Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Πρόλαβε και ο μπαμπας μας αλλα δεν θα το εχανε παρολη την απιστευτη κουραση του....Ειχε μεγαλο κοινό η ηθοποιος μας!!! εμας , την μητερα μου , τα αδερφια μου με τον ενα ανηψιο μου εστω και για λιγο περασαν απο σχολειο.... Μονο ο παπους δεν προλαβε να ερθει και στεναχωρεθηκε και ο ιδιος και η κορη μου αλλα θα καμαρωσει απο το βιντεο και τις φωτογραφιες!!!!

Μποτσακι τί ρωτας; πότε θα αδιαθετήσεις;

Λογικα εσυ που δεν θηλαζεις, θα αδιαθετησεις πιο συντομα....

Ο μπεμπης σας κοιμαται τωρα; πώς σου φαινεται;;;; μπαινεις και τον χαζευεις που κοιμαται;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τσούπρες καλησπέρα απο μια πολύυυυυυυ κουρασμένη μάνα!! Κλείνουν τα μάτια μου και αδύνατον να κοιμηθώ με το ταρζανάκι τη Βασιλική.

Είμαι και κακόκεφη σήμερα. Βρε κορίτσια από χτες αυτό το μωρό εχει μειώσει πολύ τις ποσότητες που πίνει. Εκεί που τα 90 τα είχαμε σίγουρα, τώρα παίζουμε στα 65,70 αλλά και αυτά επειδή εγώ επιμένω αρκετά. Άλλαξα όλα τα μπιμπερά σε dr browns, μπας και τη βοηθήσουν να ρέυεται ευκολότερα, αναμένω να δω τη διαφορά. Αύριο πάμε ιασώ για οφθαλμολογική εξέταση. Ελπίζω να είναι όλα καλά!

Τί κάνετε εσείς;

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ μου με το καλό αύριο!!! Ξερω οτι θα εχεις αγωνία, αλλά όλα θα πάνε καλά! Αύριο έχει τα γενέθλια του κ ο άντρας μου, λες να γεννηθεί κ η πριγκιπέσσα αύριο τελικά;;;; Καλή λευτεριάααααα!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μου, η Δεσποινιώ σούπερ!! Κρίμα που την πειράξαν τα δημητριακά σου!! Επιστροφή στις σούπες λοιπόν, αλλά δεν πειράζει! Το Δεσποινιώ να είναι καλά!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, κουρνιάζει ο μποτσακιγιός στη γιαγιούλα του; Κάτι διάβασα για σεσουάρ.... Στη Βασιλική το δικό μας έκαιγε 10 ωρες την ημερα, δε θα το ξεχάσω! Και το κακό, έκαιγε μέχρι να γίνει δέκα μηνών...... Δεν κοιμόταν χωρίς σεσουάρ..... Δε θα το ξεχάσω!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου τί φανταστικά νέα!!!! Πολύ χαίρομαι!!! Όσο για το νοσοκομειο δικαιωμα σου φυσικα να ξεγεννησεις στο ιδιωτικό!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου τι κάνει το φουρτουνάκι σου;;

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, ΙΩΑΝΝΑ μου πολλά φιλιά!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Πρόλαβε και ο μπαμπας μας αλλα δεν θα το εχανε παρολη την απιστευτη κουραση του....Ειχε μεγαλο κοινό η ηθοποιος μας!!! εμας , την μητερα μου , τα αδερφια μου με τον ενα ανηψιο μου εστω και για λιγο περασαν απο σχολειο.... Μονο ο παπους δεν προλαβε να ερθει και στεναχωρεθηκε και ο ιδιος και η κορη μου αλλα θα καμαρωσει απο το βιντεο και τις φωτογραφιες!!!!

Μποτσακι τί ρωτας; πότε θα αδιαθετήσεις;

Λογικα εσυ που δεν θηλαζεις, θα αδιαθετησεις πιο συντομα....

Ο μπεμπης σας κοιμαται τωρα; πώς σου φαινεται;;;; μπαινεις και τον χαζευεις που κοιμαται;;;;

Ελα κοριτσακι!Ναι αυτο ρωταω για να ειμαι προετοιμασμενη για τους μεγαλους πονους!

Σαβν ψεμματα μου φαινεται!!!!!!!!!!!!!!!Τον βλεπω και δεν μπορω να το πιστεψω!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Τσούπρες καλησπέρα απο μια πολύυυυυυυ κουρασμένη μάνα!! Κλείνουν τα μάτια μου και αδύνατον να κοιμηθώ με το ταρζανάκι τη Βασιλική.

Είμαι και κακόκεφη σήμερα. Βρε κορίτσια από χτες αυτό το μωρό εχει μειώσει πολύ τις ποσότητες που πίνει. Εκεί που τα 90 τα είχαμε σίγουρα, τώρα παίζουμε στα 65,70 αλλά και αυτά επειδή εγώ επιμένω αρκετά. Άλλαξα όλα τα μπιμπερά σε dr browns, μπας και τη βοηθήσουν να ρέυεται ευκολότερα, αναμένω να δω τη διαφορά. Αύριο πάμε ιασώ για οφθαλμολογική εξέταση. Ελπίζω να είναι όλα καλά!

Τί κάνετε εσείς;

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ μου με το καλό αύριο!!! Ξερω οτι θα εχεις αγωνία, αλλά όλα θα πάνε καλά! Αύριο έχει τα γενέθλια του κ ο άντρας μου, λες να γεννηθεί κ η πριγκιπέσσα αύριο τελικά;;;; Καλή λευτεριάααααα!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μου, η Δεσποινιώ σούπερ!! Κρίμα που την πειράξαν τα δημητριακά σου!! Επιστροφή στις σούπες λοιπόν, αλλά δεν πειράζει! Το Δεσποινιώ να είναι καλά!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, κουρνιάζει ο μποτσακιγιός στη γιαγιούλα του; Κάτι διάβασα για σεσουάρ.... Στη Βασιλική το δικό μας έκαιγε 10 ωρες την ημερα, δε θα το ξεχάσω! Και το κακό, έκαιγε μέχρι να γίνει δέκα μηνών...... Δεν κοιμόταν χωρίς σεσουάρ..... Δε θα το ξεχάσω!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου τί φανταστικά νέα!!!! Πολύ χαίρομαι!!! Όσο για το νοσοκομειο δικαιωμα σου φυσικα να ξεγεννησεις στο ιδιωτικό!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου τι κάνει το φουρτουνάκι σου;;

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, ΙΩΑΝΝΑ μου πολλά φιλιά!!

Μαυ μουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!Τι κανετε?????

Κι εμενα κατι μερες μειωνει την ποσοτητα.Εκει που τρωει μεχρι 120 μπορει να φαει κι 70.Μην την πιεζεις.Ξερω κι εγω?Μπορει να ειναι χορτατη!!!!!!

Μαρηηηηηηηη κι εγω πολυ σεσουαρ η γυναικα!!!!!!!

Εσυ ποτε αδιαθετησες μετα τη γεννα?

1sh1p2.png

Γεια σας κουκλες μου!

Τι κανετε?Εγω πηγα γυμναστηριο,και επειτα σπιτι και πολυυυυυ παιχνιδι με τη Δημητρουλα μου!Μονο μια ωρα καταφερα να κοιμηθω τελικα,αλλα ειπαμε!Αυτα περιμενεις οταν εισαι μανα!Ο υπνος ''παει περιπατο''!Ελπιζω να κοιμηθει καλα σημερα η μικρη,οχι τοσο για μενα,οσο για την ιδια,αν και παρολο το ξενυχτι,ειναι μια χαρα!

Πατουσιτσα μου,μεγαλωνει η πιτσιρικα σου?Τρωει καλα λοιπον το ζουζουνι!Οσο για τα κιλα,μπραβο κοπελα μου!Εμενα μου ειχαν ριξει πολυ την ψυχολογια τα κιλα που ειχα παρει.Αν και τα εχασα,το αισθημα αυτο μου εχει μεινει!Οι παλιορμονες που λεγαμε!:tongue:!Οποτε προχωρα με χαμογελο αγαπη!

Ηλιοβασιλεμα μου,τα συγχαρητηρια μου για την Αγγελικουλα σου κοπελα μου!Αχ μωρε,περηφανη μανουλα!Μαρηηηη,στο ειπα και χθες!Εισαι αρκετα ευσιγκινητη τωρα τελευταια η μου φαινεται?

Μποτσακι μου,υπομονη με τους κολικους!Της ξαδερφης μου το παιδακι,εκλαιγε οοολη μερα!Μου ελεγε πως ειχε κουραστει αφανταστα και σωματικα και ψυχολογικα!Οποτε ειμεις ευτυχως το περναμε/περασαμε ηπια!

Αγορομαμμυ μου,τελεια τα νεακια σας!Ποτε εχετε το επομενο ραντεβου?Οσο για το νοσοκομειο,σε καταλαβαινω!

Πολλα νοσομεια υπολειτουργουν και δεν τηρουν τις σωστες συνθηκες υγιεινης!Αστον γιατρο να λεει τα δικα του!Ναι μεν μπορει απο τη μια να εχει δικιο,αλλα απο την αλλη πως να ''προδικασεις'' την υγιεινη τοσο τη δικη σου οσο και του μωρου!Ηταν και ο Μητσος στον υπερηχο?

Χριστινακι μου,αντε καμαρι μου με το καλο αυριο!Ολα να πανε καλα!Να κρατησεις γερο το μωρακι σου στα χερια σας!Η Παναγια μαζι σας!

Οι υπολοιπες καλαααα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι!

Εγώ τώρα λογικά ποτέ αδιάθετη???Ήταν να ρωτήσω τον γιατρό αλλά το ξεχασα!!!!

μποτσακι μου καλο απο τη στιγμη που θα σαραντισεις και μετα οποιαδηποτε στιγμη μπορει να σου ερθει! να σε ρωτησω, ο γιατρος σου σε ειχε βαλει να κανεις εξετασεις για κυστικη ινωση? μου εστειλε τωρα ο γιατρος μου τη λιστα με τις εξετασεις που θελει και ζητα και αυτη, η οποια ειναι και πανακριβη και δεν καλυπτεται:confused::confused::confused:

to1Np2.png

KCkop2.png

Μαρακι βορινο χαιρομαι που παιζετε χαρουμενα με τη Δημητρουλα σου! κι εγω κουτουλαω απο τη νυστα σημερα, ξυπνησα στις 6 απο την αγωνια μου και δε μπορουσα να ξανακοιμηθω! τωρα εχω ραντεβου με τον γιατρο μου στην Αθηνα στις 7/1.

May μου καλα αποτελεσματα αυριο στις εξετασεις σας! Εκανε μειωση στο γαλατακι η μικρη? ρωτα και τον παιδιατρο αν και νομιζω λογικο ειναι να εχουν σκαμπανεβασματα, απλα επειδη η Μιχαελα σου ειναι και προωρακι ισως ισχυουν αλλα δεδομενα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Μαρακι ειμαι ευσυγκινητη τωρα τελευταια....ισως ετσι ξεσπαω απο τα διαφορα που με πιεζουν...Αλλα και λογω χαρας , παλι κλαιω....Τί να πω;;;

Παντως εγκυος δεν ειμαι!!!!! ακομη....

Αγορομαμυ 7 Γεναρη θα πατε Αθηνα; Θα κανετε πρωτοχρονια στη πρωτευουσα; αν φυγετε για αθηνα 5-6 γεναρη, θα φατε κινηση στον δρομο....

Κοριτσακια μου γεια σας... Τι κανετε??? ολες ειστε καλα???

Εμεις καλα, παιζαμε οοολη την ημερα και τωρα η φμ κανει νανι... Η φμ εγινε πολυ υποχονδρια κοριτσια, απο εχθες το πρωι βγαζει τις καλτσες της και περπαταει ξυπολητη εντελως αλλα στο χαλι. Σημερα το μεσημερι εβγαλε παλι καλτσες αφου καμια 100 φορεσ της φορεσα επιτοπου γα να μην κρυωσει καποια στιγμη εκανε κακα της και παω στο δωματιο και της φωναζω μαριαννα ελα να αλλαξουμε πανα και διαπιστωνω οτι αργει και αρχιζει και γκρινιαζει και αναρωτιεμαι τι συμβαινει, παω που λετε στο σαλονι και τι να δω??? τη φμ στη γωμια του χαλιου με τα χερια σηκωμενα να με κανει νοημα να την παρω αγκαλια γιατι ηταν ξυπολητη και δεν ηθελε να πατησει στα πλακακια, σε διαφορετικη περιπτωση και αν φορουσε καλτσες θα ειχε ηδη ανεβει στο κρεβατι και στο στρωμενο σελτεδακι περνωντασ θεση για αλλαγη πανας. Μου φαινεται και αυτο το καλοκαιρι δεν γλυτωνω την ξαπλωστρα και το καβαλημα αυτης απο τη φμ :roll:.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ μπραααααβο που το μπεμπακι ειναι καλααααα, με το καλο λοιπον...!!! Ευχομαι τα καλυτερα...!!! Μαρηηηηη κατσε να παρω μια ανασα η δολια και βαζω μπρος και εγω...!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε??? οπως ειπε και η συμπεθερα καπου εκει στις 40 μερες ισωσ και παραπανω αδιαθετεις κανονικα πλεον.

ΜΑΥ ΜΟΥ μην ανησυχεις για το γεγονος οτι μειωνει τα ml, η διαφορα ειναι ελαχιστη γιατι κατεβηκε μολις μια μεζουρα. Θα επανελθει σταδιακα παλι.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ να χαιρεσαι παντα ετσι την κορουλα σου...!!! Να την καμαρωνεις...!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ αντε με το καλοοοοοοοοοο να υποδεχθεις το μωρακιν σου. Θα περιμενουμε νεα σου...!!!

ΜΑΡΙΑΑΑΑΑ ΜΟΥ ετσι εγω γλυτωνω για την ωρα τα παγωμενα κ@@@@@@@@α. Βγαλε και εσυ καλτσες της μπεμπας.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μαρακι ειμαι ευσυγκινητη τωρα τελευταια....ισως ετσι ξεσπαω απο τα διαφορα που με πιεζουν...Αλλα και λογω χαρας , παλι κλαιω....Τί να πω;;;

Παντως εγκυος δεν ειμαι!!!!! ακομη....

Αγορομαμυ 7 Γεναρη θα πατε Αθηνα; Θα κανετε πρωτοχρονια στη πρωτευουσα; αν φυγετε για αθηνα 5-6 γεναρη, θα φατε κινηση στον δρομο....

τι να κανω Ηλιοβασιλεμα μου, τοτε πρεπει να παω ή στις 2/1 και θα επρεπε να ταξιδευουμε πρωτοχρονια.. οχι δε θα κανουμε Αθηνα πρωτοχρονια, θα ταξιδεψουμε ανημερα τα Φωτα για Αθηνα! δε βαριεσαι, αρκει να μη μας γκρινιαζει ο μικρος στο δρομο, γιατι δεν παλευεται ενα μωρο να γκρινιαζει στο αυτοκινητο:confused::confused::confused:

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου γεια σας... Τι κανετε??? ολες ειστε καλα???

Εμεις καλα, παιζαμε οοολη την ημερα και τωρα η φμ κανει νανι... Η φμ εγινε πολυ υποχονδρια κοριτσια, απο εχθες το πρωι βγαζει τις καλτσες της και περπαταει ξυπολητη εντελως αλλα στο χαλι. Σημερα το μεσημερι εβγαλε παλι καλτσες αφου καμια 100 φορεσ της φορεσα επιτοπου γα να μην κρυωσει καποια στιγμη εκανε κακα της και παω στο δωματιο και της φωναζω μαριαννα ελα να αλλαξουμε πανα και διαπιστωνω οτι αργει και αρχιζει και γκρινιαζει και αναρωτιεμαι τι συμβαινει, παω που λετε στο σαλονι και τι να δω??? τη φμ στη γωμια του χαλιου με τα χερια σηκωμενα να με κανει νοημα να την παρω αγκαλια γιατι ηταν ξυπολητη και δεν ηθελε να πατησει στα πλακακια, σε διαφορετικη περιπτωση και αν φορουσε καλτσες θα ειχε ηδη ανεβει στο κρεβατι και στο στρωμενο σελτεδακι περνωντασ θεση για αλλαγη πανας. Μου φαινεται και αυτο το καλοκαιρι δεν γλυτωνω την ξαπλωστρα και το καβαλημα αυτης απο τη φμ :roll:.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ μπραααααβο που το μπεμπακι ειναι καλααααα, με το καλο λοιπον...!!! Ευχομαι τα καλυτερα...!!! Μαρηηηηη κατσε να παρω μια ανασα η δολια και βαζω μπρος και εγω...!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε??? οπως ειπε και η συμπεθερα καπου εκει στις 40 μερες ισωσ και παραπανω αδιαθετεις κανονικα πλεον.

ΜΑΥ ΜΟΥ μην ανησυχεις για το γεγονος οτι μειωνει τα ml, η διαφορα ειναι ελαχιστη γιατι κατεβηκε μολις μια μεζουρα. Θα επανελθει σταδιακα παλι.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ να χαιρεσαι παντα ετσι την κορουλα σου...!!! Να την καμαρωνεις...!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ αντε με το καλοοοοοοοοοο να υποδεχθεις το μωρακιν σου. Θα περιμενουμε νεα σου...!!!

ΜΑΡΙΑΑΑΑΑ ΜΟΥ ετσι εγω γλυτωνω για την ωρα τα παγωμενα κ@@@@@@@@α. Βγαλε και εσυ καλτσες της μπεμπας.

ελα συμπεθερα μου!!! πωπωπωπω γελιο η φουρτουνα, ε ρε κουβαλημα που εχει να ριξει και ο γαμπρος δηλαδη χαχαχαχα! να'ναι καλα η φουρτουνιτσα σου να σου κανει τετοια ναζακια!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

ελα συμπεθερα μου!!! πωπωπωπω γελιο η φουρτουνα, ε ρε κουβαλημα που εχει να ριξει και ο γαμπρος δηλαδη χαχαχαχα! να'ναι καλα η φουρτουνιτσα σου να σου κανει τετοια ναζακια!!!!

Αχχααχχαχαχααχαχαχα ναι πολυ κουβαλημα εχει να πεσει...!!!

Οσο για το αν εισαι η οχι καλομαθημενη που αναρωτηθηκες δεν εχει να κανει η καθαριοτητα με τον χαρακτηρα σου, οσο και καλομαθημενοσ να ειναι καποιοσ εχει δικαιωμα πιστευω σε ενα ουσιωδεσ απο αποψη υγιεινησ περιβαλλον. Και εγω αν εβλεπα τετοιο χαλι στο νοσοκομειο θα ετρεχα σφαιιιιιιιρα σε ιδιωτικο.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αχχααχχαχαχααχαχαχα ναι πολυ κουβαλημα εχει να πεσει...!!!

Οσο για το αν εισαι η οχι καλομαθημενη που αναρωτηθηκες δεν εχει να κανει η καθαριοτητα με τον χαρακτηρα σου, οσο και καλομαθημενοσ να ειναι καποιοσ εχει δικαιωμα πιστευω σε ενα ουσιωδεσ απο αποψη υγιεινησ περιβαλλον. Και εγω αν εβλεπα τετοιο χαλι στο νοσοκομειο θα ετρεχα σφαιιιιιιιρα σε ιδιωτικο.

τι να πω βρε συμπεθερα, ενταξει γενικα σε δημοσια νοσοκομεια απευθυνομαστε για θεματα υγειας απλα στο θεμα γεννα εχουμε αποφασισει επειδη ειναι κατι που συμβαινει ελαχιστες φορες στη ζωη μας ας γινει τουλαχιστον με εναν αξιοπρεπη τροπο και ασφαλεστερα απο την αποψη υγιεινης.

Κοριτσια μου θα σας αφησω να ξαπλωσω γιατι νυσταααααααααζω!!!! Καληνυχτα και φιλακια σε ολες!! Χριστινα με το καλο, αυριο εισαι η τελευταια μανουλα για το 2013 και κλεινει το θεματακι μας, θα εχουμε τιτλο "ΓΙΝΑΜΕ μανουλες το 2013!!!" Καληνυχτα!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

τι να πω βρε συμπεθερα, ενταξει γενικα σε δημοσια νοσοκομεια απευθυνομαστε για θεματα υγειας απλα στο θεμα γεννα εχουμε αποφασισει επειδη ειναι κατι που συμβαινει ελαχιστες φορες στη ζωη μας ας γινει τουλαχιστον με εναν αξιοπρεπη τροπο και ασφαλεστερα απο την αποψη υγιεινης.

Κοριτσια μου θα σας αφησω να ξαπλωσω γιατι νυσταααααααααζω!!!! Καληνυχτα και φιλακια σε ολες!! Χριστινα με το καλο, αυριο εισαι η τελευταια μανουλα για το 2013 και κλεινει το θεματακι μας, θα εχουμε τιτλο "ΓΙΝΑΜΕ μανουλες το 2013!!!" Καληνυχτα!!!

Καληνυχτααααααα, φιλακια στο μεγαλο αδερφο, τον γαμπρο :tongue:;).

ΜΑΡΑΚΙ καληνυχτα και σε εσενα...!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...