Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσιααααααααααααα!!!!Τι κάνετε???

Εμείς καλα!!!!Νομίζω!!!!!

Και σημερα κοιμηθήκαμε από τις δεκα και μιση μέχρι τις τρεις και μιση κι από τις τέσσερις και μιση μέχρι τις 7 και τέταρτο.Τ

ρωει και μετά κοιμάται το στολιδακι μου!!!

Παντως κορίτσια εμένα η παιδίατρος μου είπε όνο το βράδυ να μην τον ξυπνάω!!!Δηλαδή από την στιγμη που θα κάνει μπανάκι θα φάει και θα ξαπλώσει,οπότε ξυπνήσει μόνος του τον ταΐζω,!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!!

τι κανετε?εμεις καλα η μουρμουριτσα ξυπνησε στις 7 εφαγε κ τωρα μιλαει με το μπαλονι κ στο αλλο χερι εχει μια λαβετα!!!!!!!!!

κοριτσια πηρα αποφαση σημερα να παω σε γυναικολογο να κοψω τον θηλασμο δεν εχει νοημα αφου θηλαζω πλεον μια το πολυ δυο φορες κ το μωρο κλαιει γιατι δεν χορταινει οποτε τρωει κ ξενο!!!!!!!!εκτος απ αυτο μ επιασε παλι το δοντι μου κ ετρεμα μην ειναι κανας φρονιμιτης παλι αλλα ειναι ουλιτιδα!!!!!!!!!εχω κ τον θυροειδη που ειναι διογκωμενος!!!!!πεφτουν κ τα μαλλια μου τουφες!!!!!!!!!!!καλα ηταν νομιζω μεχρι εδω που την θηλασα!!!!!!!!

κοριτσια ολη τη μερα ειναι ενταξει αλλα τ απογευμα την πιανει τρελη γκρινια κ κλαμα πολυ σε σημειο που κανει ωρα να παρει ανασα κ με πιανει τρελα!!!!!απο χτες την φωναζω πολυ συχνα με το ονομα της κ οποτε τ ακουει ανασηκωνει το ενα φρυδι!!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ να τρως απ ολα κοριτσι μου!!!!!!!!εγω στην αρχη δεν ετρωγα οσπρια ουτε φρουτα ουτε λαχανικα ουτε ουτε με αποτελεσμα να γινω δυσκοιλια σε ασχημο βαθμο για συτο κ γω ξεκινησα να τρωω τα παντα με μετρο κ αν κατι πειραζε το μωρο το σταματουσα!!!!!!!σκορδο κ κρεμμυδι που ειπαν κ τα κοριτσια δεν ετρωγα κ πριν την εγκυμοσυνη δε μου αρεσουν!επισης ο ελληνικος λενε οτι κατεβαζει γαλα δεν το δοκιμασα γιατι αν ξεκινησω να πινω καφε θα ηθελα κ τσιγαρο οποτε λεω αστο~!!!!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ τι τελειος ο ΜΗΤΣΟΣ?

ΤΙ ΚΑΛΟ ΦΑΙ ΣΗΜΕΡΑ?ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΑΚΕΣ

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

ΜΠΟΤΣΑΚΙ εμεις την κανουμε μαζι με τον αντρα μου στο μπανακι της μπανιο ως εξης την κραταει ανασκελα με τ αδυο του χερια κ εγω την λουζω με το κεφαλι να γερνει προς τα πισω κ μετα σαπουνιζωκ το σωμα της !!!!!!!!!για τ αυτακια της γυριζω το κεφαλι μια αριστερα κ μια δεξια κ μετα σκουπιζω με πετσετουλα!!!!!!!

ΜΑΥ για τους ηχους που λες δεν ξερω αν εννουμε τους ιδιους δηλαδη εμενα οταν κοιμαται μουρμουριζει καποιες φορες δηλαδη κανει αααα κ μμμμμμμμ

οταν τρωει παλι κανει κατι πως να το πως σαν να ευχαριστιεται κ οταν εχει την πιπιλα κανει κανει σαν να λεει γουλιου γουλιου!!!!!πολυ γελιο!!!!!!!εξου κ την λεω μουρμουριτσα!!!!!!!!

για τα μλ που λετε εμενα τωρα τελευταια ξεκινησε να πινει 160-180 που κανονικα πρεπει να πινει πανω απο 200!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μποτσακι μπράβο ο μπεμπης σου!!!!!!! Καλό παιδιί!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να συνεχισει ετσι ο γλυκας σου να κοιμάται τα βράδια για να ξεκουράζεστε ολοι σας!!!!!!!! Σημερα ειστε και οι τρεις μαζι; εχει ρεπο ο αντρας σου, αν θυμαμαι, ετσι; Καλά να περάσετε!!!

Ιωαννα, αν νιωθεις οτι πρέπει ή θελεις να σταματησεις τον θηλασμό, κάντο!!! Εγω όταν την αποθήλασα την μικρή μου, το έκανα φυσικά....δίχως φάρμακα και γυναικολόγο...Απλά μείωσα τους θηλασμούς και στο τέλος το σταματησα εντελώς....Ηταν βεβαια μια διαδικασια που με στεναχωρησε ψυχολογικα γιατι ειχα γαλα και ηθελα να θηλασω κι αλλο το κοριτσι μου αλλα εκεινη την στιγμη, κοντα 7-7.5 μηνων θεωρησα οτι πρεπει να αποθηλασω γιατι θα γυρνουσα στο εργοστασιο και ηθελα να μην εξαρτιεται το μωρο απο το στηθος....

Μαυ μου σε καταλαβαίνω για την ανησυχια σου για το βραδυνό ταισμα...ειδικα που η Μ γεννήθηκε τόσο πρόωρη....Αλλα σταδιακά απλά τρεναρε της τα χρονικα διαστηματα μεσα στην νυχτα...δηλαδη το 3ωρο καντο 4ωρο ....και σταδιακα βλεπεις πώς κυλάει....

Κοαλακι πήγατε λαικη μαζι με Μαριαννα; τι καλά "ψωνισε" το κοριτσι σου;

Βρε, κοριτσια, πηγα την μικρη μου στο σχολειο και η δασκαλα ειναι με φαρυγγιτιδα...μαλλον απο καποιο παιδι στη ταξη......Πώς δεν την πηρα να επιστρεψουμε σπιτι, η ψυχη μου το ξερει...Την αφησα μονο και μονο γιατι αυριο το απογευμα ειναι η σχολικη παρασταση και λογω προβων, ειπα να το ρισκαρω....Μολις σχολασει , θα την κανω απευθειας μπανιο και οινοπνευμα και θα της δωσω πορτοκαλαδα να πιει...και τον σταυρο μου μην κολλησει μεσα στις γιορτες....

Θα την στειλω και αυριο....και κατα πασα πιθανοτητα απο Πεμπτη θα την σταματησω απο σχολειο!!!!!!!!!!! 2-3 σχολικες μερες νωριτερα....μην μου αρρωστησει!!!!

Καλημερα κοριτσια!! τι κανετε?? εμεις καλααααα! ξυπνησαμε στις 9 15, θαυμα!!! λιωσαμε! τωρα παιζουμε και σημερα εχω καθαρισμα το σπιτι... εσεις ουυυυλες καλα??

Μποτσακι μου μπραβο, σιγα σιγα θα κοιμαστε ακομα καλυτερα! μειωθηκαν τα πονακια δηλαδη ε? υπεροχα!!

Ιωαννα καλημερα!! τι κανετε? η μουρμουριτσα σου? φακες ε?? τελεια με το κρυο! εμεις σημερα θα φαμε απο τη δουλεια του αντρα μου και του μικρου θα του φτιαξω κρεατακι με τραχανα! δεν τρωτε απο τη λεσχη καμια φορα? του Διδυμοτειχου παντως η λεσχη ηταν τελεια! της Ορεστιαδας μετρια θυμαμαι, ελπιζω τωρα να ειναι καλυτερα.

Ηλιοβασιλεμα μου τι κανετε? η μαθητριουλα μας καλα?

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!! τι κανετε?? εμεις καλααααα! ξυπνησαμε στις 9 15, θαυμα!!! λιωσαμε! τωρα παιζουμε και σημερα εχω καθαρισμα το σπιτι... εσεις ουυυυλες καλα??

Μποτσακι μου μπραβο, σιγα σιγα θα κοιμαστε ακομα καλυτερα! μειωθηκαν τα πονακια δηλαδη ε? υπεροχα!!

Ιωαννα καλημερα!! τι κανετε? η μουρμουριτσα σου? φακες ε?? τελεια με το κρυο! εμεις σημερα θα φαμε απο τη δουλεια του αντρα μου και του μικρου θα του φτιαξω κρεατακι με τραχανα! δεν τρωτε απο τη λεσχη καμια φορα? του Διδυμοτειχου παντως η λεσχη ηταν τελεια! της Ορεστιαδας μετρια θυμαμαι, ελπιζω τωρα να ειναι καλυτερα.

Ηλιοβασιλεμα μου τι κανετε? η μαθητριουλα μας καλα?

απ της ορεστιαδας μια φορα που δοκιμασαμε ηταν ετσι κ ετσι η καλοκαιρινη ειναι καλη!!!καμια φορα τρωμε απ της καβυλης

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Καλημερα και απο μενα κουκλιτσες μου!

Ειστε καλα?

Εμεις καλα,δοξα το Θεο!Ξυπνησαμε,αισιως,στις 8,αφου ειχε ξυπνησει απο τις 6,αλλα καταφερα να την ξανακοιμησω!

Βρε κοριτσια,εχω ενα προβληματισμο,πειτε μου πως να το διαχειριστω!

Η μικρη,οπως εχω αναφερει,μπουσουλαει ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ.Το σπιτι,ως επι το πλειστον,ειναι ''ντυμενο''με χαλια!Αλλα η μικρη,εχει την ταση να καθεται στα πλακακια!Δε θελω να την περιορισω παλι στο παρκοκρεβατο,θεωρω πως αυτο δε θα της κανει καλο κινητικα.Πως μπορω να της ''μαθω''να μην καθεται στα πλακακια?Απο κατω εχουμε πιλοτη,οποτε φανταζεστε τι κρυο εχει.

ΜΑΥ ΜΟΥ,εγω την δικια μου την ξυπνουσα ανα 3ωρο μεχρι και 2 μηνων.Επειτα ξυπνουσε μονη της ανα 4ωρο,μεχρι 3 μηνων,και επειτα το σταματησε απο μονη της.Δε θα σου πω,να την ξυπνας ή οχι,εγω ομως,σαν ΜΑΡΙΑ,θα το εκανα!

Οσο για το τριξιμο,και η δικια μου το εκανε,στην ηλικια που ειναι η μικρη!Νομιζω ειναι φυσιολογικο!Εαν κοιταξεις και στο διαδικτυο,θα δεις πως πολλα παιδακια το κανουν.

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ,τι κανετε?Τι κανει η μουρμουρα μωρε?

Οσο για τον θηλασμο,θα πραξεις οπως νιωθεις.Εαν βλεπεις πως το παιδι δε χορταινει,και πως το μπουκαλι δε την απωθει,τοτε να το κοψεις.Μωρε ματια μου,ευχομαι να περασουν συντομα τα οποια,μικρα,προβληματα υγειας εχεις.Αυτο με τα δοντια σε ταλαιπωρει πολυ!Για το θυροειδη ποτε θα κανεις παλι εξετασεις?

Να μην αγχωνεσαι καθολου για το ποσα ml πινει ή επρεπε να πιει η μικρη!Στο λεω εγω,που ειχα ταραξει τη γιατρο στα τηλεφωνα διοτι η μικρη δεν επινε οση ποσοτητα επιναν τα αλλα παιδια!Ομως αναπτυσσοταν φυσιολογικα,οι καμπυλες της ηταν καλες,ηταν παιδι που εκανε περισσοτερα απ'οτι τα υπολοιπα,δοντια/μπουσουλημα/σηκωμα/συλλαβες.

Εαν την βλεπεις χορτατει και ευδιαθετη,ολα καλα ζουζουνα μου!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,ευχομαι να περασει υπεροχα το κοριτσακι σου στη γιορτουλα τους!Και φυσικα να μην αρρωστησει μωρε!Κριμα θα ειναι!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,τι κανει μαρη ο πριγκιπας σας?

Εγω για το μπανιο της,χρησιμοποιουσα αυτο το σφουγγαρι που ανεφερε το ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΑΣ!Επλενα καλα την μπανιερα,το εβαζα μεσα και πανω την μικρη!Και ετσι την εκανα και μονη μου μπανιο,οταν ελειπε ο συζυγος!

Μπραβο καμαρι μου που μπορεις να τον κανεις στον νιπτηρα!Ειλικρινα εγω δεν μπορουσα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρακι καλημερα!!!

η Δημητρουλα σου καλα;

Ολα τα παιδακια οπου ειναι αστρωτο καθονται!!!!!!!!!!!!

Εγω της εβαζα επιτοπου ενα παιδικο χαλακι οπου καθοταν και επαιζε...και απο κατω δεν ειχα μονιμο χαλι!!!!!!.Βεβαια εχω και ξυλινο πατωμα παντου εκτος κουζινας, μπανιου...Οποτε ειναι πιο ζεστα απο πλακακι.

Καλημερα Μαρακι βορινο!! πολυ καλα ξυπνησα σημερα.. δεν εχω ανακατωσουρες οποτε δεν επηρεαζομαι και ψυχολογικα... οταν εχω αγχος με πιανει το στομαχι, και το αντιστροφο.. αυτη τη φορα ειχα το στομαχι λογω εγκυμοσυνης και επηρεαστηκα και ψυχολογικα, μακαρι να μη με ξαναπιασει! τι κανει η ζουζουνα σου?? εγω θα τον κρεμασω τον δικο μου! εβαλε σημαδι ενα μπιμπερο απο μακρυα και το εριξε και γεμισε ο τοπος γυαλια.. επισης ακουγα πολυ ησυχια και μπαινω στο δωματιο του και ειχε σκαρφαλωσει στο πρωτο ραφι της αλλαξιερας του και απο εκει στο μονο κρεβατι και ειχε βρει το καλαθακι με τα καλλυντικα του και εκανε μπανιο με τη sudocream... βοηθεια πρωι πρωι!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Μαρακι βορινο!! πολυ καλα ξυπνησα σημερα.. δεν εχω ανακατωσουρες οποτε δεν επηρεαζομαι και ψυχολογικα... οταν εχω αγχος με πιανει το στομαχι, και το αντιστροφο.. αυτη τη φορα ειχα το στομαχι λογω εγκυμοσυνης και επηρεαστηκα και ψυχολογικα, μακαρι να μη με ξαναπιασει! τι κανει η ζουζουνα σου?? εγω θα τον κρεμασω τον δικο μου! εβαλε σημαδι ενα μπιμπερο απο μακρυα και το εριξε και γεμισε ο τοπος γυαλια.. επισης ακουγα πολυ ησυχια και μπαινω στο δωματιο του και ειχε σκαρφαλωσει στο πρωτο ραφι της αλλαξιερας του και απο εκει στο μονο κρεβατι και ειχε βρει το καλαθακι με τα καλλυντικα του και εκανε μπανιο με τη sudocream... βοηθεια πρωι πρωι!!!

Επιτρεψε μου,αλλα.....χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!Τι καμωματα ειναι αυτα καλεεεεεεε?Χαχαχαχαχα!

Φανταζομαι πως εισαι!

Εμ,δουλειες δεν ηθελες?Χιχιχιχιχιχι!

Παντως,περαν της πλακας,θελουν πολυ προσοχη!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερααααααααααααααα κοριτσακια μου... Τι κανετε???

Εμεις καλααα, ξυπνησαμε στις 8, ηπιαμε γαλα, πλυθηκαμε, αλλαχθηκαμε και πηγαμε φουρνο και λαικη. Γυρισαμε και τωρα παιζουμε και μονολογουμε "εεεεεεεε" :-D:grin:.

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε??? τα δοντακια σας πως πανε??? τα μωρακια καθονται οπου δεν ειναι στρωμενα γιατι εκει θεωρουν οτι ειναι το κατι διαφορετικο και ενιοτε δροσιστικο γιατι οσο να πεις επι μονιμου βασεως με την πανα που ειναι το δερματακι της εχει απο μονο του θερμοκρασια ικανη για να τα κανει μονο στο χαλι να ΜΗΝ καθονται, μην ανησυχεις καλε παιρνει ο κ@@@@@@@σ τους αερα :tongue::tongue::tongue:.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ τι κανετε???ο γαμπρος??? τραχανα με κρεατακι ε??? γιααααμι, νοστιμο φαγητο θα φαει ο μπουμπουκος σου. Χαχααχχαχααχχαχαχχαχαχαχχ ασπρος εγινε ο δημητρακης???

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ τι κανετε??? εγω βασικα δεν θα αφηνα το παιδι σχολειο ουτε και αν ηταν γιορτη γιατι η φαρυγγιτιδα ειναι υπουλη. Τωρα απο την αλλη το κατανοω που εν οψει χριστουγεννιατικης προετοιμασιας "επρεπε" να την αφησεις παρολαυτα.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ μια χαρα κοιμηθηκατε αποψε, μπραβο!!! Τι κανει ο φαγανουλης σου???

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ εσεις ολα καλα??? τα δικα σας δοντακια πως πανε??? αν θεωρεις πως ειναι σκοπιμο να διακοψεις τον θηλασμο τοτε βουυυυρ στο γιατρο.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια λετε για τα καμωματα των παιδιων σας, για τα νεα κατορθωματα, για ολα τα μικρα και μεγαλα που κανετε με τα παιδακια σας και γεμιζει η μνημη μου και η καρδια μου με τα δικα μας αντιστοιχα.....

Το λατρευω το κοριτσακι μου και ευγνομωνω τον Θεο που με αξιωσε να την αποκτησω και να την εχω στην ζωη μου!!!!!!!!!!!

Κοριτσιαααααα!!!!!!Ηρθα παλι!!Κοιμηθηκαμε απο τις 8 περιπου μεχρι τις 11!!!!!Μεγαλη επιτυχια!!!!!!Και τωρα καθομαστε με τον μπαμπα μας και χαζευουμε!!!!!

Ναι ηλιοβασιλεμα μου εχει ρεπω και θα ειμαστε οι τρεις μας σημερα!!!Προς το παρον τον εχει αναλαβει!!!!!!

Ναι μαρη μην το στελνεις το κοριτσι και κολλησει!Αλλωστε 2 μερες μεινανε,σιγα το πραγμα!

Αγορομαμυ μου εισαι καλυτερα σημερα ε?Τελεια!!!!!!Ε καποιες μερες θα εισαι ετσι καποιες αλλιως!!!!Μη δινεις βαση!!!!!!Μαρηηηηηηηηηηηη τι γελιο κανω με τον Δημητρακη σου!!!!!!!χαχααχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!

Ωρε μανα μου τρεξιμο που εχω να ριξω!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Ιωαννακι μου ευχαριστω,θα το προσπαθησω κι ετσι!

Με το γαλα να κανεις αυτο που νομιζεις εσυ οτι θα ειναι καλυτερο!!!

Δεν λεει τιποτα να ταλαιπωρεισαι κι εσυ και η μικρη!

Μαρακι μουυυυυυυυυ!!!!!!!!!!Τι κανει μαρη η Δημητρουλα?Δροσιζεται ο κωλος της?????:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!Πηγατε για τα ψωνια σας πρωι πρωι με το φουρτουνιω??????????

Εδω κοριτσια εχει πολυ αερα και κρυοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλημέρα,

Διαβάζουμε και εμείς οι γκαστρωμένες τα καμώματα των μικρών σας...και βλέπουμε τι έχουμε να τραβήξουμε... χαχαχαχαχαχα...

Ε..ρε ανησυχια που έχει να πέσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τρίτη σήμερα... σε 2 μέρες γεννάω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σήμερα είδα και πολύ βλένη σε σχέση με άλλες μέρες και άρχισε να πονάει το στήθος μου... θέλει δεν θέλει ο γιατρός η μικρή θα βγει την Πέμπτη :-) :-) :-)

Εχθές είχαμε επισκέψεις και κοιμήθηκα στις 4.30... μήνες είχα να ρίξω τέτοιο ξενύχτι... αλλά περάσαμε ωραία!!! Ο ανδρούλης μου έχει άδεια όλη την εβδομάδα οπότε απολαμβάνουμε μαζί τις τελευταίες μέρες :-)

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...