Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσακια μου ηρθα και εγω... Ολες ειστε καλα???

Εμεις καλααα, μολις κοιμησα τη φμ και ειπα να κατσω να χαλαρωσω λιγο!!!

Ειχε πολυ κρυο και αερα σημερα.

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ να σου ζησει και παλι το μωρακι, γερο και ευλογημενο να ειναι παντα...!!! Μια χαρα τα πατε και ετσι να συνεχισετε...!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ μπορεις να χρησιμοποιησεις ατμοκαθαριστη η σαπουναδα και τριψιμο αν δεν ειναι πλενομενα τα υφασματα. Ακομα και καυτο νερο να βαλεις και να το τριψεις θα εισαι οκ πιστευω.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ τι κανετε??? αυριο πας για υπερηχο??? τι ευτυχια...!!!! Ευχαριστουμε για την αφιερωση αν και δεν μπορεσα να το δω, δεν ειναι διαθεσιμο. Ισως αργοτερα...!!!

Και τωρα τι τρωμε...???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου ηρθα και εγω... Ολες ειστε καλα???

Εμεις καλααα, μολις κοιμησα τη φμ και ειπα να κατσω να χαλαρωσω λιγο!!!

Ειχε πολυ κρυο και αερα σημερα.

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ να σου ζησει και παλι το μωρακι, γερο και ευλογημενο να ειναι παντα...!!! Μια χαρα τα πατε και ετσι να συνεχισετε...!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ μπορεις να χρησιμοποιησεις ατμοκαθαριστη η σαπουναδα και τριψιμο αν δεν ειναι πλενομενα τα υφασματα. Ακομα και καυτο νερο να βαλεις και να το τριψεις θα εισαι οκ πιστευω.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ τι κανετε??? αυριο πας για υπερηχο??? τι ευτυχια...!!!! Ευχαριστουμε για την αφιερωση αν και δεν μπορεσα να το δω, δεν ειναι διαθεσιμο. Ισως αργοτερα...!!!

Και τωρα τι τρωμε...???

ελα συμπεθερα μου! καλα ειμαστε! εγω τσιμπησα τοστακι το οποιο πασπαλισα με κετσαπ και μαγιονεζα:tongue::tongue::tongue: ναι αυριο υπερηχος, εχω αυτη τη γλυκια αγωνια και φυσικα ενα μικρο αγχος να ειναι ολα καλα.. επισης αυριο πρεπει να παρουσιαστω στην υπηρεσια που με πηραν με συμβαση και θα μαθω οριστικα αν θα με τοποθετησουν στην πολη μου.. μεγαλη μερα αυριο για πολλα πραγματα! μακαρι να μου πανε ολα καλα Παναγια μου! εσεις τι κανετε? κι εδω πολυ αερα σημερα και κρρρρυο!

to1Np2.png

KCkop2.png

ελα συμπεθερα μου! καλα ειμαστε! εγω τσιμπησα τοστακι το οποιο πασπαλισα με κετσαπ και μαγιονεζα:tongue::tongue::tongue: ναι αυριο υπερηχος, εχω αυτη τη γλυκια αγωνια και φυσικα ενα μικρο αγχος να ειναι ολα καλα.. επισης αυριο πρεπει να παρουσιαστω στην υπηρεσια που με πηραν με συμβαση και θα μαθω οριστικα αν θα με τοποθετησουν στην πολη μου.. μεγαλη μερα αυριο για πολλα πραγματα! μακαρι να μου πανε ολα καλα Παναγια μου! εσεις τι κανετε? κι εδω πολυ αερα σημερα και κρρρρυο!

Μακαρι ολα να ερθουν ροδινα...καλα για το σπορακι δεν το συζηταμε καν αφου θα ειναι μια χαρα, αλλα για τη δουλεια θα ηταν ευχαριστο να ακουσεις οτι σε τοποθετησαν στην πολη σου. Ααααχ τι αγωνια ε??? πωπω μνημες που ξυπνας!!! Ανατριχιασα τωρα!!!

Εμεις καλα ειμαστε, παρολο που βαριεμαι πολυ αυτες τις μερες σημερα ξεκινησα καθαρισμα για να μην το εχω την αλλη εβδομαδα. Θα πλενω και τα καλυματα του σαλονιου και ολα οκ.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια τελειωσα το βουνο ρουχων που ειχα για σιδερωμα...εκανα ενα ζεστο μπανακι και τωρα καθησα...η μικρη ακομη δεν κοιμηθηκε γιατι κοιμηθηκε 5-7...Τωρα οπου να ναι, παει στο κρεβατι της...

Αυριο θα την στειλω σχολειο το πρωι και το απογευμα εχουμε την γιορτη!

Αγορομαμυ καλα αποτελεσματα αυριο! Μακαρι να πάρεις θέση στη πολη σου.

Και φυσικα να εχεις τον πιο ωραιο πρωτο υπερηχο!!!!!!!!!!!!!!!

Κοαλάκι ξεκίνησες και εσυ καθαριοτητα; Και εγω μια απο τα ιδια....

ΚΟΑΛΑΚΙ Κ ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ ευχαριστω για τις συμβουλες!!!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ μεγαλη η αυριανη μερα ολα τελεια θα ειναι!!!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ κ γω θα ξεκινησω να κανω γενικη ενα ενα δωματιο!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

ΚΟΑΛΑΚΙ Κ ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ ευχαριστω για τις συμβουλες!!!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ μεγαλη η αυριανη μερα ολα τελεια θα ειναι!!!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ κ γω θα ξεκινησω να κανω γενικη ενα ενα δωματιο!!!!!!!!!

Εγω κανω γενικη μετα το καλοκαιρι απλα τωρα κανω καθαριοτητα της εβδομαδας και επιπλεον δινω σημασια στα πραγματα που χρησιμοποιουμε περισσοτερο και λερωνονται συχνοτερα οπως πχ τα καλυματα σαλονιου.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας!! πωπω κι εμενα εχουν μαζευτει πολλες δουλειες. στο σαλονι ευτυχως εχω ριχταρια που τα πλενω μια φορα το μηνα και ειμαι οκ! σκεφτομαι μηπως παρω γυναικα για βοηθεια καποια απο τις μερες γιατι θελω να γινουν μερικες χοντροδουλειες οπως κουφωματα, ντουλαπες, ντουλαπια και χρειαζονται ατομο να ειναι πανω σε σκαλα κι εγω θελω να το αποφυγω. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παρει ποτε γυναικα στο σπιτι περα απο μια φορα για σιδερωμα επειδη ειχαμε ταξιδι και δεν προλαβαινα με τιποτα. Αλλα τωρα πρεπει να το παρω αποφαση και να την παρω γιατι θα πιεστω πολυ και δε θελω.

to1Np2.png

KCkop2.png

ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας!! πωπω κι εμενα εχουν μαζευτει πολλες δουλειες. στο σαλονι ευτυχως εχω ριχταρια που τα πλενω μια φορα το μηνα και ειμαι οκ! σκεφτομαι μηπως παρω γυναικα για βοηθεια καποια απο τις μερες γιατι θελω να γινουν μερικες χοντροδουλειες οπως κουφωματα, ντουλαπες, ντουλαπια και χρειαζονται ατομο να ειναι πανω σε σκαλα κι εγω θελω να το αποφυγω. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παρει ποτε γυναικα στο σπιτι περα απο μια φορα για σιδερωμα επειδη ειχαμε ταξιδι και δεν προλαβαινα με τιποτα. Αλλα τωρα πρεπει να το παρω αποφαση και να την παρω γιατι θα πιεστω πολυ και δε θελω.

Και εγω ειχα ψαξει στο παρελθον 2-3 φορες να αγορασω ριχταρια αλλα το σαλονι ειναι γωνιακο και τεραστιο και ειναι περιεργο, εχει κοντη και ψηλη γωνια, μεγαλη και μικρη και προσπαθω τοσο καιρο να βρω στα μετρα του αλλα ματαιο, μαλλον θα κανω παραγγελια να με ραψουν εκτος και αν βρω στο περιπου στα μετρα κατα τυχη. Καλα θα κανεις να παρεις γυναικα, θα σε βοηθησει στη κατασταση σου.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Και εγω ειχα ψαξει στο παρελθον 2-3 φορες να αγορασω ριχταρια αλλα το σαλονι ειναι γωνιακο και τεραστιο και ειναι περιεργο, εχει κοντη και ψηλη γωνια, μεγαλη και μικρη και προσπαθω τοσο καιρο να βρω στα μετρα του αλλα ματαιο, μαλλον θα κανω παραγγελια να με ραψουν εκτος και αν βρω στο περιπου στα μετρα κατα τυχη. Καλα θα κανεις να παρεις γυναικα, θα σε βοηθησει στη κατασταση σου.

συμπεθερα μου τα καλυματα ειναι πολυ πιο ομορφα για ενα σαλονι η αληθεια ειναι. τα ριχταρια μονο οτι ειναι ευκολα στο πλυσιμο, κατα τ'αλλα ξεστρωνονται ευκολα, κλπ. Αν εχεις υπομονη με τα καλυματα αν βγαινουν ευκολα σου προτεινω να μεινεις με τα καλυματα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Γεια σας κορίτσια μου!

Βλέπω,όλες καλά!

Το ίδιο και Μέις!Φτιάξαμε το απόγευμα μελομακάρονα, τα οποία είχαν επιτυχία!:D

Η μικρή,ήπιε γάλα,και εξαντλημένη, κοιμήθηκε!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ,καλη επιτυχια με τον υπέρηχο καιι καλη αρχή στη δουλεια καμάρι μου!Τι ωρα ξεκινας?

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,καλοριζικο το νεο σας παρκο!Όσο για τον τροπο καθαρισματος, δεν εχω ν'αναφερω κάτι άλλο,απο αυτους που ειπαν τα κορίτσια!!

Και μένα ο οργανισμός σταμάτησε απο μόνος του να παράγει γάλα!Θεωρώ πιο λογικό,να σταματήσεις τους συχνούς θηλασμους!Απλως,να προσεξεις, να μην μείνουν υπολείματα γάλακτος στο στήθος!Οταν καταλάβεις πως έχει μείνει, απλως πίεσε εκείνο το σημείο προς τη θηλή για να βγει το γάλα!

ΗΛΙΟΒΑΣΊΛΕΜΑ ΜΟΥ,καλεεεεε, λες αυτή η ευσιγκινησια να σημαίνει κατι?:D

Ngn,κοιμούνται τα Ζουζούνια σου?Να ξεκουραστεί και συ!!!Τι θα φέρει ο Αη Βασίλης στα παιδάκια σου?

ΖΩΗ ΜΟΥ,υπομονή κορίτσι μου!!!!Χαίρομαι που όλα πάνε καλά!

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥΥΥ,τι κανεις Μαρηηηη?Εχεις δουλειές?Και γω λιγα θα κάνω!Γενική εκανα τον Σεπρεμβριο,δε ξανακανω!!!Ποτε έρχεται ο σύζυγος?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

θα σας αφησω γιατι νυσταξα!! και κοιμηθηκα και σχεδον 2 ωρες το μεσημερι, αλλα χωρις καφε που να αντεξω η δολιααααα! Καληνυχτα και αυριο μετα το μεσημερι θα σας πω νεα!! φιλακια πολλα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Γεια σας κορίτσια μου!

Βλέπω,όλες καλά!

Το ίδιο και Μέις!Φτιάξαμε το απόγευμα μελομακάρονα, τα οποία είχαν επιτυχία!:D

Η μικρή,ήπιε γάλα,και εξαντλημένη, κοιμήθηκε!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ,καλη επιτυχια με τον υπέρηχο καιι καλη αρχή στη δουλεια καμάρι μου!Τι ωρα ξεκινας?

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,καλοριζικο το νεο σας παρκο!Όσο για τον τροπο καθαρισματος, δεν εχω ν'αναφερω κάτι άλλο,απο αυτους που ειπαν τα κορίτσια!!

Και μένα ο οργανισμός σταμάτησε απο μόνος του να παράγει γάλα!Θεωρώ πιο λογικό,να σταματήσεις τους συχνούς θηλασμους!Απλως,να προσεξεις, να μην μείνουν υπολείματα γάλακτος στο στήθος!Οταν καταλάβεις πως έχει μείνει, απλως πίεσε εκείνο το σημείο προς τη θηλή για να βγει το γάλα!

ΗΛΙΟΒΑΣΊΛΕΜΑ ΜΟΥ,καλεεεεε, λες αυτή η ευσιγκινησια να σημαίνει κατι?:D

Ngn,κοιμούνται τα Ζουζούνια σου?Να ξεκουραστεί και συ!!!Τι θα φέρει ο Αη Βασίλης στα παιδάκια σου?

ΖΩΗ ΜΟΥ,υπομονή κορίτσι μου!!!!Χαίρομαι που όλα πάνε καλά!

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥΥΥ,τι κανεις Μαρηηηη?Εχεις δουλειές?Και γω λιγα θα κάνω!Γενική εκανα τον Σεπρεμβριο,δε ξανακανω!!!Ποτε έρχεται ο σύζυγος?

γεια σου Μαρακι μου!! δεν ξεκιναω ακριβως αυριο, απλα πρεπει να παω να τους δωσω κατι τελευταια χαρτια και να με ενημερωσουν για λεπτομερειες. Μολις τελειωσω με τον γιατρο θα παω και εκει, αφου παω και στον οαεδ πρωτα, τρεξιμο!! Μολις σας καληνυχτουσα Μαρακι μου, φιλακια πολλα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Οντως Κοαλακι δυσκολο να βρεις ριχταρι στα μετρα του καναπε...πόσο μαλλον οταν εχει ιδιαιτερο σχημα! Καλυτερα να το παραγγειλεις ετσι ακριβως οπως το θελεις για να ταιριαξει καλα.

Αγορομαμυ εννοειται πρεπει να μην κουραζεσαι και να προσεχεις παραπανω λογω εγκυμοσυνης!!! οποτε παρε γυναικα να σε βοηθησει...

Η Γιολα μπηκε σημερα στο καφε; μπηκε στο φβ νωριτερα...Ο μπεμπης βγηκε απο λάμπα και ανεβηκε και βαρος στα 3κιλα απο 2,700...Παραμενουν μεσα αλλες 9 μερες και συντομα θα μαθουν και τα αποτελεσματα των εξετασεων για την ουρολοιμωξη...Θηλαζει και μενει και η Γιολα με το μωρο...

Η Ρίτσα εχει μερες να μπει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...