Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

μποτσακι μου,παω για νανακια!!!!!!!!!!!!ξαπλωσε και ο αντρουλης μου....σιγα μην κοιμθω αμεσως....αλλα ας παω να ξαπλωσω!!!!

θα τα πουμε αυριο μποτσακι μου οκ????????/καλο ξημερωμα να εχουμε και θα τα πουμε αυριο!!!!!!!!!!!

φιλαια πολλα πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!και στους 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α,ενταξει!αχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!

ο δικος μου ηταν ανεμοδουρας!!!λαχα λαχα να τλεειωνει!!!βεβαια μου ειχε πει τοτε να κανω μια βολτα κανα 10 λεπτο και να το ξαναδουμε...αλλα ηταν πολυ βιστικος!και εκνευριστικα!!!!ε,μετα εκνευριστηκε και το ζουζουνι μου και του δωσε και καταλαβε!!!!τον υδρωσε!!!ιχχιχιχιχιχχιχι!!!

Ε,και πολυ καλα του εκανε του Παπατρεχα!!!!Δεν μασανε τα μωρακια μας!!!;););););););)

1sh1p2.png

μποτσακι μου,παω για νανακια!!!!!!!!!!!!ξαπλωσε και ο αντρουλης μου....σιγα μην κοιμθω αμεσως....αλλα ας παω να ξαπλωσω!!!!

θα τα πουμε αυριο μποτσακι μου οκ????????/καλο ξημερωμα να εχουμε και θα τα πουμε αυριο!!!!!!!!!!!

φιλαια πολλα πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!και στους 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι εγω νερα'ι'δουλα μου παω να ξαπλωσω σιγα σιγα και καποια στιγμη θα με παρει!!!Καλη σου νυχτα και ονειρα γλυκα και σε σας τους δυο!!!!!Φυσικα θα τα πουμε αυριο!!!Ραντεβου στο ιδιο σημειο!!!!;););););););)Φιλακιαααααααα!!!!!!!

Καληνυχτα και σε ολες τις αλλες νερα'ιδουλες που βρισκεστε ηδη στην αγκαλια του Μορφεα!!!Θα τα πουμε αυριο!!

1sh1p2.png

Καλημερα κοριτσακια μουυυυυυυυ.....

Τι κανετε.????? ολα καλα??????

Θαλειτσα μου καναμε νανακια εμεις νωρις εχθες η μια πισω απο την αλλη......

Συμπεθερουλα μου που εισαι????????

Μποτσακι μου η ατυχια σε ολο της το μεγαλειοε εχθες ε?????. Δεν πειραζει!!!!!!! Δεν μασαμε!!!!!!

Πατουσιτσα μου ειπα να το γραψω εχθες για τη μαια που σου ειπε ειναι λογω ανατομιας οτι (κουνα που την κουναγε) αλλα ευτυχως η μανουλιτσα σου.....ηρθε να με επιβεβαιωσει με το βιβλιο.....και εμενα και το μποτσακι που γνωριζαμε τα ιδια...για αυτο το θεμα!!!!! Αλλα η μαια ειναι μαια...!!!!!! Ξερει περισσοτερα απο εμας εν τελει....!!!!!!!

Το σοφακι....αφαντο ακομα...!!!!! Ελπιζω οχι για πολυ!!!!!!

Γιολαααααα??????τι κανεις????? σημερα εχεις αυχενικη η θυμαμαι λαθος?????

Μπουμπουκακια φευγωωωωωω, εχω δουλιτσες!!!!! Τα λεμε μετα!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!καλα εισαστε???τωρα ξυπνησα!σχετικα νωρις σημερα!!!!!

κοριτσια με πηρε τηλ,η μαια σημερα και μου λεει οτι την πεμπτη να ειμαι στο ρεα στις

11 το πρωι!και οτι κανονησε να μην πληρωσω τιποτα!

να ναι καλα!

τωρα τι μαγειρευουμε..............????????

δεν ξερω!!!!!!!!!!!!!!

κοαλκι μου,καλα εισαι???η Μαριαννα μας καλα ειναι????????

θαλεια μου καλα εισαι???????????ο μπεμπουλης μας καλα?????????????

d.gif

yola μου περιμενουμε νεακια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ολα θα ειναι τελεια!!!!!!!!!!!!!!ειμαι σιγουρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!καλα εισαστε???τωρα ξυπνησα!σχετικα νωρις σημερα!!!!!

κοριτσια με πηρε τηλ,η μαια σημερα και μου λεει οτι την πεμπτη να ειμαι στο ρεα στις

11 το πρωι!και οτι κανονησε να μην πληρωσω τιποτα!

να ναι καλα!

τωρα τι μαγειρευουμε..............????????

δεν ξερω!!!!!!!!!!!!!!

κοαλκι μου,καλα εισαι???η Μαριαννα μας καλα ειναι????????

θαλεια μου καλα εισαι???????????ο μπεμπουλης μας καλα?????????????

Καλως την περδικουλα......

Καλα εκανε σε αυτο το θεμα η μαια σου!!!!!!!! Μπραβο της!!!!!!!!

Εμεις μολις προλιγο φαγαμε παπουτσακια....!!!!!!

Γιολιτσααααααα.......περιμενουμε νεακια.....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλως την περδικουλα......

Καλα εκανε σε αυτο το θεμα η μαια σου!!!!!!!! Μπραβο της!!!!!!!!

Εμεις μολις προλιγο φαγαμε παπουτσακια....!!!!!!

Γιολιτσααααααα.......περιμενουμε νεακια.....!!!!!!!

μμμμμμμμμμμμ!!!!!!!τελειααααααααα!!!!καλη χωνεψη να εχετε!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

εγω ακομη σκεφτομαι τι να μαγειρεψω.............:confused::confused::confused::confused:

ναι ειδες???και μου εκανε εντυπωση κι ολας..........μωρε μπραβο λεω......!!!!!

η Μαριαννα μας,τι εφαγε?????????

d.gif

πωπωπωπωπωπωω.....μποτσακι μου....τελειως ασχετουλες ειμαστε!!!ευτυχως εχουμε τα κοριτσια και θα μας πουνε!!!!!!!αχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!

χαχαχααχχαχαχαχα!!!!!!!!!

καλα αν ηταν μισο μετρο το παιδι του γκοντιλα θα ειχα!!!!!!!!

χαχαχαχαχχαχαχαχχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μωρε υψος δεν μου εγραψε!!!!!!!!μα τοσο βλακας???????????

καλη μου το κεφαλουριαιο μηκος το υψος ειναι... ντοινγκ!! απλα το λενε ετσι οσο ειναι εμβρυο... το μηκος απο το κεφαλι μεχρι την "ουρα" χχαχα καλημεραααααα εστω και αργα!!! επαιζα με το ζουζουνι μου ολο το πρωι και δεν μπηκα καθολου!! καλα ειστε ολες???

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

επισης να ξερεις απο την 18η εβδ περιπου και μετα σταματανε να μετρανε υψος γιατι δεν ειναι εφικτο επειδη το μωρακι μεγαλωνει και μαζευεται οποτε μετρανε τα βασικα, βαρος, περιμετρος κεφαλης, κοιλιας και μηριαιο οστο!!

to1Np2.png

KCkop2.png

hello!!!!!να μαι κ γω!!!!!!συμφωνώ με την αγορομαμμη!!!!!

πατουσιτσα μια χαρά θα πάνε όλα!!!!!!καλά αποτελέσματα να έχεις που θα έχεις σίγουρα!!!!!!!

κατά τα αλλά εμείς μια χαρά είμαστε!!!!!κοιμάται ο μικρός κ λέω να το εκμεταλλευτώ να παω κ γω!!!!!τα λέμε μετά κοριτσάκια μου!!!!!!!!

μαααααατς!!!!!!

μουυυυυτς!!!!!!!:P

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλη μου το κεφαλουριαιο μηκος το υψος ειναι... ντοινγκ!! απλα το λενε ετσι οσο ειναι εμβρυο... το μηκος απο το κεφαλι μεχρι την "ουρα" χχαχα καλημεραααααα εστω και αργα!!! επαιζα με το ζουζουνι μου ολο το πρωι και δεν μπηκα καθολου!! καλα ειστε ολες???

αγορομανα μου,τι κανεις????καλα εισαι?????χαχαχαχαχαχαχ!!!ηθελε παιχνιδακια ο μπεμπακος μας ε????:D:D:D:D:D:D:D:D

α,οριστε!!!!!!!!!λοιπον μποτσακι το υψος ειναι!!!!!!

ωραια!!!!!!!!!!

καλα ειμαι κααι εγω....ακομη σκεφτομαι τι θα μαγειρεψω...........2 ωρες περασαν............!!!!!!!!!!!και οπου να ναι ερεται και ο συζηγος!!!!τι θα φαει δεν ξερω!!!!:confused::confused::confused::confused:

d.gif

hello!!!!!να μαι κ γω!!!!!!συμφωνώ με την αγορομαμμη!!!!!

πατουσιτσα μια χαρά θα πάνε όλα!!!!!!καλά αποτελέσματα να έχεις που θα έχεις σίγουρα!!!!!!!

κατά τα αλλά εμείς μια χαρά είμαστε!!!!!κοιμάται ο μικρός κ λέω να το εκμεταλλευτώ να παω κ γω!!!!!τα λέμε μετά κοριτσάκια μου!!!!!!!!

μαααααατς!!!!!!

μουυυυυτς!!!!!!!:P

θαλεια μου καλα εισαι????καλησπερα!!!!βρε κοιμηθηκε ο υπναρουλης μας???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εγινε θαλεια μου,καλη ξεκουραση να εχετε!!!!καλο μεσημερακι!!!!!!!!!τα λεμε μετα!!!!!!

σε 6 μερουλες θα δω το ζουζουνακι μου!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

μακαρι να ειναι ολα καλα!!!!πετωντας θα φυγω απο το ρεα!!!!χαχαχαχχαχαχα!!!!!!!!

d.gif

αγορομανα μου,τι κανεις????καλα εισαι?????χαχαχαχαχαχαχ!!!ηθελε παιχνιδακια ο μπεμπακος μας ε????:D:D:D:D:D:D:D:D

α,οριστε!!!!!!!!!λοιπον μποτσακι το υψος ειναι!!!!!!

ωραια!!!!!!!!!!

καλα ειμαι κααι εγω....ακομη σκεφτομαι τι θα μαγειρεψω...........2 ωρες περασαν............!!!!!!!!!!!και οπου να ναι ερεται και ο συζηγος!!!!τι θα φαει δεν ξερω!!!!:confused::confused::confused::confused:

χαχα, παρτον οπως ερχεται να σταματησει να παρει κατι να σου φερει κ εσενα!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...