Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοαλακι ποσες μετακινησεις εχω κανει σε αυτο το παιδικο δωματιο δεν λεγεται!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D Και οσο ειχα την κουνιαπου ειχε ροδες , ηταν και πιο ευκολο...τωρα με το μονο περιοριζομαι λιγακι αλλα οτι μπορω, το αλλαζω θεση!!!

Παντως εμενα το ιδιο ακριβως ειναι το καφε....καμια αλλαγη!!!

Μαρακι ελπιζω να ηρεμησει η μικρη και να κοιμηθητε!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα κοριτσια και απο εμας!!!!!!καλα εισαστε οοοολες???????????τα καμαρια σας καλα ειναι????????????

εμεις μια χαρουλα ειμαστε με το Δεσποινακι μου!!!!

την βαζει η μαμα μου για υπνο!!!!!

υπνο με τη γιαγια!!!με τη μαμα τσιναει!!!!!!!!χαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαααααααααα!!!!!!!!!!για να διαβασω νεακια σας.............!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλησπερα κοριτσια και απο εμας!!!!!!καλα εισαστε οοοολες???????????τα καμαρια σας καλα ειναι????????????

εμεις μια χαρουλα ειμαστε με το Δεσποινακι μου!!!!

την βαζει η μαμα μου για υπνο!!!!!

υπνο με τη γιαγια!!!με τη μαμα τσιναει!!!!!!!!χαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαααααααααα!!!!!!!!!!για να διαβασω νεακια σας.............!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηη τι κανετε???? τσιναει με τη μαμα ε???

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ καληνυχτα, ευχομαι να κοιμηθειτε αποψε!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εμ τι εμένα θα περίμενατε??????

Κορίτσια έχω κοψομεσιαστει!!!!Σέρνομαι η γυναικαααααααααααα!!!!Από τη μέση και κατω δεν νιώθω τίποτα!!!!!Καλέ ποια κιλά???

Θα φροντησει ο Χρηστακος και δεν θα μου μηνει γραμμάριο!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχααααααα!!!!!

Μαυ μου κι εμένα χεράκια είναι κρυσταλακια και καμία φορα και τα ποδαράκια.Η γιατρός μου είπε είναι φυσιολογικό στα μωρά,απλά να τα σκεπαζω,αλλά εγώ έχω και το άλλο.Ο μικρός νευριάζει μολις του τα βάζω μέσα κι άμα δεν τα βγάλει δεν ηρεμεί.Παντως δεν είναι τίποτα!!!!!

Γιολα μου θα συμφωνήσω με τα κορίτσια.Να κανείς ότι σου λέει η καρδούλα σου,απλά να είσαι πολύ προσεκτική.Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είσαι αμυαλη!!!

Κοαλακι μουυυυυυυυυ!!!Πως είναι το κοριτσι μας??Συνεχιζει να έχει εκζεματακι???

Αγορομανα μουυυυυυ!!!!Το νου σου μαρηηηηη τώρα που εχεις το μπεμπε μην αρρωσταινεις!Ο Μητσός μας καλα?

Ηλιοβασίλεμα μου όμορφη Κυριακή είχατε με τις πατριωτισσες!!!Μαρηηηηηηηη θα βάλω μπρος λέω αφού γερνάω η καψερη!!!!!χαχαχαχαχαχα!!!

Άμα αφήσω να περάσουν 2 χρόνια δεν πρόκειται να το κανω!!!Οπότε τσουκ μπάμ!!!

Μαρακι μου συνηρθε καθόλου η Δημητρούλα μας???Θα περάσει μωρεεε!!!

Ιωαννακι μου η μουρμουριτσα τι κάνει??

Με το γάλα τι έκανες τελικά????

Μαρηηηηηηηηηηηη Συμπεθερααααααααα!!!!

Κι εμένα στη μανα μουκαθεται σουζα!!!

Ωρέ τι μας περιμενει τις δολιεεεεεεεες!!!!

Α κορίτσια είμαι χαρούμενη γιατί πήρα τηλεφωνο στη δουλεια να ρωτήσω ποτέ γυρνάω,και θα παω πίσω τον Σεπτέμβρη!!!!

Τελειααααααααααααα!!!!Με τις άδειες,μειωμένο, κτλ.Οποτε θα έχει ξεπεταχτει και ο μικρός!!!

1sh1p2.png

Κορίτσια καλημερα!!! Τί κάνετε;;

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, ΚΟΑΛΑΚΙ, ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ, εχετε μείνει οι σταθερές αξίες στο καφέ μας!! 😄😄

Έχουμε και τα "δυνατά χαρτιά", το ΒΟΡΙΝΟ ΜΑΡΑΚΙ κ την ΙΩΑΝΝΑ, γιατί όλες εμείς οι υπόλοιπες, εξαφανιστήκαμε!!!!

Σήμερα πρεπει να έχουμε νέα σπό τη ΧΡΙΣΤΙΝΑ, φυσιογικά! Ναχει παει αραγε κ σπίτι;;

Εμείς καλά, δόξα το Θεό, στρώσαμε αρκετά και με το γάλα, πήρε κ βάρος, οποτε αυτό τον απααχολεί το γιατρό!! Κάνει 7-8 γευματα την ημέρα! Η Β καλά, κατι νευρα έβγαλε μες το ΣΚ κ της τα ειχα μσζεμένα...

Πολλες καλημερες σε όοοοολες!!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερα κουκλες μου!Τι κανετε?Εμεις καλα!Τελικα η μικρη ξυπνησες στις 12 το βραδυ,της ξαναεδωσα γαλα,αλλα κατα τη διαρκεια ξυπνησε αλλες 3 φορες!Ξυπνησαμε στις 7,ηπιε γαλα και πριν λιγα λεπτα κοιμηθηκε παλι!

Και μενα ξεκινησε να μην πινει λογω δοντιων,οποτε βαζω την θηλη απο το μπιμπερο στην καταψυξη,και ετσι πινει ολο της το γαλα!

Κοαλακι μου,τι κανει η ΦΜ?Θελω να σε ρωτησω κατι!Οταν ξεκινησε να βγαζει μαζεμενα τα δοντακια,φανηκαν ολες οι ''κορυφες'' μαζι?Διοτι σε μας φανηκε το ενα ''λαγουδισιο'' και το ακριβως διπλα,οχι το ομοιο του.Λες να μου βγαλει 4 μαζι?

Ηλιοβασιλεμα μου,πηγατε εκκλησια?Βοηθεια σας!

Μαυ μου,μεγαλωσε η ''δυναμη'' μας?Μπραβο το κοριτσι μας!Κουκλακι θα γινει,οπως η μανουλα!Τι επαθε η Β?Μηπως κανει ζηλειες?Διοτι ειναι απολυτως φυσιολογικο!Εμβολια στην μπεμπε θαξεκινησετε κανονικα ή λογω προωροτητας αλλαζει?

Και γω οσο μπυ δινει ''χωρο'' η μικρη,μπαινω στο καφε,αλλωστε μου ειστε αναγκαιες πελον!Αλλα δεν εχω τον χρονο που ειχα πριν!Χθες κοριτσια,στο ''τσακ'' γλυτωσα να μην της ερθει η σιδερωστρα στο κεφαλι!Ετρεμα μετα απο το ''σοκ''!Αφου,απο το να ειμαι συνεχεια απο πισω της,τα κιλα μου εφτασαν κατω απο 49!Δεν καταφερνω να φαω σαν ανθρωπος!Οποτε μην ανησυχειτε για τα κιλα κοριτσια!Οταν μπουσουλησουν τα χασετε κι αυτα που δεν φανταζοσασταν!:tongue:

Πατουσιτσα και Μποτσακι μου,η μανουλες μας εχουν τον τροπο τους να κοιμιζουν/προσεχουν τα εγγονια τους!Και μενα η δικια μου πως καταφερνει ν ακοιμιζει την Δημητρα στο κρεβατακι της,χωρις κλαμματα,απορω!Οταν παω να το κανω εγω,κλαιει και θελει να κοιμηθει στην αγκαλια μου!Μαλλον μας κανουν οτι θελουν!:tongue:

Μποτσακι μου,εχεις μελλον ακομη για τη δουλεια!Πηρες το 6μηνο απο Οαεδ?Κοριτσια εμενα ο καιρος φτανει!Το 6μηνο τελειωνει 10 Φεβρουριου,αντε να με βαλει και καμια αδεια!Πωπω,πως θα αποχωριστω την μικρη?Ειπαμε και μεις Σεπτεμβριο,με τη θεληση Του Θεου,να βαλουμε ''μπρος'' για 2ο,μιας και θα εχω ενσημα για αναρρωτικη!Οποτε Μποτσακι μουυυ,σε καταλαβαινωωωω!Θελω και γωωωωω!

Αγορομαμμυ μου,πως εισαι σημερα καμαρι μου?Περασε το συναχι?Μαζι με τη συμπεθερα σου,συμβαδιζεται!Ο Μητσακος καλα?

Ιωαννα μου,τι κανει η μουρμουρα?Με τα ml γαλατος,ολα καλα?

Ευχομαι και τα υπολοιπα κοριτσοπουλα να ειναι καλα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΣΤΟ ΦΒ:

Αγαπες μου χάθηκα αλλά δεν προλαβαίνω. Να θηλασω, να καθαρισω να αερισω,να παίξουμε,να τον αλλάξω, να πάμε βολτουλα, να πλύνω να σιδερωσω τέλος. Τον κάνω μπανιο, τρώει και πέφτει,για υπνο και μετά από λίγο και εγώ. Τώρα ξυπνήσαμε και τρώμε.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααααα κοριτσακια μου... Πως ειστε???

Εμεις καλα αν και ειχαμε παλι ανησυχο βραδυ αλλα ξυπνησαμε στις 9 με τα πολλα. Τωρα η φμ ειναι στο δωματιο της και τα κανει οοοοοολα.......................μυλο!!!!!!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε???? οχι δεν φανηκαν ολες οι κορυφες μαζι, αντιθετως θα ελεγα. Αλλα καθε μωρακι ειναι διαφορετικο οποτε μπορει να εκπλαγεις...

Οσο για εμας εχει μειωθει στα ζυγωματικα ελαφρως αυτη η δερματιτιδα αγνωστης μεχρι τωρα αιτιολογιας αλλα παρολαυτα θα καλεσω σε λιγο τον δερματολογο για να κλεισω ραντεβου.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι καλαααααααα που θα πας τοσο αργα στη δουλειααααα......!!!!!!!

ΜΑΥ ΜΟΥ εσεις πως ειστε???? μακαρι να βγει το χριστινακι για να κανει χριστουγεννα σπιτακι της. Της ειχα αναφερει οτι μπορει προσ εκπληξη τησ να την βγαλει νωριτερα απο το καθιερωμενο αλλα θα δειξει...!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ πως εισα μαρηηηηηη???????

Παω να κανω καφεεεεε..........

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!

Τι μου κάνετε????????

Εμείς καλά είμαστε!!!!!!

Εξαφανίστηκα γιατί τρέχω. Μία με τα παιδιά, μία με το σπίτι καταλαβαίνεται!!!!

Πάλι θα χαθώ γιατί αύριο βράδυ θα κάνω τραπέζι σε κάτι φίλους (τι πρωτότυπο!!!:tongue::tongue::tongue:) και θα έχω μαγειρέματα.

Ευτυχώς θα έχω από το πρωί γυναίκα να μου καθαρίσει το σπίτι γιατί δεν πρόκειται να προλάβω με τίποτα. Τι να πρωτοκάνω???? Να θηλάσω, να φτιάξω φαγητά, γλυκά?????? Το διατηρώ όσο μπορώ καθαρό το σπίτι αλλά θέλω να μου κάνει τα χοντρά. Μπατζούρια, φωτιστικά, βεράντες, αυλές κλπ.

Εσείς πώς θα περάσετε τις γιορτές???

OTp9p2.png

wwdEp3.png

κοριτσακια τι κανετε?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ πως εισαι?ο μικρος?

ΚΟΑΛΑΚΙ τι κανει η φμ?μηπως δεν της αρεσαν οι αλλαγες που εκανες?

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ παιδευται η μικρη με τα δοντακια ε?αχου μωρε!!!!!η μουρμουριτσα λιγο ηρεμησε με τα δοντια!!!!!!!!!απο μλ πινει 180 στο 3ωρο!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ τι κανει ο μικρουλης?με το βυζι θα παω στον γιατρο μολις ερθουν οι δικοι μου να το κοψω πλεον βγαζω με το θηλαστρο μια φορα την μερα αλλα πολυ νερουλο το βλεπω κ δεν την πιανει!!!!!!!!!

ΜΑΥ τι κανουν τα ζουζουνια σου?

οι υπολοιπες?το ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ μακαρι να βγηκε~~~~~~~~

ΚΟΑΛΑΚΙ που ειναι η λιστα?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ τι κανεις?η μικρη?

αχ κοριτσια πολυ συγκινηθηκα μου ειπε η μαμα μου οτι ο αδελφος μου ο μικρος 14 ετων πηρε τηλ τον πατερα του αδελφου μου που χει εστιατοριο κ τον ρωτησε αν θ ανοιξει την παραμονη κ ανημερα των χριστουγεννων του ειπε ναι κ λεει θα ρθω να δουλεψω θειε γιατι την παρασκευη θα παω στην αδελφη μου κ θελω να παρω δωρα στην μπεμπα με δικα μου λεφτα!!!!!επεμεναν οι γονεις μου οτι δεν ειναι αναγκη να παει θα του δωσει ο μπαμπας μου λεφτα κ λεει ο μικρος οχι ειμαι θειος πλεον κ θελω να παρω δωρα στη μπεμπα με δικα μου λεφτα!!!!!!!!!κ ο μεγαλος μου αδελφοε εδωσε λεφτα στη μαμα μου να μου δωσει!!!!!!!κ η γαιδαρα η κουνιαδα μου πηγε κ εφερε τις προαλλες εναν σοκολατενιο αγιο βασιλη κ μου λεει αυτο ειναι για την μπεμπα!!!!!!τι να πω!!!!!!!!!!!!!

εμεις κ σημερα παλι μονες εχει υπηρεσια η τελευταια του ετους!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Κοριτσακια μου φαγαμε γεμιστα, τυρακι και σαλατουλα και η φμ πηγε για υπνο...

Λοποοον αυριο στις 11 εκλεισα ραντεβου στο δερματολογο για το μωρο, ευτυχως που θα εχει ερθει ο ανδρασ μου απο το πρωι με ρεπο και θα μας παει κιολας. Μετα θα παμε να παρουμε κατι δωρακια τα βαφτηστικα μας και επειτα στο μαρκετ για ψωνια, γλυκα κλπ... Τη φμ μου θα της το παραγγειλω απο το internet το δωρο της.

Την ημερα των χριστουγεννων γιορταζει ο μπαμπας μου αλλα πολυ πιθανον να παμε στην πεθερα μου για φαγητο, θα δειξει...!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ μπραβο στον αδερφουλη σου, αν και μικρος δειχνει να εχει υιοθετησει κιολας τον ρολο του θειου.

NGN ΜΟΥ καλα θα κανεις και θα καλεσεις κοσμο στο σπιτι σου. Να περασετε τελεια!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια μου φαγαμε γεμιστα, τυρακι και σαλατουλα και η φμ πηγε για υπνο...

Λοποοον αυριο στις 11 εκλεισα ραντεβου στο δερματολογο για το μωρο, ευτυχως που θα εχει ερθει ο ανδρασ μου απο το πρωι με ρεπο και θα μας παει κιολας. Μετα θα παμε να παρουμε κατι δωρακια τα βαφτηστικα μας και επειτα στο μαρκετ για ψωνια, γλυκα κλπ... Τη φμ μου θα της το παραγγειλω απο το internet το δωρο της.

Την ημερα των χριστουγεννων γιορταζει ο μπαμπας μου αλλα πολυ πιθανον να παμε στην πεθερα μου για φαγητο, θα δειξει...!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ μπραβο στον αδερφουλη σου, αν και μικρος δειχνει να εχει υιοθετησει κιολας τον ρολο του θειου.

NGN ΜΟΥ καλα θα κανεις και θα καλεσεις κοσμο στο σπιτι σου. Να περασετε τελεια!!!

αντε μπραβο να πατε στον γιατρο να δειτε τι ειναι!!!!!!!!!!!τι δωρο θα της παρεις της φμ?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...