Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!!!!!!!!!!

Σημερα τελευταια μερα σχολειου πριν τις διακοπες των Χριστουγέννων!!!! Πήγανε και σχολικο εκκλησιασμο τα πουλακια μας!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Εγω εδω κλασσικα δουλιτσες...να ειμαι σε κινηση για να ζεσταινομαι!!!!:rolleyes:

Τα λεμε αργότερα!!!

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ κ μενα η μικρη στις 7 ακριβως ξυπνησε εφαγε επαιξε κ τωρα ξανακοιμηθηκε!!!!!!σημερα εχουμε -4!!!!!!!!!

μπρρρρρρρρ εδω εχει υπεροχη μερα! λιακαδα και καθολου αερα! εννοειται πως κρυο υπαρχει αλλα θερμανση δεν εχει χρειαστει ακομα!! σκεφτομαι τελικα μηπως τον μικρο τον παω το μεσημερι στη γιορτουλα αφου ειναι εντελως καλα, με παιρνει και ο αντρας μου και με ξεσηκωνει οτι ειναι κριμα να το χασει το event ο μικρος με τετοια μερα!! θα τον παω να βγαλει καμια φωτο με τον Αγιο Βασιλη τουλαχιστον!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο μας κοριτσια μου!

Εχθες δεν μπηκα,τελειωσα με το σιδερωμα και ασχοληθηκα με την μικρη!Άσε που κοιμηθήκαμε και το απόγευμα,αφού ούτε γυμναστήριο δεν πήγα,ήμουν τόσο κουρασμένη!

3η μερα κοριτσια που δεν κοιμηθηκαμε!Ουτε με την πιπιλα δεν ηρεμουσε!Κανονικο και ''χορταστικο'' υπνο καναμε απο τις 6.3Ο(που της εδωσα γαλα)εως τις 9!Τωρα κοιμηθηκε παλι!

Ευτυχως και γω τελειωσα με τις δουλειες του σπιτιου και ειμαι πιο ξεγνιαστη!Τουλαχιστον αυριο να κανω και τα τσουρεκια μου και να τελειωνω και με αυτο το κομματι!

Κοαλακι μου,αν και κουραστηκες με τις δουλείες,τουλάχιστον θα εισαι πιο ξεκούραστη όταν έρθει ο αντρούλης σου,πράγμα για το οποίο χαίρομαι πολύ!Θα πάτε και στην Ονειρούπολη!Έτσι?

Ηλιοβασίλεμα μου,καλές γιορτούλες λοιπόν και επισήμως!Όσο για την παιδίατρο,αλίμονο,αν κάθε φορά που θέλουμε να δείξουμς εξετάσεις,να πληρώνουμε!Το θεωρώ μεγάλη ντροπή εκ μέρους τους!

Όταν πήγα την μικρή εκτάκτως στο ιατρείο με έντονο βήχα και καταρροή,η γιατρός μας πήρε πολύ λιγότερα απ'οτι μας έπαιρνε τις προηγούμενες φορές και το εκτίμησα πάρα πολύ!

Ρίτσα μουυυυυ,που είσαι μωρέ αγάπη μου?Ανησυχήσαμε!!!!Χαίρομαι που είσαι καλά!Πως θα περάσετε τις γιορτές?

Αγορομάμμυ μου,πρωινοί και σεις!Ευτυχώς ο μικρός δεν ανέβασε πάλι πυρετό,οπότε καλά θα κάνετε και θα πάτε στην γιορτούλα!Θα χαρεί πολύ!Εσύ πως είσαι?

Μάυ μου,βλέπω η εξέταση πήγε καλά!Μπράβο!Ανέφερες στην παιδίατρο ότι η μοκρή μείωσε την ποσότητα!Αν και πιστεύω να είναι φυσιολογικό?Υπάρχει πιθανότητα να ''βαρέθηκε'' το συγκεκριμένο γάλα?

Δείχνει δηλαδή τέτοια συμπτώματα?

Ιωαννάκι μου,τι κάνετε?Η μουρμούρα?Τι σκέφτεσαι να κάνεις τελικά με τον θηλασμό?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

κοπελουδες μου καλημερα σας τι κανετε;;;;

Εμεις ειμαστε μια χαρα.Και ο μικρος ειναι μια χαρα.Μπηκαμε πλεον σε προγραμμα.Τον ξυπναω η ξυπναει απο μονος ανα 4 ωρες για φαγητο.Δεν το θηλαζω γιατι δεν μπορεσα γιατι στην μοναδα που ηταν εμαθε μπουκαλι και τωρα δεν παιρνει στηθος αλλα βγαζω το γαλα μου και του το δινω.Ευτυχως ειναι ησυχος απλα μεχρι να κοιμηθει εχουμε ενα θεματακι γιατι στην μοναδα του εδιναν πιπιλα και την εμαθε αλλα εκει του την εδεναν με γαζα στο στομα για να μην φευγει γιατι ακομα δεν μπορει να την συγκρατησει μεσα στο στομα του οποτε επειδη τον βαζω να κοιμηθει μονος χωρις κουνηματα η αγκαλιες προσπαθω να στηριξω την πιπιλα κοντρα στην κουβερτα για να μην του πεφτει και επειδη παντα θα την βγαλει απο το στομα του θα κανω καμια 15αρια φορες την διαδρομη σαλονι κρεβατοκαμαρα για να την ξαναβαλω στο στομα του αλλα κατα τα αλλα ειναι πολυ καλος..Φτου φτου μην τον ματιασω...Ουτε στο θεμα του φαγητου εχουμε θεμα.Μια χαρα τρωει απλα στεναχωριεμαι γιατι αρχιζω να μην εχω πολυ γαλα:(:(:(:(

Εσεις τι κανετε;;;;Τα νεα σας;;;

dev338pr___.png

Κοριτσακια μου γλυκα καλησπερα... Τι κανετε??? εδω εχει ηηηλιο και σχετικα ζεστη!!!

Εμεις ειμαστε καλα, απο το πρωι που ξυπνησαμε στις 9μιση και μετα κανω δουλειες για να προλαβω να τελειωσω, αλλωστε δεν μου εμειναν πολλες, κανω διαλειμα τωρα γιατι κοιμαται η φμ και θα συνεχισω το απογευμα οπου και τελειωνω. Αλλα τα χερια μου δεν τα νιωθω :(

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ αφου εχει καλο καιρο και ο μητσος δεν εκανε ξανα δεκατα να πατε τη βολτιτσα σας. Καλα να περαασετε...!!!

ΝΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ μια χαρα τα πατε, μπραβο σας. Υπαρχουν κατι ειδικα αρκουδακια που εχουν ενσωματωμενη βεντουζα με οπες για να πιανεται η πιπιλα, ειναι ιδανικα και πολυ βολικα.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ τελος το σχολειοοο??? η μικρη σου χαρουμενη???

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ τα ιδια περνουσα και εγω, δεν κοιμοταν λογω δοντιων (μαλλον) τη νυχτα και ηρεμουσε για κανενα 3ωρο μετα τις 6 το πρωι. Υπομονη κοριτσι μου. Ναι θα παμε στην ονειρουπολη :D

Οι υπολοιπες ολες καλα???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

nasia!!τέλεια το μωράκι σου!! δεν πειράζει όσο γάλα καταφέρεις να του δώσεις καλό είναι! πάντως αν θες να συνεχίσεις να θηλάζεις μπορείς να βρεις μια σύμβουλο θηλασμού να σε βοηθήσει! εμείς σήμερα έχουμε παιδίατρο!!

μεγαλώνει μέρα, με την μέρααααα και είναι πολύ όμορφος!!!

Διαφημίσεις

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ ταλαιπωρειται το κοριτσι σου απ τα δοντακια?

υπομονη!!!!!!!!!!!

με τον θηλασμο δεν ξερω τι να κανω πρεπει να παω σε γιατρους να κανω διαφορα αλλα ο αντρας μου εχει συνεχεια υπηρεσιες οποτε θα τα κανω ολα οταν ερθουν οι γονεις μου να κραταει η μαμα μου το παιδι!!!!!!προς το παρον θηλαζω η βγαζω με το θηλαστρο μια φορα την μερα!!!!!!!!!

ΝΑΣΙΑ μου μια χαρα ο μπεμπης σου αχ κ η δικια μου μπορει να ξυπνησει επειδη της εχει φυγει η πιπιλα!!!!!!!οσο για το γαλα ρωτα συμβουλο θηλασμου η την παιδιατρο για να παρεις κατι χαπια που κυκλοφορουν για να αυξηθει!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ τι κανεις?

κανει νανι η φμ?τι ειναι καλε αυτα τα ειδικα αρκουδακια

?για πες

εμεις κοριτσια κ παλι μονες σημερα!!!!!!!!!κοιμαται η μουρμουρα κ γω εβαλα να σιδερωσω!!!!!!!!!!πηρα κ την παιδιατρο τηλ γιατι εκει που την προηγουμενη βδομαδα ετρωγε με το ζορι 120 πλεον δεν μπορω να την χορτασω!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

ΙΩΑΝΝΑΚΙ και οποια αλλη ενδιαφερεται πατηστε pacimals στο google η μπειτε στο amazon και πατηστε sleepytot που ειναι πιο μεγαλα και πιο βολικα για μικρα μωρα, να παρετε μια ιδεα. Ειναι οι λεγομενοι πιπιλοκρατορες :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

κοπελουδες μου καλημερα σας τι κανετε;;;;

Εμεις ειμαστε μια χαρα.Και ο μικρος ειναι μια χαρα.Μπηκαμε πλεον σε προγραμμα.Τον ξυπναω η ξυπναει απο μονος ανα 4 ωρες για φαγητο.Δεν το θηλαζω γιατι δεν μπορεσα γιατι στην μοναδα που ηταν εμαθε μπουκαλι και τωρα δεν παιρνει στηθος αλλα βγαζω το γαλα μου και του το δινω.Ευτυχως ειναι ησυχος απλα μεχρι να κοιμηθει εχουμε ενα θεματακι γιατι στην μοναδα του εδιναν πιπιλα και την εμαθε αλλα εκει του την εδεναν με γαζα στο στομα για να μην φευγει γιατι ακομα δεν μπορει να την συγκρατησει μεσα στο στομα του οποτε επειδη τον βαζω να κοιμηθει μονος χωρις κουνηματα η αγκαλιες προσπαθω να στηριξω την πιπιλα κοντρα στην κουβερτα για να μην του πεφτει και επειδη παντα θα την βγαλει απο το στομα του θα κανω καμια 15αρια φορες την διαδρομη σαλονι κρεβατοκαμαρα για να την ξαναβαλω στο στομα του αλλα κατα τα αλλα ειναι πολυ καλος..Φτου φτου μην τον ματιασω...Ουτε στο θεμα του φαγητου εχουμε θεμα.Μια χαρα τρωει απλα στεναχωριεμαι γιατι αρχιζω να μην εχω πολυ γαλα:(:(:(:(

Εσεις τι κανετε;;;;Τα νεα σας;;;

Γεια σου Νασια μου χερομαι που ειστε καλα εσυ και ο Γαμπρος μου.....

Εγω καλα ειμαι ....εδω!!

Πιστευω να σε προλαβω να τα πουμε καμια μερα....πολλα φιλακιααααα!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλησπερα και απο μας κοριτσια μου!

Εχθες δεν μπηκα,τελειωσα με το σιδερωμα και ασχοληθηκα με την μικρη!Άσε που κοιμηθήκαμε και το απόγευμα,αφού ούτε γυμναστήριο δεν πήγα,ήμουν τόσο κουρασμένη!

3η μερα κοριτσια που δεν κοιμηθηκαμε!Ουτε με την πιπιλα δεν ηρεμουσε!Κανονικο και ''χορταστικο'' υπνο καναμε απο τις 6.3Ο(που της εδωσα γαλα)εως τις 9!Τωρα κοιμηθηκε παλι!

Ευτυχως και γω τελειωσα με τις δουλειες του σπιτιου και ειμαι πιο ξεγνιαστη!Τουλαχιστον αυριο να κανω και τα τσουρεκια μου και να τελειωνω και με αυτο το κομματι!

Κοαλακι μου,αν και κουραστηκες με τις δουλείες,τουλάχιστον θα εισαι πιο ξεκούραστη όταν έρθει ο αντρούλης σου,πράγμα για το οποίο χαίρομαι πολύ!Θα πάτε και στην Ονειρούπολη!Έτσι?

Ηλιοβασίλεμα μου,καλές γιορτούλες λοιπόν και επισήμως!Όσο για την παιδίατρο,αλίμονο,αν κάθε φορά που θέλουμε να δείξουμς εξετάσεις,να πληρώνουμε!Το θεωρώ μεγάλη ντροπή εκ μέρους τους!

Όταν πήγα την μικρή εκτάκτως στο ιατρείο με έντονο βήχα και καταρροή,η γιατρός μας πήρε πολύ λιγότερα απ'οτι μας έπαιρνε τις προηγούμενες φορές και το εκτίμησα πάρα πολύ!

Ρίτσα μουυυυυ,που είσαι μωρέ αγάπη μου?Ανησυχήσαμε!!!!Χαίρομαι που είσαι καλά!Πως θα περάσετε τις γιορτές?

Αγορομάμμυ μου,πρωινοί και σεις!Ευτυχώς ο μικρός δεν ανέβασε πάλι πυρετό,οπότε καλά θα κάνετε και θα πάτε στην γιορτούλα!Θα χαρεί πολύ!Εσύ πως είσαι?

Μάυ μου,βλέπω η εξέταση πήγε καλά!Μπράβο!Ανέφερες στην παιδίατρο ότι η μοκρή μείωσε την ποσότητα!Αν και πιστεύω να είναι φυσιολογικό?Υπάρχει πιθανότητα να ''βαρέθηκε'' το συγκεκριμένο γάλα?

Δείχνει δηλαδή τέτοια συμπτώματα?

Ιωαννάκι μου,τι κάνετε?Η μουρμούρα?Τι σκέφτεσαι να κάνεις τελικά με τον θηλασμό?

Μαρακι μου γεια σου....απλος ημουνα λιγο στα κατω μου αυτες τις μερες....αλλα συνηλθα.......:|:neutral:.

Γιορτες θα κανουμε με τους κουμπαρους μας που εχουμε βαφτιση την μικρη.......

Εσυ μαναρακι μου που θα πατε;;

Η Δημητρουλα σου δεν ξεκολαει απο πανω σου ε;;;

Σας ευχαριστω ολες σας για το εδιαφερων σας...να ξερετε οτι σας αγαπω πολυ!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλησπερα κοριτσια!!!!καλα εισαστε????τωρα αξιωθηκα να μπω!!!

ΜΑ ΠΟΣΕΣ ΠΑΝΕΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ???????????

Γεννησε η Χρηστινα μας κορες??????????????????

δεν διαβασα νεα καθολου!!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΤΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...