Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλα ειμαι...

Ααα δεν θελω τετοιαααα, μαλωωωωωνω!!!!! Σηηηηηηηκω γρηηηηηηγορα, οοοοοπα, καθολου να μην εισαι στα κατω σου...

Αχ!! βρε Koalaki μου.....θα μου περασει καποια στιγμη!!

Θα καληνυχτισω κοριτσια μου....θα τα πουμε αυριο....Φιλακια πολλα!!

Καλο ξημερωμα να εχουμε!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ!! βρε Koalaki μου.....θα μου περασει καποια στιγμη!!

Θα καληνυχτισω κοριτσια μου....θα τα πουμε αυριο....Φιλακια πολλα!!

Καλο ξημερωμα να εχουμε!!!

Καληνυχταααααα....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καληνυχτα Ριτσα!!!

Κοαλακι αντεχεις να ξενυχτησεις για την νικολουλη;;;;

εμενα τα ματια μου κλεινουν απο την κουραση....θα ξαπλωσω γρηγορα....

Αυριο εχω ακομη δουλιτσες και την κυριακη περιμενω τις 3 φιλες μου απο πανεπιστημιο να ερθουν επισκεψη....(τα κοριτσια που θα εβλεπα το καλοκαιρι αν πηγαιναμε στα μερη του Μποτσακιου.... και το ακυρωσαμε τελευταια στιγμη...).

Οποτε σε καληνυχτω και εγω σιγα σιγα...

Καληνυχτα Ριτσα!!!

Κοαλακι αντεχεις να ξενυχτησεις για την νικολουλη;;;;

εμενα τα ματια μου κλεινουν απο την κουραση....θα ξαπλωσω γρηγορα....

Αυριο εχω ακομη δουλιτσες και την κυριακη περιμενω τις 3 φιλες μου απο πανεπιστημιο να ερθουν επισκεψη....(τα κοριτσια που θα εβλεπα το καλοκαιρι αν πηγαιναμε στα μερη του Μποτσακιου.... και το ακυρωσαμε τελευταια στιγμη...).

Οποτε σε καληνυχτω και εγω σιγα σιγα...

Καληνυχτα, καλη ξεκουραση. Εγω εδω θα ειμαι ακομα...θα δω νικολουλη οσο αντεξω...!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καληνυχτα, καλη ξεκουραση. Εγω εδω θα ειμαι ακομα...θα δω νικολουλη οσο αντεξω...!!!!

Δεν θα δω νικολουλη γιατι πολυ απλα δεν εχει...:( παιζει μια ταινια και εγω λεω περασε πολυ η ωρα και δεν αρχισε...τι εγινε :confused:.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοριιιιιιτσια μου παω να ξεκουρασω το κορμι μου το οποιο ποναει πολυυυυυ, αααχ πιαστηκα αλλα αυριο θα ξυπνησω χωρις αγχος για δουλειες...;)

Καληνυχτα και καλη ξεκουραση σε οοοολες, φιλακιααααααα!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσιαααααααααα!!!!!!Καλεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

Μετά από 2 μέρες κατάφερα να μπω!!!Είμαστε καλα αρχίζουμε και στρώνουμε όσο γίνεται δηλαδή αλλά έχω αρχίσει γενική το σπίτι και δεν ειχΑ χρόνο καθ'οτι έχω και το αλαγμα το τάισμα κτλ.

Εσείς τσαπερδονες μου οοοοοοοολες καλα?Εγώ μπήκα τώρα γιατί από την υπερένταση που τρέχω όλη μέρα δεν νυστάζω καθόλου!!!

Αύριο με βλέπω ζομπυυυυυυυυυυυυ!!!!!!

ΧαχαχαχαχΧαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!Το Χρηστινακι μας γέννησε????

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!Μαρηηηηηηηηηη την λίστα εκπληξη!!!

Έχω όρεξη πρωί πρωί η γυναίκα!!!

Αχαραγα είναι ακομα!!!!χαχαχαχαχαχα!!!!

Αύριο θα διαβάσω νεαγιατι γράφω από κινητό και δυσκολεύομαι!!!Φιλακιαααααααααα!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλημερα κοριτσακια!!! τι κανετε?? εμεις καλα!! ξυπνησαμε στις 8 παρα και πιασαμε τα μαγειρεματα! εφτιαξα μια τυροπιτα για πρωινο και εγινε τελεια!!! σε λιγο θα παω για το δευτερο κομματι!! το μενου σημερα εχει ψαρακι στο φουρνο! εβρασα και μερικα παντζαρια που τρελαινομαι!! καλε το Χριστινακι ακομα να μπει να μας πει νεακια ε? Μακαρι να πηγαν ολα καλα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Kαλημερα!!!!!!!!!!!!!!

Ξυπνησαμε κατα τις 8.30 μαμα και κορη, χουζουρεψαμε λιγακι...και σε λιγη ωρα θα την παω μουσικοκινητικη που μαλλον θα τους επισκεφτει και ο Αγ. Βασίλης...που συμφωνα με την κορη μου δεν ειναι η ωρα να ερθει ακομη ο αγιος και της απαντησα οτι αυτος ειναι ο μουσικος αγ βασιλης και κανει προβα για την πρωτοχρονια!!!:mrgreen:

Κοαλακι ειδα χθες οτι ξεκινουσε αλλη ταινια...και σε φανταστηκα!!!! που περιμενες να δεις την εκπομπη...Δεν πειραζει, κανει διακοπες απο τις εξερευνησεις η Νικολουλη για να σας κραταει σε ανυπομονησια!

Μποτσακι ηλπιζες να βρεις καμια ον λαιν στις 4-5 την νυχτα;; καμια λεχωνα ισως;;;; :rolleyes: Χαιρομαι που μπαινετε σε προγραμμα με τον μπεμπακο σας!!! και εμεις καθαριοτητες λογω ημερων, γλυκα και τα υπολοιπα των εορτων!!!

Αγορομαμυ, Ιωαννα, Ριτσα, Μαρακι βορινο, Κοαλακι, Θαλεια πως είστε; Δωστε παρουσία γιατι το παρεακι μας εχει εξαφανιστει ελαφρως....μαζι με τις λεχωνες και εμεις μπλεκουμε με τα καθημερινα μας και δεν συγχρονιζομαστε!!!

Και εγω σε λιγο θα χαθω....και λογικα θα ξαναμπω απο μεσημερι και μετα...

καλή ημερα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσιαααααααααααα καλημεραααααααααααα... Τι κανετε??? κοιμαστε???

Εμεις ειμαστε καλα, η φμ παιζει και εγω δεν νιωθω σαν να με πατησε τρενο αλλα λεωφορειο.........:tongue::tongue::tongue::tongue: κατι ειναι και αυτο, αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχχ........!!!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ναι μαρηηηηηηηηη δεν την ξεχναωωωωωω τη λιστα.

Ξυπνηηηηηηηηηηστε καλεεεεεεεεεεεεε.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παω να κανω καφεεεεεεεεεεε...........:D:D

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλημέρααααα!!!!!!!

Μόλις έκανα ενα μπανάκι κ φρεσκαριστηκα η δόλια!! Τα ΣΚ που έχω τον άντρα μου σπίτι, το εκμεταλλεύομαι για λίγο πιο χαλαρή κατασταση.

Πρεπει να βγω να παρω δωράκια για τον ανιψιό μου που εχει γενέθλια παραμονή και την ανιψιά μου, που είναι κ βαφτιστήρα μου! Ε να πάρω κατι και για τα κορίτσια μου, αλλά ειλικρινά δεν ξερω ποτε να πάω.... Φαντάζομαι τί κόσμο έχουν τώρα τα μαγαζια, αυτες τις μέρες δηλαδή.... Ίσως το αφήσω για Δευτερα πρωί, να δούμε.. Κατα τα άλλα καλά είμαστε, η μικρούλα μας τα απογεύματα μένει πολύ ξύπνια, κανα τρίωρο σίγουρα και εχει αρχισει μου σφίγγει δάχτυλο και τρελαίνομαι. Τα πρωινά είναι ήσυχη πολύ.. Η μεγάλη, τα δικά της, δε λεει να ξεκολλησει απο το σπιτι, την εχει φαει η κλεισούρα.. Τί της λένε γιαγιάδες, παππούδες να βγεί, αυτή τίποτα, "έχουμε δουλειες στο σπίτι μας", απανταει κ γυρναει στο δωμάτιο της.. Σκέφτομαι οτι ίιιιισως είναι ο τρόπος της να μην απομακρύνεται απο κοντά μου και μείνω μόνη με το μωρό.. Πάντως είναι πολύ συνεργάσιμη κατα τα άλλα..

Ωραία μερα σήμερα, θα μαγειρεψει η μαμά μου να παρουμε φαγητό, σίδερο έχω να κάνω και μωρό, μωρό, μωρό... Έτσι γεμίζει το πρόγραμμα....

Εσείς τί κάνετε; Περιμένουμε νεα απο το ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ, αν και ειχε πει οτι δε θα ειχε ιντερνετ στο νοσοκομείο, οπότε απο Δευτερα να την περιμένουμε!!

Πολύ καλημέρα σε ΟΟΟΟΟΟΛΕΣ!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

ολες μαζι οι κοπελουδες!! Συμπεθερα μου και Ηλιοβασιλεμα καλα ειστε?? ξεκουραστηκατε λιγακι?? εγω τωρα εχω μια νυστααα δε σας βλεπω μπροστα μου, χιχιχι!!

May μου ακριβως οπως τα λες ειναι με τη μεγαλη σου, ετσι κανουν ολα τα παιδακια οταν ερθουν τα αδερφακια τους σπιτι, σιγα σιγα θα το ξεπερασει!! ολα στο προγραμμα ειναι! να μου τις φιλησεις τις ζουζουνες σου!!

to1Np2.png

KCkop2.png

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!τι κανετε?

καλα εχω ξεπατωθει απ τη μια δουλεις απ την αλλη η μουρμουρα δεν προλαβαινω!!!!!!!!!!!!

χτες καθαριζα ειχα κ σιδερο!!!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ τι κανεις?παρτο χαλαρα το ολο θεμα κ ολα θα γινουν!!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μπραβο θα μοσχομυρισε ολο το σπιτι!!!!!!!!!εγω θα βαλω την μανα μου να κανει μολις ερθει!!!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ ευχομαι να βρειτε συντομα τι ενοχλει την φμ!!!!!!!!!

α οσο για κρεμα εγω επειδη εχω πολυ ευαισθητα χερια κ λογω του οτι οταν δουλευα στο νοσοκομειο επλενα συνεχεια χερια κ λογω γαντιων χρησιμοποιω την DERMOFILIA ειναι ακριβη αλλα η μονη που κανει δουλεια!!!!!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ χαλαρωσε με τις δουλειες κ απολαυσε το ταξιδι της εγκυμοσυνης!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Κοριτσακια μου φαγαμε σπανακοριζο σημερα... Η φμ κοιμαται...

Εγω δεν εχω δουλειες οποτε το ευχαριστιεμαι, θελω μπαλκονια να κανω αν και τα εκανα πριν ακριβως μια εβδομαδα αλλα με τον αερα μαζευεται σκονη και λεω να τα ξανακανω πριν τα χριστουγεννα, ισως τη δευτερα.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...