Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

αχχχχ γεννάει και το χριχτινακι....με το καλό!!!

αγγορομμαμυ μου ξεκιναει το ταξιδι σου όλα καλα ένα γερο και δυνατο μωρο ευχομαι να κρατας στο τελος του ταξιδιού σου!!

γιολα περαστικα!!!

μαρακι μου σε ευχαριστω η ευτυχια μας δεν περιγράφεται!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσουδια φαγαμε... Η φμ κανει νανι...

ΣΟΤΣΑΦΑΚΙ ΜΟΥ μια χαρα τα πατε, καλο σαραντησμονα εχετε...!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥ αν γεννησες ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ.

NGN ΜΟΥ αφου κρινατε οτι πρεπει να αλλαξετε τροπο θερμανσης καλα κανατε. Απο το λιγο που μελετησα τους ξυλολεβητες και ειδικα αυτουσ με τα pellet εχω σημειωσει αρκετα πλεονεκτηματα.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ κοιμαται ο γαμπρος???

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ εγω που γεννησα στο νοσοκομειο εδω της περιοχης εχουν 2 ξεχωριστους θαλαμους μονο για γυφτισσες και αλλοδαπες οι οποιες δεν εισχωρουν στα αλλα δωματια ο κοσμος να χαλασει. Απαγορευται να εισελθουν λογω της κακης τους υγιεινης. Επισης τις εχουν ξεχωριστο θαλαμο για γυναικολογικα προβληματα, στη νοσηλεια που ειχα το καλοκαιρι ηταν στο τερμα της κλινικης και σε αυτην εμπαιναν απο την πισω πορτα, απο την μπροστα απαγορευεται να μπουν για να περασουν ολη την κλινικη με τα δωματια. Αν δεν υπηρχε τετοιος κανονισμος και δεν ειχε 2κλινα δωματια και φυσικα τουαλετες σε καθε δωματιο θα πηγαινα και εγω σε ιδιωτικο.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια μου,η μικρη μου εριξε ενα χε...μο!Εγινε χαλια!Και εκει που πηγα να βγαλω τα ρουχα της,εγινε χαλια και το κεφαλι!Οποτε την εκανα μπανιο!Εν τω μεταξυ ηδη ειχω βαλει πλυντηριο τα ρουχαλακια της!Αυτα που λερωθηκαν τωρα,,ηταν τοσο χαλια που δεν μπορουσα να τα βαλω στα απλυτα,διοτι ειχαν γεμισει κακα,οποτε και τα εχω μουλιασει με καυτο νερο και απορρυπαντικο!

Δεν ευελπιστω να βγουν τωρα,αλλα οταν τα βαλω στο πλυντηριο αργοτερα,θα βγει λετε η βρωμια?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσακια μου,η μικρη μου εριξε ενα χε...μο!Εγινε χαλια!Και εκει που πηγα να βγαλω τα ρουχα της,εγινε χαλια και το κεφαλι!Οποτε την εκανα μπανιο!Εν τω μεταξυ ηδη ειχω βαλει πλυντηριο τα ρουχαλακια της!Αυτα που λερωθηκαν τωρα,,ηταν τοσο χαλια που δεν μπορουσα να τα βαλω στα απλυτα,διοτι ειχαν γεμισει κακα,οποτε και τα εχω μουλιασει με καυτο νερο και απορρυπαντικο!

Δεν ευελπιστω να βγουν τωρα,αλλα οταν τα βαλω στο πλυντηριο αργοτερα,θα βγει λετε η βρωμια?

Αφού τα μούλιασες κατευθείαν θα βγει Μαράκι μου! Το ίδιο έπαθα και εγώ πριν κάνα μήνα με την μικρή. Με τον γιο μου ήταν χειρότερα τα πράγματα. Υπήρχαν φορές που το ζιπούνι του ήταν τόσο χάλια που δεν το πέρναγα καν από το κεφάλι του και το έσκιζα με ψαλίδι...!!!!! Φαντάσου χε...νο που ήταν!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

ΝGN τελειωσαν τα μαστορια?εμενα ο θειος μου που το εβαλε περσυσι σωθηκε εχει κ αυτος δυο μικρα παιδια κ καιει ολη μερα!!!!!!!αχ εμεις θα πληρωσουμε τα μαλλια της κεφαλης μας φετος με το πετρελαιο αλλα το χρονου πρεπει να κανουμε κατι αλλο!!!!!!σημερα η διπλανη εβαλε ξυλοσομπα!!!!!!οποτε θα το εχουμε μονη μας το πετρελαιο πλεον γιατι η αποκατω δεν το καιει!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

α καλα εμενα να ρωτησεις που μου το κανει η μικρη πολυ συχνα αυτο!!!!!!!επιτοπου τα ξεβγαζω με κρυο νερο κ μετα με προδερμ κατευθειαν πανω στο λεκε τριβω μετα μουλιασμα κ την επομενη στο πλυντηριο!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

ΝGN τελειωσαν τα μαστορια?εμενα ο θειος μου που το εβαλε περσυσι σωθηκε εχει κ αυτος δυο μικρα παιδια κ καιει ολη μερα!!!!!!!αχ εμεις θα πληρωσουμε τα μαλλια της κεφαλης μας φετος με το πετρελαιο αλλα το χρονου πρεπει να κανουμε κατι αλλο!!!!!!σημερα η διπλανη εβαλε ξυλοσομπα!!!!!!οποτε θα το εχουμε μονη μας το πετρελαιο πλεον γιατι η αποκατω δεν το καιει!!!!!!!!!

Γεια σου ΙΩΑΝΝΑΚΙ!!!!! Άσε δεν τελειώσαν γιατί στις 15:30 που τα είχαν κάνει όλα και πήγαν να τον ενεργοποιήσουν δεν λειτουργούσαν οι ηλεκτρονικές ρυθμίσεις και περιμένουμε να το στείλουν με courier από Θεσσαλονίκη. Να δω πότε θα έρθει που πέφτει και ΣΚ. Πολύ έχω τσαντιστεί!!!!!:evil::evil::evil::evil:

Εσύ τι κάνεις????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κοριτσακια μουυυυ ηρθα και εγω... Τι κανετε??? ειστε ολες καλα???

Εμεις καλα γενικα αλλα εγω ψοοοφησα με το τιναγμα των διαδρομων και τα υπολοιπα αλλα αυριο τελειωνω ευτυχως. Θα ερθει μαλλον και χριστουγεννα και πρωτοχρονια ο ανδρας μου με ρεπο και θα ειναι ολα ετοιμα και δεν θα εχω να κανω τιποτα (περα απο ενα σκουπισμα-σφουγγαρισμα και ξεσκονισμα) θα καααααθομαι με τη φμ και τον συζυγο, να παμε και τισ βολτεσ μασ. Μολις εβαλα τη φμ για υπνο και εχω μια πειιιινα αλλο πραγμα.

Παω να φτιαξω κατι να φαααω και ερχομαι...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια μουυυυ ηρθα και εγω... Τι κανετε??? ειστε ολες καλα???

Εμεις καλα γενικα αλλα εγω ψοοοφησα με το τιναγμα των διαδρομων και τα υπολοιπα αλλα αυριο τελειωνω ευτυχως. Θα ερθει μαλλον και χριστουγεννα και πρωτοχρονια ο ανδρας μου με ρεπο και θα ειναι ολα ετοιμα και δεν θα εχω να κανω τιποτα (περα απο ενα σκουπισμα-σφουγγαρισμα και ξεσκονισμα) θα καααααθομαι με τη φμ και τον συζυγο, να παμε και τισ βολτεσ μασ. Μολις εβαλα τη φμ για υπνο και εχω μια πειιιινα αλλο πραγμα.

Παω να φτιαξω κατι να φαααω και ερχομαι...

συμπεθερααααα οι δυο μας μειναμε μαρη!! καλε εχουμε χασει και τη Ριτσα! ειχε ειδοποιησει οτι δε θα μπαινει στο καφε? μακαρι να ειναι καλα!

τι κανει η νυφη??? ο γαμπρος εκανε το απογευμα πυρετο 37.6 μου ειχε πει η παιδιατρος οτι απο την Παρασκευη που καναμε το εμβολιο και μεχρι την Πρωτοχρονια ειναι φυσιολογικο να μου κανει πυρετο. Την πηρα τηλ και μου ειπε να του δωσω λιγο ντεπον και αν του συνεχιστει θα κρατησει μεχρι 2 μερες.. ελπιζω να μην ειναι ιωση, δεν ειχε τιποτα αλλο, χαρουμενος ηταν και ετρωγε κανονικα.

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

συμπεθερααααα οι δυο μας μειναμε μαρη!! καλε εχουμε χασει και τη Ριτσα! ειχε ειδοποιησει οτι δε θα μπαινει στο καφε? μακαρι να ειναι καλα!

τι κανει η νυφη??? ο γαμπρος εκανε το απογευμα πυρετο 37.6 μου ειχε πει η παιδιατρος οτι απο την Παρασκευη που καναμε το εμβολιο και μεχρι την Πρωτοχρονια ειναι φυσιολογικο να μου κανει πυρετο. Την πηρα τηλ και μου ειπε να του δωσω λιγο ντεπον και αν του συνεχιστει θα κρατησει μεχρι 2 μερες.. ελπιζω να μην ειναι ιωση, δεν ειχε τιποτα αλλο, χαρουμενος ηταν και ετρωγε κανονικα.

Οντως... Που ειναι οι αλλες τσουπρες???

Δεκατα ειναι, μην σε στεναχωρει αν δεν ανεβει... Κανει πυρετο γενικα στα εμβολια???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Οντως... Που ειναι οι αλλες τσουπρες???

Δεκατα ειναι, μην σε στεναχωρει αν δεν ανεβει... Κανει πυρετο γενικα στα εμβολια???

οχι δε μου κανει πυρετο στα εμβολια, μονο υπνηλια εχει συνηθως. Αυτο ομως ηταν βαρβατο! ηταν το τετραπλο priorix-tetra και τωρα βλεπω στο φορουμ οτι ολα τα παιδακια εμφανιζουν πυρετο περιπου 1 εβδομαδα μετα το εμβολο οποτε νομιζω και σε εμας αυτο συμβαινει. Αλλωστε με το που ηπιε το ντεπο σε ενα τεταρτο του ειχε πεσει ενω γενικα οταν ηταν αρρωστος το ντεπον δε τον επιανε. Οποτε μαλλον ηταν κατι ηπιο αυτος ο πυρετουλης, δεκατα βασικα οπως ειπες!

to1Np2.png

KCkop2.png

οχι δε μου κανει πυρετο στα εμβολια, μονο υπνηλια εχει συνηθως. Αυτο ομως ηταν βαρβατο! ηταν το τετραπλο priorix-tetra και τωρα βλεπω στο φορουμ οτι ολα τα παιδακια εμφανιζουν πυρετο περιπου 1 εβδομαδα μετα το εμβολο οποτε νομιζω και σε εμας αυτο συμβαινει. Αλλωστε με το που ηπιε το ντεπο σε ενα τεταρτο του ειχε πεσει ενω γενικα οταν ηταν αρρωστος το ντεπον δε τον επιανε. Οποτε μαλλον ηταν κατι ηπιο αυτος ο πυρετουλης, δεκατα βασικα οπως ειπες!

Τοτε ολα οκ. Εσυ πως τα πας???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Τοτε ολα οκ. Εσυ πως τα πας???

καλα συμπεθερα μου, μια χαρα για την ωρα! αυριο το πρωι περιμενω μια γυναικα να μου κανει το σιδερο και τα μπαλκονια και εγω να κανω λιγο χαλαρα την κουζινα μονο γιατι ειναι το μονο σημειο του σπιτιου που μπορω να κανω παρεα με τον Μητσο χωρις να γκρινιαζει... αυριο το μεσημερι εχει και μια εκδηλωση η τοπικη ποδοσφαιρικη ομαδα οπου θα εχει ντυθει Αγιος Βασιλης ενας γνωστος μας και θα μοιραζουν δωρα στα παιδακια. Θα γινει στο γηπεδο της περιοχης και θα εχουν γεμισει τεραστια κουτια με μπαλες και θα τις σκορπισουν ξαφνικα στα παιδακια και εκεινα θα ξετρελαθουν! Εμεις λογικα θα το χασουμε και το περιμεναμε πως και πως:(:(

to1Np2.png

KCkop2.png

καλα συμπεθερα μου, μια χαρα για την ωρα! αυριο το πρωι περιμενω μια γυναικα να μου κανει το σιδερο και τα μπαλκονια και εγω να κανω λιγο χαλαρα την κουζινα μονο γιατι ειναι το μονο σημειο του σπιτιου που μπορω να κανω παρεα με τον Μητσο χωρις να γκρινιαζει... αυριο το μεσημερι εχει και μια εκδηλωση η τοπικη ποδοσφαιρικη ομαδα οπου θα εχει ντυθει Αγιος Βασιλης ενας γνωστος μας και θα μοιραζουν δωρα στα παιδακια. Θα γινει στο γηπεδο της περιοχης και θα εχουν γεμισει τεραστια κουτια με μπαλες και θα τις σκορπισουν ξαφνικα στα παιδακια και εκεινα θα ξετρελαθουν! Εμεις λογικα θα το χασουμε και το περιμεναμε πως και πως:(:(

Καλα εκανες και πηρες γυναικα. Δεν μπορει ο συμπεθερος να παει με τον μητσο??? θα ειναι πολυ ωραια...!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...