Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

η παιδιατρος δουλευει σε 2 νοσοκομεια, ενα στη πολη μας και ενα σε γειτονικη μεγαλη πολη...Ειχα κανει στο παρελθον μια αποπειρα να παω εκει για να δω ποιος ειναι ο παιδιατρος αλλα επαιρνα καθημερινα στο γραφειο κινησεως και μου ελεγαν οτι δεν δουλευει σημερα, δεν δουλευει αυριο κλπ και ειχε περασει μια βδομαδα και δεν την ειχα πετυχει!

Δεν το σκεφτηκα αυτη τη φορα για τις εξετασεις....θα παρω ενα τηλεφωνο να δω ποτε εφημερευει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια μου τι μου κανετε;;

Εγω καλα ειμαι.....απλος ειχα μπλεξει με δουλειτσες!!

Δεν εχω διαβασει τα νεα σας....αλλα θα τα διαβασω....

Ειναι καμια κοπελια μεσαααα;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Γεια σας κοριτσια μου τι μου κανετε;;

Εγω καλα ειμαι.....απλος ειχα μπλεξει με δουλειτσες!!

Δεν εχω διαβασει τα νεα σας....αλλα θα τα διαβασω....

Ειναι καμια κοπελια μεσαααα;;;

Που εισαι μαρη εσυυυυυυ......????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Που εισαι ΡΙΤΣΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:roll::roll::roll::roll:

Χαθηκες ξανα και ανησυχησαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πώς ειστε;

Καλα ειμαστε Ηλιοβασιλεμα μου.....Απλος αυτες τις μερες ειχα δουλειτσες και ημουνα και λιγο νταουν.....

Συγνωμη που χαθεικα αλλα δεν ειμουνα καλα....δηλαδη η ψυχολογια μου ητανε χαλια......

Θα τα πουμε σιγουρα αυριο....φιλακια!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Εδω ειμαι καλε!!!

Τι μου κανεις Koalaki μου;;

Καλα μου εισαι;;

Η Φουρτουνιτσα σου τι κανει;;

Το Χριστινακι μας γεννησε καλεεεε;;

Καλα ειμαστεεε...

Λογικα πρεπει να γεννησε σημερα, θα μαθουμε συντομα πιστευω!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, τι κάνετε???η χαρά μου δεν περιγράφεται έκανα έναν γιο κούκλο!!! 3390 και 51 πόντους!! γέννησα φυσιολογικά με επισκληρίδιο , ή όλη διαδικασία κράτησε περίπου 5-6 ώρες 14.15 το μεσημέρι τον είχα στα χέρια μου!! θηλάζουμε!! είμαι πολύ καλά και σωματικά και ψυχολογικά, είχα μια ευκολη γέννα...το μωρό ίιιιιιιιιιιιδιο ο μπαμπάς του!!χιχιχι πολύ ήσυχος προς το παρόν!

δεν έχω διαβάσει νέα σας!!!!

Sotsafi μου να σας ζησει ο Μπεμπης σας και καλοτυχο να ειναι,και οπως επιθυμειτε να τον δειτε....καλο σαραντησμο να εχετε....Φιλακια πολλα!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου γλυκαααα παω για νανα (οπως λεω τη φμ οταν ειναι ωρα για υπνου) γιαυτο σας καληνυχτωωω, ειμαι και ψοφιαααα...!!!

Τα λεμε αυριο, φιλακια πολλα...!!!!

Καληνυχτα Koalaki μου.....

Καληνυχτω και εγω .....τα λεμε αυριο Φιλακια πολλα κοριτσια μου!!!

Ματσσσσ!!! Μουτσσσσ!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσάκια καλημέρα, τί κάνετε;;;

Εμείς καλά, μια τρώμε, μια δεν τρώμε και μου την εχει δώσει!!!

Χτες η οφθαλμογική πήγε καλά. Σε 6 μήνες επανέλεγχος

Θα διαβάσω τωρα τα νεα σας, για την ώρα, ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΕΡΑΑΑΑ

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερα κοριτσακια!! τι κανετε?? εμεις καλα, ξυπνησαμε απο τις 7 σημερα γκρρρρρρ! ο μικρος ειναι μια χαρα και το βραδυ κοιμηθηκε καλα, δεν εκανε ουτε πυρετο ουτε τιποτα! μονο που μου εχει γκρινια απο την ωρα που ξυπνησε. Εσεις κοιμαστε κοριτσοπουλακια??? καλα οι φρεσκομανουλες δε το συζητω!! οποτε μπορειτε να κοιμαστε!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...