αδερφουλη σου που ειμαι σιγουρη οτι ειναι χαζοθειος!! καλα με το μπουσουλημα εχεις να ριξεις κυνηγι μεσα στο σπιτι!! και ο δικος μου νωρις μπουσουλησε, πριν κλεισει τους 7 μηνες! υπαρχουν και μωρα ομως να ξερεις που δε μπουσουλανε καθολου και περπατανε απευθειας!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Ιωαννα μου ναι εχω και την γιορτη μου αλλα ετσι και αλλιως τετοια μεγαλη μερα, ολα τα σπιτια εχουν τα γιορτινα τους!

Μαυ μου τωρα μπραβο η ζουζουνα που παει μια χαρα. Η Β. ξεκινησε να ξετυλιγει;;;; εμεις της τα δινουμε σταδιακα με αποκορυφωμα ανημερα της πρωτοχρονιας που της φερνει ο αγιος βασιλης το δικο μας δωρο και των γονιων μου!

Αγορομαμυ μου αυτες οι μερες ειναι μερες πλουσιες σε διατροφικους πειρασμους!!!!!! Για αυριο εφτιαξα τουρτα σαν κωκ μεγαλο!!!

Κοαλακι μου και μενα με στεναχωρει που υπαρχουν παιδακια αρρωστα.....και το πρωτο που παρακαλαω τον Θεο, ειναι να μας εχει εμας και τα παιδια μας γερους!!!!

Ιωαννα μου ναι εχω και την γιορτη μου αλλα ετσι και αλλιως τετοια μεγαλη μερα, ολα τα σπιτια εχουν τα γιορτινα τους!

Μαυ μου τωρα μπραβο η ζουζουνα που παει μια χαρα. Η Β. ξεκινησε να ξετυλιγει;;;; εμεις της τα δινουμε σταδιακα με αποκορυφωμα ανημερα της πρωτοχρονιας που της φερνει ο αγιος βασιλης το δικο μας δωρο και των γονιων μου!

Αγορομαμυ μου αυτες οι μερες ειναι μερες πλουσιες σε διατροφικους πειρασμους!!!!!! Για αυριο εφτιαξα τουρτα σαν κωκ μεγαλο!!!

Κοαλακι μου και μενα με στεναχωρει που υπαρχουν παιδακια αρρωστα.....και το πρωτο που παρακαλαω τον Θεο, ειναι να μας εχει εμας και τα παιδια μας γερους!!!!

κωκ??? μεγαλο??? ωπωπωπωπωπωπω!!!!! τι λες τωρα! ευτυχως μολις χτυπησα εναν κουραμπιε και δε θα μου πεσει το ζαχαρο!!:tongue::tongue: κι εγω του μικρου τα δωρα δε του τα ανοιξα ολα, πηγα τα 2 στην αποθηκη επειδη ειναι για λιγο μεγαλυτερη ηλικια αφενος, αφετερου του τα εμφανιζω σταδιακα κι εγω για να τους δειχνει ενδιαφερον. Αν και σημερα που του εδωσα ενα αρκουδακι υπεροχο που του εφεραν και ενα κουτι με τουβλακια λαστιχενια, ασχοληθηκε για 2 λεπτα και μετα ηθελε να παιζει με ενα κουτι απο φαριν λακτε που επαιζε απο το πρωι:rolleyes::rolleyes: ανοιγε το κουτι, εβαζε μεσα ενα απο τα πλαστικα του τουβλακια, εκλεινε το κουτι και το εκανε σαν κουδουνιστρα και χαιροταν. αυτο οοοολη μερα σημερα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια μου θα σας αφησω να παω να ξαπλωσω!! Ευχομαι σε ολες καλη αυριανη, καλα Χριστουγεννα να εχουμε, με υγεια και ευτυχια, αγαπη και χαμογελα!!! Να περαστε ολες ομορφα με τις οικογενειες σας και ειδικα οι φρεσκομανουλες απολαυστε τα πρωτα σας Χριστουγεννα με τα νεογεννητακια σας τα ομορφα! Φιλακια φιλεναδιτσες μου, θα τα πουμε και αυριο σιγουρα καποια στιγμη! Ααααα και καντε χωρο στα στομαχια σας, αυριο εχει να πεσει πολυυυυ φαγητο! Οπως λεει και η λατρεμενη πατουσιτσα "θα φαει η μυγα σιδερο..." χιχιχιχι! Καληνυχτα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομαμυ μου και εγω ετσι εκανα...εκρυβα πολλα παιχνιδια και τα φανερωνα σταδιακα ή της τα δινω περιοδικα καποια που ηδη τα εχουμε ανοιξει αλλα τα τοποθετουμε μεσα σε ντουλαπι που δεν ειναι προσβασιμο, ωστε να εχει ενδιαφερον να ξαναπαιξει μαζι τους!

Βεβαια εμενα εχει κολλημα με την ζωγραφικη...ολη μερα καθε μερα οποτε και τα παιχνιδια που θα παρει τωρα στις γιορτες ειναι ενα διαλλειμμα απο αυτη της την αγαπημενη συνηθεια!

Καληνυχτα Αγορομαμυ μου και καλη πορεια στη νεα σου εγκυμοσυνη!!!!!!!! Ολα καλα να πανε και με ενα πονο να αποκτησεις το δευτερο ζουζουνακι σου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...