Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσιααααααα!!!!καλα εισαστε????τωρα αδειασα να σας γραψω!!!!καλα εισαστε οοολες???????τα μωρακια σας παιδουλια σας καλα????

χθες ηρθε η παιδιατρος μας!!!

πηρε 300γραμμαρια η μπεμπα σε μια βδομαδα και 1 ποντο!!!!

την βρηκε μια χαρολα!!!!!ολα καλα!!!!

απο φαγητα μου ειπε να τρωω τα παντα.....τι το θελα και εγω?????

ηια γαλα με δημητριακα....και την πιανουν κατι κολικοι.........ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!

Μη σας τ πολυλογω περνω την παιδιατρο μου ειπε σταγονες της New baby!ειναι φοβερες μου ειπε!!!θα ηρεμησει!!!!φυτικο προιον!

απο κεινη την ωρα ειναι ηρεμη!!!!τρωωει κοιμαται,λεμε και καμι κουβεντουλα και νανακια παλι!!!!

μην την ματιασω την πειναλιτσα μου μια χαρουλα ειναι!!!!!

φτου φτου φτου!!!!!

οποτε απο φαι ξαναγυριζω παλι στις σουπες!!!!!!δεν ξανατρωω τιποτα αλλο!!!!δε μπα να μου λεει η γιατρος το οτι δοιποτε!!!!

χρηστινακι μουυυυυυυ!!!!!πλησιασαν οι μερες!!!!!!!!!μεθαυριο γεννας με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ ΒΡΗΚΕΣ ΤΙΠΟΤΑ?????????Η ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΘΕΜΑ???????????

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΥ ΣΑΙ ΜΡΗ????????????????ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΥΚΟΣ ΜΟΥ?????????????????

Ελαααααααααααααααααα!!!!!!Συμπεθερααααααα τι κάνετε μαρηηηηη???

Καλα είμαστε εμείς τώρα αλλαχτηκαμε φάγαμε και έχουμε κουρνιασει στην αγκαλιά της γιαγιάς μήπως κοιμηθώ μια στάλα!!!!

Μαρηηηηηηη κι εμάς αυτό μας εδωσε η γιατρός!!!

Το Δεσποινακι μας κιουρια ε????

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ εγω δεν χρησιμοποιησα ψευτοθηλες!!!!!!!

ολα καλα σου ευχομαι!!!!!!!!

κοριτσια χανω πολλες τριχες !!!!!νομιζω θα μεινω φαλακρη!!!!!!!!!!

απαπα γιατι τοσο πολυ?

τουφες ολοκληρες

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ελαααααααααααααααααα!!!!!!Συμπεθερααααααα τι κάνετε μαρηηηηη???

Καλα είμαστε εμείς τώρα αλλαχτηκαμε φάγαμε και έχουμε κουρνιασει στην αγκαλιά της γιαγιάς μήπως κοιμηθώ μια στάλα!!!!

Μαρηηηηηηη κι εμάς αυτό μας εδωσε η γιατρός!!!

Το Δεσποινακι μας κιουρια ε????

χαχααχαχαχαχαχχααχαχχαχαχαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!και η δικια μου στην γιαγια της κοιμαται!!!!

τη μανα της την εχει μονο για φαι!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

να δω τι θα κανω οταν φυγει η μανα μου!!!!!!αχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Χριστινακι ολα ετοιμα για αυριο!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλη λευτερια !!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω θηλες δεν ειχα αγορασει και δεν τις χρειαστηκα κιολας....ουτε το θηλαστρο, που ναι μεν το ειχα αγορασει, δεν το πολυχρησιμοποιησα....Ημουν τυχερη και θηλασα το κοριτσι μου απευθειας και χωρις εντονο προβλημα...

Και εσυ μπορει να εισαι τυχερη, να τα καταφερεις στον θηλασμο μια χαρα!!!!

Μποτσακι η χαζογιαγια εχει αγκαλια τον εγγονο της;;;;:D:D:D:D

Αγορομαμυ πού είσαι καλέ; ακόμη κανένα νεο; ξεκινησες εργασια κανονικα; η χοριακη βγαινει αυθημερον;

Ζωη δυσκολο το ξενυχτι....με τον θηλασμο.....εγω ανασηκωνομουν στο κρεβατι και την θηλαζα και τα ματια μου εκλειναν και με κοπο κρατιομουν να μην αποκοιμηθω.....Αργοτερα που μεγαλωσε η μπεμπα, την θηλαζα και ξαπλωτη στο πλαι γιατι δεν την κρατουσα στα χερια και με ειχε βολεψει κιολας....

Ιωαννα σιδηρο πινεις; μηπως φταιει ο θυροειδης για την τριχοπτωση;

Πατουσιτσα μπορει να ηταν τυχαιοι οι κολικοι της μπεμπας με το γαλα και τα δημητριακα....Αλλα εσυ ξερεις καλυτερα!

Χριστινακι ολα ετοιμα για αυριο!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλη λευτερια !!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω θηλες δεν ειχα αγορασει και δεν τις χρειαστηκα κιολας....ουτε το θηλαστρο, που ναι μεν το ειχα αγορασει, δεν το πολυχρησιμοποιησα....Ημουν τυχερη και θηλασα το κοριτσι μου απευθειας και χωρις εντονο προβλημα...

Και εσυ μπορει να εισαι τυχερη, να τα καταφερεις στον θηλασμο μια χαρα!!!!

Μποτσακι η χαζογιαγια εχει αγκαλια τον εγγονο της;;;;:D:D:D:D

Αγορομαμυ πού είσαι καλέ; ακόμη κανένα νεο; ξεκινησες εργασια κανονικα; η χοριακη βγαινει αυθημερον;

Ζωη δυσκολο το ξενυχτι....με τον θηλασμο.....εγω ανασηκωνομουν στο κρεβατι και την θηλαζα και τα ματια μου εκλειναν και με κοπο κρατιομουν να μην αποκοιμηθω.....Αργοτερα που μεγαλωσε η μπεμπα, την θηλαζα και ξαπλωτη στο πλαι γιατι δεν την κρατουσα στα χερια και με ειχε βολεψει κιολας....

Ιωαννα σιδηρο πινεις; μηπως φταιει ο θυροειδης για την τριχοπτωση;

Πατουσιτσα μπορει να ηταν τυχαιοι οι κολικοι της μπεμπας με το γαλα και τα δημητριακα....Αλλα εσυ ξερεις καλυτερα!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ???????

ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΑΛΛΑ ΓΑΛΑΚΤΟΜΙΚΑ ΤΕΛΟΣ!!!!!ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ 76 ΚΙΛΑ!!!!ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!ΕΜ ΟΛΟ ΣΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΨΗΤΑ!ΛΟΓΙΚΟ!!!!

63 ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ!!!!!

ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΙΛΑ ΑΠ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ!

Ω ΡΕ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΡΑΝΤΙΣΩ!!!!!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΤΑ 70.ΚΣΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!:D:D:D:D:D

Η ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΛΑ???????????

d.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα!!! ολα τελεια!! το ειδα το μπεμπακι, 130 παλμους ειχε!!!! ζωηροτατο!! με τη δουλεια παρεδωσα τα τελευταια χαρτια και μετα τις γιορτες θα μας καλεσουν παλι, δεν μου ειπαν που θα με τοποθετησουν ακομα. Τα λεμε οταν κοιμηθει ο ταρζανακος μου!!

to1Np2.png

KCkop2.png

κοριτσια καλησπερα!!! ολα τελεια!! το ειδα το μπεμπακι, 130 παλμους ειχε!!!! ζωηροτατο!! με τη δουλεια παρεδωσα τα τελευταια χαρτια και μετα τις γιορτες θα μας καλεσουν παλι, δεν μου ειπαν που θα με τοποθετησουν ακομα. Τα λεμε οταν κοιμηθει ο ταρζανακος μου!!

τελειααααααααααα αγορομαμμυ μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπραβοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!ολα τελεια θα πανε!!!!!!!!!!παω να ταισωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

κοριτσια τα καρφουρ εχουν 50% εκπτωση στις πανες μπειμπιλινο!!!!!!!!

πηγαμε και πηραμε σημερα αρκετες!!!!!!

στο νουμερο 2-3-4!!!

d.gif

Χριστινακι με το καλο αυριο!!! αντε θα υποδεχθεις το κοριτσακι σου και επιτελους τελος η ξαπλα, αρχιζει το τρεξιμο!!!! χαχαχαχα! τις ψευδοθηλες δεν ειναι σιγουρο οτι θα τις χρειαστεις, εξαρταται το στηθος, εμενα μετα τις 4 περιπου μερες προσαρμοστηκαν οι θηλες ενω γενικα δεν εχω μεγαλες και τα πηγαμε μια χαρα. Οποτε βλεποντας και κανοντας, παρε να τις εχεις για ωρα αναγκης..

Πατουσιτσα μου γλυκια τι κανεις?? εφοδιαστηκες πανες να τις γεμισει η Δεσποινουλα??? τελεια!!!

Μποτσακομανουλα μου πονουσε παλι το νινι μας? κριμα μωρε!!! αντε να περασουν λιγες μερες ακομα να προσαρμοστει το γαστρεντερικο του να ηρεμησει!

Συμπεθεραααα τι κανετε?? αντε μαρη βαλε μπροστα και εσυ για κανενα μπεμπε να κανουμε και δευτερο συμπεθεριο!! μονο εγω θα κραταω το καφε σαν γκαστρωμενη?? μακαρι συντομα να ακολουθησουν και το Ριτσακι και το Ηλιοβασιλεμα!!

Μαρακι βορινο τρεχεις με τη συνονοματη??? και που εισαι ακομααααααα!!! τρεχα μανα!!!

Ιωαννακι μου τι κανετε? η μουρμουριτσα σου καλα ειναι?

Ηλιοβασιλεμα ειχατε γιορτουλα?? ε ρε κλαμα που θα επεσε! κι εγω εχω να ριξω πολυυυ κλαμα στις πρωτες σχολικες γιορτες!

Κοριτσια ειμαι πολυ χαρουμενη! το μπεμπακι παρα πολυ καλα για την εβδομαδα του, συγκρινα με του Μητσου τον πρωτο υπερηχο και τωρα ειμαστε πιο μπροστα! βεβαια καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη αλλα ριχνω μια ματια στους υπερηχους τους προηγουμενους για να ξερω πως πρεπει να βαδιζουμε στο περιπου. Στο νοσοκομειο πολυ ταλαιπωρια, 3,5 ωρες αναμονη και εφαγα και επιθεση απο τον γιατρο που με ειδε επειδη θελω να παω να γεννησω ιδιωτικα. του ειπα οτι μια χαρα γιατροι ειστε ολοι, το νοσοκομειο ειναι αυτο που με αναγκαζει να γεννησω ιδιωτικα. κοριτσια απελπιστικες συνθηκες, χειροτερα απ'οτι ηταν.. καλα η απιστευτη αναμονη και ημουν και απο τα πρωτα ραντεβου, η τουαλετα για τις εγκυους ηταν κοινοχρηστη βασικα και για αντρες και γυναικες, επισκεπτες κλπ, και μπορουσες να μπεις μονο με την οπισθεν αλλιως δε χωρουσες, χαχαχαχα!!! και οι 8 στις 10 ασθενεις ηταν τσιγγανοι που οπως και να το κανεις δε δημιουργουν και την αισθηση του καθαρου νοσοκομειου. Ισως ειμαι πολυ καλομαθημενη??? τι να πω!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Πατουσιτσα μπραβο με τα κιλα!!!!!!!!!!!!

Και εγω στα 70 ειχα κατεβει με το που σαραντισα αλλα μετα οι ορμονες μου τρελαθηκαν....και ξαφνικα ανεβηκα σε +18, 19 κιλα χωρις να κανω καμια αλλαγη στη διατροφη.....Μακρυα απο σενα!!!!!!!!!!!!

Αγορομαμυ πολυ χαιρομαι για το μπεμπακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αντε να κανετε τις γιορτες ξεκουραστα και με τον νεο χρονο θα εχεις και την δουλεια σου!!!

Κοριτσια νιωθω τελεια!!!!!!!!!!!!!!!! Κ α μ α ρ ω σ α την κορη μου και εκλαιγα απο την συγκινηση στην σχολικη γιορτη!!!!!!!!!!!!! Την λατρευω!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και στα δικα σας!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Αγορομαμυ ασε και εγω ακουω τετοια πραγματα για τα νοσοκομεια της περιοχης με τους απιστευτα πολλους γυφτους..............ουφ! να δω τι θα κανω οταν χρειαστω και εγω μαιευτηριο.....

Τωρα πότε ξαναπας για υπερηχο; στην Αθηνα μια και καλή , για την αυχενικη;

Ασε.....το κλαμα κορομηλο....αλλα μαζι με χαρα και αγαπη ατελειωτη!!!!!!!!!!!! Ολα τα παιδακια τα καμαρωσαμε αλλα το αιμα μας ακομη περισσοτερο!!!!!!!!!!!!! κουκουβαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Και εγω στα 70 ειχα κατεβει με το που σαραντισα αλλα μετα οι ορμονες μου τρελαθηκαν....και ξαφνικα ανεβηκα σε +18, 19 κιλα χωρις να κανω καμια αλλαγη στη διατροφη.....Μακρυα απο σενα!!!!!!!!!!!!

Αγορομαμυ πολυ χαιρομαι για το μπεμπακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αντε να κανετε τις γιορτες ξεκουραστα και με τον νεο χρονο θα εχεις και την δουλεια σου!!!

Κοριτσια νιωθω τελεια!!!!!!!!!!!!!!!! Κ α μ α ρ ω σ α την κορη μου και εκλαιγα απο την συγκινηση στην σχολικη γιορτη!!!!!!!!!!!!! Την λατρευω!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπραβο Ηλιοβασιλεμα μου, παντα ετσι να το καμαρωνεις το κοριτσακι σου και να σας κανει περηφανους! προλαβε να ειναι και ο μπαμπακας σας? και του χρονου η ζουζουνα σου!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομανααααααααααααααα!!!!!

Τελειααααααααα το μπεμπακι σου!!!Είδες μαρη που φοβοσουνα???

Εμείς πονάμε αλλά ελπίζουμε σε κανένα μήνα να συ έρθουμε σιγά σιγά!!!

1sh1p2.png

Ηλιοβασίλεμα μου συγχαρητήρια για την πρηγκιπισσα σας!!!!Έτσι να την καμαρωνετε πάντα!!!Τι συγκίνηση και χαρά!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...