Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Yola και εμείς φτάσαμε 17,1 ικτερο και ήμασταν στη λάμπα. Με αποκλειστικό θηλασμό τον ρίξαμε. Είχανε ανεβάσει και σχετικά νωρίς ικτερο. Από το δεύτερο 24ωρο. Θέλει πολλα υγρά για να πέσει ο ικτερος. Έλλειψη ενζύμου έχει ο άντρας μου και ο γιος της κουνιαδας μου. Εμάς δεν μας ήρθε ακόμα χαρτί (επειδή το αιμα το στέλνουν Αθήνα κάνει ένα μήνα) .

Συμπεθερα, έχουμε κολικούς λιγότερους από ότι είχαμε. Και εμείς αλλεργία. Έχω κόψει φανερά και κρυφά γαλακτοκομικα. Και μοσχάρι. Και έχουμε δει μεγάλη βελτίωση.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου γλυκα καλησπερα... Πως ειστε??? ολες καλα???

Εμεις ειμαστε καλα, δεν πηγαμε το πρωι εκκλησια γιατι η φμ δεν ξυπνουσε με τιποτα και επειδη δεν ειχα καπου να την αφησω δεν πηγα ουτε και εγω :(:( αλλα παρευρεθηκαν ολοι οι υπολοιποι. Τελικα ξυπνησε στις 10μιση :shock::shock::shock: και τωρα κοιμαται ηδη αφου φαγαμε μπουκιτσες κρεας με ρυζι και πιπεριες. Σημερα οοολη μερα κρατουσε ςνα μπουκαλι ξυδι στα χερια της, γιατι αραγε...??? και επισης σημερα οοολη μερα ξαπλωνει στο καναπε και κανει "γρρρρρρ" με τα σαλια που συσωρευονται στο λαρυγγα της, εχει πολυ πλακα.

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ ειλικρινα το πιστευω οτι ο παππουλης μου μας προσεχει και απο εκει ψηλα γιατι οσο ηταν εδω κοντα μας δεν αφηνε κανεναν να μας κανει κακο, το λεω και βουρκωνω... Τη φμ μου την προλαβε μονο 4 μηνες να την χαρει.

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ στειλε και εδωωωωωω φαγιααααα!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΚΙ ΜΟΥ τι κανεις??? ολα καλα απο εχθες??? μην κουραζεσαι...!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ καλα θα κανεις να πας το απογευμα για καφεδακι αν βολεψει.

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ, ΕΛΛΗ ΜΟΥ τι κανουν τα μωρακια σας???

ΣΟΤΣΑΦΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ να σου ζησει, να ειναι γερο και ευτυχισμενο. Να ειστε καλαααααααααααα..........!!!!!!!!!!! Να του κανεις μια μεγαααααλη αγκαλια!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρα....!!!!

Έχω βάλει τραγούδια 80' και ακούω και η μπέμπα χορεύει στην κοιλιά μου!!! Χορευταρού θα μας βγει... Συνήθως το πρωί είναι πολύ ήσυχη, ενώ σήμερα μέσα στον ενθουσιασμό :-)

Σοτσαφι... τι χαρά!!! Μας μεταφέρεις την θετική σου ενέργεια. Να είναι καλά το μωράκι σου :-)

Yola, εύχομαι να ξεπεράσει γρήγορα το μωράκι σου τον ίκτερο! Μην ανησυχείς με το θηλασμό... αφού το θέλεις τόσο πολύ και να πιει λίγο ξένο για να πάρει τα πάνω του... στο τέλος θα προτιμήσει της μαμάς του :-) :-) :-)

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια και τα μωράκια τους !!!

kPAZp2.png

Ελλη μου,εχει και ο μικρος αλλεργια?Τουλαχιστον το γνωριζετε,οποτε και συ προσεχεις τι τρως για να μην τον επιβαρυνεις!Ειστε καλα γενικως?Ο μπαμπας σας συμμετεχει στη φροντιδα ή φοβαται?

Κοαλακι μου,υπνο που εριξε η μικρη!Τι κανει μωρε το μικρουλη σου?Χαχαχαχα!

Κριμα που δεν καταφερατε να παρευρεθειτε και σεις στην εκκλησια,αλλα ο παππουλης σου ξερει οτι δεν ειναι αυτο εφικτο!Ισως ηταν εκει κοντα σας,κοντα στη ΦΜ,να την προσεχει οπως κοιμοταν!:)

Εσεις τι καλο θα φατε?Ειχατε,βασικα,τραπεζι μετα?

Ιωαννα μου,μοναχουλες ειστε?Η μικρη μολις κοιμηθηκε!Ειχε ξυπνησει στις 6.30,τις εδωσα γαλα και στις 7.30 ξανακοιμηθηκε εως τις 8.30!Εκτοτε κοιμηθηκε μονο 1/2 ωρα,οποτε τωρα εφαγε και κοιμηθηκε κατευθειαν!

Ηλιοβασιλεμα μου,γιατι δε βγαινουν καλα τα τσουρεκια?Μηπως τα πλαθεις πολυ ωρα?Γιατι το τσουρεκι,οταν το πλαθεις,θελει πολυυυυυυυ απαλες κινησεις.Ναι,θα σου γραψω τη συνταγη,αργοτερα ομως.Θελω και τη δικη σου,διοτι τρελενομαι για αυτα τα σοκολατακια,αλλα ειναι πολυ ακριβα!

Σοτσαφι μου,γερο και ευλογημενο το παιδακι σου!Καλο σαραντησμο να εχεις ματια μου και καλους θηλασμους!

Βγαινωωωω...παω να φαωωωω και να πιω κρασακι!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Α.... να ρωτήσω κάτι τα κορίτσια που κάνανε κτ... νιώθατε ότι χρειάζοσασταν βοήθεια τις πρώτες 2 μέρες όλο το 24ωρό?

Έχθες μίλαγα με την πεθερά μου και της έλεγα να μην έρθει μαζί μας το πρωί της Πέμπτης γιατί αν τελικά με βάλει έκτακτα Πέμπτη, θα είναι πολύ κουραστικό να μείνει όλη μέρα εκεί... αλλά δεν την είδα να καταλαβαίνει και πολύ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:... Πήρα τη μαμά μου σήμερα να της πω το ίδιο (που πίστευα ότι είναι πιο λογική) και μου λέει δεν θα είσαι καλά που θα γεννάς και εγώ θα έρθω αργότερα!!!!:confused::confused::confused:

Θυμάμαι στην αδελφή μου είχαμε μαζευτεί καμιά δεκαριά άτομα να περιμένουμε... η μικρή γεννήθηκε στις 3 και την αδελφή μου την έφεραν στο δωμάτιο 4+... οπότε έφυγαν όλοι, αλλά έμεινα εγώ μαζί της... Οι υπόλοιποι είχαν βγει off από την κούραση... Αλλά τώρα η αδελφή μου με δύο παιδιά δεν θα μπορέσει να μείνει....

Δεν αγχωνομαι... το πολύ πολύ να πάρουμε καμία γυναίκα αν χρειαστεί :tongue::tongue::tongue::tongue:... αφού από ότι βλέπω μπλέξαμε με 2 χαζογιαγιαδές!!!

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Α.... να ρωτήσω κάτι τα κορίτσια που κάνανε κτ... νιώθατε ότι χρειάζοσασταν βοήθεια τις πρώτες 2 μέρες όλο το 24ωρό?

Έχθες μίλαγα με την πεθερά μου και της έλεγα να μην έρθει μαζί μας το πρωί της Πέμπτης γιατί αν τελικά με βάλει έκτακτα Πέμπτη, θα είναι πολύ κουραστικό να μείνει όλη μέρα εκεί... αλλά δεν την είδα να καταλαβαίνει και πολύ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:... Πήρα τη μαμά μου σήμερα να της πω το ίδιο (που πίστευα ότι είναι πιο λογική) και μου λέει δεν θα είσαι καλά που θα γεννάς και εγώ θα έρθω αργότερα!!!!:confused::confused::confused:

Θυμάμαι στην αδελφή μου είχαμε μαζευτεί καμιά δεκαριά άτομα να περιμένουμε... η μικρή γεννήθηκε στις 3 και την αδελφή μου την έφεραν στο δωμάτιο 4+... οπότε έφυγαν όλοι, αλλά έμεινα εγώ μαζί της... Οι υπόλοιποι είχαν βγει off από την κούραση... Αλλά τώρα η αδελφή μου με δύο παιδιά δεν θα μπορέσει να μείνει....

Δεν αγχωνομαι... το πολύ πολύ να πάρουμε καμία γυναίκα αν χρειαστεί :tongue::tongue::tongue::tongue:... αφού από ότι βλέπω μπλέξαμε με 2 χαζογιαγιαδές!!!

Εχουν δικιο, θα γινεις και εσυ μανουλα και θα καταλαβεις... Στην τελικη εσυ θα κουραστεις...??? αυτες θα κουραστουν...:tongue::tongue::tongue:.

Θελουν να προσφερουν, μπορει να το διεκδικουν με λαθος τροπο και υφος αλλα ειναι ανυπολογιστης αξιας οι προθεσεις τους...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Koalaki σημερα η Μαριανα δεν ξυπνουσε με τιποτα;;; Δεν πειραζει......κανείς δεν σε παρεξηγεί!

Χριστινα εγω γεννησα με κτ αλλα οχι με ραντεβου...Μου εσπασαν τα νερα τα μεσανυχτα, πηγαμε με τον αντρα μου και τους γονεις μου στις 2 στην κλινικη και περιμεναν εκει. Η πεθερα μου και η κουνιαδα μου ηρθαν αφου τους ειδοποιησαμε το ξημερωμα, λιγο πριν μπω στο χειρουργειο...και εφυγαν κυριες κανα 3 ωρο αφοτου γεννησα....

Η πεθερα μου δεν ξαναρθε στο μαιευτηριο 5 μερες που ημουν εκει.....

Γεννησα πρωι κυριακης και μεχρι και Δευτερα πρωι σιγουρα χρειαζομουν βοηθεια απο μαμα λογω καισαρικης....ειδικα το πρωτο μας βραδυ. Ειχα ομως μονοκλινο με πολυθρονα που ανοιγε σε κρεβατι και ηταν ευκολο να διανυκτερευσει η μαμα μου ή ο αντρας μου μαζι μου!

εγω τη μερα που γεννησα ηταν εκει η μαμα μου,ο αντρας μου κ η κουμπαρα μου μολις γεννησα κ με πηγαν στο δωματιο ημουν τοσο κουρασμενη που ηθελα να κοιμηθω κ η μπεμπα το ιδιο η μαμα μου ηταν ολη μερα κ ολη νυχτα εκει κ ο αντρας μου εφυγε αργα το βραδυ ηρθε την επομενη κ εστειλα τη μαμα μου στην κουμπαρα μου να κανει μπανακι κ ξαναηρθε!!!!!!!εγω για τουαλετα ηθελα καποιος να με βοηθησει κ για να πλυθω!!!!!!!!!!το μωρο μου το φερνε η μαμα μου στην αγκαλια μου να το θηλασω κ μετα το επαιρνε να το ρεψει!!!!!!!!πανα του αλλαζε η μαμα μου η ο αντρας μου για μπανιο η μαμα μου η ο αντρας μου!!!!!!δεν ξερω τ αλλα κοριτσια αλλα εγω ενοιωθα πολυ κουραση ειχα κ την επισκληριδιο κ φοβομουν μη φυγει το καθετηρακι!!!!!!!!!!μολις ηρθαμε σπιτι μας τις πρωτες 2 μερες πονουσα κ δεν μπορουσα καν να σηκωθω να παρω το μωρο απ την καλαθουνα κοιμομουν μαζι με την μανα μου κ οποτε εκανε κιχ το μωρο την εσπρωχνα αμεσως την καημενη να σηκωθει κ να την πιασει επειδη εγω δεν μπορουσα να σηκωθω αμεσως!!!!!!!!μετα τις 2 μερες καθε μερα ενοιωθα κ καλυτερα ε μετα εφυγε κ η μαμα μου κ τις πρωτες μερες αγχωνομουν πως θα τα καταφερω αλλα ολα γινονται τελικα!!!!!!!!!!!μπανιο το κανε η μανα μου μαζι με τον αντρα μου εγω το κανα αφου εφυγε η μανα μου!!!!ειναι ομως διαφορετικη η καθε γυναικα η γειτονισσα δεν ειχε καθολου πονο κ εκανε τα παντα μονη της κ ηταν μονη με τον αντρας της απ τη μερα που ηρθαν σπιτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οποτε ασε κ τις δυο να ειναι εκει αφου το θελουν!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερα Πατουσιτσα μου!Σε τρελανε η Δεσποινουλα?Σκεψου οταν μεγαλωσει και αρχισει τα χαμογελα και τα ναζια!Μαρηηη,απο τα πατωματα θα σε μαζευουμε!Χιχιχιχι!Εσυ καλα εισαι?Θηλαζεις?

Ιωαννα μου,το ιδιο κανουμε και μεις για τις ''ψυχες των κεκοιμημενων'' μας προσωπων!Εγω παντα κερνουσα στη δουλεια!Ωραια τα κουλουρακια κανελας?Ειχα κανει και γω περσυ,αλλα δεν φουσκωσαν καθολου και εγιναν πολυ σκληρα!Εγω την ερχομενη εβδομαδα θα κανω μελομακαρονα,τρουφακια μανταρινιου και τσουρεκια!Στα τσουρεκια λεω να κανω ακριβως τη συνταγη που εχω τοσα χρονια,με μισο βουτυρο αγελαδος και μισο προβειο.Ετσι λεει η συνταγη,αλλα εγω εβαζα ολοκρηρο αγελαδος.Για να δουμε πως θα γινουν.Για ενα κιλο αλευρι θα κανω,οποτε και να μη γινουν καλα,δεν πειραζει!:tongue:

Το εχει δοκιμασει καμια σας?

Μαρια μουυυυυυυ!!!!!!καλησπερααααααα!!!!καλα εισαι?????η κορακλα σου καλα???????

αααααααχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!ασε ασε!!!!!μας εχει τρελανει!!!!!!!!!

την εχω καταρουφηξει!!!!!!!!!!!

καλα μετα θα με μαζευεται με το σφουγκαροπανο!!!!!!..........θα λιωνω!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Ηλιοβασιλεμα μουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!καλα εισαι??????

μαρη!!!!!!!το διορθωσα!!!!!!!χαχαααχαχαχχαχχαχχαχααχ!!!!!φαντασου δεν το παρατηρησα!!!

καλα ειμαστε και εμεις!!!!!!!

κοριτσια........μου λειπει η κοιλια μου!!!!!!!!!!!!!και οι κλωτσιες της Δεσποινουλας μου!!!!!!!!!!!

μας βλεπω σε λιγους μηνες να κανουμε και το 2ο!!!!!!!

αχχαχαχαχαχαχαχαχχαχα!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα κουκλιτσες!!!!

Πατουσιτσα μουυυ,καλα ειναι η Δημητρουλα!Με τρεχει ολη μερα!Πλεον δε την βαζω πολυ στο παρκοκρεβατο διοτι κινητε πολυ καλα στο σπιτι,οποτε ειμαι επι ποδος!Κανω δουλειες στη κουζινα και εχω και ενα ποντικακι αναμεσα στα ποδια μου!Χιχι!Κατα τ'αλλα λεει,πιο εντονα απο χθες,''μα μα'' και ξεχωριστα ''μπα μπα'' ενω στην αρχη τα λεγε μαζι και ενδιαμεσα το ενα με το αλλο!

Γελασα τοσο πολυ το πρωι!Με το που της κανω γαλα και βλεπει το μπιμπερο φωναζει ''μα μαααααα''!Χαχαχαχαχαχα!Εγω ειμαι παιδι μου,της λεω,η μαμα και αυτο ειναι γαλα!!!!

Σου λειπει η κοιλιτσα?Πωπω,και μενα στην αρχη!Αφου νομιζα πως αισθανομουν το μωρο να γυρναει!!!

Χριστινακι μου,εγω γεννησα με ΦΤ.Εγιναν ολα τοσο γρηγορα,ουτε που το περιμενα.Μεσα σε 2 ωρες.Ουτε επισκληριδιο,ουτε τιποτα.Οι δικοι μας,φυσικα δεν ηταν εκει,λογω αποστασης!Εφτασαν και απο τις 2 μεριες οταν εγω ειχα γεννησει ηδη και ημουν στο δωματιο με το μωρο!Απο τη μια,ειπαμε με τον αντρα μου,καλυτερα.Δεν αγχωθηκαν με την αναμονη,σε περιπτωση που θα φωναζα(διοτι εβγαλα την μπεμπα σιωπηλα χωρις φωνες,αλλα με τραγουδι!!!!:D)!Μεχρι εδω ολα καλα!Αλλα,ναι στο δωματιο ηθελα βοηθεια.Ναι μεν φυσιολογικος,αλλα για να παω τουαλετα εκανα σχεδον 10 λεπτα(πηγαινελα)!Οποτε,ειδικα εαν ειναι το πρωτο τους εγγονι,μην τους στερεις ολο αυτο,απλως να τους επισσημανεις πως δε θελεις υπερβολες και σαλιαρισματα ειτε εισαι μεσα,ειτε οταν βγεις.Απο κει περα,πραξε οπως η δικια σου καρδουλα θελει,οπως θελει η ΧΡΙΣΤΙΝΑ!:)

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω πηγα για καφεδακι με φιλες....καλα ηταν!!! Την μια ωρα ημασταν μονες μας οι φιλες και μετα για λιγη ωρα ειχαμε παρεα και τις κορες μας (την δικια μου και της φιλης μου που πανε μαζι στους χορους).

Τωρα πισω σπιτακι μας.....

Η Γιολα εγραψε στο φβ:

Κοριτσια δυστυχως ο ικτερος μας εφερε στην Παιδιατρικη του Μητερα.Ηταν πολυ ωχρος και νωθρος και ηρθαμε το πρωι για εξεταση η οποια εδειξε 21,7 με οριο 14!θα μεινουμε τουλαχιστον 2 βραδια.

Περαστικα Γιολα!!!!!!!!!!!!!!! Γρηγορα και παλι σπιτι σας!!!!

Κοριτσιααααααααααααα!!!!!Καλησπερα σε ολεεεεεεες!!!!

Τι κανετεεεε???

Σουσαφακι μου να σου ζήσει ο παίδαρος σου να ειναι γέρος κι ευλογημένος!!!Όλα καλα κοριτσάκι μου!!!!Μπράβο σου!!!!

Χρηστινακι μου είναι αναλόγως τον οργανισμό!!!

Εγώ σηκώθηκα αμέσως,μου βγάλανε το πρωί ολα τα καθετηρακια και τα σωληνάκια και το μόνο που χρειαζόμουν την μητέρα μου ήταν στο μπάνιο για να σκύψω πιο πολύ γιατί ένιωθα τράβηγμα!!!Με το που ηρθαμε σπίτι χρειάζομαι την βοήθεια της με το μωρό αλλά εγώ δεν έχω βάλει κωλο κατω από τη μέρα που ηρθαμε!!!!

Μόνο βάρη δεν σηκώνω.Ολα τα υπόλοιπα τα κανω από την πρώτη στιγμη!!!

Μαρηηηηηηηηηηη συμπεθερααααααα!!!!!Είδες τι περιεργο συναίσθημα????

Κανόνισε μαρη να γκαστρωθουμε μαζί πάλι!!!Δεν μπορώ μόνη μου!!!!

Εμείς κορίτσια ταλαιπωρουμαστε με τα πινάκια!!!

Κατά τα αλλά είμαστε μια χαρά!!!

Νυσταζουμεεεεεεεεεεε πολυυυυυυυ!!!!

Είμαστε όμως γλυκουληδες,ομορφουληδες και κάθε μέρα διαφορετικοί!!!

1sh1p2.png

Γιολα μου μην ανησυχείς!!!!!Όλα θα πανε καλα!!Αφού εισαστε εκεί θα το αντιμετωπίσετε κι όλα καλα!!!!Θα περάσει γρήγορα.Συμβαινουν αυτά στα μικρουλια!!!!

1sh1p2.png

Εχουν δικιο, θα γινεις και εσυ μανουλα και θα καταλαβεις... Στην τελικη εσυ θα κουραστεις...??? αυτες θα κουραστουν...:tongue::tongue::tongue:.

Θελουν να προσφερουν, μπορει να το διεκδικουν με λαθος τροπο και υφος αλλα ειναι ανυπολογιστης αξιας οι προθεσεις τους...

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!Ποσο δίκιο εχεις!!!Ήδη αρχιζω και καταλαβαίνω την μανούλα μου,κι έχω ακομα δρομοοοοοοοο!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...