Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσιααααααααααααααααα!!!!!!Ο Μπαρκουληηηηηηηηηης!!!!!

Δεν έχω διαβάσει τίποτα!!!!Δεν προλαβαινωωωωωωω η μαυρηηηηηη!!!!!

Το φαταουλακι μου είναι μια χαρά,κοιμάται το βράδυ μέχρι τις 3 περιπου και μετά μέχρι τις 8.

Για αρχή είμαστε μια χαρά!!!!

Εγώ έχω πλακωθει με το σπίτι,αύριο μεθαύριο θα φτιάξω και γλυκά γι'αυτο έχω χαθεί!!!!Σερνομαι η γυναικα!!!!Και νυστα και κουραση αλλα και ευτυχια!!!!Σας σκέφτομαι όμως όλες!!!!!!

Ο Χρηστακος μου κάθε μέρα είναι πιο μεγάλος και πιο όμορφος!!!!Έχω ερωτευτεί!!!!!

Εσείς οοοοοοοοοοολες καλα????

Καλεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!Το Χρηστινακι γέννησε???

Μαρηηηηηηηηηηηηηηη συμπεθερααααααααααα!!!!!

Μαζί θα μας μαζευουνε!!!!

Άντε να περάσει ο καιρός να βάλουμε μπρος για το δεύτερο!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καληνυχτα Κοαλακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μποτσακι πεσε να ξεκουραστεις και ασε τα δευτερα ακομη δεν σαραντισες!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Αλλα, θα μου πειτε, περι ορεξεως κολοκυθοποτα!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Παω και εγω για ξαπλα...

Καλημέρα φιλενάδες!!! Εχω φτιάξει καφεδάκι και εχω το μωρό στον ώμο και πορεύομαι.... Μόλις ρευτεί θα τη βάλω στο καλαθι κ θα κάνω καμια δουλίτσα.

Τελικά χτες δεν πηπγα μαγαζιά...... Μες το σπιτι την έβγαλα για καλά!

Κοριτσια οι φρεσκομανουλες τα χεράκγα των μωρών σας ειπναι κρύα;; Αλλιως είμαστε πολύ κρυουλιαρες ΄η της φοράω λίγα ρούχα.. Κρυσταλλάκια τα χερια συνέχεια.. Η μύτη βέβαια ζεστή.

ΚΟΑΛΑΚΙ μου, η Β, 16-17 μηνών ήταν, συνεχεια προσπαθούσε να βγει από την κούνια της στο σπίτι του πατερα μου (εμεις εδώ, δεν είχαμε κούνια αφου ηταν στο κρεβατι μας). Μια μερα ο πατεραα μου ίσα πήγε στο μπάνιο (φατσα στι παιδικό) και η Β προσγειώθηκε με το κεφάλι κάτω. Το πάτωμα παρκέ από τα παλιά όμως, που σε πολλά σημεια εχει τρυπήσει! Εμ στην τρυπα πήγε και επεσε, μη στα πολυλογώ κάναμε ράμματα στο φρύδι! Ευτυχώς η φμ δεν κινδυνευει καθόλου με την πατέντα σου!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ σου, αταξιες και ο Μητσάκος ε;; Αυτό που λες με τη βρεφική ηλικία, τώρα με το μωρό συνηδητοποιησα ΠΟΣΟ μου είχε λείψει!! Μα είναι τόσο γλυκά και εξαρτημένα αυτα τα πλάσματα, μικρά αβοήθητα ζωάκια τα έλεγα πάντα, όπου τα αφήσεις μένουν, τα λατρεύω!!! Ποτε εχεις γιατρό πάλι;

ΣΥΜΠΕΘΕΡΕΣ πολύ ξενύχτι ε;;😄😄😄😄 απαιτητικό το ζευγαράκι !! Οι μανούλες σας έφυγαν ΄η τις εχετε ακόμα μαζί;

ΖΩΗ μου, μπράβο η μθκρή σου που ανέκτησε το βάρος της!! Τη θηλάζεις; Δε θυμάμαι καλά..

ΓΙΟΛΑ μου, πολύ συγκινητικηπ η σκηνή με τη Β, κάντε κουράγιο κ υπομονή και θα γυρίσετε σπιτάκι σας! Όπως κατάλαβα το μωρό το εχεις μαζί σου σε δωμάτιο ε;

78xyp2.png

RUAmp3.png

May μουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!καλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!καλα εισαστε??????αντε καλη χωνεψη στην ζουζουνιτσα μας!!!!!!!!!

και εμεις τωρα φαγαμε!!!!!

δεν την προλαβαινω!!!!!!τωρα της εδωσα απο το δικο μου 60 γρ.και ξενο 40γρ!!!

εβγλα χθες 2 γευματα και εξαφανιστηκε μεχρι το πρωι!!!!!χααχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

αρμεγομαι παλι!!!!!!!!!!!

Ναι ναι συμπεθεραααααααααα!!!!!!!!!!!!παμε για το δευτερο σε λιγους μηνες!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλημερα κοριτσια!

Τι κανετε?

Εμεις καλα!Ξυπνησαμε στις 8!Το βραδυ η μικρη ξυπνουσε,χωρις πολλες γκρινιες και απλα καθοταν στο κρεβατι!Την επαιρνα στην αγκαλια και κοιμοταν κατευθειαν!Στις 6.30 που αρχισε να κλαιει της εδωσα γαλα και κοιμηθηκε μεχρι τις 8!Αυτη στο κρεβατακι της και γω,απο την κουραση,στο πατωμα!Εν τω μεταξυ,ουτε πιπιλα δε θελει!Ποσο πολυ ποναει!Διοτι η πιπιλα παντα τη νανουριζε!

Κοαλακι μου,τι κανει η φμ?Τα προστατευτηκα για το πατωμα,ειναι τυπου παζλ?Σαν αυτα που εχουν τα τζαμπο?Μαλλον θα πρεπει να τα προμηθευτω και γω καποια στιγμη,διοτι ετσι οπως τα περιγραφεται,τρομαξα!Εμεις στο πατωμα του δωματιου της,εχουμε και μοκετα,και χαλι απο πανω!Νομιζω πως δεν ειναι αρκετο να την προστατεψει απο τοσο μεγαλη πτωση,σωστα?

Οσο για τη δερματιτιδα,θα πατε σε ειδικο?Παντως τα σαλακια τους πρεπει να ειναι αρκετα οξυνα!Τυχαινει φορες που η μικρη βαζει το στομα της στο μαγουλο μου,σα να με φιλαει,και αφηνει σαλια!Πραγματικα,σε εκεινο το σημειο νιωθω τσουξιμο!

Ηλιοβασιλεμα μου,τι κανετε?Επεισοδιακη η βαφτιση λοιπον!Ευτυχως ολα κυλησαν ομαλα,για ολους σας!Ο πατερας σου πως ειναι?

Αγορομαμμυ μου,πηγατε τελικα στην εκδηλωση?Πως τα περασατε?Με τις δουλειες τελειωσατε?

Υολα μου,ειδες το κοριτσακι σου και πηρες δυναμη!Ετσι λοιπον,με αυτα τα ψυχικα αποθεματα να συνεχισετε μεχρι να βγειτε απο την κλινικη κοριτσι μου!Ολα θα πανε καλα!Λιγο υπομονη ακομη!Να θυμασαι πως υπαρχουν και χειροτερες καταστασεις!Μην τις αναφερω!Ο Θεος βοηθαει ομως και ολα περνουν!

Μαυ μου,τι κανετε?Πως ειναι η μικρουλα σου?Τρωει καλυτερα?

Οι φρεσκομανουλες μας...πατουσιτσα μου,μποτσακι μου γλυκο,ζωη μου...υπομονη με τις αυπνιες!Αχχχχ...και να ηταν μονο αυτες!Να εχετε αποθεματα και για μετα καλες μου!Ερωτευθήκατε καλεεεεε?Χαχαχαχαχα!Ετσι ειναι!

Ολα τα υπολοιπα τσουπρακια καλα?

Ιωαννα,η μουρμουρα?27 ερχονται οι δικοι σου?Θυμησε μου ξανα,απο πιο νησι εισαι?

Ριτσα μου,εισαι καλυτερα?

ΟΟΟΟΛΕΣ ΚΑΛΑΑΑΑΑ?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!

ΖΩΙΤΣΑ μια χαρα η μπεμπα!!!οντως μεγαλος ερωτας βρε παιδι μου!!!!!!!!!!!!!!κ γ δεν την χορταινω την μουρμουριτσα!!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ εισαι καλυτερα σημερα?ωστε ετσι ο μικρος ε?

ΚΟΑΛΑΚΙ εισαι πολυ οργανωμενη !!!!!!!!!!ευγε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερααααααααααααααα κοριτσια μου... Τι κανετε???

Καλεεεεεεεεεεεεεεε δωρακι για τα χριστουγεννα μας εκαναν οι διαχειριστες, παρατηρησατε τις αλλαγες???

Εμεις καλα, ξυπνησαμε στις 8μιση αλλα το βραδυ μας ηταν ανησυχο. Αυριο θα κλεισω ραντεβου σε πρωτη φαση σε δερματολογο και αμεσωσ μετα σε παιδοαλλεργιολογο στη θεσσλονικη γιατι υποψιαζομαι αλλεργια.

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ οχι δεν ειναι τυπου παζλ γιατι αυτα ειναι λεπτα, μυριζουν κλπ. Εκανα δικα μου, πηρα σφουγγαρια και τα εβαλα μεσα σε παιδικο υφασμα, τα νεωσα και εκανα ενα πολυ φουσκωτο μονο παπλωμα στην ουσια. Αν πεσει δεν θα παθει τιποτα.

ΜΑΥ ΜΟΥ ναι προσοχη θελουν τα ατιμα, ευτυχως δεν παθατε τιποτα χειροτερο.

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ ετσι πρεπει, με τα μωρα δεν ξερεισ απο που θα σου ερθει...

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ τρωτε-τρωτε???

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ αντε μαρηηηηηηηηηηηηη αργησατε για το δευτερο :tongue:

Σημερα εμεις θα φαμε μακαρονακια σκετα γιατι δεν θελω να βαλω σαλτσα για να μην φουντωσει και αλλο η φμ μεχρι να εξακριβωσω τι εχει.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!

Περιμενω απο στιγμη σε στιγμη τις φιλες μου αλλα μπηκα να σας χαιρετισω!!!!

Μαρακι βορινο...ο μπαμπας μου τοτε που εγινε η βαπτιση εμφανιστηκε καδιακο θεμα, εβαλε στεντς στις αρτηριες ..πανε 5 χρονια περιπου και απο τοτε το παρακολουθει...

Μαυ μου ελεγχεις και τα πατουσακια της; αν ειναι κρυα και αυτα, μηπως κρυωνει το ζουζουνι;

Κοαλακι μου,οταν ερθει η ωρα θα σου το ξαναθυμησω,για να μου πεις ακριβως τον τροπο με τον οποιο εκανες αυτα τα προστατευτικα μαξιλαρια!

Καλη επιτυχια με τις εξετασεις κοπελα μου!Να βρειτε εγκαιρως τι προκαλει ολο αυτο,να μην ταλαιπωρηθει αλλο η ΦΜ!

Ηλιοβασιλεμα μου,ποσο σε ζηλευω που περιμενεις τις φιλες σου!Εχουν παιδακια για να εχει παρεα και η Αγγελικη σου?

Μαυ μου,ειναι φυσιολογικοτατο τα ακρα της Μιχαελα σας να ειναι κρυα!Τα παιδακια απο τα ακρα βγαζουν την περισσεια θερμοτητα!Και της μικρης μου ηταν κρυα!Μην σε ανησυχει αυτο!Οσο και να την ντυσεις,αυτα θα παραμεινουν κρυα!Ειχα και γω το ιδιο αγχος!Ειδικα οταν την επιαναν ξενοι και μου ελεγαν ''γιατι ειναι τοσο κρυα'',το αγχος μεγαλωνε!Αλλα ρωτώντας εμαθα αυτα που σου ειπα παραπανω!:)

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Μαρακι βορινο οι φιλες μου απο πανεπιστημιο ειναι εργενισσες....αλλα η μια δουλευει στην αλλη και η τριτη ειναι σε κοντινη πολη και εχουν συνεχεις επαφες αλλα και μενα δεν με ξεχνουν ουτε εγω αυτες!!!!

Σε αυτες θα πηγαιναμε το καλοκαιρι αλλα τελικα το ακυρωσαμε....

Λοιπον σας αφηνω για να μαζεψω το λαπτοπ....

ΜΑΡΑΚΙ παιδευεται η μικρη σου ε?υπομονη!!!!!ναι 27 ερχονται οι δικοι μου περιμενω πως κ πως!!!!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ κ ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ υπομονη θα στρωσουν κ θα κοιμουνται ολο το βραδυ κ θα ξεκουραστειτε κ εσεις!!!!!!!!

χαρας το κουραγιο σας που σκεφτεστε για δευτερο απο τωρα!!!!!

ΜΑΥ εμενα η μικρη ειχε κρυα χερια οταν ξεσκεπαζοταν το βραδυ κ ειχαμε κλειστη την θερμανση το βραδυ δηλαδη οκτωβρη με αρχες νοεμβρη!!!!!μετα οκ!!!!!!!απο ρουχα της φοραω ζιπουνακι κοντομανικο το φορμακι καλτσακια απο μεσα κ καποιες φορες της βαζω κ γιλεκακι απο πανω !!!!!!!!!!εσυ?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλεεεεεεε ολο το πανελ απο ελληνικο εγινε αγγλικο. Για παραδειγμα αντι να λεει προσωπικα μηνυματα για δεστε τι λεει... Επισης στην ωρα προσθεσαν και δευτερολεπτα, ακομα αντι να λεει καταχωρηση μηνυνατος λεει sumbit reply και πολλες ακομη αλλαγες...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...