Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημερααααααααααααααααα κοριτσακια μου... Τ κανετε???

Εμεις ειμαστε καλα, ξυπνησαμε 9 (τι καλα), ηπιαμε γαλα και τωρα παιζουμε σε οοολο το σπιτι. Θα φαμε παλι φασολακια απο εχθες, καλυτερα γιατι εχω δουλειες να κανω να τελειωσω μεχρι το σκ. Τωρα με τη φμ τι σοι δουλειες θα κανω, αυτο ειναι αλλο θεμα αλλα οταν εχω ηλεκτρικη δεν με ενοχλει απλα μονο την καβαλαει :mrgreen::mrgreen: και αντι να σερνω μονο σκουπα σερνω σκουπα και φμ μαζι :tongue::tongue:.

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ υπομονη κοριτσι μου, τα περασα σε ασχημο βαθμο και σε νιωθω απολυτα.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ γνωριζει ο γιατρος κατι για τον πεθερο σου η ετσι απλα σου εδωσε και την εν λογω εξεταση να κανεις???

ΜΑΥ ΜΟΥ οντως αυτα τα dr browns ειναι πολυ πολυ καλα, ακριβα μεν αλλα κανουν δουλεια για τα μωρακια που ταλαιπωρουνται ασχημα.

Παω να κανω καφεεεεεεεεεε και μετα να συνεχισω την καθαριοτητα.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!!

Πώς είστε σήμερα????? Εμείς μια χαρούλα!!!!

Έχω μαστόρους γιατί μου βάζουν ξυλολέβητα και δεν τους μπορώ. Ευτυχώς τους έχει αναλάβει ο άντρας μου και δεν ασχολούμαι. 3 εβδομάδες τους περίμενα να έρθουν.

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ αν έχεις γεννήσει ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟ!!!!

Εμείς σήμερα θα φάμε ψαρόσουπα και μου τρέχουν τα σάλιαααααααα!!!!!!!

Φιλιά σε όλες!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημερααααααααααααααααα κοριτσακια μου... Τ κανετε???

Εμεις ειμαστε καλα, ξυπνησαμε 9 (τι καλα), ηπιαμε γαλα και τωρα παιζουμε σε οοολο το σπιτι. Θα φαμε παλι φασολακια απο εχθες, καλυτερα γιατι εχω δουλειες να κανω να τελειωσω μεχρι το σκ. Τωρα με τη φμ τι σοι δουλειες θα κανω, αυτο ειναι αλλο θεμα αλλα οταν εχω ηλεκτρικη δεν με ενοχλει απλα μονο την καβαλαει :mrgreen::mrgreen: και αντι να σερνω μονο σκουπα σερνω σκουπα και φμ μαζι :tongue::tongue:.

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ υπομονη κοριτσι μου, τα περασα σε ασχημο βαθμο και σε νιωθω απολυτα.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ γνωριζει ο γιατρος κατι για τον πεθερο σου η ετσι απλα σου εδωσε και την εν λογω εξεταση να κανεις???

ΜΑΥ ΜΟΥ οντως αυτα τα dr browns ειναι πολυ πολυ καλα, ακριβα μεν αλλα κανουν δουλεια για τα μωρακια που ταλαιπωρουνται ασχημα.

Παω να κανω καφεεεεεεεεεε και μετα να συνεχισω την καθαριοτητα.

καλημερα συμπεθερα!!!! τι κανει η φουρτουνιτσα?? μηπως στην προηγουμενη ζωη της ηταν μαγισσα πανω σε σκουπα??? οσο για την εξεταση οχι δε γνωριζε κατι, τη ζηταει στον προγεννητικο ελεγχο! απλα το καλοκαιρι που τον ειχα ρωτησει νομιζω μου ειχε πει οτι αλλο η πνευμονικη και αλλο η κυστικη ινωση, θα τον ξαναρωτησω!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!!

Πώς είστε σήμερα????? Εμείς μια χαρούλα!!!!

Έχω μαστόρους γιατί μου βάζουν ξυλολέβητα και δεν τους μπορώ. Ευτυχώς τους έχει αναλάβει ο άντρας μου και δεν ασχολούμαι. 3 εβδομάδες τους περίμενα να έρθουν.

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ αν έχεις γεννήσει ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟ!!!!

Εμείς σήμερα θα φάμε ψαρόσουπα και μου τρέχουν τα σάλιαααααααα!!!!!!!

Φιλιά σε όλες!!!!!!

καλημερουδια Ngn!! μπραβο που εισαστε καλα!! αχ τωρα ηρθαν για το λεβητα απο τοτε που κουβεντιαζαμε οτι τους περιμενες? πωπω, ετσι ειναι οι μαστορες, δε βγαζεις ακρη!!! ψαροσουπα ε??? πωπωπωπω τρελαινομαι!!! απο τα λατρεμενα μου φαγητα!! αφηστε, καθε πρωι που ξυπναω πλακωνομαι και τρωω φρουτα μεχρι σκασμου και φρυγανιες! τι κολλημα κι αυτο!

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομαμμυ μου,αυτη η εξεταση που ανεφερες πως γινετε?

Η μικρη κοιμηθηκε μιση ωρα μονο το πρωι,πριν λιγο εφαγε φρουτακια και κοιμηθηκε παλι!Δε ξερω μωρε εαν προλαβω να κοιμηθω,πρεπει να μαγειρεψω κιολας!Πφφφφ...αμαν με αυτο το φαγητο καθε μερα....

Τρως φρουτακια και συ?Υπαρχουν φαγητα που σου προκαλουν αναγουλες?

Εγω δεν ηθελα καθολου μαυρο ψωμια,γαλοπουλα και μπανανες.Ενω προ εγκυμοσυνης τα ετρωγα,μετα ουτε στο ψυγειο δεν ηθελα να τα βλεπω!!!

Κοαλακι μου,κανεις δουλιτσες?Καβαλει τη σκουπα η ΦΜ?Χαχαχαχαχα!Βαστα γερα λοιπον,καλες βολτες!!!!:D:tongue:

Δε θα πατε βολτιτσα σημερα ή δε βοηθαει ο καιρος?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσιαααααααααα καλημέραααααααααα!!!

Πείτε μου τα σημαντικά νέα κάποια , δεν προλαβαίνω να διαβάσω!!!

Η Χριστίνα γέννησε???αγγορομμάμυ όλα καλά με το σποράκι σου???

οι λεχώνες μας???τα άλλα κοριτσάκια μανούλες και μη τι κάνουν???

εμείς κορίτσια μια χαρά, είναι πολύ ήσυχο μωρό θηλάζουμε ακόμα αποκλειστικά, και ομολογώ πως δεν έχω δυσκολευτεί είναι συνεργάσιμος και ο μικρός!!εεε ξενυχτάμε λίγο παραπάνω.... όλα τέλεια!!ο άντρας μου με βοηθάει πολύ!!!

Αγορομαμμυ μου,αυτη η εξεταση που ανεφερες πως γινετε?

Η μικρη κοιμηθηκε μιση ωρα μονο το πρωι,πριν λιγο εφαγε φρουτακια και κοιμηθηκε παλι!Δε ξερω μωρε εαν προλαβω να κοιμηθω,πρεπει να μαγειρεψω κιολας!Πφφφφ...αμαν με αυτο το φαγητο καθε μερα....

Τρως φρουτακια και συ?Υπαρχουν φαγητα που σου προκαλουν αναγουλες?

Εγω δεν ηθελα καθολου μαυρο ψωμια,γαλοπουλα και μπανανες.Ενω προ εγκυμοσυνης τα ετρωγα,μετα ουτε στο ψυγειο δεν ηθελα να τα βλεπω!!!

Κοαλακι μου,κανεις δουλιτσες?Καβαλει τη σκουπα η ΦΜ?Χαχαχαχαχα!Βαστα γερα λοιπον,καλες βολτες!!!!:D:tongue:

Δε θα πατε βολτιτσα σημερα ή δε βοηθαει ο καιρος?

ελα Μαρακι μου! εξεταση αιματος ειναι αν δεν κανω λαθος. Οσο για τις αναγουλες δε μου τις προκαλουν τα φαγητα αλλα η μυρωδια καποιες φορες, παρολα αυτα οταν τα τρωω ειμαι μια χαρα :mrgreen::mrgreen::mrgreen: γενικα τρωω μια χαρα απλα λαχταραω πολυ τα φρουτα!!!! αυτο με το μαυρο ψωμι το ειχα παθει κι εγω στην 1η εγκυμοσυνη οπως και με το γαλα, στην αρχη ομως! τωρα ξυπνησε παλι η μικρουλα? υπομονη με τα δοντακια,τι να πω!:roll: παλευουν τα νινακια να μεγαλωσουν και ταλαιπωρουνται!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κορίτσιαααααααααα καλημέραααααααααα!!!

Πείτε μου τα σημαντικά νέα κάποια , δεν προλαβαίνω να διαβάσω!!!

Η Χριστίνα γέννησε???αγγορομμάμυ όλα καλά με το σποράκι σου???

οι λεχώνες μας???τα άλλα κοριτσάκια μανούλες και μη τι κάνουν???

εμείς κορίτσια μια χαρά, είναι πολύ ήσυχο μωρό θηλάζουμε ακόμα αποκλειστικά, και ομολογώ πως δεν έχω δυσκολευτεί είναι συνεργάσιμος και ο μικρός!!εεε ξενυχτάμε λίγο παραπάνω.... όλα τέλεια!!ο άντρας μου με βοηθάει πολύ!!!

Sotsafi μπραβο σας που τα πατε καλα, φτου φτου καμαρια μου!! εμεις ολες καλα, το σπορακι μου μια χαρα, το ειδα εχθες και ακουσα και καρδουλα. Λογικα θα εχει γεννησει η Χριστινα μας, θα πηγαινε απο τις 7 30 να την ετοιμασουν και στις 10 θα πηγαινε και ο γιατρος! αναμενουμε νεα κι εμεις!

to1Np2.png

KCkop2.png

SOTSAFI μου καλημέρα! Πολύ χαίρομαι που είσαι καλά και εσύ και το μωράκι σου!!!! Όταν είναι ήσυχο το μωρό απολαμβάνεις την βρεφική ηλικία αλλιώς είναι μεγάλη πίκρα!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ και ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ καλημέρα!!! Ναι, τώρα ήρθαν για τον ξυλολέβητα από τότε που τον είχα παραγγείλει. Λένε οτι συμφέρει σε σχέση με το πετρέλαιο και γι'αυτό τον βάλαμε. Εγώ με 2 μωρά πρέπει να έχω αρκετή ζέστη και πλέον το πετρέλαιο είναι απαγορευτικό. Λειτουργεί σαν το πετρέλαιο δηλαδή θα πηγαίνει στα σώματα και θα έχουμε και ζεστό νερό με το boiler. Το καλό είναι οτι με μια μετατροπή (που σκέφτομαι να κάνω του χρόνου) μπορεί να λειτουργήσει και με pellet που σαφώς είναι πιο οικονομικό. ΑΑΑΑΑ και επίσης δεν αναιρεί τον λέβητα του πετρελαίου. Αν θέλω το λειτουργώ και με πετρέλαιο. Τώρα ως προς την ζέστη θα σας πω μόλις το ανάψουμε γιατί θα είναι για 2 σπίτια γύρω στα 210 τ.μ.

ΜΑΡΑΚΙ είναι μεγάλη ταλαιπωρία τα δόντια. Ευτυχώς εμένα ο μικρός δεν μου έκανε τέτοια. Μόνο σάλια είχε. Τώρα θα δούμε η μικρή πώς θα είναι.

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ πώς πας με τα συμπτώματα????? Ελπίζω να μην σε ταλαιπωρούν γιατί είναι κρίμα!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ καλημέρα και σε σένα! Καλές δου

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Σοσταφι μου,ποσο χαιρομαι που ειστε καλα κοπελα μου!Να μην τον ματιασουμε τον μικρο!Και φυσικα,ευγε στον αντρουλη σου που σε βοηθαει!Πολυ σημαντικο αυτο,αλλα και ο ιδιος δενεται πιο πολυ με το παιδι!Ετσι να συνεχισετε κοπελα μου!

Οι λεχωνες μας,νυσταζουν πολυυυ φυσικα,αλλα ολες ειναι καλα!Η Υολα μας ειχε ενα μικρο προβληματακι με τον μικρο,ικτερο/ουρολοιμωξη,αλλα πλεον ολα καλα!Οι υπολοιπες ειμαστε καλα!Περιμενουμε νεακια απο την Χριστινα!

Αγορομαμμυ μου,απο τις 11.30 ακομη κοιμαται η μικρη μου!Ηταν πολυυυυ κουρασμενη!Θυμαμαι την κουβεντα μιας γνωστης μου,''εαν ξεραμε τι πονο τραβουν οταν βγαζουν τα δοντακια τους δε θα θελαμε να γεννησουμε''!Φυσικα το ελεγε περιπαιχτικα!Ευτυχως η φυση τα εχει πλασει ετσι,ωστε και τα ιδια μεγαλωνοντας να μην θυμουνται και να μην νιωθουν τον πονο που ενιωθαν τοτε!Τι κανει ο ταρζανακος?

Νgn μου,το γεγονος οτι θα εχετε και ζεστο νερο ειναι πολυ καλο!Και γω εχω ακουσει ενθαρρυντικα σχολια για τα pellet!Εχει μια φιλη μου και ειναι ευχαριστημενη και οικονομικα αλλα και απο αποψη ζεστης!

Ακομη εκει ειναι τα μαστορια?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Σοσταφι μου,ποσο χαιρομαι που ειστε καλα κοπελα μου!Να μην τον ματιασουμε τον μικρο!Και φυσικα,ευγε στον αντρουλη σου που σε βοηθαει!Πολυ σημαντικο αυτο,αλλα και ο ιδιος δενεται πιο πολυ με το παιδι!Ετσι να συνεχισετε κοπελα μου!

Οι λεχωνες μας,νυσταζουν πολυυυ φυσικα,αλλα ολες ειναι καλα!Η Υολα μας ειχε ενα μικρο προβληματακι με τον μικρο,ικτερο/ουρολοιμωξη,αλλα πλεον ολα καλα!Οι υπολοιπες ειμαστε καλα!Περιμενουμε νεακια απο την Χριστινα!

Αγορομαμμυ μου,απο τις 11.30 ακομη κοιμαται η μικρη μου!Ηταν πολυυυυ κουρασμενη!Θυμαμαι την κουβεντα μιας γνωστης μου,''εαν ξεραμε τι πονο τραβουν οταν βγαζουν τα δοντακια τους δε θα θελαμε να γεννησουμε''!Φυσικα το ελεγε περιπαιχτικα!Ευτυχως η φυση τα εχει πλασει ετσι,ωστε και τα ιδια μεγαλωνοντας να μην θυμουνται και να μην νιωθουν τον πονο που ενιωθαν τοτε!Τι κανει ο ταρζανακος?

Νgn μου,το γεγονος οτι θα εχετε και ζεστο νερο ειναι πολυ καλο!Και γω εχω ακουσει ενθαρρυντικα σχολια για τα pellet!Εχει μια φιλη μου και ειναι ευχαριστημενη και οικονομικα αλλα και απο αποψη ζεστης!

κοιμαται ο ταρζανακος μου, εχει γινει αναποδος στον μεσημεριανο υπνο, τον κανει νωρις. καλυτερα που κοιμαται η μικρουλα σου, θα ηρεμησεις και εσυ λιγο και εκεινη πανω απ'ολα που ταλαιπωρειται. και το χειροτερο ειναι οτι τα πιανει νυχτα συνηθως ο πονος!:(

to1Np2.png

KCkop2.png

Και εγώ τα ίδια έχω ακούσει για το pellet!!!! Ακόμα εδώ είναι και μάλλον θα είναι μέχρι το απόγευμα. Αλλά δεν πειράζει, τουλάχιστον να τελειώσουν!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!

μανουλες μην αγχωνεστε που πινουν λιγοτερο τα μωρακια σας !!!!!!!!!κ μενα το κανε!!!!!!!!ποσο καιρο ετρωγε με το ζορι 90 αντε 120 κ ειναι κ 4 μηνων!!!!!!!

εχει ομως τωρα 2 μερες που δεν μπορω να την χορτασω!!!!!!!!πριν λιγο εφαγε 240 κ αν της εδινα θα τρωγς κ αλλο φοβηθηκα μη κανει εμετο!!!!!!!!!μαλλον περναει αλμα αναπτυξης !!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ τελεια τα νεα σου!!!!!!!!!!ασε καλε τον γιατρο να λεει οπου θες εσυ θα γεννησεις!!!!!!!!!!!!

κοριτσια δεν ειμαι ρατσιστρια αλλα δεν τους θελω τους γυφτους!!!!!!!!μη με πειτε κακια!!!!!!!την μερα που θα φευγα απ το νοσοκομειο επειδη οι θαλαμοι της κρατικης ηταν φουλ φεραν στο δικο μας θαλαμο που ειχαμε γιατρο απ την πανεπιστημιακη κλινικη μια γυφτισσα η κατσιβελα οπως λενε εδω στην γκατζολια!!!!!!!ε κοριτσια ευτυχως που θα φευγα βρωμισε το δωματιο η διπλανη μου ζητησε ν αλλαξει δωματιο!!!!αφου τουαλετα πηγαιναμε σε αλλο δωματιο!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...