Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημερααααααααααααα κοριτσακια μου... Τι κανετε???

Εμεις καλααααα, ξυπνησαμε στις 9μιση :shock::shock: ηπιαμε γαλα και τωρα κανουμε πυργους με τα τουβλακια.

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε??? δεν κοιμηθηκατε καλα ε??? οσο για το ουλο ναι ειναι φυσιολογικο το αιμα και η φμ στον προγομφιο ετσι ηταν πριν 2-3 μερες, σταδιακα θα υποχωρησει το αιμα με τη βοηθεια των σαλιων.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ πηγατε σχολειο ε??? εσυ κανεις δουλιτσες???

ΣΥΜΠΕΘΕΕΕΕΕΕΕΕΡΑ ΜΟΥ καλη επιτυχια σε οοοοοολα, περιμενουμε ευχαριστα νεαααααααααα....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα! Όλες καλά βλέπω και χαίρομαι! Εδώ πολλή νύστα, κλασικά. Να σας πω, πώς καταφέρνατε να μένετε ξύπνιες κατά τους βραδινούς θηλασμούς; Με το ζόρι κρατάω το ένα μάτι ανοιχτό :?

p8P6p2.png

καλημέρα,

Σήμερα τελευταία μέρα!!! Ξαναείδα τη λίστα μου... έβαλα 2-3 τελευταία στη βαλίτσα... Και σε λίγο θα κάνω μπανάκι... ξύρισμα... αποτριχώσεις κτλ... :-)

Το βράδυ θέλω να κοιμηθώ νωρίς και να μην έχω δουλειές.. γιατί αύριο το πρωί μου είπε να πάω 7.30 για την εισαγωγή.

Καταφτάνει η μπεμπούλα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Κοριτσάκια τι κάνετε?????????????????????????

kPAZp2.png

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

εμεις ειμαστε μονες παλι εχει παλι υπηρεσια!!!!!!!!!

καθαρισα το παρκο κ γενικα κανω δουλιτσες εσω κ σιδερο αλλα θα το κανω τ απογευμα!!!!!!!!

εγω θα φαω φακες απο χτες!!!!!!!!!!

με το βυζι δεν ξερω τι να κανω ειλικρινα πηρα χτες τηλ εναν φιλο μας παιδιατρο πλεον τον ειχα γνωρισει οταν εκανε ειδικοτητα κ εγω δουλευα με συμβαση κ μου ειπε οτι μονο με χαπι ειναι καλο να σταματαει ο θηλασμος μετα πηρα τηλ εναν γυναικολογο πλεον κ αυτον στην ειδικοτητα τον ειχα γνωρισει κ μου ειπε ο φυσικος απογαλακτισμος αργει ενω με το χαπι γινεται πιο γρηγορα ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημέρα! Όλες καλά βλέπω και χαίρομαι! Εδώ πολλή νύστα, κλασικά. Να σας πω, πώς καταφέρνατε να μένετε ξύπνιες κατά τους βραδινούς θηλασμούς; Με το ζόρι κρατάω το ένα μάτι ανοιχτό :?

κοπελα μου εννοεις την ωρα που ξυπνας το βραδυ για να θηλασεις την μπεμπα?

αν ναι αστα με το ζορι αλλα παντα θηλαζα σε καθιστη θεση με φως αναμενο κ τις πιο πολλες φορες ξυπνουσα τον αντρα μου να την παρει να ρευτει κ ξανακοιμομουν αμεσως !!!!!!!!υπομονη μεχρι να σαραντισετε μετα στρωνουν ολα!!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Διαφημίσεις

καλημέρα,

Σήμερα τελευταία μέρα!!! Ξαναείδα τη λίστα μου... έβαλα 2-3 τελευταία στη βαλίτσα... Και σε λίγο θα κάνω μπανάκι... ξύρισμα... αποτριχώσεις κτλ... :-)

Το βράδυ θέλω να κοιμηθώ νωρίς και να μην έχω δουλειές.. γιατί αύριο το πρωί μου είπε να πάω 7.30 για την εισαγωγή.

Καταφτάνει η μπεμπούλα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Κοριτσάκια τι κάνετε?????????????????????????

αντε κοριτσακι φτανει η μεγαλη μερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Κοριτσακια μου γλυκα φαγαμε φασολακια και τωρα νανι η φμ.

ΖΩΗΤΣΑ να σου ζησει και παλι και καλο σαραντησμο. Εγω θηλασα μονο για λιγες μερες και καθομουνα στη μεση του μεγαλου κρεβατιου με το μωρο και γυρω γυρω μαξιλαρια για παν ενδεχομενο, τελικα ομως δεν χρειαστηκαν :tongue::tongue:. Εκανα εναν μονο μαραθωνιο θηλασμο 6 ωρων και εκει ηταν που τα ειδα ολα απο την νυστα.

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ αντε κοριτσι μου με το καλοοοοοοοο και που ξερεισ μπορει να εισαι τυχερη και να βγεις για χριστουγεννα :D. Οπως και να εχει ευχομαι τα καλυτερα...!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ τι κανετε??? η μουρμουριτσα σου??? οσο για τον απογαλακτισμο εγω δεν μπορω να εκφερω αποψη καθως θηλασα μονο λιγες μερες και δεν μπηκα καν σε σταδιο απογαλακτισμου με την ευρεια εννοια, παρολαυτα κοπηκε το γαλα μονο του χωρις καμια παρεμβαση.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημερα κοριτσιααααααα!!!!καλα εισαστε????τωρα αδειασα να σας γραψω!!!!καλα εισαστε οοολες???????τα μωρακια σας παιδουλια σας καλα????

χθες ηρθε η παιδιατρος μας!!!

πηρε 300γραμμαρια η μπεμπα σε μια βδομαδα και 1 ποντο!!!!

την βρηκε μια χαρολα!!!!!ολα καλα!!!!

απο φαγητα μου ειπε να τρωω τα παντα.....τι το θελα και εγω?????

ηια γαλα με δημητριακα....και την πιανουν κατι κολικοι.........ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!

Μη σας τ πολυλογω περνω την παιδιατρο μου ειπε σταγονες της New baby!ειναι φοβερες μου ειπε!!!θα ηρεμησει!!!!φυτικο προιον!

απο κεινη την ωρα ειναι ηρεμη!!!!τρωωει κοιμαται,λεμε και καμι κουβεντουλα και νανακια παλι!!!!

μην την ματιασω την πειναλιτσα μου μια χαρουλα ειναι!!!!!

φτου φτου φτου!!!!!

οποτε απο φαι ξαναγυριζω παλι στις σουπες!!!!!!δεν ξανατρωω τιποτα αλλο!!!!δε μπα να μου λεει η γιατρος το οτι δοιποτε!!!!

χρηστινακι μουυυυυυυ!!!!!πλησιασαν οι μερες!!!!!!!!!μεθαυριο γεννας με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ ΒΡΗΚΕΣ ΤΙΠΟΤΑ?????????Η ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΘΕΜΑ???????????

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΥ ΣΑΙ ΜΡΗ????????????????ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΥΚΟΣ ΜΟΥ?????????????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλημερα κοριτσιααααααα!!!!καλα εισαστε????τωρα αδειασα να σας γραψω!!!!καλα εισαστε οοολες???????τα μωρακια σας παιδουλια σας καλα????

χθες ηρθε η παιδιατρος μας!!!

πηρε 300γραμμαρια η μπεμπα σε μια βδομαδα και 1 ποντο!!!!

την βρηκε μια χαρολα!!!!!ολα καλα!!!!

απο φαγητα μου ειπε να τρωω τα παντα.....τι το θελα και εγω?????

ηια γαλα με δημητριακα....και την πιανουν κατι κολικοι.........ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!

Μη σας τ πολυλογω περνω την παιδιατρο μου ειπε σταγονες της New baby!ειναι φοβερες μου ειπε!!!θα ηρεμησει!!!!φυτικο προιον!

απο κεινη την ωρα ειναι ηρεμη!!!!τρωωει κοιμαται,λεμε και καμι κουβεντουλα και νανακια παλι!!!!

μην την ματιασω την πειναλιτσα μου μια χαρουλα ειναι!!!!!

φτου φτου φτου!!!!!

οποτε απο φαι ξαναγυριζω παλι στις σουπες!!!!!!δεν ξανατρωω τιποτα αλλο!!!!δε μπα να μου λεει η γιατρος το οτι δοιποτε!!!!

χρηστινακι μουυυυυυυ!!!!!πλησιασαν οι μερες!!!!!!!!!μεθαυριο γεννας με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ ΒΡΗΚΕΣ ΤΙΠΟΤΑ?????????Η ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΘΕΜΑ???????????

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΥ ΣΑΙ ΜΡΗ????????????????ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΥΚΟΣ ΜΟΥ?????????????????

Ε ναι αν ηπιες μια αγελαδα γαλα και εφαγες μια σακουλα δημητριακα φυσικο και επομενο ειναι...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: χαχαχχαχαχααχχαχαχχααχχαχχααχχαχχαχχ.........!!!!!!!!!!!!!! Περα απο την πλακα θα κανεις αυτο που εσυ κρινεις καλυτερο για το μωρο σου.

Ναι μαρηηηηηηηηηηηηηη βρηκα αλλα να σκεφτουμε τιτλο λεω...!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Ε ναι αν ηπιες μια αγελαδα γαλα και εφαγες μια σακουλα δημητριακα φυσικο και επομενο ειναι...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: χαχαχχαχαχααχχαχαχχααχχαχχααχχαχχαχχ.........!!!!!!!!!!!!!! Περα απο την πλακα θα κανεις αυτο που εσυ κρινεις καλυτερο για το μωρο σου.

Ναι μαρηηηηηηηηηηηηηη βρηκα αλλα να σκεφτουμε τιτλο λεω...!!!

οχι μαρη!!!!!!!!!!!!!!!δεν εφαγα πολυ!!!!ισα ισα εφαγα λιγαι να μην το παρακανω!!!!!!

σκεψου και πες μας!!!!!;);););););)

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κορίτσια μουυυυυυυυ!!!!

Τι κάνετε μαρη τσαπερδονες???

Εμείς καλα είμαστε!!!!Εχθες είχαμε δύσκολο από γεύμα αλλά το βράδυ είμασταν πιο ήρεμοι.

Παντως κορίτσια κάνει δουλεια το μπιστολακι!!!!!

Ζωητσα μου και πάλι να σου ζήσει η κόρουλα σου!!!!Και όσο για την νύστα θα συνηθίσεις μην αγχώνεσαι!!Όλες κουτουλαμε οι δολιεεεεεεες!!!

Χρηστινακι κάνε τις ετοιμασίες σου κι απόλαυσε την τελευταία ημέρα με τον αντρουλη σου οι δυο σας και πήγαινε το πρωί να συναντησεις την πρηγκιπισσα σας!!!!Με το καλοοοοοοοοοοο!!!!!

Ιωαννακι μου όπως το κοαλακι έτσι κι εγώ το γάλα σταμάτησε από μόνο του και δεν χρειάστηκε να πάρω χάπια.

Μαρακι μου με γεια το καινούργιο δοντακι της Δημητρουλας!!!

Καλεεεεεεεε έχουμε κανένα νέο από αγορομανα????

Εδω κορίτσια ο καιρός είναι χαλια.Ψιλοβρεχει και κάνει κρύο!!!

1sh1p2.png

Ευχαριστώ για τις ευχές σας....

Πριν λιγό με πήρε ο γιατρός τηλέφωνο. Μου είπε το πρωί να βρω την προϊσταμενη... έχει κανονίσει μαζί της να με βάλει σε δίκλινο. Μονόκλινο δεν υπήρχε διαθέσιμο, αλλά μου είπε ότι αδειάζει αύριο μεσημέρι και θα μπορούσα να μεταφερθώ (αλλά δεν ξέρω αν το προτιμώ). Επίσης μου είπε να μην φάω και να μην πιω τίποτα, ούτε νέρο και ότι θα έρθει εκείνος να με βρει κατά τις 10. Και στο τέλος μου λέει άντε με το καλό αύριο... Χωρίς να μου το πει ευθέως μου άφησε την εντύπωση ότι θα με ξεγεννήσει αύριο τελικά!

Ιωάννα μου και η αδελφη μου δεν πήρε χάπια... κόπηκε από μόνο του το γάλα και στα δύο παιδιά της χωρίς πρόβλημα.

Α... σήμερα αγόρασα και ψευτοθηλές της μαντέλα... είδα ότι πολλές χρησιμοποιείτε και σας έχουν βοηθήσει με το θηλασμό :-)

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...