Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Γιολα μουυυυυυυ!!!!Περαστικουλια και μην στεναχωριέσαι!Αφού είσαι εκεί θα το αντιμετωπίσετε!!!!Σου στέλνουμε την αγάπη μας και την θετική μας ενεργεία!!!!!Όλα θα πανε καλα!!!!!

Αγορομανα μουυυυυ!!!Αστατον λυπάμαι τον καημενουλη!!!Μαρηηηηηηηηηη μπορεί να μη γουσταριζε ο Μητσός μας τις κοπελιές!!Άστο παιδί να κάνει τα κουμαντα του!!!Θα φοβάται και την φουρτούνα!!!:tongue::tongue::tongue:

Κοαλακι μουυυυυυυ!!!!Κρυωσες μαρηηηηηη!!!

Περαστικουλια!!!Θα κανω τα μαγικα μου να σου φύγει!!!!χιχιχιχιχι!!!

Ηλιοβασίλεμα περάσατε ομορφα σημερα ε?

Τι καλα!!!

Μαρακι μου του δίνω ένα σιροπακι με πιπεροριζα αλλά ίσα που τον ηρεμεί για λίγο!!!Η παιδίατρος δεν δίνει φάρμακο για τους κολικους!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιολα μουυυυυυυ!!!!Περαστικουλια και μην στεναχωριέσαι!Αφού είσαι εκεί θα το αντιμετωπίσετε!!!!Σου στέλνουμε την αγάπη μας και την θετική μας ενεργεία!!!!!Όλα θα πανε καλα!!!!!

Αγορομανα μουυυυυ!!!Αστατον λυπάμαι τον καημενουλη!!!Μαρηηηηηηηηηη μπορεί να μη γουσταριζε ο Μητσός μας τις κοπελιές!!Άστο παιδί να κάνει τα κουμαντα του!!!Θα φοβάται και την φουρτούνα!!!:tongue::tongue::tongue:

Κοαλακι μουυυυυυυ!!!!Κρυωσες μαρηηηηηη!!!

Περαστικουλια!!!Θα κανω τα μαγικα μου να σου φύγει!!!!χιχιχιχιχι!!!

Ηλιοβασίλεμα περάσατε ομορφα σημερα ε?

Τι καλα!!!

Μαρακι μου του δίνω ένα σιροπακι με πιπεροριζα αλλά ίσα που τον ηρεμεί για λίγο!!!Η παιδίατρος δεν δίνει φάρμακο για τους κολικους!!!

Ναι μαρηηηηηηηηηηη κρυωσα η ατιμηηηηηηη, κανε μαγικαααααααααα γιατι εκνευριζομαι με το σιναχι, γινομαι τρεληηηηηηηηηηηη :evil::evil::evil:.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναι μαρηηηηηηηηηηη κρυωσα η ατιμηηηηηηη, κανε μαγικαααααααααα γιατι εκνευριζομαι με το σιναχι, γινομαι τρεληηηηηηηηηηηη :evil::evil::evil:.

Εγινεεεεεεεε!!!Από αύριο θα είσαι καλύτερα φιλενάδα!!!!!

1sh1p2.png

Εγινεεεεεεεε!!!Από αύριο θα είσαι καλύτερα φιλενάδα!!!!!

Ευχαριστωωωωωω πολυυυ :-D:grin:.

Κοριτσακια μου γλυκουλικα παω για νανακια καθως τρεχει το "καζανακι (μυτη) :mrgreen::mrgreen:" και μου τη δινει απιστευτα πολυυυ...!!!

Καλο βραδυ σε οοολες και ονειρα γλυκαααααα, φιλακια στα εμβρυομωρακοπαιδακια σας!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια ευχαριστω για την θετικη σκεψη.

Εμεινα τωρα μονη στο δωματιο με τον μπεμπη ο οποιος συνεχιζει να ειναι στην λαμπα.Μου εχουν δωσει κρεββατι διπλα του καο τον θηλαζω ανα 2 ωρες.Το παιδο μου ειναι πολυ συνεργασημο και δεν εχει ακουστει η φωνουλα του παρα τα τοσα τρυπιματα. Ο γιατρος περιμενει αυριο τα πρωτα αποτελεσματα και θα ξερουμε σιγουρα μεθαυριο.Αν ειναι οντως ουρολοιμωξη θα πρεπει μετα να ελεγξουμε αν γινεται παλινδρομηση ουρων.Εχουμε αγωνα ακομα.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια ευχαριστω για την θετικη σκεψη.

Εμεινα τωρα μονη στο δωματιο με τον μπεμπη ο οποιος συνεχιζει να ειναι στην λαμπα.Μου εχουν δωσει κρεββατι διπλα του καο τον θηλαζω ανα 2 ωρες.Το παιδο μου ειναι πολυ συνεργασημο και δεν εχει ακουστει η φωνουλα του παρα τα τοσα τρυπιματα. Ο γιατρος περιμενει αυριο τα πρωτα αποτελεσματα και θα ξερουμε σιγουρα μεθαυριο.Αν ειναι οντως ουρολοιμωξη θα πρεπει μετα να ελεγξουμε αν γινεται παλινδρομηση ουρων.Εχουμε αγωνα ακομα.

Καλησπέρα Γιόλα μου!! Κάνε κουράγιο, τα δύσκολα είναι για τις μανούλες, αν και ο μπέμπης μας θα είναι μια χαρά και ακόμα και άν βγουν θετικες οι καλλιεργειες, θα κάτσει μέσα αυτες τις 10 μερούλες και θα γυρίσει σπιτάκι του. Μήν ακούγομαι οτι τα λέω "ελαφρά την καρδία", καταλαβαίνω ακριβώς πως αιαθάνεσαι και θέλω μόνο να σου πω οτι θα περάσει.. Τον ίκτερο δεν τον σχολιάζω καν, σεδυο μερεα θα είναι περδίκι.

Η παλινδρόμηση ούρων είναι συχνή κυρίως στα αγοράκια, είχε και ο ανοψιός μου, λόγω κάποιας κατασκευής ενός κάλυκα στον ένα νεφρό, αλλά τώρα 6 μηνών είναι μια χαρά, συνήθως διορθώνεται μόνος του.. Για να δούμε..

Κουράγιο σου εύχομαι και γρήγορα σπιτι σας!!!!

Κορίτσια δε διάβασα κ πολλά, θα τα διαβασω αυριο κ θα τα πούμε!!

Σας φιλώ!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερα κοριτσιαααααα!!!!!!!!!καλα εισαστε?????????/ξυπνησατε?????εγω εειμαι ξυπνια απο τις 7.

ταισα τη μικρη,την αλλαξα,την εβαλα για νανακια κκαι τωρα βγαζω γαλα για το επομενο γευμα!!!!!!!

αχ κοριτσια τι πραμα και αυτο με τον φυσιολογικο ορο????????????

θα πεθανω καμια μερα!!!!!

δεν μπορω να το κανω ακομη!!!

βαζω τον συζηγο μου και τα καταφερνει μια χαρα!

εγω ακομη!!!!!

απαπαπααπαπαπαππααπαααααααααα!!!!!!!!!!!!

νεακια σας δεν διαβασα ακομη.......

Γιολα ευχομαι ολα να πανε τελειαααα!!!και θα πανε!!!!!!

δεν εινα τιποτα ο ικτερος,αλλα και η ουρολ.δεν ειναι κατι το σοβαρο απ οτι εχω ακουσει και διαβασει!!!!

απλα λιγακι υπομονη και σε λιγες μερες θα εισαστε στο σπιτακι σας!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλημερα κοριτσακια!! τι κανετε?? εμεις ξυπνησαμε κατα τις 8 15 και τωρα παιζουμε.. βρε κοριτσια ξυπναω με ενα μονιμο αγχος αυτες τις μερες, μια μελαγχολια.. ελπιζω να περασει γιατι φοβαμαι μη με ριξει!

Yola μου ευχομαι περαστικα στον μικρουλη σου και ολα να πανε καλα! Καλη δυναμη!

Συμπεθερα μου πως εισαι σημερα? περαστικουλια!!! ελπιζω να εισαι καλυτερα! πολυ σπαστικο το κρυολογημα!!

Πατουσιτσα μου καλημερα!! δεν ειναι τιποτα ο φυσιολογικος ορος, μη το φοβασαι, σκεψου ποσο πολυ τη βοηθα τη μικρουλα σας!! Μονο με θηλαστρο την ταϊζεις τη μικρουλα? δεν εχω καταλαβει!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Καλή εβδομάδα να έχουμε!! Με το καλό στη Χριστινα μας αυτήν την εβδομάδα!

ΣΟΤΣΑΦΙ μου να σου ζήσει ο κούκλος- παίδαρος!!! Να τον καμαρώσεις γερό κ δυνατό!! Τί τέλεια που δεν ταλαιπωρήυηκες στον τοκετό σου, καλό θηλασμό και σαραντισμό σου ευχομαι!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ καλημερα!! Διάβαζα τα καμώματα της αγγελικούλας μας στην εκκλησία κ χαμογελούσα!!! Μα τί κοριτσάκι ειναι αυτό που έχεις!!!'

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ σε αυτό που ρωτησες για ΚΤ, εγώ το πρωτο 24ωρο πονούσα αρκετά και στο πρώτο σήκωμα απο το κρεβάτι. Μετά όλα καλά! Σε οτι αφορά το ερωτημα για μαμά κ πεθερά, κάνε αυτό που σε κανει να αισθάνεσαι καλύτερα.

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑΑΑ διαβαζω για το Δεσποινιώ μας και χαίρομαι!! Σου λείπεθ κιόλαα η κοιλούμπα σου; Έτσι και εγώ με τη Βασιλική!! Την ήθελα πίσω κ έκλαιγα!!!

Όλες καλά ειστε;;

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ καλημερα!!!! Για τον ορό που λέτε, εχω ξεχασει πως βάζουμε σε βρέφος! Εχω μείνει στα σκληροπυρηνικά συστήματα με τη σύριγγα που κάνω στη Βασιλική- που το κάνει πια μόνη τγς..

Στο μωρό βάζω από την αμπούλα με πιεση σε κάθε ρουθούνι σε ανάσκελη θέση που κραταω το κεφαλι με το χερι μου, και μετά την παιρνω στον ωμο σε σταση ρεψιματος αλλά δεν αποδίδει καλά...

Για πες μου καμια καλυτεεη τακτικη.

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα αγορομμαμυ μου!!!!καλα εισαι????ο Μητσαος μας καλα????το ζουζουνακι στην κοιλιτσα σου καλα????πως εισαι απο συμπτωματα?????

με θηλαστρο μαναρι βγαζω και ολα οκ!!!θρεψανε και οι θηλες ολα οκ!

αλλα ελα που συνηθησα με το θηλαστρο,κι τσακ μπαμ το βγαζω??χααχχααχαχαχχαχα!!!!!

Μαυ μουυυυυυ!!!!!!!!!!!!!καλημεραααααααα!!!!!καλα εισαι??????τι κανεουν οι κορακλες σου?????καλα ειναι??????η Μιχαελα μας καλα????????

μας εχει τρελανει η Δεσποινα!!!!!ασε ασε!!!!!

για τον φυσιολογικο ορο κοριτσια μας ειπε η παιδιατρος στα διπλα να την εχουμε για να βγει απο το αλλο ρουθουνακι!!!!

ετσι κανει ο συζηγος!

εγω δεν το προσπαθησα!!!!

φοβουμαι γαρ!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλημερα κουκλες μου καλες!

Ευχομαι η καινουργια εβδομαδα να ειναι καλη για ολες σας!

ΜΑΥ ΜΟΥ,τι κανει η Αγγελενια σου?Εγω,απο ημερων,της εβαζα φυσιολογικο ορο,οταν ηταν αναγκαιο,και ρουφουσα με τον αποφρακτιρα!Δεν την εβαζα ανασκελα,αλλα σε πλαγια θεση,για αποφυγη πνιγμου,τη δεδομενη στιγμη!Αυτη τη θεση μου εισε συστησει η διπλανη μου!Μεγαλωνοντας βεβαια,την ωρα που θα βαζεις ουρο απο μονη της θα το ''πεταει'' φυσωντας προς τα εξω,οποτε οτι υπολλειματα την ενοχλουν τα βγαινουν!Πως ειναι η Β με την Μιχαελα σας?

ΥΟΛΑ ΜΟΥ ,περαστικα σας!Ο Χριστουλης μας θα σας βοηθησει και θα αναρρωσει γρηγορα ο μικρουλης,θα πατε συντομα στο σπιτακι σας.Σε σκεφτομαστε!Οσο για την παλινδρομηση ουρων,εχει και το κοριτσακι της γειτόνισσας μου!Δεν ειναι σοβαρη κατασταση,περναει απο μονο του,οπως ειπε και η ΜΑΥ ΜΑΣ,απλως τις εκανε συχνα ουρολοιμωξεις και επρεπε να παιρνει αντιβιωση!Ολα θα ειναι περαστικα καλη μου!Καθε μερα να κανεις το σταυρο σου.Θα περιμενουμε νεα σου και παλι!

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,πως εισαι μαρηηηηη?Καταφερες να κοιμηθεις καλα?

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,τι κανει το παλικαρι σας?Κομπρεσες του βαζεις?

Ειχε και η Δημητρουλα μου κολικους,απο ημερων εως και 3 μηνων.Θα σου πω τι εκανα εγω:εβαζα μια μικρη,παιδικη,κομπρεσα στην κοιλιτσα,εβαζα την κοιλιτσα της ειτε στο γονατο μου,ειτε στον ωμο μου για ανακουφιση,σε ανασκελη θεση,πιεζα τα ποδαρακια της προς την κοιλιτσα,χρησιμοποιουσα τους λεγομενους ''λευκους ηχους''(σκουπα,απορροφητηρας,σεσουαρ) για να ηρεμει!Δοκιμασε εαν θελεις και κατι απο αυτα!:)

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ,κοιμαται το Δεσποινιω?Μαρη,θα δεις που καποια στιγμη θα το κανεις και συ αυτο στο κοριτσι σου.Βγαινει ενστικτωδώς νομιζω!Και γω,πριν γεννησω,ελεγα πως δε θα καταφερω να χρησιμοποιησω αποφρακτηρα και να κοψω τα νυχια της,αλλα το εκανα απο την αρχη!Τιποτα δεν ειναι!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,πως εισαι ψυχη μου?Αχ,αυτες οι ορμονες ποσο πλεον θα μας ταλαιπωρουν εμας τις γυναικες?Υπομονη κοπελα μου!Τουλαχιστον το καταλαβαινεις και θα το αντιμετωπισεις!Εχεις και τα υπολοιπα 2 μελη της οικογενειας σου,οποτε θα ξεπερασεις γρηγορα ολα αυτα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ καλημέρα!!!! Στα πλάγια τη στριβω και εγώ όμως μάλλον όχι τόσο ωστε να βγει απο το άλλο ρουθούνι. Και δυστυχως επειδή η μικρή Μ αν δε ρευτεί βγαζει συχνά γάλα από τη μύτη, κάνει όλο χρου χρου κ θέλω να τη βοηθήσω την καιμένη.... Τι κάνει η Δημητρούλα μας;;;

Κορίτσια άλλη ερώτηση.

Το μωρό υποφερει αρκετά από σφιξίματα. Η αντίδραση μοιάζει με κολικών αλλά νομίζω οφείλεται στο οτι θέλει να κάνει κακά κ δυσκολευεται. Παίρνει κ το σίδηρο οπότε χειρότερα. Τελοσπάντων. Εγώ της έβαλα χτες κ σήμερα μια μοατονετα με λαδάκι στον ποπό κ ευτυχώς βοηθήθηκε η γλυκούλα μου!

Ο γιατρός μου είπε να της κάνω κ ένα γευμα γάλακτος σε χαμομηλίνερο... Το εχετε κάνει ποτέ αυτό;;;

78xyp2.png

RUAmp3.png

May μου καλημερα! κι εμεις ετσι στα ανασκελα του το καναμε και το κανουμε ακομα, σχεδον ξαπλα με μια ελαφρα κλιση απλα δεν πρεπει να "λυπασαι" την αμπουλα, πιεσε τη με δυναμη ωστε να φτασει ο ορος πολυ μεσα, σα να σου δωσει την αισθηση οτι πνιγεται το μωρο. Μην ανησυχησεις, αυτο ειναι το σημαδι οτι εγινε σωστα, να κατεβει ο ορος στο λαιμο!!

Μαρακι βορινο καλημερα!! Ναι μαλλον οι ορμονες φταινε, με πιανει και αγχος επειδη τωρα θα ξεκινησω δουλεια για 5 μηνες και δεν ξερω αν θα ανταπεξελθω αλλα πιστευω ολα να πανε καλα, ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια ειμαι..εσεις τι κανετε??

Πατουσιτσα μου μια χαρα με το θηλαστρο ε? τελικα ποιο πηρες? η αληθεια ειναι οτι με το μπιμπερο βλεπεις και ποσο πινει, και δεν κουραζεται με το στηθος..

to1Np2.png

KCkop2.png

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ καλημέρα!!!! Στα πλάγια τη στριβω και εγώ όμως μάλλον όχι τόσο ωστε να βγει απο το άλλο ρουθούνι. Και δυστυχως επειδή η μικρή Μ αν δε ρευτεί βγαζει συχνά γάλα από τη μύτη, κάνει όλο χρου χρου κ θέλω να τη βοηθήσω την καιμένη.... Τι κάνει η Δημητρούλα μας;;;

Κορίτσια άλλη ερώτηση.

Το μωρό υποφερει αρκετά από σφιξίματα. Η αντίδραση μοιάζει με κολικών αλλά νομίζω οφείλεται στο οτι θέλει να κάνει κακά κ δυσκολευεται. Παίρνει κ το σίδηρο οπότε χειρότερα. Τελοσπάντων. Εγώ της έβαλα χτες κ σήμερα μια μοατονετα με λαδάκι στον ποπό κ ευτυχώς βοηθήθηκε η γλυκούλα μου!

Ο γιατρός μου είπε να της κάνω κ ένα γευμα γάλακτος σε χαμομηλίνερο... Το εχετε κάνει ποτέ αυτό;;;

May μου το εκανε μια γνωστη μου περυσι και βοηθησε πολυ, το συστηνουν εδω οι παιδιατροι! και στο θηλασμο μου ειχε πει η μαια να πινω χαμομηλι για να περναει στο μωρο και να το βοηθα με τα κακα και να το χαλαρωνει.

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...