Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Αρχικά αυτό ήθελα και ειδικά το ψηφιακό! Αλλά φοβήθηκα να το πάρω νομίζοντας ότι δεν θα δείξει τόσο νωρίς που το έκανα!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ααααααααααααααααααααα εμας μας κοιταει λοξα κι αγριευει!!!!!!!

Θα δεις μαρη αυτος θα μιλαει το Δεσποινιω κι ολους τους υπολοιπους θα μας εχει σουζα να ακουμε την γυναικα του!!!!!!

Απαπαπαπαπααπαπαπαπαππααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Ειδες???????????21 ημερων ο Χρηστος σημεραααααααα!!!!!!!!!

πωπωπωπωπωπωπωπωωπωπωπωπωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχααχαχχαχαχαχαχαχαααχαχααααααα!!!!!εμας μας σακατεψε!!!!

τον συζηγο του ριχνει νυχιες και σε μενα μου τραβαει τα μαλλια!!!!!!

δεν την γλυτωνουμε!!!!

θα φαμε πολυ ξυλο!!!!!!!!!!!

ναι ναι!!!!!!!!!περνανε οι μερες!!!!!!:D:D:D:D:D

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου ηρθααα!

Ταισα τη μικρη φρουτοκρεμα και κοιμηθηκε το καλο μου,δεν ειχε κοιμηθει πολυ απο το πρωι.Μονο μιση ωρα.

Μαυ μου,καλα ειναι η μικρη!Ζωηρευει μαρη...απο πισω της ειμαι,μια γινεται αυτη ουρα σε μενα και μια εγω σε αυτην.Αλλου την αφηνω και σε αλλο δωματιο τη βρισκω!

Ναι,το χαμομηλι ειναι πολυ καλο για τους κολικους και γενικα για τα πονακια!Ο μαραθος επισης,βοηθαει στη δυσκοιλιοτητα!Εγω της εδινα καπου καπου και μαραθο,οταν αργουσε να κανει κακακια της!

Ηλιοβασιλεμα μου,τι κανεις καλο μου?

Πατουσιτσα μου,απο τωρα μαρη τραβαει μαλλι?Χαχαχαχα!Σκεψου τι εχει να γινει οταν μεγαλωσει!Εμεις σημερα θα φαμε οτι περισεψε απο τα χθες!Ψητα δηλαδη!Δεν καταφερα αυτη τη φορα να κανω νηστεια,για καποιους λογους.Δεν πειραζει.Θα νηστεψω για των φωτων!:)

Κολακι μου,τα κρυβει ολα η ΦΜ ετσι?Χαχαχαχαχα!Ωραιο παιχνιδακι βρηκε το ατιμο!Αλιμονο ομως στουε γονεις,να ψαχνουν σε ποια απιθανη κρυψωνα ειναι!Χαχαχαχα!

Αγορομαμμυ μου,ποτε αρχιζεις δουλεια?Σε πηραν τελικα στο μερος που εισαι?Σε καταλαβαινω καμαρι μου!Εγω ειχα στη δουλεια κοπελα,που δουλευε μεχρι τον 8ο μηνα,ηταν το τριτο παιδακι της,το οποιο ειχε ''συλλαβει'' πριν ακομη σαραντησει,και δεν μπορουσε να ξαναπαρει αλλη ανναρωτικη!Και μιλαμε για ψυχιατρικη,οπου ολα διακινδυνευονται!Να προσεχεις μονο καλο μου,τα ξερεις καλυτερα απο μενα!Καλη αρχη καμαρι μου!Αααααααααα...απο τωρα αρχισε τις παρατηρησεις ο μικρος?Σφουγγαρι ομως το μυαλο τους,ετσι?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσια...σημερα εμαθα ενα δυσαρεστο νεο.Υπαρχει ενα ενδεχομενο η κουνιαδα μου να χωρισει.Λυπηθηκα τοσο πολυ.Αλλα αυτος ο ανθρωπος δεν της αξιζει,πραγματικα.

Ευχομαι ν'αλλαξει σταση,για τα παιδακια του,τα οποια ειναι 2(ο βαφτισιμιος μου) και 4 χρονων.Λυπαμαι...δε ξερω τι να της πω κοριτσια......:roll::(:(

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ κοριτσια τι κανετε?

ΣΟΤΣΑΦΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ασε μ αυτο τον ορο κ γω ειχα θεμα στην αρχη τωρα μια χαρα!!!!!!ολα θεμα συνηθειας ειναι!!!!!!!!!!

η γραμμη που λες εμενα ακομα αχνοφαινεται!!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ περαστικα!!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ καλα σου κανε το παιδι σου λεει εγω το στολισα με τα παιχνιδια μου κ συ το ξεστολιζεις?χαχααχαχαχα!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ θα του περασουν του γιοκα σου τα πονακια!!!!!!!!!

ΜΑΥ εγω της εδινα χαμομηλι σκετο ασχετο με τα γευματα αλλα εχω ακουσει οτι πολλες το καναν με το γαλα!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Κοριτσακια μου φαγαμε κριθαρακι με τυρακι και σαλατουλα και η φμ ηδη κοιμαααται...

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ναι πολυ ωραιο παιχνιδι μονο που η γνωστη-αγνωστη κρυψωνα της φμ ειναι συνηθωσ πισω απο το σαλονι το οποιο ειναι γωνιακο, θεοβαρο και πανω απο 3 μετρα χωρις τη γωνια, οποτε κατσε σκεψου τι εκπληξεις μπορει να μου φυλαει η καθαριοτητα του, περιττο να πω πως για να παρω τα οσο κρυβει εκει η φμ καταγρατζουναω τα χερια μου...

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ σταματησε μαρηηηηηη το "καζανακι (μυτη)" να τρεχει και ειδα φως...η γυναικα!!! Μωρε αν δεν εκαμνα το εμβολιο κατα του ιου τησ γριπησ θα ειχα παει οικειοθελως κατα δαφνι μερια, δεν μπορωωω με τιποτα το σιναχι-γριπη!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

κοριτσάκια μου...δεν προλαβαίνω να διαβάσω νέα!!εμείς όλα καλά!!αύριο πρωτα ο θεός θα βγούμε!!!αχχχ είμαι ερωτευμενη!!θηλάζουμε καλά...χτες ήταν τρεις ώρες στο στήθος!!αλλά όλα καλά!!

κοριτσάκια μου...δεν προλαβαίνω να διαβάσω νέα!!εμείς όλα καλά!!αύριο πρωτα ο θεός θα βγούμε!!!αχχχ είμαι ερωτευμενη!!θηλάζουμε καλά...χτες ήταν τρεις ώρες στο στήθος!!αλλά όλα καλά!!

Σοτσφι μουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!τελειααααααααααααα!!!!!!μπραβοοοοοο!!!!!!!αντε με το καλο να βγειτε να πατε σπιτακι σας και οι 3 σας!!!!!

καλος ο μπεμπακος???????ποσο γεννηθηκε???????

η Χρηστινα μας εμεινε και τελος!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Σοτσαφακι μου!!!!!Να σου ζήσει και πάλι!!!!

Να ναι γέρος κι ευλογημένος ο μπεμπακος σου!!!

Είδες τι ερωτας???

1sh1p2.png

Sotsafi μου καλη συνεχεια να εχετε, καλη επιστροφη στο σπιτακι σας!!

Συμπεθερα μου!! τι κανετε?? κοιμαται η νυφη? εμενα στον υπνο την τελευταια εβδομαδα εχει αρχισει ενα περιεργο συστημα, θελει να κοιμαται κατα τις 11 ή 12 για 2 ωρες τουλαχιστον και μετα δεν ξανακοιμαται μεχρι το βραδυ, αλλα δεν εχει γκρινια, ειναι χαρουμενος. Δεν ειναι αναποδο προγραμμα ομως? δεν κρατιεται να μην κοιμηθει οσο και αν προσπαθω! τωρα μου κοιμηθηκε απο τις 11 30 μεχρι τις 3 παρα και σηκωθηκε και εφαγε μεσημεριανο τετοια ωρα.. βεβαια οπως και να 'χει τα γευματα πανε καλα ευτυχως.

Μποτσακι μου!! στρωνει ο Χρηστακος? αντε οσο περνουν οι μερες θα τα πηγαινετε καλυτερα!

Μαρακι βορινο πολυ στενοχωριεμαι οταν ακουω ζευγαρια να χωριζουν. Μακαρι να τα βρουνε, ειναι πολυ ασχημο!!

Ιωαννακι τι κανετε μανα και κορη?? σημερα δεν ειστε μοναχουλες ε??

Εμεις καλα ειμαστε, παιζουμε τωρα! εχει παλιοκαιρο.. βροχη, κρυο.. ο μικρος τωρα εχει παρει ενα πορτοκαλι και κανει οτι το καθαριζει και το τρωει. Η φαντασια του δουλευει πολυ τελευταια! τις προαλλες ειχε μπροστα του ενα κουτι απο χαρτομαντηλα και εκανε οτι εβγαζε απο μεσα κατι και το ετρωγε και περνουσε και μας ταϊζε και τους υπολοιπους εναν-εναν! πολυ πλακα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ αν αυτο το νεο συστημα συνεχιζει να ειναι μεσα στα πλαισια της λογικης και της κοινης ησυχιας οπως το (11μιση με 3) εμενα προσωπικα δεν θα με ενοχλουσε και εφοσον δεν χανει κανενα γευμα νομιζω ειναι το ιδανικο. Αν παρολαυτα δεις οτι ξεφευγει απο αυτο που εμεις οι ενηλικοι ονομαζουμε λογικη και ωρα κοινης ησυχιας, τοτε μπορεις να εφαρμοσεις κατι αλλο, τραβωντας λιιιγο την ωρα του μεσημεριανου υπνου και αντι 11μιση το πας πχ 13:00. Θα σου δωσει ο ιδιος του σημαδια αλλα εσυ μπορεις να παρεμβεις για να το διορθωσεις μιας που τα μωρα ειναι "πλασματα της συνηθειας" και αυτο το κανει λιγο πιο ευκολο για εμας.

ΣΟΤΣΑΦΑΚΙ ΜΟΥ αντε καλο σαραντησμο να εχετε. Να ειστε καλα!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε οι ερωτευμένες μανούλες ????? :-) :-)

Εγώ ήρεμα. Δεν το πιστευω ότι πέρασε ο καιρός και ότι αυτή τη βδομάδα γεννάω!!!!

Κοαλάκι περαστικά. Και εγώ δεν την παλεύω με το συνάχι... ευτυχώς μου πέρασε!!!

Αγορομάμμυ είναι οι ορμόνες που σε επηρεάζουν αλλά σκέψου θετικά !!! :-)

Σοτσάφι με το καλό να βγείτε και καλό σαραντισμό.

Yola, καταλαβαίνω πόσο στεναχωρημένη θα είσαι με τον μικρό σου... αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό και θα τον έχεις γρήγορα κοντά σου!!!

Μαράκι... παλιά ήμουν πολύ αρνητική με τα διαζύγια αλλα τελευταία έχω αλλάξει γνώμη. Πολλές φορές είναι χειρότερο να μένεις από το να φεύγεις... Εχθές μίλαγα με μία φίλη μου και στεναχωρήθηκα πολύ. Ο άνδρας της πρέπει να έπαιρνε ψυχοφάρμακα και δεν της το είχε πει... πρέπει να του τα έδιναν οι γονείς του κρυφά... Οι γονείς άλλαξαν σπίτι πριν 6 μήνες και πρέπει να έκοψε τα φάρμακα... και δεν μπορείτε να φανταστείτε τι σκηνές μου περιέγραψε... Φοβάται για εκείνη και το παιδί της (έχει ένα μικρό κοριτσάκι)... Αλλά μέσα σε όλα την έβγαλαν σε διαθεσιμότητα... οπότε σκέφτεται να χωρίσει, αλλά δεν έχει ούτε σπίτι ούτε δουλειά!!!

Φιλάκια στα υπόλοιπα κορίτσια και μωράκια Μαυ, Μποτσάκι, Πατουσίτσα, Ιωάννα, Ηλιοβασίλεμα...

kPAZp2.png

Κοριτσια εχουμε οντως ουρολοιμωξη θα μεινουμε 10 μερες μεσα βγαινουμε Παραμονη Χριστουγεννων.Ας γινει καλα και χαλαλι.Θα μεινει τελευταια νυχτα στην λαμπα αποψε και απο χτες παιρνει ενδοφλεβια αντιβιωση.Μετα απο 2 μηνες θα διερευνησουμε με πιο ειδικες εξετασεις τι μπορει να το προκαλεσε.

Σοτσαφι καλο σαραντισμο.

Χριστινα μου με το καλο!

Φιλια στις υπολοιπες!

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κοριτσια εχουμε οντως ουρολοιμωξη θα μεινουμε 10 μερες μεσα βγαινουμε Παραμονη Χριστουγεννων.Ας γινει καλα και χαλαλι.Θα μεινει τελευταια νυχτα στην λαμπα αποψε και απο χτες παιρνει ενδοφλεβια αντιβιωση.Μετα απο 2 μηνες θα διερευνησουμε με πιο ειδικες εξετασεις τι μπορει να το προκαλεσε.

Σοτσαφι καλο σαραντισμο.

Χριστινα μου με το καλο!

Φιλια στις υπολοιπες!

ΓΙΟΛΑ ΜΟΥ περαστικα για ακομα μια φορα. Γρηγορα να γινεται καλα. Κανε μια αγκαλια στο μπεμπη σου απο εμας... Σας σκεφτομαστε...!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΟΥ και εσυ ερωτευμενη εισαι και πριν γεννηθει το μωρακι σου μαλιστα... Εγραψες "καλημερα" αντι "καλησπερα".

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΓΙΟΛΑ ΜΟΥ περαστικα για ακομα μια φορα. Γρηγορα να γινεται καλα. Κανε μια αγκαλια στο μπεμπη σου απο εμας... Σας σκεφτομαστε...!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΟΥ και εσυ ερωτευμενη εισαι και πριν γεννηθει το μωρακι σου μαλιστα... Εγραψες "καλημερα" αντι "καλησπερα".

χαχαχαχαχα... και που είσαι ακόμα :tongue::tongue::tongue::tongue:

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...