Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια ξεπατωθηκα αλλα άξιζε τον κοπο!!!!!!!!!!!! Εφτιαξα τα μελομακάρονα και τους κουραμπιεδες μας και μοσχομυρισε το σπιτι!!!!!!!!!!!! Μου πέτυχαν πολύ και είμαι πολυ ευχαριστημενη που βλεπω να τα τρωνε και να γλυφουν τα χερια τους!!!χιχιχιχι

Καλές γιορτές να εχουμε!!!!

Κοαλακι τι ειναι αυτο το πιπιλα με αρκουδακι μαζι; το εχει η Μαριανα σου;

Εμεις εχουμε το νινι μας που ειναι το χαλαρωτικο της μικρης μου, που το λατρευει και το εχει απο νεογεννητη...προκειται για ενα λουτρινο τετοιου στυλ χωρις πιπιλα....ειναι ενα ζωακι με κεφαλακι κανονικο αλλα σωμα σαν πανουλα....

Νασια μου πολυ χαιρομαι που σε ακουω καλα!!!!!!!!!!!!! φιλακια στον μπεμπη σου!!!!

Ριτσα ωραια, θα περασετε με καλη παρεα τις γιορτες...

Εμεις σπιτι μας.....ησυχα....με τους δικους μου και θα ανταλλάξουμε λιγες επισκεψεις με φιλους...

Μαρακι βορινο, η Δημητρουλα τι επαθε; βγαζει δοντακια; αρχισατε; καλη υπομονη!!!!

Τελικα εχει και την δευτερα ενα διωρο η μικρη μου σχολειο...αλλα μαλλον δεν θα την παμε. Εχει ρεπο την Δευτερα ο συζυγος και λεμε να παμε μια βολτα σε διπλανη πολη, να συνδυασουμε και μια δουλεια που εχουμε εκει...

Ολα τα αλλα κοριτσια καλα;

Κοριτσακια ξεπατωθηκα αλλα άξιζε τον κοπο!!!!!!!!!!!! Εφτιαξα τα μελομακάρονα και τους κουραμπιεδες μας και μοσχομυρισε το σπιτι!!!!!!!!!!!! Μου πέτυχαν πολύ και είμαι πολυ ευχαριστημενη που βλεπω να τα τρωνε και να γλυφουν τα χερια τους!!!χιχιχιχι

Καλές γιορτές να εχουμε!!!!

Κοαλακι τι ειναι αυτο το πιπιλα με αρκουδακι μαζι; το εχει η Μαριανα σου;

Εμεις εχουμε το νινι μας που ειναι το χαλαρωτικο της μικρης μου, που το λατρευει και το εχει απο νεογεννητη...προκειται για ενα λουτρινο τετοιου στυλ χωρις πιπιλα....ειναι ενα ζωακι με κεφαλακι κανονικο αλλα σωμα σαν πανουλα....

Νασια μου πολυ χαιρομαι που σε ακουω καλα!!!!!!!!!!!!! φιλακια στον μπεμπη σου!!!!

Ριτσα ωραια, θα περασετε με καλη παρεα τις γιορτες...

Εμεις σπιτι μας.....ησυχα....με τους δικους μου και θα ανταλλάξουμε λιγες επισκεψεις με φιλους...

Μαρακι βορινο, η Δημητρουλα τι επαθε; βγαζει δοντακια; αρχισατε; καλη υπομονη!!!!

Τελικα εχει και την δευτερα ενα διωρο η μικρη μου σχολειο...αλλα μαλλον δεν θα την παμε. Εχει ρεπο την Δευτερα ο συζυγος και λεμε να παμε μια βολτα σε διπλανη πολη, να συνδυασουμε και μια δουλεια που εχουμε εκει...

Ολα τα αλλα κοριτσια καλα;

Αχ!! φερε κανενα κουραμπιε και κανενα μελομακαρονο κατα δω καλεεεεε!!!

Ναι ωραια θα τα περασουμε,αφου θα εχω την βαφτιστικα μου...την γαλιφο!!

Και εγω πρωτη φορα κανω γιορτες αλλου.....

Σορυ που χαθεικα αλλα ημουνα λιγο στα κατω μου....γι'αυτο......

Εσυ τι αλλα νεα Ηλιοβασιλεμα μου;;

Η Αγγελικουλα σου τι κανει;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ριτσα μου, καλα ειναι το κοριτσακι μου. Προχθες ειχαμε την γιορτη στο νηπιαγωγειο και την καμαρωσαμε!!!!

Εγω τιποτα...αφησα τον μηνα να κυλησει χωρις ψαξιμο ωορρηξιας και οτι γινει....

Διαφημίσεις

Ριτσα μου, καλα ειναι το κοριτσακι μου. Προχθες ειχαμε την γιορτη στο νηπιαγωγειο και την καμαρωσαμε!!!!

Εγω τιποτα...αφησα τον μηνα να κυλησει χωρις ψαξιμο ωορρηξιας και οτι γινει....

Αχ!! ωραια ....ειναι να μην την καμαρωνεις την κοριτσαρα σου!!

Και εγω το εχω αφησει....ισως γιατι κουραστηκα Ηλιοβασιλεμα μου.

Ειναι να αδιαθετησεις τωρα κοντα;;

Εγω περιμενω να μου ερθουν 24...να δουμε θα ερθουν ,η θα κανουν παλι 2 μηνες να ερθουν......:roll::roll:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Τωρα ειμαι μολις στην 12-13η μερα κυκλου....εχω μελλον μπροστα μου!!!! Να μπει ο νεος χρονος και μετα.....αν και ελπιζω να μην μου ερθουν οχι λογω πολυκυστικων αλλα λογω κυησης!

Ελα, σε θελω δυνατη και αισιοδοξη πως μεσα στην νεα χρονια θα τα καταφερουμε!!!!!!!!!!!!!! Μην απογοητευεσαι και κλεινεσαι στον εαυτο σου....

Τωρα ειμαι μολις στην 12-13η μερα κυκλου....εχω μελλον μπροστα μου!!!! Να μπει ο νεος χρονος και μετα.....αν και ελπιζω να μην μου ερθουν οχι λογω πολυκυστικων αλλα λογω κυησης!

Ελα, σε θελω δυνατη και αισιοδοξη πως μεσα στην νεα χρονια θα τα καταφερουμε!!!!!!!!!!!!!! Μην απογοητευεσαι και κλεινεσαι στον εαυτο σου....

Α!! εσυ εχεις μελλον.....μακαρι Ηλιοβασιλεμα μου να ακουσω καλα νεα και απο σενα με την νεα χρονια.....

Αχ!! βρε φιλεναδα δεν νιωθω δυνατη και ειναι το θεμα οτι εχω πολλα νευρα και ξεσπαω σε λαθος ανθρωπους....

Νιωθω τοσο ασχημα συναισθηματα ολες αυτες τις μερες....ειμαι τοσο χαλια....

Που κανεις ανθρωπος να μην τα εσθανθη.....

Αστο τωρα πως ειμαι εγω.....εσυ πες μου κανενα νεο...αλλο;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ωρες ωρες και εγω εχω απιστευτα νευρα....και ευτυχως ο αντρας μου ειναι πραος...και δεν πλακωνομαστε...

Περιμενω κανα δυο επισκεψεις απο φιλους που ερχονται αυθημερον να μας δουνε συνηθως στις γιορτες και θα χαρω αν τα καταφερουν και ερθουν και φετος!!!!

Και μετα απο σαβ/κο μετα τα Χριστουγεννα, θα βγει και σε αδεια ο συζυγος και θα ειμαστε και οι τρεις μαζι περιμένοντας τον Αγ. Βασίλη!

Ωρες ωρες και εγω εχω απιστευτα νευρα....και ευτυχως ο αντρας μου ειναι πραος...και δεν πλακωνομαστε...

Περιμενω κανα δυο επισκεψεις απο φιλους που ερχονται αυθημερον να μας δουνε συνηθως στις γιορτες και θα χαρω αν τα καταφερουν και ερθουν και φετος!!!!

Και μετα απο σαβ/κο μετα τα Χριστουγεννα, θα βγει και σε αδεια ο συζυγος και θα ειμαστε και οι τρεις μαζι περιμένοντας τον Αγ. Βασίλη!

Εμενα απο την Τριτη θα κατσει παραμονη δηλαδη......

Τι καλο θα παρει στην Αγγελικουλα σας ο Αγιος Βασιλης;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εχουμε αρχισει τις παραγγελιες των δωρων που θέλει σε νονα και θειους!!!!:D:D:D:D

Ο Αγ. Βασιλης στο τελος θα φερει οτι εχει απομεινει στη λιστα της...μαλλον μπαρμπυ!!!!:D:D:D

Εχουμε αρχισει τις παραγγελιες των δωρων που θέλει σε νονα και θειους!!!!:D:D:D:D

Ο Αγ. Βασιλης στο τελος θα φερει οτι εχει απομεινει στη λιστα της...μαλλον μπαρμπυ!!!!:D:D:D

Α!! εχουν αρχισει η παραγγελιες ε;;

Αχ!! εμας ειναι ακομα μικρη η βαφτιστηκα μας....αμα μεγαλωσει να δουμε τι θα μας ζηταει.....:rolleyes::rolleyes:.

Φανταζομαι την Αγγελικουλα περιμενει πως και πως τον Αγιο- βασιλη ε;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσακια μουυυυυυυυυ ηρθα... Τι κανετε???

Εμεισ καλααα, τελειωσαααααα τις δουλειες αλλα ψοοοφησα, εχω και τα χερια μου που ηταν χαλια λογω φμ (απο τα πολλα πλυσιματα) και τωρα με την καθαριοτητα εγιναν χειροτερααα :(. Η φμ πηγε για υπνο και εγω καθησα να ξεκουραστω γιατι νιωθω σαν να με πατησε τρενο :evil:

Κοριτσια μου της φμ το προσωπακι χειροτερεψε και εξαπλωθηκε και στα χειλη, οι κρεμες που τις βαζω δεν εφεραν αποτελεσμα παρα μονο στην αρχη της frezy αλλα ηταν παροδικο, προβληματιζομαι πολυ και μαλλον οπως παει το πραγμα θα εχουμε ενα ταξιδακι προς τη θεσσαλονικη συντομα για να επισκφθουμε παιδοδερματολογο. Της φμ το προσωπακι ειναι σαν το τζοκερ απο τον μπατμαν :mrgreen::mrgreen::mrgreen: και ειλικρινα στεναχωριεμαι πολυ αλλα θα βρω ακρη.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ αυτο που εχει η κορουλα σου το εχουμε και εμεις αλλα σημασια δεν το δινουμε... Αυτος ο πιπιλοκρατορας ειναι αρκουδακι για να τοποθετεις την πιπιλα χωρις μα πεφτει απο το στοματακι των μωρων. Δεν εχουμε τετοιο γιατι δεν περναμε πιπιλα πολυ εμεις.

Τα αλλα κοριτσακια τι κανουν???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοαλακι τι επαθε η Μαριανα; Ειχε δερματικα γυρω απο στομα;

Εμενα 1-2 φορες εχεις βγαλει δερματικο κοντα στα χειλη και της εβαλα μια αλοιφη σαν την σουντοκριμ που μου συνεστισε η παιδιατρος και της εφυγε το σημαδι...

Της εκανα και εγω ανοσοσφαιρινη τωρα , ειχα 2 χρονια να της κανω..παλι υψηλη ειναι λογω ατοπικης δερματιτιδας. Και θελω να κουβεντιασω με παιδιατρο αλλα και σε δερματολογο να μου συστησει τί άλλο πρεπει να εξετάσουμε...

Κοαλακι τι επαθε η Μαριανα; Ειχε δερματικα γυρω απο στομα;

Εμενα 1-2 φορες εχεις βγαλει δερματικο κοντα στα χειλη και της εβαλα μια αλοιφη σαν την σουντοκριμ που μου συνεστισε η παιδιατρος και της εφυγε το σημαδι...

Της εκανα και εγω ανοσοσφαιρινη τωρα , ειχα 2 χρονια να της κανω..παλι υψηλη ειναι λογω ατοπικης δερματιτιδας. Και θελω να κουβεντιασω με παιδιατρο αλλα και σε δερματολογο να μου συστησει τί άλλο πρεπει να εξετάσουμε...

Ναι, αυτο το σημαδι που αφηνει η πιπιλα δεν πρεπει να ειναι και τοσο αθωο. Μπορει να υποβοσκει κατι αλλο... Θα επισκφθω παιδοδερματολογο και αναλογως τι θα μου πει θα ζητησω εξετασεις για να αποκλεισω καποια ενδεχομενα.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...