Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

May μου το εκανε μια γνωστη μου περυσι και βοηθησε πολυ, το συστηνουν εδω οι παιδιατροι! και στο θηλασμο μου ειχε πει η μαια να πινω χαμομηλι για να περναει στο μωρο και να το βοηθα με τα κακα και να το χαλαρωνει.

Ευχαριστώ γλυκιά μου ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ! Θα το δοκιμάσω σήμερα γιατί η καιμένη υποφερει λέμε!!!!

Όσο για τις ορμόνες, μας παίζουν και ασχημα παιχνίδις καμια φορά!

Μη φοβασαι τίποτα, σε όλα θα ανταπεξέλθεις! Και με τη δουλειά κ χωρίς τη δουλειά! Μη φοβάσαι!! Παρε δύναμη από το σποράκι στην κοιλίτσα σου κ το Μητσάκο κ όλα θα πάνε καλα!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

May μου καλημερα! κι εμεις ετσι στα ανασκελα του το καναμε και το κανουμε ακομα, σχεδον ξαπλα με μια ελαφρα κλιση απλα δεν πρεπει να "λυπασαι" την αμπουλα, πιεσε τη με δυναμη ωστε να φτασει ο ορος πολυ μεσα, σα να σου δωσει την αισθηση οτι πνιγεται το μωρο. Μην ανησυχησεις, αυτο ειναι το σημαδι οτι εγινε σωστα, να κατεβει ο ορος στο λαιμο!!

Μαρακι βορινο καλημερα!! Ναι μαλλον οι ορμονες φταινε, με πιανει και αγχος επειδη τωρα θα ξεκινησω δουλεια για 5 μηνες και δεν ξερω αν θα ανταπεξελθω αλλα πιστευω ολα να πανε καλα, ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια ειμαι..εσεις τι κανετε??

Πατουσιτσα μου μια χαρα με το θηλαστρο ε? τελικα ποιο πηρες? η αληθεια ειναι οτι με το μπιμπερο βλεπεις και ποσο πινει, και δεν κουραζεται με το στηθος..

Ναι μαι αγρομαμμυ μου!!!με βολεψε!!!

της μεντελα πηρα!!!πολυ καλο!!!

ναι ειναι και αυτο...ξερω ποσο πινει...και την ταιζω καθε 3 ωρες!

οποτε δεν κουραζομαστε μαμα και κορη!:D:D:D

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Ευχαριστώ γλυκιά μου ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ! Θα το δοκιμάσω σήμερα γιατί η καιμένη υποφερει λέμε!!!!

Όσο για τις ορμόνες, μας παίζουν και ασχημα παιχνίδις καμια φορά!

Μη φοβασαι τίποτα, σε όλα θα ανταπεξέλθεις! Και με τη δουλειά κ χωρίς τη δουλειά! Μη φοβάσαι!! Παρε δύναμη από το σποράκι στην κοιλίτσα σου κ το Μητσάκο κ όλα θα πάνε καλα!!!

σε ευχαριστω Μay μου! κι εγω θεωρω οτι θα τα καταφερω, και περυσι που δουλευα παλι τα καταφερα, με πολυ κουραση μεν λογω του μωρου αλλα οκ.. ναι κανε ορο στη μικρουλα σου, εμας ανακουφιζοταν παρα πολυ! αν ειχε και μυξουλες του τραβουσα με την αναρροφηση και ακομα καλυτερα!

παρενθεση: εφτιαχνα λιγο το δεντρο γιατι του πετα συνεχεια αντικειμενα και το εχει διαλυσει και ερχεται απο πανω και μου κουναει το δαχτυλο δεξια αριστερα, και το κεφαλι, οπως οταν του λεω εγω "μηηηηη" και ηρθε και μου εκανε παρατηρηση που ακουμπουσα το δεντρο!!!:tongue::tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

Ναι μαι αγρομαμμυ μου!!!με βολεψε!!!

της μεντελα πηρα!!!πολυ καλο!!!

ναι ειναι και αυτο...ξερω ποσο πινει...και την ταιζω καθε 3 ωρες!

οποτε δεν κουραζομαστε μαμα και κορη!:D:D:D

μπραβο πατουσιτσα μου! πολυ καλα! ετσι να συνεχισετε! πονακια δε σου εχει κανει ετσι?

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερααααααααααααα κοριτσακια μου... Τι κανετε?????

Εμεις καλααααααα, ξυπνησαμε στις 8μιση. Κοιμηθηκαμε μια χαρα το βραδυ παρολο το σιναχακι που μαλλον φευγει...:-D:grin:. Η φμ μου τωρα παιζει και προσπαθω να βρω την κρεμα για το στομα της γιατι καπου την χαντακωσε (τι προτυπο) :tongue::tongue:.

ΜΑΥ ΜΟΥ εγω δεν θα σου απαντησω σχετικα με το σφιξιμο που εχει η μ διοτι ουτε κολικους ειχαμε αλλα ουτε και δυσκιλιοτητα. Τωρα οσον αφορα τον ορο εγω με συριγγα τον βαζω πλεον και πραγματικα μου εχει λυσει τα χερια. Φυσικα για τοσο μικρα μωρακια οσο η μιχαελα και η δεσποινουλα δεν ενδεικνυται αυτη η μεθοδος.

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ υπομονη με τον ορο, σιγα σιγα θα το συνηθισεις. Θελει σωστο χειρισμο και σταση για να πετυχει θεωρω.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ τι κανετε??? ολα καλα??? μην κανεις παλι δουλειες...και μη μασαααας, οοορμα στις π@@@@ορμονες...

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ εσεις ολα καλα??? πως κοιμηθηκατε???

ΓΙΟΛΑ ΜΟΥ ευχομαι ταχεια αναρρωση και ολα να πανε καλα. Θα περασει και αυτο!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

ναι αγορομμαμυ μου!!!!!ολα καλα!!!!

εχει πονακια η Δεσποινουλα μου!!!!καθημερινα,αλλα δεν ειναι μεγαλης διαρκειας!!!

ρε κοριτσια η γραμμη στην κοιλια ποτε φευγει??????????μου ειναι πολυυυυ εντονη!!!!!!

κοαλακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα εισαι μαρη??????πως εισαι σημερα???η φμ καλα ειναι????ασε ασε...με τον φυσιολογικο ορο!!!!απαπααπαπαπαπαπααααααα!!!!!!

Μαρακι μου βορινο!!!!!!!!!καλα εισαι??????τι κανει η κορακλα σου??????

τι εχει σημερα το μενου????????????

εγω σημερα κοτοσπουπα!!!!

εχω τρελαθει στις σουπες και στα ψητα!!!

αλλα δεν πειραζει,αφου χανω κιλα παρηγορουμε!!!!!χαχαχααχχααχαχχαχ!!!

εχω φτασει στα 77 κιλα!

ξεκινησα με 70!

καθε μερα που μετριεμια χανω και απο ενα....να φτασω 63 με 65 κιλα!εκει που ημουν κανονικα πριν φτασω στα 70.....!!!!!

d.gif

Καλημέρα κορίτσια!

Πώς είστε;

Κοαλακι εισαι καλύτερα; την βρήκες την κρεμα της σουρτουκως σου;

Πατουσιτσα αν βολευτηκες εσυ μετραει!!! Εγω παντως επειδη το θηλαστρο το ειχα αγορασει, ειπα και να το χρησιμοποιησω:tongue::tongue::tongue: αλλιως ουτε που θα ηξερα πως αρμεγουν την αγελαδα!!!!!!!!:D:D:D

Μαυ μου καλημερα!!!!!!!!!!! τα κοριτσακια σου καλα; υπαρχει ροφημα σαν τσαι/χαμομηλι που ειναι για την δυσκοιλιοτητα....Το ειχα δει που το χρησιμοποιουσαν στον ανηψιο μου. Εγω δεν αντιμετωπισα τετοιο θεμα γιατι καθε ταισμα , μας τα εκανε η σουσουραδα!!!!!!!!!!!!

Αγορομαμυ, να ακους τον γιο σου!!!!!!!!!!!!!! Σε μαλωνει για το καλο σου!!!!!!;););)

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ ειμαι πολυυυ καλυτερα σημερα.

Συνηθως αυτη η μελαμψη γραμμη φευγει μετα απο καποιους μηνες και σπανιως μενει μονιμα στη κοιλια της γυναικας. Θα φυγει μαρηηηηηη μην ανησυχεις!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσιαααααααααα!!!!!Καλημεραααααα!!!

Τι κάνετε?Εμείς καλα σημερα το βράδυ κοιμήθηκε ο καλός μου.Ηταν εξαντλημένος από χθες!!!Από τους πόνους!!!!

ΜΑΥ μουυυυυυ εγώ πριν δυο μέρες επειδή είχε το ιδιο θέμα του έκανα γαλατακι με χαμομηλονερο και πήρε μπροστά ο καημένος.Και όρο του βάζω λίγο αλλά φοβάμαι πολύ!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μουυυυυ είδες που περνάει το συναχακι??Έχω κάνει τα μαγικά μου!!!

Αγορομαμυ μου τι κάνετε?

Μαρακι μου του δίνω ένα σιροπακι με βότανα που απλά τον βοηθάει λίγο!!!

Ηλιοβασίλεμα μου τι κάνετε??Η Αγγελικουλα???

Μαρηηηηηηηηηηηηη συμπεθερααααααα!!!!!Μοντελακι θα γίνεις σε λίγο καιρο!!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσιαααααααααα!!!!!Καλημεραααααα!!!

Τι κάνετε?Εμείς καλα σημερα το βράδυ κοιμήθηκε ο καλός μου.Ηταν εξαντλημένος από χθες!!!Από τους πόνους!!!!

ΜΑΥ μουυυυυυ εγώ πριν δυο μέρες επειδή είχε το ιδιο θέμα του έκανα γαλατακι με χαμομηλονερο και πήρε μπροστά ο καημένος.Και όρο του βάζω λίγο αλλά φοβάμαι πολύ!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μουυυυυ είδες που περνάει το συναχακι??Έχω κάνει τα μαγικά μου!!!

Αγορομαμυ μου τι κάνετε?

Μαρακι μου του δίνω ένα σιροπακι με βότανα που απλά τον βοηθάει λίγο!!!

Ηλιοβασίλεμα μου τι κάνετε??Η Αγγελικουλα???

Μαρηηηηηηηηηηηηη συμπεθερααααααα!!!!!Μοντελακι θα γίνεις σε λίγο καιρο!!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

Καλημερααααααααααααα... Κοιμηθηκε το βραδυ ο σκανταλιαρης σου??? αντε ωραια!!!

Ναι μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηη περιμενα να μπεις για να το γραψω...

Τι εκανες??? ερειξες μαγικονεραιδοσκονη και τη φυσηξες και ηρθε προς τα εδω???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Συμπεθερα μουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα εισαι μαρη???????????κοιμηθηκε το παληκαρακι μας????????η Δεσποινα χθες ειχε ανησυχο υπνο.....ολο το βραδυ νιαουριζε!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαααχχαχααααααααααα!!!!!τρεχουν τα ματια μου αιμα!!!!

τωρα την ταισα,ειχε γκρινια πριν λιγο.....ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΩ!!!!!!!!!!

Τι εχει το μενου σημερα μαρη??????????

εγω κοτοσουπα..!!!η μανα μου και ο χρηστος φρικασε!

αυτα ειναι!!!!

Ηλιοβασιλεμα μουυυυυυυυ!!!ναι ναι!!!φευγουν τα κιλαααα!!!!!

καλα συμπεθερα εχω κατι οιδηματα στα ποδια που θατρομαξεις!!!!!!!

d.gif

Συμπεθεραααααααααα!!!!!!

Ναι ναι ξύπνησε μια φορα στις 3 αλλάξαμε και ταιστηκαμε και μετά κοιμήθηκε από τις 4 μέχρι τις 8 το παληκάρι μου!!!!

Το Δεσποινιω μας??????Τι κάνει???

Είχε γκρηνιτσα?Κι εμένα μέρα παράμερα το πάει!!!!

Κοαλακι μουυυυυυυυυυ ναι ναι έριξα σκόνη!!!

Χεχεχεχεχεχε!!!!

Σημερα το μενού εχειμακαροναδα!!!!

1sh1p2.png

Συμπεθεραααααααααα!!!!!!

Ναι ναι ξύπνησε μια φορα στις 3 αλλάξαμε και ταιστηκαμε και μετά κοιμήθηκε από τις 4 μέχρι τις 8 το παληκάρι μου!!!!

Το Δεσποινιω μας??????Τι κάνει???

Είχε γκρηνιτσα?Κι εμένα μέρα παράμερα το πάει!!!!

Κοαλακι μουυυυυυυυυυ ναι ναι έριξα σκόνη!!!

Χεχεχεχεχεχε!!!!

Σημερα το μενού εχειμακαροναδα!!!!

Αχουοουυοουυουοουυοουουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!μαρη 3 εβδομαδων ο Χρηστακος μας???????????ποτε περασαν???????καλα ενταξει.......βλεπω να πηγαινουν πανεπηστημιο και εμεις να λεμε....ειναι μωρα ακομηηηηη!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

το Δεσποινιω καλα ειναι!!!!!!μαρη πολυ κοτσομπολα!!!!!!!οτι και να πουμε τα ματισ ορθανοιχτα και τα αυτια ρανταρ!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

Αχουοουυοουυουοουυοουουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!μαρη 3 εβδομαδων ο Χρηστακος μας???????????ποτε περασαν???????καλα ενταξει.......βλεπω να πηγαινουν πανεπηστημιο και εμεις να λεμε....ειναι μωρα ακομηηηηη!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

το Δεσποινιω καλα ειναι!!!!!!μαρη πολυ κοτσομπολα!!!!!!!οτι και να πουμε τα ματισ ορθανοιχτα και τα αυτια ρανταρ!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ααααααααααααααααααααα εμας μας κοιταει λοξα κι αγριευει!!!!!!!

Θα δεις μαρη αυτος θα μιλαει το Δεσποινιω κι ολους τους υπολοιπους θα μας εχει σουζα να ακουμε την γυναικα του!!!!!!

Απαπαπαπαπααπαπαπαπαππααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Ειδες???????????21 ημερων ο Χρηστος σημεραααααααα!!!!!!!!!

πωπωπωπωπωπωπωπωωπωπωπωπωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...