Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! Είμαι καινούρια εδώ! Είναι η πρώτη μου προσπάθεια!Εχω αγοράσει τις ενέσεις menopur,και θα ήθελα να ρωτήσω αν μας επιστράφει κάτι το ταμείο,και αν ναι πως γίνεται αυτο.

Δεν έχω περάσει από επιτροπή.

Σας ευχαριστώ πολύ!Ευχομαι σε ολες να γεμισουν οι αγκαλιες σας με ενα μωράκι!  

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια!! τι κανετε?? εμεις καλα!! ξυπνησαμε στις 8 30 και τωρα οι αντρες πηγαν εκκλησια και εγω εμεινα να κανω μερικες δουλιτσες με ηρεμια χωρις τον μικρο!!

Yola μου ευχομαι να ειναι ολα καλα με τον μικρο. Ναι αυτο το ενζυμο ειναι το g6pd και εχει η πεθερα μου μερικη ελειψη σε αυτο και οταν γεννηθηκε ο μικρος περιμεναμε τις εξετασεις να δουμε μη το εχει και ο μικρος αλλα ευτυχως δε το ειχαμε. Επισης ενας ανηψιος του αντρα μου εχει ολικη ελειψη του ενζυμου και επειδη ειναι επικινδυνο, εχει φτιαξει ενα μενταγιον στο μικρο επειδη παει σχολειο, που πανω γραφει οτι εχει ελειψη, οποτε σε περιπτωση που συμβει κατι στο παιδι μη του χορηγησουν ασπιρινη ή κατι τετοιο. Απλα προσοχη θελει αυτο και οσον αφορα το ικτερο ελπιζω να μην εχετε ιδιαιτερο προβλημα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!τι κανετε?

πωπω βλεπω λετε εδω για φαγια για γλυκα(κ εγω τρελαινομαι για κολυβα)για δοντακια!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ να τον θυμοσαστε τον παππουλη σας που σας προσεχει απο κει ψηλα!!!!!!!!!

χτες εκανα κουλουρακια κανελας κανω καθε χρονο κ δινω για συγχωρεση για τους πεθαμενους μας αλλα πιο πολυ γιατι το 2010 εχασα μια ξαδελφουλα μου αγαπημενη σε ηλικια 24 ετων!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πηγαμε και εμεις εκκλησια στολισμενες με τα λιποζαν μας και τις τσαντες μας. Μετελαβε το κοριτσακι μου και σκουπισε το "κραγιον" της με χαρτομαντηλο πριν κοινωνησει!!!!!!!!:D Και οταν βγηκε απο εκκλησια ξαναβαλε "κραγιον"!!!!!

Τωρα μαγειρευω μοσχαρακι με ρυζι σπυρωτο αλλα επειδη πηρε η μαμα μου "ζωντανα" ψαρια απο γειτονα , θα φαμε ζεστη ψαρόσουπα και θα αφησουμε το μοσχαρι να φαει σημερα ο μπαμπας μας και εμεις άλλη φορα!!!

Σκέφτομαι να νηστεψω κιολας απο αυριο ή μεχρι Τετάρτη μιας που κοντεύουν τα Χριστούγεννα...Νηστευουμε παντα για το καλό και ας μην μεταλαβω!

Γιολα μου καλες εξετασεις αυριο του μπεμπη!!!!! Συγκινουμαι που φανταζομαι την Β. σαν μεγάλη αδερφή και μικρή μανούλα!!!!!!!!!!!!!!!! Να τα εχεις και τα δυο σου παιδάκια γερά!!!

Ελλη πώς είστε; μπήκατε σε ρυθμούς καλύτερους;;;

Αγορομαμυ γυρισαν οι αντρες σου; τι καλό θα φατε; Τα καφε τα εχεις ακομη; οντως οπως ειπε και η Χριστινα, μηπως πρεπει να συννενοηθεις με τον γιατρό σου για να πάρεις ουτροτζεσταν;;;

Και οι αναγουλες στον Δημητρη τις ειχε μονο για τοσο λιγο διαστημα; και μετα εμμετους ή μπα;

Εμενα θυμαμαι οι αναγουλες και οι εμμετοι τους ειχα μεχρι τελος απλα μετα τον 6ο ειχα και αλλα συμπτωματα, καουρες κλπ και οι εμμετοι ειχαν λιγοστεψει αλλά ενα την ημερα τον ψιλοέκανα.....

Τα αλλα κοριτσακια χαλαρωνετε λογω Κυριακης;;;;;

Σοτσαφι μου να σου ζησει το μωράκι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Περιμενουμε να μαθουμε νεα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φιλάκια

Ιωαννα μου καλημερα!!!!!!!!!!!! η μουρμουριτσα σου ολα τα λεφτα!!!!!!!!!!!!!!! με τα γιορτινά της παντοφλάκια και φορμιτσα!!!!!!!!!!!!!

Τα κουλουράκια κανέλας τα τάζεις για τους πεθαμένους; Πού τα δίνεις;; Δεν το ήξερα αυτο....

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ εμενα εχει πολυ γκρινια η μικρη απ τα δοντια μακαρι να βγαλει συντομα να ηρεμησει η καημενη!!!!!

οσο για την σπαστικη κολιτιδα που λεγατε με την ΘΑΛΕΙΑ εχει κ η μαμα μου φετος την ανακαλυψε κ εσκασε μεχρι να βρουν τι ειναι τι πετρα στα νεφρα λεγαν τι ουρολοιμωξη λεγαν χαμος ευτυχως εκανε κολονοσκοπηση κ το βρηκαν!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ καπου ειχες πει για το χουρ χουρ αν θυμαμαι καλα?

εμενα η μικρη το κανε οταν ηταν 36 ημερων κ νομιζα οτι ηταν μπουκωμενη αλλα η παιδιατρος ειπε οτι ειναι απο την γεννα κ το χουν εντονα μεχρι να γινουν 3 μηνων κ μετα πιο αραια μεχρι να γινουν 6!!!!!!!!!!!εγω μεχρι να γινει 3 της εβαζα ορο πολυ συχνα κ μετα ρουφουσα με το ρουφηχτηρι κ ανακουφιζοταν τωρα το κανουμε μια φορα την μερα η κ καθε 2 μερες αναλογως!!!!!!!!!!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ θα χεις την καλυτερη παρεα φετος τις γιορτες!!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Διαφημίσεις

ω ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ τι μικρη δεσποινιδουλα που εχεις!!!!!!!μπραβο το κοριτσι!!!!!!!

στο χωριο μου τις γιορτες εκτος απο τα μνημοσυνα κνει ο καθενας κ δινει οοτι θελει σε συγγενεις η στην γειτονια!!!!!!!!

εγω τωρα εδω που ειμαι δεν εχω πολυ κοσμο να δωσω εδωσα στην γειτονισσα στην πεθερα κ στην κουνιαδα μου!!!!!!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ ξεκουρασου!!!!!!!!!!!!!!ασε στην ακρη τις δουλειες!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΟΛΑ το σημαντικο ειναι να ειναι καλα το μωρακι σου οποτε ασε να πεσεις ο ικτερος να κατεβει κ σενα καλα καλα το γαλα κ μετα κοβεις το ξενο κ κανεις αποκλειστικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ξεχασα να σου πω οτι οι εξετασεις της μικρης ειναι πολυ καλες!!!!!!!!!!μπραβο!!!!!!!!

οσο για την μουρμουριτσα μας τα οηρε η μελλουσα νονα της για τις γιορτες κ χτες τα βαλαμε στην πεθερα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Καλησπερα καλες μου φιλες!

Τι κανετε?Ξημερωσατε καλα?

Εμεις ειμαστε καλα,δοξα Τον Παναγαθο!Μονο που το βραδυ εβλεπα εφιαλτες και απο ενα σημειο και μετα δεν ηθελα να κοιμηθω,μηπως και εβλεπα παλι τις ιδιες σκηνες!

Εχουμε αναψει το τζακι και περιμενουμε να γινουν τα καρβουνα για να αρχισουμε να ψηνουμε!Ενδιαμεσα εχω ετοιμη και την πατατοσαλατα!Εμαθα και ενα ευχαριστο σημερα!Οι δικοι μου θα ερθουν τελικα Χριστουγεννα εδω!:D

Ηλιοβασιλεμα μου,βοηθεια σας.Τι καλη και προσεκτικη που ειναι η Αγγελικουλα!Ευχομαι σε ολη της τη ζωη να ειναι τοσο συνεσταλμενο παιδι!Ωραια τα φαγακια σας!Τι ωρα επιστρεφει ο αντρας σου?Θα πατε καμια βολτιτσα μετα?

Υολα μου,ευχομαι να πανε ολα καλα με τις εξετασεις!Με ολο το θαρρος καλη μου,μην εισαι τοσο αρνητικη με το ξενο γαλα.Φυσικα το μητρικο δεν αντικαθισταται με τιποτα,αλλα προεχει η υγεια του παιδιου σου Υολα μου.Αυτο δεν το σκεφτεσαι?Δεν θα επρεπε να σε πεισουν οι αλλοι για το πως πρεπει να πραξεις,εσυ πρεπει να σκεφτεις καθαρα πιο ειναι το καλο του παιδιου σου.Να πινει ξενο και ν'ανακτησει το βαρος του ή μητρικο και να χανει ολοενα και περισσοτερο?Ουτε εγω δεν το ευχομαι αυτο.Αντε μωρε κοπελα μου,κανε την καρδια σου πετρα,και δωσε οσο περισσοτερο μπορεις.Περιμενουμε νεα σου κοπελα μου γλυκια.

Ιωαννα μου,τι κανεις μαρηηη?Τι κανει η μουρμουρα?Καλε,φτανετε τους 4 μηνες!Μεγαλωσατεεεε!Κομαται μονη της?

Αγορομαμμυ μου,πως ξημερωσες?Εφυγαν τα καφε υγρα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα κοριτσια και απο μενα!!!!!!!!!!καλα εισαστε ολες με τα μωρακια σας παιδουλια σας??????

εμεις καλα ειμαστε!!!!!!!!!!!

η Δεσποινουλα μου,καλα ειναι!!!!!!!η κορακλα μουυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!

με εχει τρελανει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοιμαται η πειιναλιτσα μου σε λιγο θα ξυπνησει για φαγητουλι!!!!

yola μου,ολα θα πανε καλα!!!!!μην αγχεσαι!!!ολα θα γινουν!!!!!!!

να δουμε τι θα πουνε και οι παιδατροι στο μητερα και βλεποντας και κανοντας!!!!!

ολες καλα εισαστε γαλιαντρες??????????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Πατουσιτσα η μπεμπα σου γεννηθηκε χθες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :tongue::tongue::tongue::tongue::D:D:D:D:D Εβαλες την χθεσινη ως ημερομηνια γεννησης της μπεμπας στις πολυ σημαντικες προσωπικες σου στιγμες στο φβ!!!!!

Πώς ειστε;;;;την ειδε παιδιατρος μετα το μαιευτηριο ή ακομη;

Μαρακι βορινο πολυ ωραια τα νεα σας που θα ερθουν οι δικοι σου στις γιορτες!!!!

Ο μπαμπας μας επιστρεφει σπίτι κατα τις 5....μεχρι να κανει μπανιο και να φαει αλλα και να ξαπλωσει μια ωρα παει 6.30-7....

Εμεις εχουμε μαθημα παραδοσιακων χορων στις 5 και ισως 5-6 που κραταει το μαθημα να παω για καφε με φιλες....

Διαφημίσεις

Καλημερα Πατουσιτσα μου!Σε τρελανε η Δεσποινουλα?Σκεψου οταν μεγαλωσει και αρχισει τα χαμογελα και τα ναζια!Μαρηηη,απο τα πατωματα θα σε μαζευουμε!Χιχιχιχι!Εσυ καλα εισαι?Θηλαζεις?

Ιωαννα μου,το ιδιο κανουμε και μεις για τις ''ψυχες των κεκοιμημενων'' μας προσωπων!Εγω παντα κερνουσα στη δουλεια!Ωραια τα κουλουρακια κανελας?Ειχα κανει και γω περσυ,αλλα δεν φουσκωσαν καθολου και εγιναν πολυ σκληρα!Εγω την ερχομενη εβδομαδα θα κανω μελομακαρονα,τρουφακια μανταρινιου και τσουρεκια!Στα τσουρεκια λεω να κανω ακριβως τη συνταγη που εχω τοσα χρονια,με μισο βουτυρο αγελαδος και μισο προβειο.Ετσι λεει η συνταγη,αλλα εγω εβαζα ολοκρηρο αγελαδος.Για να δουμε πως θα γινουν.Για ενα κιλο αλευρι θα κανω,οποτε και να μη γινουν καλα,δεν πειραζει!:tongue:

Το εχει δοκιμασει καμια σας?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Τρουφακια μανταρινιου;;;

για πες συνταγη!!!

Εγω περσι εκανα σοκολατακια τυπου φερε ροσε!!!!!!!!!! ειχαν γινει φοβερα!!!!!!!!!!

Τσουρεκι επιχειρησα περσυ το Πασχα αλλα δεν εγινε και πολυ πετυχημενο...

αχ τι ωραια ΜΑΡΑΚΙ που θα ρθουν οι δικοι σου!!!!!!!!!!!

κ μενα θα ρθουν στις 27~~~~~

τα κουλουρακια καλα γινονται!!!!!!!δεν γινονται πολυ σκληρα σαν παξιμαδι νορμαλ πως να το πω!!!!!

εμεις σημερα ειμαστε μονες μας ο μπαμπας μας εχει υπηρεσια!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ τι κανει η ΔΕΣΠΟΙΝΟΥΛΑ ΣΟΥ?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Καλησπερα καλες μου φιλες!

Τι κανετε?Ξημερωσατε καλα?

Εμεις ειμαστε καλα,δοξα Τον Παναγαθο!Μονο που το βραδυ εβλεπα εφιαλτες και απο ενα σημειο και μετα δεν ηθελα να κοιμηθω,μηπως και εβλεπα παλι τις ιδιες σκηνες!

Εχουμε αναψει το τζακι και περιμενουμε να γινουν τα καρβουνα για να αρχισουμε να ψηνουμε!Ενδιαμεσα εχω ετοιμη και την πατατοσαλατα!Εμαθα και ενα ευχαριστο σημερα!Οι δικοι μου θα ερθουν τελικα Χριστουγεννα εδω!:D

Ηλιοβασιλεμα μου,βοηθεια σας.Τι καλη και προσεκτικη που ειναι η Αγγελικουλα!Ευχομαι σε ολη της τη ζωη να ειναι τοσο συνεσταλμενο παιδι!Ωραια τα φαγακια σας!Τι ωρα επιστρεφει ο αντρας σου?Θα πατε καμια βολτιτσα μετα?

Υολα μου,ευχομαι να πανε ολα καλα με τις εξετασεις!Με ολο το θαρρος καλη μου,μην εισαι τοσο αρνητικη με το ξενο γαλα.Φυσικα το μητρικο δεν αντικαθισταται με τιποτα,αλλα προεχει η υγεια του παιδιου σου Υολα μου.Αυτο δεν το σκεφτεσαι?Δεν θα επρεπε να σε πεισουν οι αλλοι για το πως πρεπει να πραξεις,εσυ πρεπει να σκεφτεις καθαρα πιο ειναι το καλο του παιδιου σου.Να πινει ξενο και ν'ανακτησει το βαρος του ή μητρικο και να χανει ολοενα και περισσοτερο?Ουτε εγω δεν το ευχομαι αυτο.Αντε μωρε κοπελα μου,κανε την καρδια σου πετρα,και δωσε οσο περισσοτερο μπορεις.Περιμενουμε νεα σου κοπελα μου γλυκια.

Ιωαννα μου,τι κανεις μαρηηη?Τι κανει η μουρμουρα?Καλε,φτανετε τους 4 μηνες!Μεγαλωσατεεεε!Κομαται μονη της?

Αγορομαμμυ μου,πως ξημερωσες?Εφυγαν τα καφε υγρα?

ναι μεγαλωνουν πολυ γρηγορα!!!!!!!!σαν χτες μου φαινεται που γεννησα!!!!!!!!!ναι κοιμαται!!!!!!!!!!η δικια σου?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, τι κάνετε???η χαρά μου δεν περιγράφεται έκανα έναν γιο κούκλο!!! 3390 και 51 πόντους!! γέννησα φυσιολογικά με επισκληρίδιο , ή όλη διαδικασία κράτησε περίπου 5-6 ώρες 14.15 το μεσημέρι τον είχα στα χέρια μου!! θηλάζουμε!! είμαι πολύ καλά και σωματικά και ψυχολογικά, είχα μια ευκολη γέννα...το μωρό ίιιιιιιιιιιιδιο ο μπαμπάς του!!χιχιχι πολύ ήσυχος προς το παρόν!

δεν έχω διαβάσει νέα σας!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...