Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσακια πηγαμε στη μουσικη μας, ηρθε και ο αγιος βασιλης, εκανα τα ψωνια του 2μερου και τωρα χαλωνουμε και βλεπουμε μπαρμπυ!!!!!!!

Μαυ μου να ψωνισεις και για τα κοριτσια σου, εννοειται!!!!!!! η μικρουλα σου πώς παει με το γαλα; σταθεροποιηθηκε; Η Β. οντως θα θελει να ειναι συνεχεια μαζι σου!!!!

Κοαλακι αυτες οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε....και εγω εχω σιδερωμα για σημερα, μαζεμα καλο την κουζινα το απογευμα κλπ κλπ....

Αυριο θα μας ερθουν επισκεψη οι 3 φιλες μου απο σχολη κατα το μεσημερακι και πολυ χαιρομαι που θα τις δω!

Ιωαννα , ευτυχως βρηκα μια ενυδατικη για σκασμενα χερια που ειχα στο ντουλαπι, της la roche possay, και εβαλα κανα 2 φορες και ηδη καπως τα νιωθω καλυτερα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα και απο μένα!

Διάβασα λιγα νέα σας,δε θυμάμαι όμως και πολλά!Είμαι πολυ κουρασμένη και σωματικά και ψυχολογικά!Η γκρίνια της μικρής συνεχίστηκε και το πρωι,με πολυ κλάμα!Έκλαιγαν κι εγώ μαζί της,πραγματικα τη λυπομουν.Η ψυχολογία σχετιζεται και με αλλά θέματα!Εδώ και 2 χρόνια δούμε τη διαχείριση της πολυκατοικίας,αφού ουδείς δε θέλει ν'αναλλαβει! Βαρέθηκαν λοιπόν ν'ακουω την κάθε βλακεία του κάθε γείτονά!Γιατί αυτό γιατί εκείνο, γιατί η καθαρίστρια δεν τινάζει τα χαλιά,κάηκε η λάμπα στο διάδρομο,άλλαξε την....τι είμαι εγώ ρε παιδιά?Τι?Δεν τους αντεχω.6 διαμερίσματα είμαστε παναθεμα τους.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ δεν ειναιτα πρωτα της δόντια.Αυτα τα είχε βγάλει 5μηνων!Απο πανω βγάζει και πονάει παρά πολυ!Τι κανει η μικρή?

ΚΟΑΛΑΚΙ η φμ καλά?Κοινά να ξεκουραστεί.

ΜΑΥ καλά ψωνια για τα κορίτσια σου!

ΝΑΣΙΑ ΜΟΥ,τι κανεις?Όλα καλά,μπράβο. Να μπαίνει οποτε μπορείς!Σε σκεφτόμαστε όλες.

ΙΩΑΝΝΑ,μάλλον άλμα ανάπτυξης περνάει η μικρή!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ,νυχτερίδα έγινες?

ΣΟΤΣΑΦΙ,να τον χαίρεσαι τον κουκλο σου λοιπον.

Όλες εύχομαι να είστε καλά!ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΡΙΤΣΑ ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΥΟΛΑ...ΟΛΕΣ...

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσια μου γεια σας.Σημερα σταματησαμε την μια απο τις δυο αντιβιωσεις και θα παμε με την μια μεχρι την Τριτη ανα 6 ωρες.Ευχομαι να αντεξει η φλεβιτσα και να μην χρειαστει να ξανατρυπηθει...

Επισης σημερα ηρθε κρυφα η κορη μου να μας δει.Της βαλαμε μασκα και ηταν τοσο συγκινητικο που βουρκωνε απο την ελλειψη μας.Εβλεπα τις ματαρες της να δακρυζουν και λυγιζα.Δεν ηθελε να μπει στο δωματιο μην κολλησει τιποτα τον αδελφουλη της.Με τα χιλια ζορια μετα την πηραν τα πεθερικα μου να πανε σε Χριστουγεννιατικο χωριο και σινεμα το απογευμα με τα ξαδελφια της.Δεν ξερει οτι θα μεινει αποψε μαζι τους και εχουμε βαλει κρυφα ρουχαλακια της μαζι γιατι επεμενε να μεινει σπιτι με τα παιχνιδια και τα βιβλια της....οποτε καταλαβαινετε οτι οταν επιστρεψουμε τα μεγαλεπιβολα σχεδιατου μπαμπα της για βολτες θα ναυαγησουν.

Καλο ΣΚ σε ολες σας.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Γιολα μου.....και η Β. σας εχει αναγκη και εσεις αυτην....εστω 5 λεπτα που την ειδατε, πηρατε δυναμεις ολοι σας!!! Αντε να φτασει γρηγορα η μερα που θα γυρισετε σπιτι σας με τον μπεμπη γερο!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια! ολες καλα? εμεις καλα, ο μικρουλης τωρα πεφτει για υπνο.

Yola μου περνανε οι μερες να γυρισετε σπιτακι σας, δυναμη να εχετε! Τουλαχιστον ο μικρουλης ειναι καλυτερα..

Ηλιοβασιλεμα τι κανετε?? τι κανει η ζουζουνα σου? εσυ ξεκουραζεσαι καθολου?

Μαρακι βορινο κριμα που ταλαιπωρειται ετσι η μικρουλα σου, δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο τη γκρινια. Αμα τον πιανει πολυ τον δικο μου κι εγω κλαιω μαζι του, με παιρνει πολυ απο κατω, και εννοειται πως τα νευρα μου βαρανε κοκκινο και ενας λογος παραπανω να κλαιω αφου δε μπορω να εχω κι αλλη αντιδραση! Οσο για τη διαχειριση η νομοθεσια λεει καθε χρονο να αλλαζει ο διαχειριστης, να το απαιτησετε!

Ιωαννακι κι εσυ πολλες δουλιτσες ε? ευτυχως στο τελος της εβδομαδας ερχονται οι δικοι σου! Η μουρμουριτσα σου καλα?

Συμπεθεραααα τι κανετε ωρε?? Φανταζομαι θα ετοιμαζεις τη φουρτουνιτσα για νανι.. Ο συμπεθερος ποτε καταφθανει? Παραμονη?

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια μου ηρθα και εγω... Τι κανετε???

Εμεις καλα, μολις εβαλα τη φμ για υπνο. Εξαπλωθηκε ως δια μαγειασ :shock::shock: σε οοοολο το δεξι μαγουλο αυτο που εχει και στεναχωριεμαι αφανταστα. Πηρα τον γιατρο τηλ παλι και αλλαξαμε αλοιφη μεχρι τη δευτερα που ενδεχομενως να μας δει...

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ τι κανετε??? ο γαμπρος καλα ειναι???

ΓΙΟΛΑ ΜΟΥ αντε λιγο σας εμεινε και θα ειστε σπιτακι σας με το κορτσακι σας μαζι που σας περιμενει πως και πως.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια μου ηρθα και εγω... Τι κανετε???

Εμεις καλα, μολις εβαλα τη φμ για υπνο. Εξαπλωθηκε ως δια μαγειασ :shock::shock: σε οοοολο το δεξι μαγουλο αυτο που εχει και στεναχωριεμαι αφανταστα. Πηρα τον γιατρο τηλ παλι και αλλαξαμε αλοιφη μεχρι τη δευτερα που ενδεχομενως να μας δει...

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ τι κανετε??? ο γαμπρος καλα ειναι???

ΓΙΟΛΑ ΜΟΥ αντε λιγο σας εμεινε και θα ειστε σπιτακι σας με το κορτσακι σας μαζι που σας περιμενει πως και πως.

συμπεθερα μου! καλα ειμαστε αν και εγω λιγο μπουκωμενη απο το μεσημερι, και δε μπορω να βαλω και αποσυμφορητικο! θα περασει.. ο γαμπρος κοιμαται, ασε εχθες τον ειχαμε στο δωματιο του και επαιζε και ξαφνικα ακουμε ησυχια και παμε και τον βρισκουμε ειχε σκαρφαλωσει την κουνια του να μπει μεσα και ειχε φτασει στα μισα της κουνιας:shock::shock: αν δε τα κανει ηδη η φουρτουνα να ξερεις ερχεται και η σειρα σας!!

to1Np2.png

KCkop2.png

συμπεθερα μου! καλα ειμαστε αν και εγω λιγο μπουκωμενη απο το μεσημερι, και δε μπορω να βαλω και αποσυμφορητικο! θα περασει.. ο γαμπρος κοιμαται, ασε εχθες τον ειχαμε στο δωματιο του και επαιζε και ξαφνικα ακουμε ησυχια και παμε και τον βρισκουμε ειχε σκαρφαλωσει την κουνια του να μπει μεσα και ειχε φτασει στα μισα της κουνιας:shock::shock: αν δε τα κανει ηδη η φουρτουνα να ξερεις ερχεται και η σειρα σας!!

Χμμμ το αντιθετο κανει η φμ, σκαρφαλωνει για να βγει απο την κουνια σκυβωντας μεχρι οσο παει... Ευτυχημα ειναι που ακομα δεν βρεθηκε στα πλακακια με το κεφαλι αλλα εχω κατω ειδικα σφουγγαρια και ειμαι ησυχη καπως.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Χμμμ το αντιθετο κανει η φμ, σκαρφαλωνει για να βγει απο την κουνια σκυβωντας μεχρι οσο παει... Ευτυχημα ειναι που ακομα δεν βρεθηκε στα πλακακια με το κεφαλι αλλα εχω κατω ειδικα σφουγγαρια και ειμαι ησυχη καπως.

το σκυψιμο το εχουνε για πλακα, εμενα βρηκε στην ακρη τα πιαστρακια για να ανεβοκαταβαινει η κουνια και παταει εκει για να φτασει ψηλα:confused::confused: εμενα εχει το χαλι διπλα οποτε εναν πονο θα τον νιωσει αμα πεσει! τι σφουγγαρια της εχεις? εννοεις παζλ δαπεδου?

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Διάβασα λίγα νεάκια σας και βλέπω όλες καλά! Νέα από τη Χριστίνα δεν είχαμε, ε;

Εμείς καλά! Πήγαμε σήμερα παιδίατρο κι έχουμε ανακτήσει το βάρος γέννησης! Το μόνο θεματάκι είναι ότι δεν έχει στεγνώσει ο αφαλός μας, αν κι έπεσε πριν 5-6 μέρες, οπότε εντατικά οινόπνευμα μέχρι αύριο κι αν δε στεγνώσει, νιτρικός άργυρος.

Πολλά φιλάκια σε όλες!!

p8P6p2.png

Γεια σας κορίτσια! Διάβασα λίγα νεάκια σας και βλέπω όλες καλά! Νέα από τη Χριστίνα δεν είχαμε, ε;

Εμείς καλά! Πήγαμε σήμερα παιδίατρο κι έχουμε ανακτήσει το βάρος γέννησης! Το μόνο θεματάκι είναι ότι δεν έχει στεγνώσει ο αφαλός μας, αν κι έπεσε πριν 5-6 μέρες, οπότε εντατικά οινόπνευμα μέχρι αύριο κι αν δε στεγνώσει, νιτρικός άργυρος.

Πολλά φιλάκια σε όλες!!

Ζωη!! καλα ειμαστε! ετσι ειναι ο αφαλος, θελει λιγη προσοχη αλλα οπου να'ναι θα στεγνωσει... φιλακια και στις δυο σας!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ζωη!! καλα ειμαστε! ετσι ειναι ο αφαλος, θελει λιγη προσοχη αλλα οπου να'ναι θα στεγνωσει... φιλακια και στις δυο σας!

Αγορομάμυ, ακούσατε καρδούλα, έτσι;; Αχ τι όμορφα! Ο Μητσάκος καλά;

p8P6p2.png

Αγορομάμυ, ακούσατε καρδούλα, έτσι;; Αχ τι όμορφα! Ο Μητσάκος καλά;

ναι Ζωη μου το ακουσαμε το σπορακι μας!! Ο Μητσακος μια χαρα,μεγαλωνει και ζωηρευει οσο μπορει...απολαυσε την τη μπουμπου σου σε αυτη τη βρεφικη φαση γιατι θα μεγαλωσει πολυ γρηγορα.. Δε λεω, απολαυστικες και οι επομενες φασεις αλλα η βρεφικη φαση κρατα λιγοτερο απ'ολες!

to1Np2.png

KCkop2.png

το σκυψιμο το εχουνε για πλακα, εμενα βρηκε στην ακρη τα πιαστρακια για να ανεβοκαταβαινει η κουνια και παταει εκει για να φτασει ψηλα:confused::confused: εμενα εχει το χαλι διπλα οποτε εναν πονο θα τον νιωσει αμα πεσει! τι σφουγγαρια της εχεις? εννοεις παζλ δαπεδου?

Πηρα σφουγγαρια και τα εβαλα μεσα σε παιδικο υφασμα, ειναι σαν μεγαλες μαξιλαρες, τις ενωσα και εκανα ενα "πλεγμα" δαπεδου στην ουσια. Αν πεσει δεν θα παθει τιποτα.

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ μια χαρα σας βρισκω. Οσο για τον αφαλο, υπομονη!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...