Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

αντε μπραβο να πατε στον γιατρο να δειτε τι ειναι!!!!!!!!!!!τι δωρο θα της παρεις της φμ?

Θα της παρω ενα τραμπολινο να χοροπηδαει, ενα ηλεκτρικο μηχανακι για λιγο πιο μετα και ενα εκπαιδευτικο παιχνιδι αναπτυξης δεξιοτητων.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα της παρω ενα τραμπολινο να χοροπηδαει, ενα ηλεκτρικο μηχανακι για λιγο πιο μετα και ενα εκπαιδευτικο παιχνιδι αναπτυξης δεξιοτητων.

α ωρε μανα μου πολλα παιχνιδια που θα χει η φμ!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλησπερα κοριτσιααααααααα!!!!!!!!!!!!καλα εισαστε ωρε?????????

καλε απο τη χρηστινα κανενα νεο ειχαμε????????????

εμεις καλα ειμαστε!!!!!

συμπεθερααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!που σαι μαρηηηηηηηηηηη??????????????ποια κιλα μαρη?????????????λιγα ακομη θελουμε και θα μαστε στιλακια!!!!!!!!!!

μαρεσει μαρη που σου ελεγα να παμε και γυμναστηριο!!!!!!

αι καλα!!!!!!!!!!!

το εχουν φροντησει τα καμαρια μας!!!!!!!

κωλοπηλαλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοριτσακια καλησπερα!! ολες καλα?? εμεις καλα!! χαθηκα γιατι το εριξα στις τελευταιες δουλιτσες πριν τα Χριστουγεννα και αργοτερα περιμενω την κουμπαρουλα μου να ερθει που εχουμε να τη δουμε απο το καλοκαιρι!! Σημερα εγινε το θαυμα και ξυπνησαμε μετα τις 10, εννοειται ομως οτι πρωτα ξυπνησε στις 6 30 για γαλα και κακα αλλα ξανακοιμηθηκε!

Καλε τιποτα απο τη Χριστινα ακομα??

Συμπεθεραααα τι κανετε?? τι ωραια πραγματακια για τη νυφη?? εμας μας πηρε τηλ μεσα απο τα τζαμπο μια φιλη μου γιατι του διαλεγε παιχνιδι αλλα πραγματικα πλεον δεν ασχολειται σχεδον καθολου με παιχνιδια και πανε τζαμπα. Ο,τι του φερνουν τωρα τελευταια το βαζω στην αποθηκη και του τα παρουσιαζω σιγα σιγα. Ασχολειται με ο,τδηποτε αλλο εκτος απο παιχνιδια. Δωστου τηλεκοντρολ,ταπερ,κινητα, κουταλες κλπ.. Απο εχθες παιζει με ενα μπουκαλι νερου και δεν τολμαμε να του το παρουμε απο τα χερια! Ελπιζω να του περασει αυτη η φαση!! τι καλα που ερχεται και ο συμπεθερος! ευχομαι ολα να πανε καλα με τον γιατρο.

Ιωαννακι τι κανετε?? η μουρμουριτσα σου? αντε σε λιγες μερες ερχονται οι δικοι σου! τι καλα! θα χαρουν να δουν και τη μικρη, εχουν αλλο εγγονακι?

Μαρακι βορινο τι κανετε? καλυτερα ειμαι απο το μπουκωμα αν και δυσκολευομαι στον υπνο! εσυ ξεμπερδεψες με δουλιτσες κλπ? Η ζουζουνα σου πως τα παει με τα δοντακια?

Μποτσακομανουλα και πατουσιτσα!!! τι κανετε κοριτσαρες??? σας λιωνουν τα καμαρια σας??? ε ρε και που ειστε ακομα!!! χαχχαχαχα!! φιλια στα ζουζουνακια σας!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια καλησπερα!! ολες καλα?? εμεις καλα!! χαθηκα γιατι το εριξα στις τελευταιες δουλιτσες πριν τα Χριστουγεννα και αργοτερα περιμενω την κουμπαρουλα μου να ερθει που εχουμε να τη δουμε απο το καλοκαιρι!! Σημερα εγινε το θαυμα και ξυπνησαμε μετα τις 10, εννοειται ομως οτι πρωτα ξυπνησε στις 6 30 για γαλα και κακα αλλα ξανακοιμηθηκε!

Καλε τιποτα απο τη Χριστινα ακομα??

Συμπεθεραααα τι κανετε?? τι ωραια πραγματακια για τη νυφη?? εμας μας πηρε τηλ μεσα απο τα τζαμπο μια φιλη μου γιατι του διαλεγε παιχνιδι αλλα πραγματικα πλεον δεν ασχολειται σχεδον καθολου με παιχνιδια και πανε τζαμπα. Ο,τι του φερνουν τωρα τελευταια το βαζω στην αποθηκη και του τα παρουσιαζω σιγα σιγα. Ασχολειται με ο,τδηποτε αλλο εκτος απο παιχνιδια. Δωστου τηλεκοντρολ,ταπερ,κινητα, κουταλες κλπ.. Απο εχθες παιζει με ενα μπουκαλι νερου και δεν τολμαμε να του το παρουμε απο τα χερια! Ελπιζω να του περασει αυτη η φαση!! τι καλα που ερχεται και ο συμπεθερος! ευχομαι ολα να πανε καλα με τον γιατρο.

Ιωαννακι τι κανετε?? η μουρμουριτσα σου? αντε σε λιγες μερες ερχονται οι δικοι σου! τι καλα! θα χαρουν να δουν και τη μικρη, εχουν αλλο εγγονακι?

Μαρακι βορινο τι κανετε? καλυτερα ειμαι απο το μπουκωμα αν και δυσκολευομαι στον υπνο! εσυ ξεμπερδεψες με δουλιτσες κλπ? Η ζουζουνα σου πως τα παει με τα δοντακια?

Μποτσακομανουλα και πατουσιτσα!!! τι κανετε κοριτσαρες??? σας λιωνουν τα καμαρια σας??? ε ρε και που ειστε ακομα!!! χαχχαχαχα!! φιλια στα ζουζουνακια σας!![/quote

καλα ειμαστε εσεις?αχ ναι μετραω τις μερες πως κ πως!!!!!!!!!!!οχι ειναι το πρωτο εγγονακι τ αδελφια μου ειναι μικροτερα απο μενα !!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Ήρθα και γωωωω!

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,κλεισατε ραντεβού? Άντε κοπελα μου,τουλαχιστον να αποκλεισετε κάποια ενδεχόμενα! Ήρθε ο σύζυγος ή αύριο?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,η μικρή σήμερα έδειξε βελτίωση όσον αφορα τα δόντια!Έχουμε όμως δρόμο! Ευτυχώς και συ συνερχεσαι! Δεν τα θέλει τα παιχνιδια ο Μήτσος?Χαχα,φάσεις περνούν! Ουτε και η δικιά μου!Τρελενεται και μένα για τάπερ!:)

Όσο για τις δουλειές,τα βασικά τα έκανα! Τελείωσαν χθες και με το μπάνιο,αύριο θέλω να κάνω και τσουρέκια,μια καλη καθαριότητα και τέλος!

Ngn μου,λογικό να μην προλαβαίνει να μπεις!Μα 2 παιδιά και όλα τα υπολοιπα να τρέχουν,που χρονος!Καλά να περάσετε με την παρέα σας!Ποσο μου αρέσουν κάτι τέτοια!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,να τον χαίρεσαι τον αδερφό σου! Σπουδαίο παιδι!Όσο για την κουνιάδα, δε σχολιαζω! Ο Θεός ειναι ο μεγαλος μας κριτής!

Είμαι λίγο στεναχωρημενη σήμερα!Ο μπαμπάς μου ανέβασε παλι πολυ πίεση, εκανα σήμερα τεστ κοπώσεως και δεν βγήκε καλό!Θα κανει αύριο σπινθηρογράφημα, οποτε θα έρθουν το απόγευμα!:(!Ελπίζω όλα να πάνε καλά!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλησπερα!

Μαρακι βορινο περαστικα στον μπαμπα σου...τα ιδια επαθε και ο δικος μου πριν μισο μηνα που εκανε το τεστ κοπωσεως μεσα στο ετησιο τσεκαπ του. Ειχε απορρυθμιστει η πιεση του και αυτο εδειξε προβληματικο τεστ κοπωσεως!!!

Ιωαννα μπραβο στον αδερφο σου! Σωστος θειος!!!!!!

Εμεις σημερα ειχε ρεπο ο συζυγος και περασαμε την μερα μας μαζι και οι 3 μας...πηγαμε και μια βολτα απο πεθερικα, ειπε το παιδι τα καλαντα και γυρισαμε σπιτι μας!

Θαλειτσα να χαιρεσαι τον Παναγιωτακη σου!!!!!!!! Να τα εκατοστησει και να ειναι παντα γερος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσακια μου γλυκα να μαι και εγω... Ολες καλα???

Εμεις καλα, εβαλα τη φμ για υπνο και καθησα να ξεκουραστω γιατι πονααααει ολο μου το σωμα απο το να μετακινη περα-δωθε τη ντουλαπα στο παιδικο της φμ.

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ περαστικα και γρηγορα στον μπαμπακα σου. Ευχομαι να ειναι παροδικο και τιποτα παραπανω. Ο συζυγος μου ερχεται αυριο το πρωι και μετα παμε δερματολογο.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ εσεις τι κανετε???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ήρθα και γωωωω!

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,κλεισατε ραντεβού? Άντε κοπελα μου,τουλαχιστον να αποκλεισετε κάποια ενδεχόμενα! Ήρθε ο σύζυγος ή αύριο?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,η μικρή σήμερα έδειξε βελτίωση όσον αφορα τα δόντια!Έχουμε όμως δρόμο! Ευτυχώς και συ συνερχεσαι! Δεν τα θέλει τα παιχνιδια ο Μήτσος?Χαχα,φάσεις περνούν! Ουτε και η δικιά μου!Τρελενεται και μένα για τάπερ!:)

Όσο για τις δουλειές,τα βασικά τα έκανα! Τελείωσαν χθες και με το μπάνιο,αύριο θέλω να κάνω και τσουρέκια,μια καλη καθαριότητα και τέλος!

Ngn μου,λογικό να μην προλαβαίνει να μπεις!Μα 2 παιδιά και όλα τα υπολοιπα να τρέχουν,που χρονος!Καλά να περάσετε με την παρέα σας!Ποσο μου αρέσουν κάτι τέτοια!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,να τον χαίρεσαι τον αδερφό σου! Σπουδαίο παιδι!Όσο για την κουνιάδα, δε σχολιαζω! Ο Θεός ειναι ο μεγαλος μας κριτής!

Είμαι λίγο στεναχωρημενη σήμερα!Ο μπαμπάς μου ανέβασε παλι πολυ πίεση, εκανα σήμερα τεστ κοπώσεως και δεν βγήκε καλό!Θα κανει αύριο σπινθηρογράφημα, οποτε θα έρθουν το απόγευμα!:(!Ελπίζω όλα να πάνε καλά!

Μαρακι μου γεια σου....περαστικα στον μπαμπα σου μαναρακι μου.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Κοριτσια σας εγραψα και νωριτερα σημερα αλλα μπλοκαρε το ινερνετ και χαθηκε η απαντηση.Τελικα δεν πηγα στην γιορτη του παιδιου σημερα.Δυστυχως επικρατησε η λογικη.Ευτυχως ομως γιατι σημερα ειχα μια ασχημη μερα εδω με το μωρο και κρατησα τις δυναμεις μου.Ερχεραο μια απτις γιατρους και αρχισε να μου λέει οτι ο μπεμπης ειναι λιποσαρκος επιανε το δερνα της πλατης του κι ελεγε κοιτα φαινονται τα κοκκαλα του οτι επρεπε να ειχε ανσκτησει το βαρος γεννησης οτο ειναι κατω στις καμπυλες αναπτυξης κλπ στο τελος λεει οτι θα πρεπει να ξαναγιβει διερευνηση γιατι δεν παιρνει.Τους βαζω εντρομη να τον ζυγισουν ενω η καθηγητρια ειχε πει ανα δυο μερες και ειχε δωσει ρητη εντολη να μην με αφησουν να τον ζυγισω οσο κι αν παρακαλεσω Τελικα ειχε παει 2960 απο 3 κιλα.Παω στο δωματιο στον αντρα μου με κλαματα οτι θα σταματησω το στηθος θα δινω μονο ξενο και γενικα μια υστερια οτι δεν επαρκει το γαλα μου.Ο αντρας μου φωναξε την επιμελητρια η οποια με καθησυχασε να μην ανησυχω γιατι το παιδι περασε σοβαρη λοιμωξη και δεν μπορουμε να το βαζουμε στα ιδια μετρα και σταθμα με αλλα παιδια που ηταν υγιη αυτες τις εβδομαδες.Ειπαμε να δινουμε 90μλ ξενο μετα απο καθε θηλασμο.Του δινω αλλα του κακομοιρη του πεφτει βαρυ το ξενο και εχει κανει δυο εμετους απτο πρωι με μορφη πολυ μεγαλων ρουκετων.Αναμενω αυριο τα σπουδαια να εχει παρει να μας αφησουν να παμε σπιτι μας που ειναι και τα γεννεθλια μου Το καλυτερο δωρο ολων των χρονων στα 40 μου παλι μικρομανα.Ουτε στα τρελα ονειρα μου και θελω να μπορεσω επιτελους να το χαρω.Τα Χριστουγεννα περιττο να σας πω οτι μας εχουν εγκαταλειψει ολοι γονεις και αδελφια να φαμε μονοι μας γιατι φοβουνται μην κολλησουν τιποτα το μωρο.Δεν πειραζει ομως γιατι ειμαι πολυ κουρασμενη ακομα και να μιλαω με ολους ποτ παιρνουν τηλεφωνο καθε μερα.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Αχ βρε Γιολα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κανε υπομονη και θα τον παρεις τον μπεμπακο σου γερο στο σπτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εχεις αυριο τα γενεθλια σου και ειναι τα καλυτερα δωρα αυτα τα δυο παιδακια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να ειστε ολοι καλα!!!!!!!!!!

Η Βικυ πώς το πήρε;;; μιλησατε μετα την γιορτη;

φιλακια!!!!!!!

ΓΙΟΛΑ ΜΟΥ και παλι να επικρατησει η λογικη και να σκεφτεις αυτο που σου ειπε η επιμελητρια που κατα την ταπεινη-λογικη μου γνωμη ειναι σωστο. Υπομονη και ολα θα περασουν...!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΘΑΛΕΙΤΣΑ ΜΟΥ να χαιρεσαι το αγορακι σου, να ειναι παντα γερος και ευτυχισμενος!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ποτε μηκες ποτε βγηκες καλε???

Κοριτσια μου θα σας καληνυχτησω γιατι νυσταξα. Αυριο θα παμε το πρωο στο δερματολογο και λογικα δεν θα προλαβω να μπω. Ονειρα γλυκα και φιλακια σε οοοολες...!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...