Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Αν δεν πειραζει επιβεβαιωμενα κατι στο μωρο μπορεις να φας τα παντα απλα με μετρο, ακομα και χαλβααααααααα.........!!!!!!!!!! Χαχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχχαχχααχχα....!!!!!

ααααααααααααααα οκ κοαλακι μου!!!!!!!!!!!!εφτιαξα 2 τοστακια να φαω τωρα!!!!:D:D:D:D:D

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα ειναι, ναι κοιμαται... Αααχχχ δεν μπορω να εκφρασω την λατρεια που νιωθω για αυτο το μωρο!!! Εεεεεερωτας...!!! Αγιατρευτος...!!!

κοαλακι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα κ εγώ έτσι νιώθω για τον γιο μου.θέλω συνέχεια να τον ρουφειξω στα φιλια !!!!τον αγαπωωωωωωωωω τοσοοοοοοοο πολυ!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

συμπεθερα σε νιωθω απολυτα μιας και περναμε την ιδια φαση αφου ειναι στην ιδια ηλικια τα μωρακια μας!!! τρελαινομαστε μαζι του! πριν κοιμηθει ηρθε αγκαλιτσα αναμεσα μας και μας εδινε φιλακια!!! λιωσαμεεεεεε!!!!!

Θα σας αφησω να παω για υπνους εγω!!!! δεν πολυνυσταζω αλλα θα ξαπλωσω αρχικα και σιγα σιγα θα ξεραθω!! Καληνυχτα σε ολες σας φιλεναδες!!!!!!

αγορομμαμη μου καληνύχτα κ καλή ξεκούραση !!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ααααααααααααααα οκ κοαλακι μου!!!!!!!!!!!!εφτιαξα 2 τοστακια να φαω τωρα!!!!:D:D:D:D:D

Φαε με μετρο απο ολα και αν διαπιστωσεις οτι κατι πειραζει το μωρο απλα το βγαζεις απο τη διατροφη σου.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

κοαλακι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα κ εγώ έτσι νιώθω για τον γιο μου.θέλω συνέχεια να τον ρουφειξω στα φιλια !!!!τον αγαπωωωωωωωωω τοσοοοοοοοο πολυ!!!!!!!!!

Ναι θαλειτσα μου, ετσι ειναι...αγαααααααααπη, λατρειιιιιιιιιια............

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ καληνυχτα και καλη ξεκουραση..!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

κοριτσιαααααααααααα οσες θηλαζετε η απο της εμπειρες μανουλες.......γαλα κανει να πιω?????????????????

γενικα απο τροφες τ κανει να τρωμε??????????

εχω ξεσκηστει στης σουπες και στα ψητα!!!!!!!!

ελεος!!!!!

αααααααααχχχχχχχχχχχ!!!!συμπεθερααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!εσενα σκεφτομαι μαρη!!!!!!!!!που ησουν με ψητα!!!!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Συμπεθεραααααααααααααααααα!!!!!3 μήνες μαρηηηηηηηηηηη!!!!Θυμάσαι τι τράβηξα???Και να μεγάλη κοιλιά το μωρό και πειναααααααα η συμπεθερα σου!!!Και μια χαρά το παιδάκι μου!!!!

Μαρηηηηηηηηηηη τι άγχος περασα και τι μαρούλι έφαγα!!!

Αφού φοβόμουνα μη βγει το παιδί με μαρούλι στο χέρι!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααα!!!!!!

1sh1p2.png

Καλησπερα κούκλες!

Τι κάνετε?Κάναμε μπανακι την μικρή,ταισα /κοιμησα και εκανα γλυκακιιιιι!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ,καταρχήν,όχι κρεμμύδι/σκόρδο,μυρίζει το γάλα!Όσπρια με μέτρο,πράσινα με μέτρο.Μπρόκολο,λαχανο με μέτρο,μη σου πω και καθόλου, προκαλούν αέρια.Για γάλα,ρωτά τη παιδίατρο.Εγώ για παράδειγμα που επινα,επειδή είχε αλλεργία,πονουσε.Γενικα να από φεύγεις οτι μπορεί να προκαλέσει αέρια!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,και σεις είχατε μπανακι σήμερα?Κάθε μέρα τον λουζεις?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,ποσο μεγαλώνει ο Μητσακος,ποσο αντιλαμβάνεται! Μπραβο!Ειναι επίσης,πολυ καλό που έχει φαντασία, εξασκεί το μυαλό!

ΥΟΛΑ ΜΟΥ,υπομονή κορίτσι μου,όλα θα πάνε καλά!

ΗΛΘΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,τι πρόγραμμα περιέχει η γιορτουλα της μικρής?

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ,στεναχωρεθηκα και έμεινα αναυδη με την ιστορία της φίλης σου!Μακάρι να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο που βιώνει!

Μαρακι μουυυυυ τι κάνετε?Η Δημητρούλα μας??

Ναι Μάρω μου κάθε μέρα αλλά να σου πω την αλήθεια πιο πολύ βολεύομαι στο χέρι να τον λουσω παρα στο μπανάκι γιατί φοβάμαι τα αυτάκια του μη βάλουν νερο!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καληνυχτα ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, ΜΑΡΑΚΙ...!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥ που εισαι μαρηηηηηη??????? κανατε μπλουυυυμ???

Ελααααααααααα!!!!Ναι κάναμε αλλά δεν βολεύομαι καλα να τον λουσω μέσα στο μπανάκι ρε γαμωτο!!!

1sh1p2.png

Ελααααααααααα!!!!Ναι κάναμε αλλά δεν βολεύομαι καλα να τον λουσω μέσα στο μπανάκι ρε γαμωτο!!!

Τι σε δυσκολευει ακριβως??? μπορεις να τον λουζεις στο νιπτηρα του μπανιου οσο ακομα ειναι ελαφρυς...:tongue::tongue:. Και να μην φοβασαι το νερο που θα παει στα αυτακια του. Το θεμα ειναι να μην μενει μεσα.

Μηπως το μπανακι ειναι μικρο και δεν σου "αφηνει" χωρο???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Τι σε δυσκολευει ακριβως??? μπορεις να τον λουζεις στο νιπτηρα του μπανιου οσο ακομα ειναι ελαφρυς...:tongue::tongue:. Και να μην φοβασαι το νερο που θα παει στα αυτακια του. Το θεμα ειναι να μην μενει μεσα.

Να τον κανω δηλαδή μπάνιο στο μπανάκι και να τον λουζω στον νιπτήρα???

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...