Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καληνυχτα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!

Η Ριτσα δεν φανηκε ετσι;

Χριστινα με το καλο αυριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θα περιμενουμε νεα σου!!!!!!!!!!

Κοαλακι λες να κρυωνει η μαριανα να πατησει το πλακακι ή νιωθει περιεργα στη πατουσα της ακουμπωντας στο πλακακι; Δεν της φορας παντοφλακια; και πανω στο χαλι να νιωθει ομορφα εστω και ξυπολητη; Εχω την εντυπωση οτι μου το εκανε και μενα μεσα στο σπιτι αυτο η δικια μου, αλλα σιγουρα στην παραλια μου το εκανε!!! μονο σε ψαθα καθοταν ακουμπουσε!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια πάω να ετοιμάσω 2-3 τελευταία πράγματα και να πάω για ύπνο.... έχω πρωινό ξύπνημα και μεγάλη μέρα. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να μπω όσο είμαι στο νοσοκομείο γιατί δεν υπάρχει internet.

Αγορομαμμυ συγχαρητήρια για το μπεμπέ!!!! Μια χαρα...

Κυστική ίνωση είναι ακριβή εξέταση, αλλά είναι πολύ σημαντική ασθένεια... και εμένα μου έκανε και όντως δεν καλύπτεται...

Ηλιοβασίλεμα να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου... πολυ ωραία η γιορτούλα σας :-)

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια... και άντε να αλλάξουμε θέμα ...

Κοαλάκι περιμένουμε και τη νέα λίστα!!!

Α.... και τα υπόλοιπα κορίτσια μας να κάνουν παρέα στην αγορομαμμυ... να μην είναι η μόνη έγκυος :-)

kPAZp2.png

Καληνυχτα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!

Η Ριτσα δεν φανηκε ετσι;

Χριστινα με το καλο αυριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θα περιμενουμε νεα σου!!!!!!!!!!

Κοαλακι λες να κρυωνει η μαριανα να πατησει το πλακακι ή νιωθει περιεργα στη πατουσα της ακουμπωντας στο πλακακι; Δεν της φορας παντοφλακια; και πανω στο χαλι να νιωθει ομορφα εστω και ξυπολητη; Εχω την εντυπωση οτι μου το εκανε και μενα μεσα στο σπιτι αυτο η δικια μου, αλλα σιγουρα στην παραλια μου το εκανε!!! μονο σε ψαθα καθοταν ακουμπουσε!!!!

Της φοραω καλτσοπαντοφλες που τις βγαζει, μετα της φοραω παντοφλακια με φερμουαρ που παλι τα βγαζει και μενω να της φοραω καλτσες που και αυτες τις βγαζει, αντε βγαλε ακρη δλδ :tongue::tongue::tongue:. Τα πλακακια δεν ειναι κρυα οποτε μαλλον νιωθει περιεργα :roll:.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κορίτσια πάω να ετοιμάσω 2-3 τελευταία πράγματα και να πάω για ύπνο.... έχω πρωινό ξύπνημα και μεγάλη μέρα. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να μπω όσο είμαι στο νοσοκομείο γιατί δεν υπάρχει internet.

Αγορομαμμυ συγχαρητήρια για το μπεμπέ!!!! Μια χαρα...

Κυστική ίνωση είναι ακριβή εξέταση, αλλά είναι πολύ σημαντική ασθένεια... και εμένα μου έκανε και όντως δεν καλύπτεται...

Ηλιοβασίλεμα να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου... πολυ ωραία η γιορτούλα σας :-)

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια... και άντε να αλλάξουμε θέμα ...

Κοαλάκι περιμένουμε και τη νέα λίστα!!!

Α.... και τα υπόλοιπα κορίτσια μας να κάνουν παρέα στην αγορομαμμυ... να μην είναι η μόνη έγκυος :-)

Αντε ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ με το καλοοοοοοοοοοοοοο......!!!!!!!! Καληνυχτα!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

μποτσακι μου καλο απο τη στιγμη που θα σαραντισεις και μετα οποιαδηποτε στιγμη μπορει να σου ερθει! να σε ρωτησω, ο γιατρος σου σε ειχε βαλει να κανεις εξετασεις για κυστικη ινωση? μου εστειλε τωρα ο γιατρος μου τη λιστα με τις εξετασεις που θελει και ζητα και αυτη, η οποια ειναι και πανακριβη και δεν καλυπτεται:confused::confused::confused:

Έλα κοριτσάκι μου κοιμιζω το μωρό γι'αυτο εξαφανιστηκα.Δεν με είχε βάλει να κανω ο γιατρός μου αυτή την εξέταση κι οταν τον ρώτησα μου είπε ότι γι'αυτον δεν χρειάζεται από την στιγμη που δεν υπαρχει κάποια κληρονομικότητα αλλά αν θέλω μπορώ να την κανω.Κι έτσι δεν την έκανα!!!

1sh1p2.png

Και εγω κοριτσακια μου φευγω για υπνο...παω να ξεκουραστω για να συνεχισω αυριο την καθαριοτητα και να τελειωσω μεχρι το σκ γιατι εχθες την ξεκινησα αλλα σημερα τεμπελιασα :roll:. Θα τα πουμε αυριο...

Καληνυχτααααααα και φιλακιαααααα σε οοοοολες.....!!!!!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙ σου ευχομαστε τα καλυτερααααα για αυριο...!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσάκια μου κοιμησα τον μικρό κατά τις 11 και τώρα ξάπλωσα κι εγω και μπήκα να σας καληνυχτισω και να σας ευχηθώ ένα όμορφο βράδυ με όνειρα γλυκά!!!!!!

ΧΡΗΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ ΑΝΤΕΕΕΕΕΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!

Φιλιαααααααααα σε οοοοοοολες!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

μποτσακι μου καλο απο τη στιγμη που θα σαραντισεις και μετα οποιαδηποτε στιγμη μπορει να σου ερθει! να σε ρωτησω, ο γιατρος σου σε ειχε βαλει να κανεις εξετασεις για κυστικη ινωση? μου εστειλε τωρα ο γιατρος μου τη λιστα με τις εξετασεις που θελει και ζητα και αυτη, η οποια ειναι και πανακριβη και δεν καλυπτεται:confused::confused::confused:

Αγορομαμυ μου και παλι συγχαρητηρια.Την εξεταση για την κυστικη ινωση την εκανε ο αντρας μου γιατι ειχα μολις κανει εξεταση αιματος εγω και εκανε μονο για τον ενα τυπο τον πιο σοβαρο ρωτα τον γιατρο γιαυτο που καλυπτε το 75 τοις εκατο των περιπτωσεων και εκανε νομιζω 60 ευρω.Το καναμε αργοτερα στο πρωτο τριμηνο.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Αγορομαμυ μου και παλι συγχαρητηρια.Την εξεταση για την κυστικη ινωση την εκανε ο αντρας μου γιατι ειχα μολις κανει εξεταση αιματος εγω και εκανε μονο για τον ενα τυπο τον πιο σοβαρο ρωτα τον γιατρο γιαυτο που καλυπτε το 75 τοις εκατο των περιπτωσεων και εκανε νομιζω 60 ευρω.Το καναμε αργοτερα στο πρωτο τριμηνο.

Yola πως είστε; Πώς τα παει ο μικρός;; Εσύ, δε ρωτάω, πρεπει να είσαι κομμάτια!

Πήρε όμως βάρος και αυτό είναι καλό.. Πράγματι τα "χριστουγεννιατικα μωρά μας", είχαν και άποψη!!! Ήθελαν να κάνουν χριστούγεννα σπίτι και βρήκαν τρόπο να το πετύχουν!! Πέρα από την πλάκα, περαατικά κ γρήγορα σπίτι σας!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερα κουκλες μου!Τι κανετε?Εμεις για ενα ακομη βραδυ,δεν κοιμηθηκαμε!Η μικρη ηταν χειροτερα απο προχθες!Κοιμοταν 40 λπετα το πολυ και μετα ξυπνουσε με λυγμους!:roll:

Της εδινα νερο,της εδωσα ντεπον,της αλλαζα την πανα,κοιμηθηκαμε στο ιδιο κρεβατι,που εχω στο δωματιο της...τιποτα δεν την ηρεμουσε.Σηκωθηκε,αισιως,στις 7 σα να μη συναιβει τιποτα ολο το βραδυ!Ατιμα αυτα τα δοντια!Πριν λιγο την ξαναπηρε ο υπνος!

Χριστινακι μου γλυκο,ευχομαι με εναν πονο κοπελα μου!Οποτε μπορεσεις εσυ να μπεις να μας πεις τα ευχαριστα νεακια σου!

Πατουσιτσα μου,τι κανει η Δεσποινα μας?Οσο για την γραμμη στην κοιλα,τη λεγομενη linea negra,8 μηνες μετα τη γεννα,την εχω ακομη,αχνα μεν,αλλα φαινεται!Και ειλικρινα,δε ξερω ενα θελω ποτε να μου φυγει!:tongue::tongue:

Μποτσακι μου,τι καλα που εχεις εκει τις γιαγιαδες και μπορεις λιγο να ξεκουραστεις!Εγω αδιαθετησα,λιγες μερες πριν μου κοπει το γαλα!Στους 2 μηνες δηλαδη!Τα λοχεια σου σταματησαν?

Ιωαννα μου,ευχομαι να σου κοπει ευκολα τα γαλα και να μη χρειαστει να παρεις τα χαπια!Δε ξερω να σου πω τροπους φυσικου απογαλακτισμου,αλλα μια ματια στο διαδικτυο ισως σε βοηθησει!Εαν βρω κατι,θα στο πω!

Ηλιοβασιλεμα μου,αντε κοπελα μου,ευχομαι συντομα να δακρυζεις και απο αλλες χαρες!Τι εντυπωσεις δημιουργησε η γιορτη στην Αγγελικη?Σου ειπα κατι?

Ναι μωρε,η Ριτσα εχει πολλες μερες να μπει!Ευχομαι να ειναι καλα,τοσο η ιδια,οσο και η οικογενεια της!

Μαυ μου,τι κανουν οι κορουλες σου?Οσο για τα ml,και γω το θεωρω φυσιολογικο!Περνουν και αυτα απο διαφορες φασεις,οπου μπορει να μειωσουν την ποσοτητα του γαλατος και μετα να την αυξησουν αποτομα!Σημασια εχει να βρεχει πανες!Το ειπες στην παιδιατρο?

Υολα μου,τι κανετε?Πως ειναι ο μικρος?

Κοαλακι μου,τι να πω με αυτα τα παιδια μας!Ολη την ωρα μας εχουν με ενα μονιμο,γλυκο μεν,αγχος!Τι καλο θα φατε σημερα?Εμεις αντιγραφουμε το χθεσινο σας φαγητο!Φασολακια!

Μαλλον ξεχασα καποια...αλλα ευχομαι ολεεεεεεες να ειστε καλαααα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Έλα κοριτσάκι μου κοιμιζω το μωρό γι'αυτο εξαφανιστηκα.Δεν με είχε βάλει να κανω ο γιατρός μου αυτή την εξέταση κι οταν τον ρώτησα μου είπε ότι γι'αυτον δεν χρειάζεται από την στιγμη που δεν υπαρχει κάποια κληρονομικότητα αλλά αν θέλω μπορώ να την κανω.Κι έτσι δεν την έκανα!!!

καλημερα μποτσακι μου! κι εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι υποχρεωτικη απλα εχω προβληματιστει γιατι ο πεθερος μου επασχε απο πνευμονικη ινωση αλλα ο γιατρος μου ειπε να μην ανησυχω για κληρονομικοτητα γιατι αλλη αυτη η ινωση. Ωστοσο εγω σκεφτομαι να την κανω. θα δω..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολα τα κοριτσοπουλα!! Ξυπνησαμε στις 8 30 και τωρα παιζουμε! το μενου εχει γιουβαλακια σημερα απλα σκεφτομαι μηπως πρεπει του μικρου να του κρατησω χωρις αυγολεμονο μη του πεσει βαρυ.

Μαρακι βορινο τι κανετε??? καλα εισαστε?? σε ξενυχτησε το κοριτσακι σου? ωχ! πεσε κι εσυ να κοιμηθεις αφου κοιμηθηκε!!

Yola μου σε ευχαριστω για την απαντηση, ελπιζω να ειστε πολυ καλυτερα...

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...