Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοαλακι μου καλό κλείνουν τα ματάκια μου.Θα πέσω να κοιμηθώ όσο προλάβω!!!

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά και φιλάκια στο φουρτουνακι σου!!!!

Καληνύχτα και σε όλα τα κοριτσάκια και φιλάκια στα μωρακια στα παιδάκια και στις κοιλιτσες!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι σε δυσκολευει ακριβως??? μπορεις να τον λουζεις στο νιπτηρα του μπανιου οσο ακομα ειναι ελαφρυς...:tongue::tongue:. Και να μην φοβασαι το νερο που θα παει στα αυτακια του. Το θεμα ειναι να μην μενει μεσα.

Μηπως το μπανακι ειναι μικρο και δεν σου "αφηνει" χωρο???

Όχι μαρη μια χαρά είναι απλά δεν μπορώ να βρω τις σωστές κινήσεις από που να τον πιάσω!!!

1sh1p2.png

Να τον κανω δηλαδή μπάνιο στο μπανάκι και να τον λουζω στον νιπτήρα???

Αν εχεις δευτερο ατομο μπορεις γενικα ολο του το μπανιο να το κανεις στο νιπτηρα. Και αν τελικα φοβασαι το νερακι και θελεις να τον εχεις στο μπανακι μπορεις οταν βρεχεις το κεφαλακι του απλα να εχεις τα χερια σου μπροστα απο τα αυτακια του ουτως ωστε να μην αφησει πολυ νερο να εισχωρησει.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Όχι μαρη μια χαρά είναι απλά δεν μπορώ να βρω τις σωστές κινήσεις από που να τον πιάσω!!!

Ναι επειδη ειναι μικρος και γλιστραει δεν ειναι διαχειρησιμος ο μπεμπης. Υπαρχουν κατι ειδικα αντιολησθητικα σφουγγαρια για να τον συγκρατουν κατα μια εννοια. Δοκιμασε τα...!!!

Καληνυχταααααα και καλη ξεκουραση...!!!

Φιλακιαααααα.....!!!!!!!!!

Παω και εγω για υπνο, τα λεμε αυριο...!!!! Καληνυχτα σε οοοοολες...!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αν εχεις δευτερο ατομο μπορεις γενικα ολο του το μπανιο να το κανεις στο νιπτηρα. Και αν τελικα φοβασαι το νερακι και θελεις να τον εχεις στο μπανακι μπορεις οταν βρεχεις το κεφαλακι του απλα να εχεις τα χερια σου μπροστα απο τα αυτακια του ουτως ωστε να μην αφησει πολυ νερο να εισχωρησει.

Ευχαριστώ καλό μουυυυυυ!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Κουκλίτσες χαίρεται!!! Με πήρε ο υπνος κλασσικά μία ωρίτσα 10--11 μεχρι νε κοιμηθεί η Β και πάλι σηκώθηκα γιατί πεεπει να φάει η μικρή γύρω στη μία.

Το προηγούμενο γεύμα της το έκανα σε χαμομηλόνερο και δεν ξερω άν είναι τυχαίο πάντως το παιδί ενεργήθηκε καλά. Ευτυχώς, άδειασε λίγο το εντεράκι του.. Εγώ κοιμάμαι πια στο παιδικό δωματιο, στο αχρησιμοποιητο κρεβατι της Β και ο μπαμπάς μας στο διπλό με τη Β.... Αγοράσαμε και φωτάκια νύχτας και έχω ένα εδώ στο δωμάτιο με το μωρό, ένα στο διάδρομο και ένα στην τουαλέτα. Μες τη νύχτα είναι άχαρο να ανάβω φώτα και έτσι βρήκαμε ωραία λύση.

Εσάς τα μωράκια σας "τρίζουν";; Το έχω ξαναρωτήσει ίσως, αλλά εμένα όλο βγάζει περίεργους θορύβους κ τρομάζω τη νύχτα. Την ημερα δε με νοιάζει, αλλά τη νύχτα στην απόλυτη ησυχία ακούγεται μόνο το μωρό να μουρμουρίζει...

Εσείς τί κάνετε;

ΓΙΟΛΑ μου, περαστικά και γρήγορα σπίτι σας!! ΞΈΡΩ, δεν χρειαζόταν αυτό τώρα να γίνει, όμως αφού έγινε, θα το αντιμετωπίσουμε. Θα το θηλάζεις τώρα όσο θα παίρνει αντιβίωση; Τον έχουν φαντάζομαι στη μονάδα και θα πηγαίνεις εκεί, ΄η θα βγάζεις γάλα και θα το δίνουν οι μαίες;

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ είσαι η τελευταία να κλείσεις το χορό των γεννητουριών του καφέ μας για το 2013! Το 2014 η σειρά ήδη ξεκίνησε!! Ελπίζω σύντομα να διανθιστεί και με άλλες εγκυμοσύνες εκτός της Αγορομάμμυς μας!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, απόλαυσε το μπανάκι του ο νεαρός;; Εμείς το λούσιμο το κάνουμε με τεσσερα χέρια. Ο μπαμπας κραταει το μωρό και εγώ κρατάω το τηλέφωνο του ντους και με το άλλο λούζω... Τελετουργία κανονική..!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μου, ας ελπίσουμε το Δεσποινιώ μας να μην έχει κανένα θέμα με τι γάλα και να μπορείς να τρώς ότι θες, με μέτρο όπως λένε τα κορίτσια!!

ΣΟΤΣΑΦΙ μου, καλή επιστροφή αύριο σπιτάκι σου!!! Τέλεια που πάτε καλά με το θηλασμό!!

Οι υπόλοιπες τί νέα άλλα;;

Καλή ξεκούραση σε όσες πάτε για ύπνο.... Εμείς οι υπόλοιπες θα κρατάμε σκοπιά!! 😄😄😄😄😄😄😄

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΝΑ ΖΗΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΑΥ ΜΟΥ...!!!

Εδω ειμαι ακομα, δεν πηγα για υπνο :rolleyes:.

Ακόμα Κοαλάκι μου;; Τί έφαγες τελικά;

Εγώ ένα σαντουιτσάκι με σαλάμι, ολίγον πικάντικο! Και έχω μια δίψα, φοβερή...!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Ακόμα Κοαλάκι μου;; Τί έφαγες τελικά;

Εγώ ένα σαντουιτσάκι με σαλάμι, ολίγον πικάντικο! Και έχω μια δίψα, φοβερή...!!!

Εφαγα γαλα με δημητριακα και μετα ξηρους καρπους και μετα ζαχαρωτα και τελος ηπια ενα ποτηρι seven up, οτι να ναι... Αυριο το πρωι θα παω με τη φμ στο φουρνο να της παρω κουλουρακι και μετα λαικη για φρουτα. Κοιμονται τα αγγελακια σου???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εφαγα γαλα με δημητριακα και μετα ξηρους καρπους και μετα ζαχαρωτα και τελος ηπια ενα ποτηρι seven up, οτι να ναι... Αυριο το πρωι θα παω με τη φμ στο φουρνο να της παρω κουλουρακι και μετα λαικη για φρουτα. Κοιμονται τα αγγελακια σου???

Τα μπέρδεψες λιγουλάκι ναι... 😉😉😉

Και εγώ έσβησα τι δίψα μου με μια κόκα λαιτ... Τί απόλαυση άμα διψάς...

Οι μικρες κοιμούνται ναι! Η Β με τον μπαμπά της μέσα, η Μ στο καλάθι δίπλα μου και μου χει παρει τα αυτιά με το "τρίξιμο" που κάνει!

Να σε ρωτήσω Κοαλάκι μου! Την φουρτουνα, μεχρι ποιό βαρος την ξυπναγες νυπχτα για να φαει, ΄η δεν την ξτπναγες από ποτέ; ΄η ξύπναγε μόνη της.

Η γιαγιά μου πάντα έλεγε, αφήστε τα μωρά να κοιμηθούν. Πιό σημαντικηπ τροφή είναι ο ύπνος, παρά το γάλα! Η Μ είναι περιπου 2950 τωρα, αλλά εξακολουθώ να την ξυπνάω.... Ο γιατρος μου πε οτι τη νυχτα θα μπορουσα να την αφήνω να δούμε, αλλά εγω ακόμα διστάζω..

78xyp2.png

RUAmp3.png

Τα μπέρδεψες λιγουλάκι ναι... 😉😉😉

Και εγώ έσβησα τι δίψα μου με μια κόκα λαιτ... Τί απόλαυση άμα διψάς...

Οι μικρες κοιμούνται ναι! Η Β με τον μπαμπά της μέσα, η Μ στο καλάθι δίπλα μου και μου χει παρει τα αυτιά με το "τρίξιμο" που κάνει!

Να σε ρωτήσω Κοαλάκι μου! Την φουρτουνα, μεχρι ποιό βαρος την ξυπναγες νυπχτα για να φαει, ΄η δεν την ξτπναγες από ποτέ; ΄η ξύπναγε μόνη της.

Η γιαγιά μου πάντα έλεγε, αφήστε τα μωρά να κοιμηθούν. Πιό σημαντικηπ τροφή είναι ο ύπνος, παρά το γάλα! Η Μ είναι περιπου 2950 τωρα, αλλά εξακολουθώ να την ξυπνάω.... Ο γιατρος μου πε οτι τη νυχτα θα μπορουσα να την αφήνω να δούμε, αλλά εγω ακόμα διστάζω..

ΜΑΥ ΜΟΥ η φμ γεννηθηκε 2430 και ξυπνουσε ανα 3ωρο ηθελα δεν ηθελα μεχρι 7 μηνων για γαλα. Δεν ειναι κακο που δισταζεις, αντιθετα θα ελεγα προσπαθεις να της δωσεις βαρος και το κατανοω. Θα σου δειξει ποτε ειναι ετοιμη να κοψει το βραδυνο παρολαυτα αν θελεις καποια στιγμη στο αμεσο μελλον δοκιμασε να της αυξησεις το χρονικο περιθωριο αναμεσα στα γευματα και γιατι οχι και τα ml...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΜΑΥ ΜΟΥ η φμ γεννηθηκε 2430 και ξυπνουσε ανα 3ωρο ηθελα δεν ηθελα μεχρι 7 μηνων για γαλα. Δεν ειναι κακο που δισταζεις, αντιθετα θα ελεγα προσπαθεις να της δωσεις βαρος και το κατανοω. Θα σου δειξει ποτε ειναι ετοιμη να κοψει το βραδυνο παρολαυτα αν θελεις καποια στιγμη στο αμεσο μελλον δοκιμασε να της αυξησεις το χρονικο περιθωριο αναμεσα στα γευματα και γιατι οχι και τα ml...

Με τα μλ γυρίσαμε πάλι πίσω. Εκεί που έπινε τα 90,αρχισα να κανω 120, διαπίστωσα όμως οτι μάλλον την πιεζα και αφού είχε σταματησει να ρουφαει, να δωστου εγώ με το μπιμπερό και αυτό μάλλον μας στρέσσαρε κ τις δύο. Τωρα το γυρισα πάλι στα 90 αλλά την ταίζω ανα 3 ΄η 3,5 ωρες μάξιμουμ. Εκείνη όμως δεν ρο ζηταει παντα όπως η φουρτούνα σου. Γιαυτό σε ρώτησα.. Μάλλον εχει πολύ την αναγκη του ύπνου η Μ, πάντως εκτός από μια "ανησυχία" εκεί στο τρίωρο, κατα τα άλλα, δεν εχει τυχει ακόμα να κλάψει γιατί πειναει..

Εγώ θέλω να παει γυρω στα 3,5 κιλά και εκεί θα την αφήσω να ζηταει μόνη της τροφή, τώρα τρέμω μή χάσει κανα γραμμάριο.

78xyp2.png

RUAmp3.png

Με τα μλ γυρίσαμε πάλι πίσω. Εκεί που έπινε τα 90,αρχισα να κανω 120, διαπίστωσα όμως οτι μάλλον την πιεζα και αφού είχε σταματησει να ρουφαει, να δωστου εγώ με το μπιμπερό και αυτό μάλλον μας στρέσσαρε κ τις δύο. Τωρα το γυρισα πάλι στα 90 αλλά την ταίζω ανα 3 ΄η 3,5 ωρες μάξιμουμ. Εκείνη όμως δεν ρο ζηταει παντα όπως η φουρτούνα σου. Γιαυτό σε ρώτησα.. Μάλλον εχει πολύ την αναγκη του ύπνου η Μ, πάντως εκτός από μια "ανησυχία" εκεί στο τρίωρο, κατα τα άλλα, δεν εχει τυχει ακόμα να κλάψει γιατί πειναει..

Εγώ θέλω να παει γυρω στα 3,5 κιλά και εκεί θα την αφήσω να ζηταει μόνη της τροφή, τώρα τρέμω μή χάσει κανα γραμμάριο.

Εχει ηδη δειξει την σταθερη ανοδικη της πορεια...οποτε μην ανησυχεις...!!!

Αυτο το πισωγυρισμα το ειχα και εγω απο την γεννηση της μεχρι και τωρα. Επισης αν της αυξησεις το περιθωριο η την αφησεις μπορει να το ζητησει απο μονη πχ στις 4 ωρες. Εφοσον ομως το δεχεται εστω και το 90αρι συνεχισε να της το δινεις για να την πας εκει που θελεις σε βαρος, αλλωστε κακο δεν της κανεις. Τωρα οσον αφορα την "ανησυχια" πανω στο τριωρο που εχει ισως και να ειναι απλα θεμα συνηθειας και οχι πραγματικης πεινας.

Θα σε καληνυχτησω γλυκια μου ΜΑΥ, φιλακια στα μωρακια σου...!!!

Καλη δυναμη...!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...