Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Αχ βρε Γιολα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κανε υπομονη και θα τον παρεις τον μπεμπακο σου γερο στο σπτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εχεις αυριο τα γενεθλια σου και ειναι τα καλυτερα δωρα αυτα τα δυο παιδακια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να ειστε ολοι καλα!!!!!!!!!!

Η Βικυ πώς το πήρε;;; μιλησατε μετα την γιορτη;

φιλακια!!!!!!!

Μιλησα με την Βικουλα και μου ζητησε να μου δειξει εκεινη το βιντεο.Εγω βεβαια το ειχα δει με λυγμους αλλα δεν της το ειπα για να μην της το χαλασω.Μετα με πηρε με κλαμματα οτι εχασε το γραμμα για τον Αι Βασιλη αλλα της ειπα οτι το πηραν τα ξωτικα του και το πιστεψε.Τι αθωες ψυχες που ειναι.Μακαρι να μην χασει την πιστη της ποτε.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

YOLA μου, ήθελα να σου πω να μην ακους τομ κάθε άσχετο/ βλάκα/ ανίδεο που θα πει κάτι εκεί μέσα!! Εμείς δεν ξέρεις τι ακούσαμε όλο αυτόν τον καιρό στο νοσοκομείο από άσχετες νοσηλευτριες, μαιε, ούτε να τα θυμάμαι δε θέλω.....

Οταν θα πατε σπίτι σας, το μωρό θα ΗΡΕΜΗΣΕΙ καθ θα πάρει και βάρος!!! Θα μου το θυμηθείς!! Δώσε ξένο λίγο να παρει τα πάνω του πιο γρήγορα και μετά δίνεις πάλι το δικό σου!! Όσο για τα Χριστούγεννα..... Φέτος θα είναι και για μας μοναχικά, αλλά καθόλου δε μας πειράζει, προέχει η υγεία των παιδιών!!

Όσο για τη Β, συγκινούμαι πολύ όπως τα περιγράφεις.... Αθώες ψυχούλες, όπως είπες!!

Καλημέρα κ καλή παραμονή σε όλες!!

Βγαίνω βιαστικά γιατί περιμένουμε το γιατρό να ρθεί!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερα και απο μενα!

ΥΟΛΑ ΜΟΥ,μην σε παιρνει απο κατω.Τα παιδακια σου εχουν αναγκη τη μανουλα τους υγιη ψυχολογικα.Το μικρουλη σου θ'ανακτησει και παλι το βαρος του.Φυσιολογικο να χασει,εχει ταλαιπωρηθει.Ομως ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε καλα κοπελα μου!Σου ευχομαι χρονια πολλα για τα γεννεθλια σου,να ειστε παντα ευτυχισμενοι οικογενειακως,να εχετε παντα χαρες στο σπιτι σας και υγεια πανω απ'ολα!

Προσευχηθειτε και για μας κοριτσια μου,να μην εχει κατι ασχημο ο πατερας μου.Σε λιγο θα μπει για να κανει την εξεταση....

Να περασουμε φετος,ολες μας,ηρεμα χριστουγεννα...η γεννηση Του Χριστουλη μας να φερει υγεια στα σπιτια μας,στις οικογενειες και τα αγαπημενα μας προσωπα.Να φερει αγαπη και ευλογια....

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

εμεις καλα!!!!!!!!!!!εχει πολυ ομιχλη σημερα κ υγρασια!!!!!!!!!!

περιμενουμε τον μπαμπα μας να ερθει σημερα νωριτερα λογω ημιαργιας!!!!!!!

θα κανω μακαρονια καρμποναρα στο φουρνο

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ ολα καλα ευχομαι να παν με τον πατερα σου!!!!!!!!

ΓΙΟΛΑ λογικο ειναι μωρε ο μικρουλης εχει ταλαιπωρηθει!!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Κοριτσιααααα, χρονια πολλα κ καλα χριστουγεννα! Ευχομαι να περασετε τελεια!

yola να σου ζησει ο μικρουλης! Περαστικα του, γρηγορα να πατε σπιτακι σας!

Εμεινε καμια που δεν γεννησε ακομα;

Οι υπολοιπες απο τα λογα που διαβασα καλα ειστε!

Κ εμεις ειμαστε καλα! Τρωμε αλλαζουμε κανουμε μπανιο... Εχουμε ενα θεμα με τα κακα(δεν κανουμε καθε μερα) κ ζοριζομαστε λιγο! Κατα τα αλλα εγω συνηθισα να μην κοιμαμαι πολυ.. Την παλευω προς το παρον.. Μιας κ ολη μερα τρεχω αφου καποιος πρεπει να κανει τις δουλειες του σπιτιου κ να μαγειρεψει.. Ας μην γκρινιαζω ομως.. Οσο χαλια κ αν νιωθω μολιες δω τον κουκλο μου κ μου χαμογελασει(με αναγνωριζει απο την 33η ημερα της ζωης του) τα ξεχναω ολα(ειμαι κουκουβαγια κ το χαιρομαι η τρελη!)

Φιλια σε ολες! Μονο καλα να συμβαινουν!

κοριτσακια μου τι κανετε??? Εμεις καλα! χαθηκα γιατι κατι οι δουλιτσες κατι οτι εχω κοσμο καθε τοσο που δεν προλαβαινω να μπω! Ηρθε η κουμπαρουλα μου που σας ελεγα η οποια μια μερα πριν δεχθηκε προταση γαμου απο τον φιλο της και αρραβωνιαστηκαν, εχω κατασυγκινηθει!!!!!

Yola μου κι εγω πιστευω οτι ολα μια χαρα θα πανε με τον μικρουλη σου, οπως στα λεει η May ειναι, ο καθε ενας λεει τα δικα του. Συντομα θα ειστε σπιτακι σας και θα ειστε μια χαρα μια ομορφη οικογενεια.. Πολυχρονη να εισαι και ευτυχισμενη με τα παιδακια σου!

Μαρακι βορινο τι κανετε?? ελπιζω ολα να ειναι καλα για τον μπαμπακα σου και να ειναι περαστικο.

Συμπεθερα μου σημερα εχετε γιατρο ε? περιμενουμε νεα, ολα καλα να ειναι!

Ιωαννακι κρυο κι εκει ε? κι εδω εχουμε περιεργο καιρο! η μουρμουριτσα σου καλα? δωστης ενα φιλακι!! διαβασα για τον αδερφουλη σου και εννοειται οτι βουρκωσα, δε μου ειναι και δυσκολο βλεπεις! τι καλο παιδακι, μπραβο του!

Μay μου εσεις τι κανετε?? το κοριτσακι σου το μικρο καλα? Η μεγαλη σου η ζουζουνα ζητα δωρακια απο τον Αγιο Βασιλη??

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλησπερα ομορφιές μου!

Είστε γουρλουδες τελικά!Οι εξετάσεις του πατερα μου βγήκαν καλες!Ευχαριστώ τόσο τον Θεο όσο κι εσάς!Το μονο μικρο προβληματακι ειναι πως δε θα μπορεί μέχρι αύριο να πάρει την μικρή αγκαλιά!Και αυτό λόγω της ραδιενεργό ουσίας που του χορήγησαν προκειμένου να γίνει η εξέταση! Μικρο το κακό!

Εμείς πήγαμε για εξωτερικές δουλειες με την μικρή,έφαγε για μεσημέρι και κοιμήθηκε! Εμ,απο τις 7 δεν κοιμήθηκε καθόλου,συνέχεια χτυπούσαν το κουδούνι για να μας που τα κάλαντα!

Θα ξαπλωσω κι εγώ διότι είμαι πτώμα!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,να ζήσουν τα παιδιά!Καλά στέφανα τους εύχομαι και με την ευλογία του Θεού να γίνουν γρήγορα γονεις!Είστε καλά εσείς?

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,αύριο δουλεύει ο σύζυγος?Και εμεις εδώ ειχαμε 4 βαθμους!Αλλά δε γινόταν να μη βγω,οποτε εντυσα καλά τη μικρή και ψωνισαμε παρέα!

ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ ΜΟΥ,χαίρομαι που είστε καλά!Την αϋπνία,ειτε θέλουμε,ειτε όχι,την συνηθίζουμε! Κάποιος πρέπει να ασχοληθεί και με αυτα τα πλασματακια αλλά και με όλα τα υπολοιπα!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου,περιμένουμε νέα απο τον γιατρό!

Η μικρή μου ειναι καλά!Ηρέμησε αρκετά με το θέμα των δοντιών!Πονάει μεν,αλλά πιο ήπια!Δεν ξεκολλαει απο πανω μου!Οτι κι αν κανει θέλει να με έχει κοντά της!Τη βάζω κάτω να κάνω δουλειές στη κουζίνα και έρχεται μου τραβάει το παντελόνι και φωνάζει μαμαμαμααααα!ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥΥΥΥ,σου θυμίζει κάτι?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Μαρακι βορινο καλα ειμαστε! Πριν λιγο περασε μια φιλη μου και αφησε ενα σκασμο δωρα για τον μικρο και καταενθουσιαστηκε εκεινος! Ειναι το πρωτο μωρο στην παρεα μου καθως ειμαι η μονη παντρεμενη απο τις φιλες μου και οπως καταλαβαινεις τον εχουν στα ωπα ωπα! Να ΄σαι καλα για τις ευχες σου για τη φιλη μου. Χαιρομαι που ολα πηγαν καλα για τον μπαμπακα σου Μαρακι μου. Μονο χαρες να εχετε στο σπιτι σας! Ειναι και τα πρωτα Χριστουγεννα με το κοριτσακι σας, θα ειναι πολυ ομορφα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια μου καλησπερα, τι κανετε???

Εμεις ειμαστε καλα, πηγαμε στο γιατρο ο οποιος διεγνωσε δερματιτιδα εξ επαφης, κοινως αλλεργια στο πλαστικο υλικο περιβλημα που εχουν οι πιπιλες. Μας εδωσε ιαματικο νερο, αντιφλεγμονωδη αλοιφη και ενυδατικο γαλακτωμα και σε μια εβδομαδα ζητησε να τον ενημερωσω για την πορεια μας. Πηγαμε στο φαρμακειο, πηραμε φαρμακα και αλλες πιπιλες ολο σιλικονη γιατι αυτες που την εδωσα πριν 2-3 μερες ναι μεν ηταν κουνουργιες αφου τις αντικατεστησα, ειχαν οπες αλλα δεν ηταν σιλικονη αλλα το κλασικο πλαστικο. Οποτε τωρα μενει να δω τα αποτελεσματα της θεραπειας σε συνδυασμο με τις καταλληλες πιπιλες και ευελπιστω να ειναι αμεσα και θετικα γιατι αν δεν ειναι ο γιατρος ειπε προχωραμε σε αλλαγη φαρμακων.

Μετα το φαρμακειο πηγαμε βολτα διπλα στο λιμανι, μετα στα goodys και τελος μαρκετ. Γυρισαμε σπιτι μας και καθομαστε γιατι εξω εχει κρυυυο και φυσαει αερας. Το πρωι ειχε πολυ παχνη. Σε λιγο ο μπαμπας μας θα παει στο βαφτηστικο του, εγω στο δικο μου θα στειλω την αδερφη μου γιατι μονιμως ειναι αρρωστα και φοβαμαι να παω.

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ χαιρομαι που ο μπαμπακας σου δεν εχει τιποτα τελικα :D

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ να ζησει η κουμπαρα σου, με το καλο λοιπον να προχωρησει στη ζωη της με τον καλο της.

Αντε θα τα πουμε το βραδυ...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες γεννεθλιων μου.

ΒΓΗΚΑΜΕ!!!!Πηρε 80 γρ. ειχε και χαμηλο ικτερο (παλι τρυπηνα εφαγε) πηραμε να του δινουμε ceclor σταγονες καθε βραδι μεχρι να κανουμε τις εξετασεις για παλλινδρομηση τον Γεναρη.

Μαρακι χαρηκα για τον μπαμπακα σου.

Και για την φουρτουνιτσα που βρηκε λυση στο θεματακι της.

Σας ευχομαι καλα Χριστουγεννσ για αυριο και μονο ΥΓΕΙΑ σε εμας και τις οικογενειες μας.

Καποιοι αλλοι δεν θα κανουν Χριστουγεννα σπιτι τους...

dpTCp2.png

62YBp2.png

ΒΓΗΚΑΜΕ!!!!Πηρε 80 γρ. ειχε και χαμηλο ικτερο (παλι τρυπηνα εφαγε) πηραμε να του δινουμε ceclor σταγονες καθε βραδι μεχρι να κανουμε τις εξετασεις για παλλινδρομηση τον Γεναρη.

Σας ευχομαι καλα Χριστουγεννσ για αυριο και μονο ΥΓΕΙΑ σε εμας και τις οικογενειες μας.

ΓΙΟΛΑ ΜΟΥ αντε επιτελους θα πατε σπιτακι σας και αυτο θα κανει ακομα ομορφοτερη την ημερα των γεννεθλιων σου που παρεπιπτοντως ξεχασα να σου ευχηθω :oops::oops: αλλα θα το κανω τωρα (καλλιο αργα...), ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Yola μου ποσο πολυ χαρηκα για εσας!!! σιδερενιο να ειναι το παιδακι σας!! να ηταν η τελευταια σας περιπετεια σαν οικογενεια!! παντα χαρες να εχετε απο εδω και περα!! φιλακια πολλα και καλες γιορτες να εχετε!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...