Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια...

Γιολα περαστικα στο παιδακι σου.....Δωστου πολλα φιλακια και θα γινει καλα γρηγορα!!!!!!!!!!!!!!!!

Σοτσαφι χαιρομαι πολυ που σε ακουω χαρουμενη και εσενα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα διαζυγια ειναι πολυ ασχημα ειδικα αν υπαρχει παιδι.....Δυστυχως ομως ειναι μεσα στη ζωη και αυτα.....

Ξεκινανε και οι εκδηλωσεις των παιδιων μας για τις γιορτες...Αυριο θα παμε να παρακολουθησουμε παρασταση μπαλετου απο σχολη χορου...Την Τεταρτη εχουμε και την δικια μας σχολικη γιορτη....και ολο και καπου αλλου θα παμε!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσιαααααα τι κανετε?? εμεις καλα, μολις κοιμηθηκε το ταρζανακι μου! μας ξετρελανε παλι με τα κολπα του! εσεις καλα μου ειστε ολες? παω να κανω αποτριχωση στα ποδια -γκρρρρ- και θα ερθω σε λιγακι... φιλακια!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια μου ηρθα και εγω... Πως ειστε??? ολες καλα???

Εμεις καλααα, μολις πριν λιγο κοιμηθηκε η φμ και εγω καθομαι...

Δεν ξερω και τι να φαω :rolleyes: αλλα μαλλον θα βαλω γαλα με δημητριακα.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Φιλεεεεεεεεεεεεεες μουυυυυυυυ!!!!!!!!!!Τι κανετε??????

Οοοοοοοοοοοοοολες καλα??????

Εμεις καλα ειμαστε!Τωρα θα κανουμε μπανακι και μετα νανι και να δουμε πως θα κυλησει το βραδυ μας.

αυριο εχει ρεπω κι ο μπαμπας μας και θα περασουμε την μερα οι τρεις μας!!!!

Γιολα μου περαστικουλια!!!!ειμαστε κοντα σου!!!!Θα περασει και θα πατε γρηγορα στο σπιτακι σας!!!!!!

Αγορομανααααααα μουυυυυυ καπου διαβασα οτι καπως ξυπνας το πρωι.Μην ανησυχεις,γινεται ενας πανικος με τις ορμονες τωρα αλλα θα ηρεμησεις συντομα!!!!!!Μαρηηηηηηηηηηηηηη πεθαινω με αυτα που κανει ο Μητσος σου!!!!!!!!!χαχαχααχαχαχαχχαχχαχαααααα!!!!!!!

Κοαλακι μουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!Ειδες μαρηηηηηηηηηηη??????

Τελος το συναχι!!!!!Οτι θες να μου λες και θα το τακτοποιω!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Χρηστινακι υπομονη εισαι το στερνοπουλι μας!!!Κοντευεις κοριτσακι μου.Αν τωρα εισαι ερωτευμενη οταν αντικρυσεις αυτα τα μικρα ματακια να σε κοιτουν θα δεις τι θα παθεις!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσιαααααααααααα οσες θηλαζετε η απο της εμπειρες μανουλες.......γαλα κανει να πιω?????????????????

γενικα απο τροφες τ κανει να τρωμε??????????

εχω ξεσκηστει στης σουπες και στα ψητα!!!!!!!!

ελεος!!!!!

αααααααααχχχχχχχχχχχ!!!!συμπεθερααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!εσενα σκεφτομαι μαρη!!!!!!!!!που ησουν με ψητα!!!!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

κοριτσιαααααααααααα οσες θηλαζετε η απο της εμπειρες μανουλες.......γαλα κανει να πιω?????????????????

γενικα απο τροφες τ κανει να τρωμε??????????

εχω ξεσκηστει στης σουπες και στα ψητα!!!!!!!!

ελεος!!!!!

αααααααααχχχχχχχχχχχ!!!!συμπεθερααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!εσενα σκεφτομαι μαρη!!!!!!!!!που ησουν με ψητα!!!!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Αν δεν πειραζει επιβεβαιωμενα κατι στο μωρο μπορεις να φας τα παντα απλα με μετρο, ακομα και χαλβααααααααα.........!!!!!!!!!! Χαχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχχαχχααχχα....!!!!!

Περα απο την πλακα τρως τα παντα με μετρο και αν εμφανισει το μωρο σημαδια αλλεργιας τοτε μονο κανεις αποχη απο καποιες ομαδες τροφιμων οπως τα γαλακτοκομικα.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα κούκλες!

Τι κάνετε?Κάναμε μπανακι την μικρή,ταισα /κοιμησα και εκανα γλυκακιιιιι!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ,καταρχήν,όχι κρεμμύδι/σκόρδο,μυρίζει το γάλα!Όσπρια με μέτρο,πράσινα με μέτρο.Μπρόκολο,λαχανο με μέτρο,μη σου πω και καθόλου, προκαλούν αέρια.Για γάλα,ρωτά τη παιδίατρο.Εγώ για παράδειγμα που επινα,επειδή είχε αλλεργία,πονουσε.Γενικα να από φεύγεις οτι μπορεί να προκαλέσει αέρια!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,και σεις είχατε μπανακι σήμερα?Κάθε μέρα τον λουζεις?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,ποσο μεγαλώνει ο Μητσακος,ποσο αντιλαμβάνεται! Μπραβο!Ειναι επίσης,πολυ καλό που έχει φαντασία, εξασκεί το μυαλό!

ΥΟΛΑ ΜΟΥ,υπομονή κορίτσι μου,όλα θα πάνε καλά!

ΗΛΘΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,τι πρόγραμμα περιέχει η γιορτουλα της μικρής?

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ,στεναχωρεθηκα και έμεινα αναυδη με την ιστορία της φίλης σου!Μακάρι να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο που βιώνει!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Τι καλο εφτιαξες Μαρακι; τι γλυκο;

Στη γιορτη τη σχολικη θα μας πουνε τα ποιηματα τους και τα θεατρικα τους και εμεις θα καμαρωνουμε!!!!!!

Πατουσιτσα εγω ετρωγα οσα μου αρεσαν!!!!!!!! δεν ειχα εντοπισει να ενοχλειται καπου η μικρη...

Αγορομαμυ ακομη ξυριζεσαι;;;:D:D:D

Κοριτσια ολες καλα;

ηρθααααααα!! Ηλιοβασιλεμα μου με κερι εκανα γι'αυτο αργησα!!! τι κανετε??

Μαρακι βορινο τι κανετε?? κοιμηθηκε η ζουζουνα ε? τωρα ποτε θα ξυπνησει για πρωι??

Συμπεθερα μου εισαι καλυτερα ε? μπραβο! σημερα μου ετρεξε λιγο και η μυτη του μικρου και τον παρακολουθω, δε μου εχει κανει μπουκωμα. Απλα η βλακεια ειναι οτι ξεχασα να του κανω πλυση με ορο πριν κοιμηθει.

Μποτσακομανουλα μου ναι μωρε, ορμονες ειναι θα περασουν!!! καμια φορα κολλαει το μυαλο χωρις λογο... προσπαθω να μην πιεζομαι με τιποτα γιατι γενικα αντεχω την πιεση αλλα αυτη την περιοδο νιωθω οτι θελω χαλαρωση αλλιως θα με παρει απο κατω, το εχω ξαναπαθει! εσυ καλα εισαι?? ο μπεμπακος??

Πατουσιτσα μου!!! καλε τρωγε λιγο απ'ολα απλα με μετρο! εννοειται θα πινεις γαλατακι! απλα να πινεις μια φορα την ημερα. Δηλαδη αν πιεις γαλα το πρωι μη φας και δημητριακα με γαλα μεσα στην ημερα για παραδειγμα. Και απο σαλατες τα παντα απλα να αποφευγεις τα ωμα κρεμμυδια και σκορδα. Λενε πως οι πρασινες σαλατες προκαλουν κολικους αλλα αν φας μικρη ποσοτητα δεν επηρεαζεται ιδιαιτερα. Απο μαγειρευτα τα παντα αλλα οχι ιδιαιτερα τσιγαρισμενα! λιγο απ'ολα απλα με υγιεινο τροπο μαγειρεμενα. και απο τον αλλο μηνα θα πειραματιζεσαι και θα τρως ολο και περισσοτερα. Με μετρο οι ξηροι καρποι, η σοκολατα και τα οσπρια, προσεξε, με μετρο οχι να μην τρως καθολου!! εγω απο οταν εγινε 20 ημερων περιπου ο μικρος επινα και εναν μικρο ελληνικο καθε πρωι.

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ μπορει να ειναι και δοντακια και να ετρεξς η μυτουλα.

Θα το δεις...!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ τι κανεις??? η μπουμπουκα σου???

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ κουκουβαααα...??? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ μπορει να ειναι και δοντακια και να ετρεξς η μυτουλα.

Θα το δεις...!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ τι κανεις??? η μπουμπουκα σου???

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ κουκουβαααα...??? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ναι συμπεθερα μου μπρορει γιατι βλεπω μια ασπρη μυτουλα να ετοιμαζεται να σκισει το ουλο, δε νομιζω να μου αρρωστησε πουθενα γιατι δε τον εβγαζα αυτες τις μερες αν εξαιρεσεις εχθες που ειχε υπεροχη μερα! τι κανει η νυφουλα μας?? κοιμαται το κοριτσι?

to1Np2.png

KCkop2.png

ναι συμπεθερα μου μπρορει γιατι βλεπω μια ασπρη μυτουλα να ετοιμαζεται να σκισει το ουλο, δε νομιζω να μου αρρωστησε πουθενα γιατι δε τον εβγαζα αυτες τις μερες αν εξαιρεσεις εχθες που ειχε υπεροχη μερα! τι κανει η νυφουλα μας?? κοιμαται το κοριτσι?

Καλα ειναι, ναι κοιμαται... Αααχχχ δεν μπορω να εκφρασω την λατρεια που νιωθω για αυτο το μωρο!!! Εεεεεερωτας...!!! Αγιατρευτος...!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοαλάκι συλλυπητήρια ... να ζήτε να τον θυμάστε!

Ηλιοβασίλεμα μια χαρά οι εξετάσεις την Αγγελικής.

Θάλεια περαστικά σου... προσπάθησε να μην αγχώνεσαι... Τι σου λέω τώρα θα μου πεις...!!!

Αγορομαμμυ να προσέχεις πολύ και να μην κουραστείς τις επομενες μέρες... Μήπως θα έπρεπε να πάρεις ultrogestan βοηθάνε πολύ στο πρώτο τρίμηνο να εδραιωθεί η εγκυμοσύνη!

NGN μου τρέχουν τα σάλια με τις γκοφρέτες σου :-) :-)

Έλλη τι κάνει ο γιος σου? Έχετε πονάκια? Κοιμάστε τα βράδια?

Το ζευγαράκι μας τι κάνει Πατουσίτσα και Μποτσάκι???

Σοτσάφι να σου ζήσει.... γερό και καλότυχο να είναι πάντα!!!

Μαράκι αν μπορέσετε καλό θα ήταν να περάσετε τα Χριστούγεννα με την οικογένεια σου.... Ειδικά τα Χριστούγεννα πάντα μου έρχεται στο μυαλό ένα γεμάτο τραπέζι και όλοι οι κοντινοί συγγενείς μαζεμένοι :-). Φέτος θα είναι η πρώτη χρονιά που θα λείπω... αλλά θα έχω την μικρή μου να με αποζημιώσει!!!

Η Ζωή μπήκε καθόλου να μας πει πως τα πάει????

χριστινακι μου τι κανεις ???γιαυτό που λες για την βοήθεια είναι θέμα γυναίκας πιστεύω κ πως αισθάνεται.εγώ δεν χρειαστικα καθόλου βοήθεια στο νοσοκομείο κ ούτε στο σπίτι παρά μόνο για όταν ήταν να τον κάνω μπάνιο κ γιαυτό ερχόταν κ η μαμα μου γιατί είναι δίπλα.ίσως γιατί εχω εξοικείωση με τα παιδιά γιατί εχω τελειώσει βρεφονηπιαγωγος.

γιόλα μου περαστικά σας!!!!όλα θα πάνε καλά!!!!!

τα υπόλοιπα κοριτσάκια καλά??????εμείς σήμερα είμαστε καλύτερα από τις άλλες μέρες!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλα ειναι, ναι κοιμαται... Αααχχχ δεν μπορω να εκφρασω την λατρεια που νιωθω για αυτο το μωρο!!! Εεεεεερωτας...!!! Αγιατρευτος...!!!

συμπεθερα σε νιωθω απολυτα μιας και περναμε την ιδια φαση αφου ειναι στην ιδια ηλικια τα μωρακια μας!!! τρελαινομαστε μαζι του! πριν κοιμηθει ηρθε αγκαλιτσα αναμεσα μας και μας εδινε φιλακια!!! λιωσαμεεεεεε!!!!!

Θα σας αφησω να παω για υπνους εγω!!!! δεν πολυνυσταζω αλλα θα ξαπλωσω αρχικα και σιγα σιγα θα ξεραθω!! Καληνυχτα σε ολες σας φιλεναδες!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...