Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλησπερα!

Αγορομαμυ ο Δημητρακης εχει πυρετο; ελπιζω να ειναι απο το εμβολιο...

Κοαλακι και εγω τα ιδια σημερα....χαλια τιναγμα κλπ κλπ...

Τα χερια μου ανοιξαν απο τα νερα και το κρυο και με τσουζουν....

Σημερα δεν πηγαμε σχολειο, κοιμηθηκαμε παρεα μεχρι τις 9 και μετα βοηθησε την γιαγια της στα μελομακαρονα!

Αυριο θα την παω σχολειο γιατι εχουν τον πρωτο τους ομαδικο εκκλησιασμο!!! θα τα πανε στην ακριβως απεναντι εκκλησια!!!!!!!!!! Και μετα τελος, ξεκινανε οι διακοπες της!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηλιοβασιλεμα μου ψοφησες κι εσυ με τις δουλειες? πωπω το τιναγμα ειναι το χειροτερο, εμενα μονο της κουζινας βγαινει για τιναγμα, τα αλλα ειναι μεγαλα και κατω απο τα επιπλα και δε τα βγαζω, με την ηλεκτρικη μονο και ο,τι καθαρισε καθαρισε! καλες διακοπες να εχει η μικρουλα σου απο αυριο!!!

Συμπεθερα μου κι εγω θα μπορω να τον παω αλλα αμα μου εχει παλι πυρετο αυριο δε θα ρισκαρω να τον βγαλω και μαλιστα σε επαφη με τοσα παιδακια (βεβαια θα ειναι ανοιχτος χωρος) γιατι αν μια στις χιλιες ειναι ιωση τελικα ας μην παθουμε τιποτα χειροτερο.

to1Np2.png

KCkop2.png

Γεια σου ΙΩΑΝΝΑΚΙ!!!!! Άσε δεν τελειώσαν γιατί στις 15:30 που τα είχαν κάνει όλα και πήγαν να τον ενεργοποιήσουν δεν λειτουργούσαν οι ηλεκτρονικές ρυθμίσεις και περιμένουμε να το στείλουν με courier από Θεσσαλονίκη. Να δω πότε θα έρθει που πέφτει και ΣΚ. Πολύ έχω τσαντιστεί!!!!!:evil::evil::evil::evil:

Εσύ τι κάνεις????

ωχ υπομονη!!!!!!!!!εγω καλα εκανα δουλιτσες πριν λιγο κοιμηθηκε κ η μικρη κ λεω να παω να κοιμηθω κ εγω γιατι ειμαι πτωμα!!!!!!!!

τα μωρα σου?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ απ το εμβολιο θα ειναι σιγουρα!καλα θα κανεις να παρεις γυναικα!!!!!!μην κουραζεσαι εγω λεω κοριτσια να κανω τα πολλα πολλα κ τα υπολοιπα οταν ερθει η μαμα μου!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ θηριο ανημερο η φμ ε?

αχ κοριτσια κλεινουν τα ματια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Εγω τα βγαζω ολα ....πιο αραια, βεβαια, αυτα του σαλονιου αλλα και αυτα τα απλωνω στο μπαλκονι και τα περναω με βουρτα με ξυδονερο για φρεσκαρισμα!

και εμεις ξεκιναμε δειλα δειλα τις εορταστικες εκδηλωσεις...εγινε η γιορτη στο νηπιαγωγειο, το σαββατο στην μουσικοκινητικη θα τους επισκεφτει ο Αγ. Βασιλης...Την Δευτερα θα εχει εκδηλωση με αγ βασιλη στα εμπορικα με μπαλονια και λοιπα...

Διαφημίσεις

Ηλιοβασιλεμα μου ψοφησες κι εσυ με τις δουλειες? πωπω το τιναγμα ειναι το χειροτερο, εμενα μονο της κουζινας βγαινει για τιναγμα, τα αλλα ειναι μεγαλα και κατω απο τα επιπλα και δε τα βγαζω, με την ηλεκτρικη μονο και ο,τι καθαρισε καθαρισε! καλες διακοπες να εχει η μικρουλα σου απο αυριο!!!

Συμπεθερα μου κι εγω θα μπορω να τον παω αλλα αμα μου εχει παλι πυρετο αυριο δε θα ρισκαρω να τον βγαλω και μαλιστα σε επαφη με τοσα παιδακια (βεβαια θα ειναι ανοιχτος χωρος) γιατι αν μια στις χιλιες ειναι ιωση τελικα ας μην παθουμε τιποτα χειροτερο.

Ααα νομιζα οτι εννοουσες οτι δεν θα προλαβετε λογω της γυναικας που θα εχεις γιαυτο ειπα για τον συμπεθερο. Ναι σωστα σκεφτεσαι, μην το ρισκαρεις καλυτερα. Και εγω μονο διαδρομους τιναζω, τα αλλα και εμενα ειναι τεραστια κια θεοβαρα και μονο ηλεκρτικη βαζω και καθαριστηριο στα στελνω.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ τι καλααα απο αυριο μαζι ε??? θα την χαρεια την κορουλα σου!!! Εμενα μονιμως ειναι τα χερια μου σκασμενα, τα πλενω πολλες φορες λογω φμ οποτε...αστα να πανε!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

κοριτσια μου θα σας αφησω σιγα σιγα κι εγω, αργησα κιολας σημερα χιχιχι! καληνυχτα και ελπιζω απο αυριο να εχουμε νεα και απο τη Χριστινα! φιλακια πολλα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Εγω ξεκουναω επιπλα, ανασηκωνω κρεβατι της μικρης και κουβαλαω να τα βγαλω στο μπαλκονι και μετα αναρωτιεμαι γιατι με πονανε τα χερια και η μεση :rolleyes:....και φυσικα στο τελος εποχης τα στελνω άλλα στο καθαριστηριο και άλλα στην νεροτριβη!

Κοαλακι ωραια που θα τα καταφερει ο αντρας σου να ερθει στις αργιες με ρεπο!!!

Εμενα ο αντρας μου θα δουλευει 10μερες σερι διχως ρεπο και θα εχει ρεπο μονο κυριακη- δευτερα 22-23/12... Οποτε την αδεια του την περιμενουμε πώς και πώς απο 28/12 !!!

Ιωαννακι καλη ξεκουραση και ελπζιω να εχει ησυχο βραδυ η μουρμουριτσα!!!

κοριτσια μου θα σας αφησω σιγα σιγα κι εγω, αργησα κιολας σημερα χιχιχι! καληνυχτα και ελπιζω απο αυριο να εχουμε νεα και απο τη Χριστινα! φιλακια πολλα!!

Καληνυχταααααα ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ!!! Καλη ξεκουραση!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ τι ομορφες που ειναι αυτες οι χριστουγεννιατικες εκδηλωσεις???!!! Τι εγινε με τις εξετασεις της μικρης σου???

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ καλη ξεκουραση και σε εσενα...!!!

Εγω τωρα εκανα να φαω, 2 τοστ με βουτυρο και γαλοπουλα και μια φετα με βουτυρο και μερεντα, ουτε εγκυος να ημουν τετοιο μπερδεμα. Αντε καλη μας ορεξη αν φατε και οι υπολοιπες, οσες εμειναν...!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

αχ αντε ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ να ξεκουραστει το κοριτσι!!!!!

ωχ ΚΟΑΛΑΚΙ κ γω πλενω συνεχεια τα χερια κ εχουν σκασει!!!!!!!!!!

αχ δεν αντεχω κλεινουν τα ματια μου!!!!!!!!καλο βραδυ κοριτσια!!!!!!φιλακια στα παιδακια σας!!!!!!τα λεμε αυριο!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΑΛΑΚΙ περιμενουμε την λιστα την εχεις ετοιμη??????????????

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Πηγα στο ικα και δεν δουλευει κανεις εκει.....η παιδιατρος που υποτιθεται, δεν απεργει και δεχεται διχως ραντεβου, ελειπε. Της τηλεφωνησα και ειπε οτι ερχεται μονο για επειγοντα περιστατικα κλπ...

Μπουρδες δηλαδη!!!

Αλλα δεν της κανω το χατιρι, να παω στο ιατρειο της το ιδιωτικο και να της σκασω 25? μονο για να της δειξω τις εξετασεις...

Θα περιμενω λιγο ακομη (μονο και μονο επειδη ειναι πιστευω καλες οι εξετασεις...περα την ανοσοσφαιρινης που ειναι 600 με οριο το 100, κατι που το ξερω λογω ατοπικης δερματιτιδας) και αν δεν ξαναλειτουργησει το ικα, θα την παω σε ιδιωτη παιδιατρο...

ΙΩΑΝΝΑΚΙ καληνυχταααααααα.....!!!!!!!! Σχεδοοον ετοιμη ειναι...!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ναι δεν οντως ποιος ο λογος να δωσεις τοσα χρηματα απλα για να δει τις εξετασεις που κανονικα δεν θα επρεπε να πληρωνονται οι ιδιωτες επισκεψη μονο για να δουν εξετασεις.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Και να φανταστεις, προκειται για παιδιατρο που εκτος απο ικα, εχει ιδιωτικο ιατρειο και εκει πηγαινα την μικρη μου απο νεογεννητη....και παρολα αυτα απο περσυ ειδα συμπεριφορα που δεν μου αρεσε...ο οικονομικος παραγοντας πανω απ ολα!!!

Οποτε χαλαστηκα και φετος πηγαινω σε αλλους ιδιωτες παιδιατρους , μονο και μονο για να αντιληφθει οτι αν θελω γιατρο μονο και μονο σε πελατειακη σχεση να πληρωσω και να μου "πουλαει¨τις υπηρεσιες του, παω και αλλου και πληρωνω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...