Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Εμενα τις 2 φορες που μου αφησε σημαδι, δεν ηταν λογω πιπιλας...αλλα θεωρησα οτι ηταν απο καποιο νεο φαγητο...

Α...και τα χερια μου και μενα χαααλια!!!! Τι βαζεις πανω τους για να τα απαλυνεις τα σκασιματα;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμενα τις 2 φορες που μου αφησε σημαδι, δεν ηταν λογω πιπιλας...αλλα θεωρησα οτι ηταν απο καποιο νεο φαγητο...

Α...και τα χερια μου και μενα χαααλια!!!! Τι βαζεις πανω τους για να τα απαλυνεις τα σκασιματα;

Δεν μπορω να καταλαβω ειλικρινα τι φταει, παντως επιδεινωνει την κατασταση το γεγονος πως οτι βρει το βαζει στο στομα της προκειμενου να παιξει-ξυσει τα ουλα της.

Στα χερια μου χρησιμοποιω τη neutrogena και μου εχει λυσει το ολο προβλημα. Την βαζω το βραδυ και το επομενο πρωι αντε το μεθεπομενο εχουν κλεισει. Ειναι η μονη κρεμα που δεν αλλαζω με τιποτα. Τη χρησιμοποιω και σε ολο το σωμα, ολη τη σειρα.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια καλησπερα! τι κανετε? εμεις καλα αν και ειμαι ψοφιααααααα! Ηρθε η γυναικα το πρωι και μου σιδερωσε και εκανε μπαλκονια, πιαστηκα και εγω με το μπανιο και την κουζινα, πηγα και τον μικρο στη γιορτη και τα εχω παιξει η δολια μανα!

Συμπεθερα μου τι επαθε η φουρτουνιτσα μας? κριμα το κοριτσακι μας! ναι να την πας συντομα σε δερματολογο να εντοπισετε τι φταιει, κριμα το φουρτουνακι να ταλαιπωρειται! Οσο για εσενα κατσε ξεκουρασου συμπεθερα μου!!

Ηλιοβασιλεμα μου και εσυ ψοφια ε? ετσι ειναι οι γιορτες, ομορφες αλλα κουραστικές για τη νοικοκυρα! εγω παντως τεμπελιασα δεν εκανα κανενα γλυκο, τα εφτιαξε η μανα μου τα μελομακαρονα, μονο τους κουραμπιεδες θα κανουμε μαζι!

Ριτσακι μου εισαι πεσμενη ε? ειναι λογικο οσο να πεις με τοσες σκεψεις που σε αγχωνουν αλλα προσπαθησε να εισαι χαλαρη και να μπειτε σε μια σειρα. Τη σαλπιγγογραφια την προγραμματισες? Δε θελω να στενοχωριεσαι, δυναμη να εχεις και θα τα καταφερεις..

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοαλακι της neutrogena ενυδατικη για χερια;;; ειναι καποια ειδικη ή απλη ενυδατικη; θα κοιταξω και εγω να παρω...

Αγορομαμυ εγω τα εφτιαξα τα γλυκακια μου μονη μου για το καλο και φυσικα παρεα με την ζουζουνα μου , φοραγαμε και οι δυο μας τις ποδιες μας και φανταζεσαι!!! Μενει τωρα το γλυκο για τα χριστουγεννα.

Εσυ καλα κανεις και φροντιζε να μην κουραζεσαι πολυ ....για να εχεις δυναμεις για ολο το ταξιδι που ξεκινησε στο σωμα σου και στις ζωες σας!!!!

Κοαλακι της neutrogena ενυδατικη για χερια;;; ειναι καποια ειδικη ή απλη ενυδατικη; θα κοιταξω και εγω να παρω...

Αγορομαμυ εγω τα εφτιαξα τα γλυκακια μου μονη μου για το καλο και φυσικα παρεα με την ζουζουνα μου , φοραγαμε και οι δυο μας τις ποδιες μας και φανταζεσαι!!! Μενει τωρα το γλυκο για τα χριστουγεννα.

Εσυ καλα κανεις και φροντιζε να μην κουραζεσαι πολυ ....για να εχεις δυναμεις για ολο το ταξιδι που ξεκινησε στο σωμα σου και στις ζωες σας!!!!

μπραβο Ηλιοβασιλεμα μου, και του χρονου! για εμενα ειναι πολυ δυσκολο με τον μικρο να ξεκινησω μονη μου γλυκα.. οποτε αφησαμε τους κουραμπιεδες να κανουμε τις επομενες μερες για να μυρισει το σπιτι λιγακι για το καλο!! σας φανταζομαι τις δυο νοικοκυρουλες, υπεροχες!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα! τι κανετε? εμεις καλα αν και ειμαι ψοφιααααααα! Ηρθε η γυναικα το πρωι και μου σιδερωσε και εκανε μπαλκονια, πιαστηκα και εγω με το μπανιο και την κουζινα, πηγα και τον μικρο στη γιορτη και τα εχω παιξει η δολια μανα!

Συμπεθερα μου τι επαθε η φουρτουνιτσα μας? κριμα το κοριτσακι μας! ναι να την πας συντομα σε δερματολογο να εντοπισετε τι φταιει, κριμα το φουρτουνακι να ταλαιπωρειται! Οσο για εσενα κατσε ξεκουρασου συμπεθερα μου!!

Ηλιοβασιλεμα μου και εσυ ψοφια ε? ετσι ειναι οι γιορτες, ομορφες αλλα κουραστικές για τη νοικοκυρα! εγω παντως τεμπελιασα δεν εκανα κανενα γλυκο, τα εφτιαξε η μανα μου τα μελομακαρονα, μονο τους κουραμπιεδες θα κανουμε μαζι!

Ριτσακι μου εισαι πεσμενη ε? ειναι λογικο οσο να πεις με τοσες σκεψεις που σε αγχωνουν αλλα προσπαθησε να εισαι χαλαρη και να μπειτε σε μια σειρα. Τη σαλπιγγογραφια την προγραμματισες? Δε θελω να στενοχωριεσαι, δυναμη να εχεις και θα τα καταφερεις..

Γεια σου Αγορομαμμυ μου....τι μου κανεις;;

Ο Μητσακος σου καλε;;

Το μικρο σπορακι τι κανει;;

Ναι ειμαι πολυ χαλια...Σαλπιγγογραφια δεν εχω προγραμματισει ακομα....

Σε ευχαριστω πολυ μαναρακι μου....αλλα ισως κουραστηκα με ολα αυτα....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Δεν μπορω να καταλαβω ειλικρινα τι φταει, παντως επιδεινωνει την κατασταση το γεγονος πως οτι βρει το βαζει στο στομα της προκειμενου να παιξει-ξυσει τα ουλα της.

Στα χερια μου χρησιμοποιω τη neutrogena και μου εχει λυσει το ολο προβλημα. Την βαζω το βραδυ και το επομενο πρωι αντε το μεθεπομενο εχουν κλεισει. Ειναι η μονη κρεμα που δεν αλλαζω με τιποτα. Τη χρησιμοποιω και σε ολο το σωμα, ολη τη σειρα.

Koalaki μου γεια σου.....περαστεικα στην Φουρτουνιτσα σου....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Γεια σου Αγορομαμμυ μου....τι μου κανεις;;

Ο Μητσακος σου καλε;;

Το μικρο σπορακι τι κανει;;

Ναι ειμαι πολυ χαλια...Σαλπιγγογραφια δεν εχω προγραμματισει ακομα....

Σε ευχαριστω πολυ μαναρακι μου....αλλα ισως κουραστηκα με ολα αυτα....

Πολυ λογικο να εχεις κουραστει, αλλα επειδη εχεις λιγο δρομο ακομα κανε ενα διαλλειμα να χαλαρσεις και μην ξεχνας να συζητας με τον αντρα σου. Ειναι και οι ατιμες οι γιορτες που παντα φερνουν ενα συναισθημα μελαγχολιας..:roll: ολοι μας εχουμε τα πανω μας και τα κατω μας, και εσυ φυσικα που κανεις εναν τοσο μεγαλο αγωνα για εναν τοσο γλυκο ποθο! Θα τα καταφερεις ομως, ειναι νωρις για να το βαλεις κατω και η ψυχολογια επηρεαζει πολυ την ολη κατασταση!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσια μου θα σας αφησω κιολας, σπευδω να ξαπλωσω!!! κλεινουν τα ματια μου! Καληνυχτες σε ολες!!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ελπιζω να περασατε ωραια. Οσο για τη φμ δεν ποναει ουτε δυσφορει αλλα πρεπει και θελω αν μι τι αλλο να βρω την αιτια που παραμενει ερυθρο και δεν υποχωρει.

Καληνυχτααααααα, καλη ξεκουραση...!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ειναι η unscented με το κοκκινο καπακι.

ΡΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑ ουουυυυυυυ, τι κανεις???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου θα σας αφησω κιολας, σπευδω να ξαπλωσω!!! κλεινουν τα ματια μου! Καληνυχτες σε ολες!!!!!

Καληνυχτα Αγορομαμμυ μου.....καλη ξεκουραση!!!

Τα λεμε.....Φιλακια πολλα!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ελπιζω να περασατε ωραια. Οσο για τη φμ δεν ποναει ουτε δυσφορει αλλα πρεπει και θελω αν μι τι αλλο να βρω την αιτια που παραμενει ερυθρο και δεν υποχωρει.

Καληνυχτααααααα, καλη ξεκουραση...!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ειναι η unscented με το κοκκινο καπακι.

ΡΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑ ουουυυυυυυ, τι κανεις???

Koalaki μου λιγο στα κατω μου ειμαι....αλλα κατα τ'αλλα καλα.....

Εσυ μαναρακι μου καλα εισαι;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Koalaki τωρα κοιταζα για την αλοιφη...ειναι και σε καλη τιμη!!! Θα την παρω και εγω γιατι δεν εχω να βαλω καμια και το αμελησα!!! και το κακο ειναι οτι ειναι και τα χερια της μικρης μου ετσι!!!!Της βαζω την ενυδατικη της ατοπικης που της εχω αλλα οχι συστηματικα...

Koalaki τωρα κοιταζα για την αλοιφη...ειναι και σε καλη τιμη!!! Θα την παρω και εγω γιατι δεν εχω να βαλω καμια και το αμελησα!!! και το κακο ειναι οτι ειναι και τα χερια της μικρης μου ετσι!!!!Της βαζω την ενυδατικη της ατοπικης που της εχω αλλα οχι συστηματικα...

Αυτη που βαζω εχει υφη σαν τη βαζελινη, μολις τριψεις τα χερια σου θα τσουξουν αλλα για λιγα λεπτα αλλα αξιζει τον κοπο. 1-2 24ωρα και θα εισαι οκ αλλα αν θα συνεχισεις τα πλυσιματα θα πρεπει να συνεχισεις και την κρεμα, οχι απαραιτητα καθε μερα. Εγω βαζω 1-2 φορες και μετα παλι οταν σκασουν.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Koalaki μου λιγο στα κατω μου ειμαι....αλλα κατα τ'αλλα καλα.....

Εσυ μαναρακι μου καλα εισαι;;

Καλα ειμαι...

Ααα δεν θελω τετοιαααα, μαλωωωωωνω!!!!! Σηηηηηηηκω γρηηηηηηγορα, οοοοοπα, καθολου να μην εισαι στα κατω σου...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...