Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσακια μου γλυκα γεια σας... Πως ειστε???

Εμεις καλα σε γενικεσ γραμμεσ γιατι εγω λιιιγο κρυωσα, εχω ελαχιστη ενοχληση στο λαιμο :evil: και λιγη καταροη :evil: αλλα θα μου περασει... :) Η φμ κοιμηθηκε...

ΓΙΟΛΑ ΜΟΥ περαστικα σας, γρηγορα να γινεται καλα. Ειχα και εγω μια μικρη περιπετεια με τη φμ λογω ικτερου αλλα δεν χρειαστηκε νοσηλεια αλλα 3-4 επισκεψεις για να να το ελεγξουν και φυσικα ηλιοθεραπεια στο παραθυρο :mrgreen:.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε??? γρηηηηηγορρα να φυγουν τα παλιο πινακια...αχαχχαχαχαχαχαχααχαχ οπως το γραφεις :P.

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ μαρηηηηηηηηηη θελεις και αλλο μπεμπεεεεεεε η και αλλη κοιλιαααααααα.......????????? αχαχχααχαχχααχχαχαχαχαχααχ.....:mrgreen::mrgreen:.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ πως περασες στο καφεδακι???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια καλησπερα!! τι κανετε???

Sotsafi μου να σου ζησει και παλι ο κουκλος σου, χαιρομαι που εισαστε τοσο καλα!!!

Ηλιοβασιλεμα μου τι κανετε?? πηγες για καφεδακι τελικα?

Μαρακι βορινο τι κανετε?? καλα ειστε?? καλα ξημερωθηκα, δεν ειχα αλλα καφε, θα μιλησω με τον γιατρο μεσα στην εβδομαδα και θα του το αναφερω! γενικα δεν κουραζομαι, πολυυυυ χαλαρα ολα!!!

Συμπεθερακι μου τι κανετε?? τι κανει η νυφουλα μου η υπναρου??? πωπω χορτασατε υπνο, θελω κι εγωωωωωωωω!!

Ιωαννα τι κανετε?? χιονιζει ακομα εκει??? μοναχουλες με τη μουρμουριτσα σου??

Πατουσιτσααααα μαρη κι εγω με το που γεννησα νοσταλγουσα την κοιλιτσα και τις κλωτσιες!!

Μποτσακομανα τι κανετε?? πονακια το ζουζουνι μας μωρε? κριμα!!! εσυ πως εισαι? προλαβαινεις να ριχνεις κανεναν υπνο?

Εμεις κοριτσια καλα περασαμε σημερα, ειχαμε παει στους δικους μου για φαγητο και το απογευμα επισκεψη σε ενα ζευγαρι γειτονες που εχουν και δυο κοριτσακια και περασαμε πολυ ωραια. Μονο που με ανησυχησε γιατι ο μικρος δεν ηθελε να παιξει με τα κοριτσακια, ενω οταν ειναι με αλλα παιδακια σε εξωτερικο χωρο δεν εχει θεμα, εκει μεσα στο σπιτι σημερα ολο ηταν ετοιμος να κλαψει οταν τον αφηναμε μονο του με τα κοριτσακια. Βεβαια πρωτη φορα τα εβλεπε και πρωτη φορα σε ξενο σπιτι οποτε μαλλον λογικο.. αλλα θα τον παρακολουθω μη μου γινει αντικοινωνικος!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομαμυ πηγα για καφεδακι........περασαμε ησυχα και χαλαρα....Καθήσαμε πρωτα μονες μας και μετα πηγε η φιλη μου και πηρε τις μαθητριες απο μαθημα και τις εφερε στη καφετερια και καθησαμε κιολας και λιγο μαζι!

Μην αγχωνεσαι για τον μικρο...Καλο θα του κανει να το φερνεις σε τακτικη συναναστροφη με καποιο παιδακι σε σπιτι για να μαθαινει να παιζει με παιδακια και να μοιραζεται...Και μην ξεχνας , ακομη πανω στη μαμα, δηλαδη σε σενα, εχει προσκολληση. Δηλαδη και εγω οταν την πηγαινα σε φιλικα σπιτια, η μικρη μου κολλημενη διπλα μου ηταν...μαζι πηγαιναμε στο παιδικο δωματιο να παιξουν, μαζι στο σαλονι κοκ....

Θελουν τον χρονο τους και το καθε παιδακι τον τροπο του να μαθει την κοινωνικοτητα!!!!!!!!

Κοαλακι περαστικα!!!!!!!!!!! Μακαρι να το περασεις ξωφαλτσα!!!!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ η νυφη χορτασε υπνο, εγω σηκωθηκα νωρις και την "τραβουσα" αλλα χαμπαααααρι...

Μηπως επρεπε να το πεις στον ντοκ αμεσα ετσι απλα για να το εχει υποψιν του???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αγορομαμυ πηγα για καφεδακι........περασαμε ησυχα και χαλαρα....Καθήσαμε πρωτα μονες μας και μετα πηγε η φιλη μου και πηρε τις μαθητριες απο μαθημα και τις εφερε στη καφετερια και καθησαμε κιολας και λιγο μαζι!

Μην αγχωνεσαι για τον μικρο...Καλο θα του κανει να το φερνεις σε τακτικη συναναστροφη με καποιο παιδακι σε σπιτι για να μαθαινει να παιζει με παιδακια και να μοιραζεται...Και μην ξεχνας , ακομη πανω στη μαμα, δηλαδη σε σενα, εχει προσκολληση. Δηλαδη και εγω οταν την πηγαινα σε φιλικα σπιτια, η μικρη μου κολλημενη διπλα μου ηταν...μαζι πηγαιναμε στο παιδικο δωματιο να παιξουν, μαζι στο σαλονι κοκ....

Θελουν τον χρονο τους και το καθε παιδακι τον τροπο του να μαθει την κοινωνικοτητα!!!!!!!!

μπραβο Ηλιοβασιλεμα μου που περασατε ομορφα!! μωρε γενικα ο μικρος ειναι αρκετα κοινωνικος, δηλαδη με τη μαμα των κοριτσιων καθοταν και της γελουσε, με τα παιδακια δειχνει φοβισμενος. Ναι προσπαθω να τον φερνω σε επαφη αλλα τα περισσοτερα πανε παιδικο ή νηπιο και ειναι μονιμως αρρωστα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω, κανω το εμβολιο εδω και 2 χρονια οποτε το περναω ελαφρυα σε συγκριση με αλλες χρονιες που με ταλαιπωρουσε πραγματικα.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ σκεψου οτι ο μητσος εφοσον ειναι φυσιολογικα προσκολλημενος επανω σου τα κοριτσακια μπορει απλα να τα βλεπει ανταγωνιστικα και να προσπαθει να σου δωσει "σημαδια" πως μονο αυτος σε διεκδικει. Σταδιακα και μεγαλωνωντας θα διορθωθει η οποια κατασταση.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

μπραβο Ηλιοβασιλεμα μου που περασατε ομορφα!! μωρε γενικα ο μικρος ειναι αρκετα κοινωνικος, δηλαδη με τη μαμα των κοριτσιων καθοταν και της γελουσε, με τα παιδακια δειχνει φοβισμενος. Ναι προσπαθω να τον φερνω σε επαφη αλλα τα περισσοτερα πανε παιδικο ή νηπιο και ειναι μονιμως αρρωστα!!

Ακριβως αυτο... Εχει μαθει να ξεχωριζει τους ρολους, οποτε στη μαμα των κοριτσιων ανταποκρινεται θετικα, αλλωστε αυτη εχει παιδακια και ο μητσο το "βλεπει", βεβαια και αυτα εχουν μαμα αλλα διαφοροποιειται η κατασταση σε αυτη τη περιπτωση...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ακριβως αυτο... Εχει μαθει να ξεχωριζει τους ρολους, οποτε στη μαμα των κοριτσιων ανταποκρινεται θετικα, αλλωστε αυτη εχει παιδακια και ο μητσο το "βλεπει", βεβαια και αυτα εχουν μαμα αλλα διαφοροποιειται η κατασταση σε αυτη τη περιπτωση...

ναι μωρε πιστευω θα συνηθισει. την επομενη εβδομαδαθα ερθουν και εκεινοι σπιτι μας και θα δω πως θα φερθει στον χωρο του. Οσο για το γιατρο δε τον πηρα επειδη ηταν πολυ λιγο το καφε και θεωρησα οτι δεν υπαρχει λογος, αν συνεχιζοταν θα τον επαιρνα αλλα την Τεταρτη εχω και υπερηχο και θα το πω και σε αυτον το γιατρο που θα με δει.

to1Np2.png

KCkop2.png

κοριτσια μου τι κανετε?

εξαφανιστηκα γιατι με τεντωσει παλι η μουρμουρα μου!!!

πριν λιγο κοιμηθηκε με το ζορι κ λεω να παω κ εγω γιατι ειμαι πτωμα!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ ναι μοναχουλες!!!!!!!αντε καλε κ συ μπορει απλα το παιδι να μην ηθελε να παιξει μαζι τους μπορει να μην τα συμπαθησε τα κοριτσακια!!!!!!!!!!η να σκεφτηκε οτι θα του κανει ζηλιες η φμ!!!!!!!!!!!

κοριτσια τα δοντια βγαινουν με καποια σειρα?

δηλαδη πρωτα τα κατω μετα τα πανω?

πειτε στη δολια μανα την ασχετη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλεινουν τα ματια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!θα παω για νανακια!!!!!!!!!!!αυριο παλι!!!!!!!!καλο βραδυ!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

κοριτσια μου τι κανετε?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ ναι μοναχουλες!!!!!!!αντε καλε κ συ μπορει απλα το παιδι να μην ηθελε να παιξει μαζι τους μπορει να μην τα συμπαθησε τα κοριτσακια!!!!!!!!!!η να σκεφτηκε οτι θα του κανει ζηλιες η φμ!!!!!!!!!!!

κλεινουν τα ματια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!θα παω για νανακια!!!!!!!!!!!αυριο παλι!!!!!!!!καλο βραδυ!!!!!!!!!!!!!

Ιωαννα μου καλησπερα!! Συνηθως βγαινουν πρωτα τα 2 κατω τα μπροστινα, μετα τα 2 πανω, και ακολουθουν τα διπλανα τους. Εμεις βεβαια βγαλαμε πρωτα 3 κατω και μετα πανω. Επισης μιας φιλης μου εβγαλε πρωτα τα πανω. Γενικα ομως η συνηθισμενη σειρα ειναι αυτη που σου ανεφερα! αντε να ξαπλωσεις, κι εγω πτωμα ειμαι και ετοιμαζομαι για ξαπλες!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου τι κανετε?

Ετσι οπως τα ειπε η ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ βγαινουν συνηθως τα δοντια. Εμεις βγαλαμε πρωτα τα 2 κατω, επειτα τα 2 επανω, μετα τους πλαινους τομεις και αντι να παμε σε γομφιους μας τη βγηκε στη στροφη ενας τραπεζιτης που συνηθως ειναι τα τελευταια δοντια και τα πιο δυσκολα.

Καληνυχτα ΙΩΑΝΝΑΚΙ, ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ....!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΓΙΟΛΑ

Δυστυχως βρηκαν πυοσφαιρια και μικροοργανισμους στα ουρα υποπτευονται ουρολοιμωξη κατι που αν επιβεβαιωθει πρεπει να παρει για 10 μερες ενδοφλεβια αντιβιωση την οποια ηδη αρχισαμε.Προσευχηθειτε για εμας.

Γιολα κουραγιο!!!!!!!!!!!! Ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σας κούκλες!

Εμείς Πήγαμε βολτα,για καφέ υποτίθεται, αλλά δεν καθησαμε πολυ.Η μικρή ήθελε να κάθεται κάτω για να μπουσουλησει,εγώ δε την σφήνα φυσικά και έκλαιγε! Αλλά κάναμε βόλτα στην πλατεια οπου ειναι,ελάχιστα μεν,στολισμένα, για έτη Δήμητρα όμως θαύμαζαν υπέροχα διότι γελούσε συνέχεια!Συγκινηθηκα τόσο πολυ!

ΥΟΛΑ μου,περαστικά να ειναι και να γυρίσετε σπιτάκι σας υγιείς!

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,είσαι πιο καλά?

ΗΛΙΟΒΑΣΊΛΕΜΑ ΜΟΥ,περασατε καλά με τις φίλες? Ποσο σε ζηλεψα!Μου π

Λείπουν οι κολλητές μου,παρα πολυ!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,να κοιμάσαι καλό μου όταν έχεις χρονο!Ο ύπνος ειναι πολύτιμος για τη λεχώνα,αλλά γενικά!Εφαρμόζει καμια μέθοδο για τους κολικους?

Τα υπολοιπα κορίτσια μας ειναι καλά?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

ΓΙΟΛΑ

Δυστυχως βρηκαν πυοσφαιρια και μικροοργανισμους στα ουρα υποπτευονται ουρολοιμωξη κατι που αν επιβεβαιωθει πρεπει να παρει για 10 μερες ενδοφλεβια αντιβιωση την οποια ηδη αρχισαμε.Προσευχηθειτε για εμας.

Γιολα κουραγιο!!!!!!!!!!!! Ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΟΛΑ ΜΟΥ περαστικα σας, να ειναι το τελευταιο αυτο που περνατε...!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ τσου δεν ειμαι καλυτερα, ειναι πολυυυυ εκνευριστικοοοοο, ευτυχως δεν εχω πονοκεφαλο!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...