Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημέρα φιλενάδες!!! Εχω φτιάξει καφεδάκι και εχω το μωρό στον ώμο και πορεύομαι.... Μόλις ρευτεί θα τη βάλω στο καλαθι κ θα κάνω καμια δουλίτσα.

Τελικά χτες δεν πηπγα μαγαζιά...... Μες το σπιτι την έβγαλα για καλά!

Κοριτσια οι φρεσκομανουλες τα χεράκγα των μωρών σας ειπναι κρύα;; Αλλιως είμαστε πολύ κρυουλιαρες ΄η της φοράω λίγα ρούχα.. Κρυσταλλάκια τα χερια συνέχεια.. Η μύτη βέβαια ζεστή.

ΚΟΑΛΑΚΙ μου, η Β, 16-17 μηνών ήταν, συνεχεια προσπαθούσε να βγει από την κούνια της στο σπίτι του πατερα μου (εμεις εδώ, δεν είχαμε κούνια αφου ηταν στο κρεβατι μας). Μια μερα ο πατεραα μου ίσα πήγε στο μπάνιο (φατσα στι παιδικό) και η Β προσγειώθηκε με το κεφάλι κάτω. Το πάτωμα παρκέ από τα παλιά όμως, που σε πολλά σημεια εχει τρυπήσει! Εμ στην τρυπα πήγε και επεσε, μη στα πολυλογώ κάναμε ράμματα στο φρύδι! Ευτυχώς η φμ δεν κινδυνευει καθόλου με την πατέντα σου!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ σου, αταξιες και ο Μητσάκος ε;; Αυτό που λες με τη βρεφική ηλικία, τώρα με το μωρό συνηδητοποιησα ΠΟΣΟ μου είχε λείψει!! Μα είναι τόσο γλυκά και εξαρτημένα αυτα τα πλάσματα, μικρά αβοήθητα ζωάκια τα έλεγα πάντα, όπου τα αφήσεις μένουν, τα λατρεύω!!! Ποτε εχεις γιατρό πάλι;

ΣΥΜΠΕΘΕΡΕΣ πολύ ξενύχτι ε;;😄😄😄😄 απαιτητικό το ζευγαράκι !! Οι μανούλες σας έφυγαν ΄η τις εχετε ακόμα μαζί;

ΖΩΗ μου, μπράβο η μθκρή σου που ανέκτησε το βάρος της!! Τη θηλάζεις; Δε θυμάμαι καλά..

ΓΙΟΛΑ μου, πολύ συγκινητικηπ η σκηνή με τη Β, κάντε κουράγιο κ υπομονή και θα γυρίσετε σπιτάκι σας! Όπως κατάλαβα το μωρό το εχεις μαζί σου σε δωμάτιο ε;

Ναι ειναι μαζι μου ευτυχως.Θηλαζουμε συνεχεια και δεν γινεται αλλιως.

Ρωτωσα την παιδιατρο μου και ποδια χερια ειναι κρυα εκ του φυσικου στα μωρακια οποτε μην ανησυχεις.

Θελω να σας ζητησω την γνωμη.Αυριο η κορη μου εχει την γιορτη στις 830 και θα εχει τον ρολο της χιονονιφαδας.Της ειχα υποσχεθει πως θα παω εστω και λεχωνα.Τωρα με το νοσοκομειο της ειπα παλι θα ερθω.Ε εχουβ πεσει να με φανε συζυγος και γονεις.Θα ερχοταν οχτω παρα η μητερα μου θα μου εδινε το αυτοκινητο της θα πηγαινα κατευθειαν στο σχολειο να την δω και θα γυρναγα γρηγορα στο μωρο να αναλαβω απο την μανα μου που θα το φυλαγε.Εχω στεναχωρεθει που μου επιτιθενται για αμυαλη κλπ.Για μενα αβαρια θα ειναι γιατι πρεπει να οδηγησω και να σκοτωθω στο τρεξιμο αλλα της το εχω υποσχεθει και θελω να ειμαι εκει.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρωτωσα την παιδιατρο μου και ποδια χερια ειναι κρυα εκ του φυσικου στα μωρακια οποτε μην ανησυχεις.

Θελω να σας ζητησω την γνωμη.Αυριο η κορη μου εχει την γιορτη στις 830 και θα εχει τον ρολο της χιονονιφαδας.Της ειχα υποσχεθει πως θα παω εστω και λεχωνα.Τωρα με το νοσοκομειο της ειπα παλι θα ερθω.Ε εχουβ πεσει να με φανε συζυγος και γονεις.Θα ερχοταν οχτω παρα η μητερα μου θα μου εδινε το αυτοκινητο της θα πηγαινα κατευθειαν στο σχολειο να την δω και θα γυρναγα γρηγορα στο μωρο να αναλαβω απο την μανα μου που θα το φυλαγε.Εχω στεναχωρεθει που μου επιτιθενται για αμυαλη κλπ.Για μενα αβαρια θα ειναι γιατι πρεπει να οδηγησω και να σκοτωθω στο τρεξιμο αλλα της το εχω υποσχεθει και θελω να ειμαι εκει.

Να πας στο παιδακι σου. Δεν εισαι αμυαλη επειδη θες να εισαι και για την μεγαλη κορη σου μαμα. Απλα να προσεχεις, να φυλαχτεις για να μην μεταφερεις καποιο μικροβιο αθελα σου στον μικρουλη σου. Αυτη ειναι η δικη μου γνωμη αν μου επιτρεπεις.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Συμφωνώ με το ΚΟΑΛΑΚΙ! Άμυαλη γιατί;; Φυσικά και να πας, εγώ προσωπικά θα πήγαινα σίγουρα.. Όσο και να κουραστείς, η χαρά που θα δώσεις στην κόρη σου, θα είναι τεράστια!! Μην το χάσεις για κανένα λόγο! (Γνώμη μου)

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλησπέρα....έφυγαν οι φιλες μου, ωραια ηταν, τους πηρε τα μυαλα η κορη μου, τα ειπαμε λιγακι αλλα επρεπε να φυγουν σχετικά νωρίς...

Γιολα μου ειναι δυσκολη η περιπτωση...Αν ημουν λεχωνα με το δευτερο μωρο στο σπιτι μου, ναι φυσικα θα πηγαινα στη γιορτη του μεγαλου μου παιδιου με μεγαλη βεβαια προσοχη για τα μικροβια......Αν ομως ειχα το νεογεννητο στο νοσοκομειο, τοτε δεν ξερω...αν θα πηγαινα σε ενα χωρο κλειστο, μεσα στον χειμωνα με πολλά παιδια και πολλά μικρόβια....

Και το λεω εγω , που εννοειται ξερω πώς ειναι να εχει μεγαλο παιδι και τρελη αδυναμια και αγαπη σε αυτο...ισως θα επρεπε, να την συζητησεις και να της εξηγησεις οτι δεν μπορεις να πας γιατι ο μπεμπης πρεπει να γινει γρηγορα καλα και δεν σε αφηνει ο γιατρος.....και οτι θα δεις το βιντεο και τις φωτογραφιες .....και στην επομενη γιορτη θα εισαι σιγουρα εκει!!!!

Ισως η Β. δεν αντιδρασει ασχημα και σε καταλαβει, ειναι δεσποινιδουλα και σας αγαπαει ετσι και αλλιως!

Αλλα και να πας....φυσικα και δεν εισαι αμυαλη!!!!!!!! Ειναι αυτονοητο οτι θελεις να πας να καμαρωσεις την κορη σου!!!!!!!!!!!

Κοαλακι...εμενα δεν μου βγαζει στα αγγλικα αυτα που λες....

Κοριτσια καλησπερα!! τι κανετε?? εμεις καλα! παιζουμε και ακουμε χριστουγεννιατικα τραγουδια μεχρι να παμε για νανι... εσεις διαβαζω καλα ε?? Yola μου κι εγω νομιζω καλα θα κανεις να πας στο κοριτσακι σου να τη δεις, ειναι πολυ σημαντικες αυτες οι στιγμες για τα παιδακια... και εννοειται οταν επιστρεψεις αλλαζεις ρουχα, πλενεσαι και κανεις και μια πλυση με θαλασσινο ορο στη μυτη σου (αυτο μας εχει πει η παιδιατρος να το κανουμε στον μικρο οποτε πηγαινουμε σε κλειστους δημοσιους χωρους) κατα τ'αλλα εννοειται πως δεν εισαι αμυαλη, αστους να λενε, κανεις δε μπορει να ερθει στη θεση σου yola μου, πηγαινε να καμαρωσεις το κοριτσακι σου!!! ειναι και η πρωτη της χριστουγεννιατικη γιορτη στο δημοτικο, μη το χασεις!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Αγορομαμυ μου καλα;;;

ελα Ηλιοβασιλεμα μου! καλα ειμαστε αν και εγω αρκετα μπουκωμενη αλλα θα περασει πιστευω, μας ξυπνησε και ο μικρος απο τις 6 30 και ολα αυτα με εκαναν κομματια.. Διαβαζα αυτο που γραφεις για τη yola και η αληθεια ειναι οτι η αποψη σου ειναι πολυ λογικη, γλυκια yola ειναι μεγαλο το διλλημα! Απο τη μια δε σημαινει πως εισαι αμυαλη, απο την αλλη ομως ααααααν μια στις χιλιες γινει κατι και μεταφερεις καποιο μικροβιο φαντασου τις συνεπειες οχι μονο για τον μικρουλη, αλλα και για τη δικη σου ψυχικη διαθεση στη σκεψη οτι ισως προκαλεσες κατι στον μικρο αθελα σου.. Αχ διλληματα οι μανουλες! Ο,τι και αν αποφασισεις ειμαι σιγουρη οτι η κορουλα σου θα καταλαβει.

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομαμυ μου ακριβως ετσι θα αισθανομουν αν ημουν στην θεση της Γιολας....Η λογική ή η καρδια;;;;;;;

Παρθενος γαρ και παντα ζυγιζω τα παντα....δεν ξερω τι θα εκανα εγω στην θεση της αλλα σιγουρα θα τις σκεφτομουν και τις δυο πλευρες του νομισματος και μαλλον θα ετεινα σε αυτη της καρδιας αλλα με ολα τα μετρα προληψης στο μεγιστο βαθμο!

Αγορομαμυ μου ακριβως ετσι θα αισθανομουν αν ημουν στην θεση της Γιολας....Η λογική ή η καρδια;;;;;;;

Παρθενος γαρ και παντα ζυγιζω τα παντα....δεν ξερω τι θα εκανα εγω στην θεση της αλλα σιγουρα θα τις σκεφτομουν και τις δυο πλευρες του νομισματος και μαλλον θα ετεινα σε αυτη της καρδιας αλλα με ολα τα μετρα προληψης στο μεγιστο βαθμο!

ναι Ηλιοβασιλεμα μου ειναι πολυ δυσκολες τετοιες στιγμες γιατι ναι μεν προεχει η υγεια που στην προκειμενη περιπτωση εχει θεμα ο μπεμπης, απο την αλλη οσο κατανοηση και να εχει η Βικυ δεν παυει να λαχταρα τη μαμα της σε ενα τετοιο γεγονος. Μονο και μονο που θα βλεπει τις μαμαδες των συμμαθητων της εκει θα αισθανεται καπως αν η μαμα της λειπει. Ασε, οσο και να το συζηταμε συνεχεια υπαρχει το ναι μεν, αλλα... καλα κι εγω ως ζυγος ζυγιζω τα παντα σε σημειο αηδιας!

to1Np2.png

KCkop2.png

Εγω ειμαι καπου προς στα τελειωματα του δικου μου ζωδιου!!!!!!!!! αρα ο ζυγος μετα με εχει και μενα επηρεασει!!!!!!!!!!;);););)

Ναι...δεν ξερω...δυσκολα διλημματα!!!

Διαφημίσεις

Ηρθα και γω!

Τι κανετε?Μολις εφαγε και κοιμηθηκε το σπλαχνο μου!

Κοριτσια,δεν ηπιε ολο το γαλα,οπως παντα,αλλα λογικο,να μειωσει λογω δοντιων!Λεω να την ξυπνησω κατα τις 11,να της δωσω λιγο γαλα ακομη,να ειναι πιο χορτατη για το βραδυ!Τι λετε εσεις?

Ηλιοβασιλεμα μου,περασατε καλα?

Αγορομαμμυ μου,τι κανετε?Ο Μητσακος?Δεν εκανε πυρετο παλι?

Υολα μου,πραγματικα μεγαλο δίλημμα!Εαν αποφασισεις να πας,να προσεχεις πολυ απο αποψη μικροβιων,δεν ειστε σε φαση να κολλησει ο μικρος!Εαν παλι αποφασισεις να μην πας,τοτε εξηγησε στη Β. τους λογους και πιστευω θα καταλαβει!Φαινεται οτι τρεφει δυνατα συναισθηματα για το αδερφακι της και θελει να γυρισετε γρηγορα στο σπιτι!Οσο για την αντιδραση μανας/συζυγου,δε θα τους κρινω καλη μου!Δε ξερω τη δικια τους εκδοχη,πως τοποθετουν τη θεση τους.απλως εν μερει τους καταλαβαινω.

Οτι κι αν αποφασισεις να χαμογελας!!!!:)

Κοαλακι μου,και σε μενα δεν εχει γινει καποια αλλαγηη!Μαρηηηηηηηηηηηη,μηπως πατησες αλλαγη γλωσσας?Βεβαια δε ξερω εαν μπορει να γινει κατι τετοιο!!!!:tongue::tongue:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρακι περασαμε ομορφα αλλα κρατησε λιγακι!!!:rolleyes:

Καποιες φορες μου τα βγαζει και μενα στα αγγλικα αλλα δεν ξερω πώς...και μετα αν ξανανοιξω τον καφε, μου το γυριζει παλι στα ελληνικα...Οποτε ισως κατι τετοιο εγινε και στο Κοαλακι!!! αν και η ιδια εχει αντικειμενο τους υπολογιστες, αρα θα ξερει καλυτερα!!! ;););)

Η Ελλη δεν ξαναμπηκε καθολου, ετσι; ολες τωρα με τα μωρακια τους προσπαθουν να βρουν τους ρυθμους τους!!!

Μαρακι βορινο! καλα ειμαστε, ο Μητσακος μια χαρα, κανενα θεμα με πυρετους και τετοια! εγω μονο εχω λιγο τα χαλια μου! αλλα θα περασει!

θα σας αφησω νωρις νωρις κοριτσια γιατι σημερα ειμαι αποφασισμενη να χωθω κατω απο το παπλωμα και να χαζεψω τηλεοραση!!!! φιλακια πολλα και καληνυχτα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσια μου τι κανετε???

Εμεις καλααα, μολις κοιμησα τη φμ... Οοολο το απογευμα προσπαθουσα να αλλαξω διακοσμηση το δωματιο της και απο το να μετακινω τα επιπλα (ντουλαπα, κουνια, κρεβατι) τωρα δεν αισθανομαι τα χερια μου.

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ μαρηηηηηη τι γλωσσα να αλλαξα??? εχουν γινει αλλαγες στην ωρα και επιπλεον εχει μετακινηθει το παραθυρο του καφε, εχει γινει πιο στενο. Δεν ξερω γιατι σε εσας δεν φαινεται :confused:. Οσο για το γαλατακι ναι καλυτερα ειναι πιστευω να της δωσεις την συνηθισμενη ποσοτητα και ας ειναι σε 2 δοσεις.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ περασατε καλα με τις φιλες σου???

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ πως πας με το μπουκωμα???

ΓΙΟΛΑ μου νομιζω οτι εφοσον δεν ειναι η κορουλα σου αρρωστη δεν θα εχεισ προβλημα, μολις επιστρεψεις στο μικρουλη κανεις απολυμανση και εισαι εσυ οκ και η κορουλα σου χαρουμενη. Αλλωστε μονο με την κορουλα σου θα ερθεισ σε αμεση επαφη και οχι με τα υπολοιπα παιδακια. Και στην τελικη αν υπαρχει καποιο αρρωστο παιδακι απομακρυνεσαι. Θα χαρει πολυ που θα σε δει το κοριτσακι σου, ηδη της εχεις λειψει πολυ και η γιορτη ειναι ισως η ευκαιρια να γεφυρωσεις αυτο το κενο που αναπτυχθηκε λογω των καταστασεων που αντιμετωπιζεις με το μικρο σου.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...