Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ναι Ζωη μου το ακουσαμε το σπορακι μας!! Ο Μητσακος μια χαρα,μεγαλωνει και ζωηρευει οσο μπορει...απολαυσε την τη μπουμπου σου σε αυτη τη βρεφικη φαση γιατι θα μεγαλωσει πολυ γρηγορα.. Δε λεω, απολαυστικες και οι επομενες φασεις αλλα η βρεφικη φαση κρατα λιγοτερο απ'ολες!

Τέλεια, άντε, σύντομα κι εσύ θα έχεις βρεφάκι! Μεγάλος έρωτας, βρε κορίτσια! Είμαι κομμάτια κι αντί να κοιμηθώ κάθομαι και το χαζεύω. Χαζεμένοι γονείς και οι δύο!

Πηρα σφουγγαρια και τα εβαλα μεσα σε παιδικο υφασμα, ειναι σαν μεγαλες μαξιλαρες, τις ενωσα και εκανα ενα "πλεγμα" δαπεδου στην ουσια. Αν πεσει δεν θα παθει τιποτα.

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ μια χαρα σας βρισκω. Οσο για τον αφαλο, υπομονη!!!

Καλησπέρα Κοαλάκι! Έχεις πάρει όλα τα μέτρα για τη φουρτουνίτσα, βλέπω! Δίνε ιδέες να ξέρουμε! Φιλάκια στο φουρτουνιώ!

Ώρα για άλλαγμα, τάισμα κλπ. Σας φιλώ! Καληνύχτα!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πηρα σφουγγαρια και τα εβαλα μεσα σε παιδικο υφασμα, ειναι σαν μεγαλες μαξιλαρες, τις ενωσα και εκανα ενα "πλεγμα" δαπεδου στην ουσια. Αν πεσει δεν θα παθει τιποτα.

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ μια χαρα σας βρισκω. Οσο για τον αφαλο, υπομονη!!!

ααα τι καλο συμπεθερα??? καλη ιδεα! γιατι συζητουσαμε οτι το καλοκαιρι θα πρεπει να μπει στο κρεβατι το μονο ο Μητσος και θα του βαλουμε καγκελα αλλα σκεφτομασταν οτι κατι ακομα θα χρειαζεται γυρω-γυρω για σιγουρια επειδη θα ειναι μικρος. Η φουρτουνα παντως θα εχει ενα λογο παραπανω να προσπαθει να βγει απο την κουνια γιατι εχει πλακα να πεφτεις στα μαλακά!:tongue::tongue::tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

Συμπεθερα τα δυο μας μειναμε?? πωπωπω ερημιες το καφε μας! Οι φρεσκομανουλες τρεχουν ενω οι αλλες κοπελουδες θα απολαμβανουν το Σαββατοβραδο.. Παω και εγω να απολαυσω το κρεβατακι μου με εναν ομορφο υπνο, οσο μου το επιτρεψει το μπουκωμα γιατι επιδεινωνεται στον υπνο :( Καληνυχτα συμπεθερα, φιλια στη νυφη μας!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

ααα τι καλο συμπεθερα??? καλη ιδεα! γιατι συζητουσαμε οτι το καλοκαιρι θα πρεπει να μπει στο κρεβατι το μονο ο Μητσος και θα του βαλουμε καγκελα αλλα σκεφτομασταν οτι κατι ακομα θα χρειαζεται γυρω-γυρω για σιγουρια επειδη θα ειναι μικρος. Η φουρτουνα παντως θα εχει ενα λογο παραπανω να προσπαθει να βγει απο την κουνια γιατι εχει πλακα να πεφτεις στα μαλακά!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ναι μπορεις να βαλεις του μεσαιου μεγεθους τα οποια σφηνωνουν κατω απο το μονο κρεβατι αλλα ειναι φαρδυα για να προεξεχουν και θα εισαι οκ μαζι με το καγκελο. Ααασε τι κανει η φμ, αααλματα :tongue::tongue::tongue:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Συμπεθερα τα δυο μας μειναμε?? πωπωπω ερημιες το καφε μας! Οι φρεσκομανουλες τρεχουν ενω οι αλλες κοπελουδες θα απολαμβανουν το Σαββατοβραδο.. Παω και εγω να απολαυσω το κρεβατακι μου με εναν ομορφο υπνο, οσο μου το επιτρεψει το μπουκωμα γιατι επιδεινωνεται στον υπνο :( Καληνυχτα συμπεθερα, φιλια στη νυφη μας!

Καληνυχτα και περαστικαααα, καλη ξεκουραση!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα!!!

Μολις εκανα ενα ζεστο μπανακι και χαλαρωσα....

Ειναι καμια εδω;

Ζωη μου φιλακια στην μπεμπουλα σου!!!

Αγορομαμυ πας για υπνο; καλη ξεκουραση!!!

Κοαλακι εξυπνη η ιδεα για το αυτοσχεδιο μαξιλαροδαπεδο!!!!

Εγω θυμαμαι οταν ηταν στην κουνια, εβαζα απο κατω κατι μεγαλες μαξιλαρες...αλλα μου ειχε πεσει μια φορα απο κουνια, 9 μηνων...5 μερες πριν την βαπτιση της!!! Εκεινη η βδομαδα της βαπτισης επεισοδιακη...ειχε κανει 39,3 πυρετο την Δευτερα πριν την βαπτιση, την Τεταρτη ειχε πεσει απο κουνια, ο μπαμπας μου εκεινες τις μερες νοσηλευτηκε λογω καρδιας και ημουν σε αναμμενα καρβουνα αν θα γινει τελικα η βαπτιση! Αλλα ευτυχως παρολο που ηταν μεσα στο καταχειμωνο, μας εκανε ηλιολουστη κυριακη και το απολαυσαμε....

Α ΚΟΑΛΑΚΙ!!!!!!!

Η Μαριανα χειροτερεψε με το δερματικο;;;:cry::confused:

Μηπως εκανες καποια αλλαγη στην διατροφη της; ή καποιο αλλο απορρυπαντικο και τα ρουχα ερχονται σε επαφη με το δερματακι της;

ειναι και τα σαλια....

Καλησπερα!!!

Μολις εκανα ενα ζεστο μπανακι και χαλαρωσα....

Ειναι καμια εδω;

Ζωη μου φιλακια στην μπεμπουλα σου!!!

Αγορομαμυ πας για υπνο; καλη ξεκουραση!!!

Κοαλακι εξυπνη η ιδεα για το αυτοσχεδιο μαξιλαροδαπεδο!!!!

Εγω θυμαμαι οταν ηταν στην κουνια, εβαζα απο κατω κατι μεγαλες μαξιλαρες...αλλα μου ειχε πεσει μια φορα απο κουνια, 9 μηνων...5 μερες πριν την βαπτιση της!!! Εκεινη η βδομαδα της βαπτισης επεισοδιακη...ειχε κανει 39,3 πυρετο την Δευτερα πριν την βαπτιση, την Τεταρτη ειχε πεσει απο κουνια, ο μπαμπας μου εκεινες τις μερες νοσηλευτηκε λογω καρδιας και ημουν σε αναμμενα καρβουνα αν θα γινει τελικα η βαπτιση! Αλλα ευτυχως παρολο που ηταν μεσα στο καταχειμωνο, μας εκανε ηλιολουστη κυριακη και το απολαυσαμε....

Επεισοδιακη δε λες τιποτα, να ειστε παντα καλα...

Αυτες οι μαξιλαρες φτανουν σε υψος περιπου τα 20εκ οποτε ουτε γατα ουτε ζημια.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

καλεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!καλησπερααααααααα!!!!!καλα εισαστε???????

σαν το φαντομα πεταγομαι!!!!!

καλα εισαστε κοριτσια μου???????????

καλα απο νεα δεν διαβασα τιποτα...........απλα μπαινω και γραφω!!!!!

οτι να ναι!!!!δεν προαβαινω η δολια μανα!!!!!!!!!!!

με το κουταλακι θα με μαζευεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηη συμπεθερααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!που σαι μαρηηηηηηηηηηηη??????????????χαθηκαμεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!

Σηκωνομαι απο την καρεκλα απο ντιβανια τραπεζια και παραπατω!!!!!

8αρια κανω!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Α ΚΟΑΛΑΚΙ!!!!!!!

Η Μαριανα χειροτερεψε με το δερματικο;;;:cry::confused:

Μηπως εκανες καποια αλλαγη στην διατροφη της; ή καποιο αλλο απορρυπαντικο και τα ρουχα ερχονται σε επαφη με το δερματακι της;

ειναι και τα σαλια....

Πφφφ οχι δεν αλλαξα κατι απλα σημερα εδωσα ολοκληρο αυγο, ενω τις αλλες φορες δεν δημιουργηθηκε προβλημα. Και τοτε με το πορτοκαλι δεν ξερω πραγματικα αν εφταιγε το φρουτο η απλα ειναι περιστοματιτιδα. Αυτα με τις αλλεργιες-εκζεματα-τροφες ειναι πραγματικη σπαζοκεφαλια :confused::confused:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

καλεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!καλησπερααααααααα!!!!!καλα εισαστε???????

σαν το φαντομα πεταγομαι!!!!!

καλα εισαστε κοριτσια μου???????????

καλα απο νεα δεν διαβασα τιποτα...........απλα μπαινω και γραφω!!!!!

οτι να ναι!!!!δεν προαβαινω η δολια μανα!!!!!!!!!!!

με το κουταλακι θα με μαζευεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηη συμπεθερααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!που σαι μαρηηηηηηηηηηηη??????????????χαθηκαμεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!

Σηκωνομαι απο την καρεκλα απο ντιβανια τραπεζια και παραπατω!!!!!

8αρια κανω!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηη τι κανετε???? πως τα πατε????? μην ανησυχεις, αφησου επανω μας :tongue::tongue::tongue:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Πφφφ οχι δεν αλλαξα κατι απλα σημερα εδωσα ολοκληρο αυγο, ενω τις αλλες φορες δεν δημιουργηθηκε προβλημα. Και τοτε με το πορτοκαλι δεν ξερω πραγματικα αν εφταιγε το φρουτο η απλα ειναι περιστοματιτιδα. Αυτα με τις αλλεργιες-εκζεματα-τροφες ειναι πραγματικη σπαζοκεφαλια :confused::confused:

Παντως εμενα με το αυγο απο την πρωτη της επαφη με αυτο, μου ειχε κανει αλλεργια και δεν της ξαναδωσα για πολλους μηνες...και παλι τα ιδια...και πια το αυγο το τρωει μονο μεσα σε αλλα φαγητα/ γλυκα οχι επειδη θα της κανει αλλεργια αλλα δεν το θελει...

Την τελευταια φορα που μου εκανε δερματικο στο στομα, το απεδωσα οτι εφταιγε που εφαγε τηγανητο καλαμαρακι σε ταβερνα....της εβαλα αλοιφη για συγκαμα και της περασε...

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑΑΑΑΑ πώς ειστε;;;;;;;;;;;;;;;;;η μπεμπουλα ετοιμη για τα καλαντα;;;;;;;;;;;;;:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...