Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου,καλή αρχή και όλα να σου πάνε καλά! Εμένα μου έχουν πει για το επίδομα εξωσωματικής από τον ΕΟΠΥΥ πως ένα από τα χαρτιά που χρειάζονται είναι η αποφαση έγκρισης φαρμάκων. Κάνε καλύτερα ένα τηλεφώνημα να στο διευκρινίσουν όμως γιατί δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά με αγορά φαρμάκων πως γίνεται. Το ποσό είναι 352€ κάνοντας και τα δύο (ωοληψια+έμβρυομεταφορά) αλλιώς κάνοντας ένα από τα δύο είναι τα μισά.

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Θα συμφωνήσω απλά εμάς οι ορμόνες έχουν χτυπήσει κόκκινο και όλα τα βλέπουμε μαύρα...όσο αφορά για την τουαλέτα εγώ να φανταστείς πηγαίνω καλύτερα από ότι πήγαινα μηδέν δυσκοιλιοτητα ,χαχαχχαχα

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ωχ,σπαστικη κολιτιδα εχω και γω!Οταν με πιανει πονος,νομιζω πως θα μου κοπει η ανασα.Με ειχε πιασει μαλιστα,λιγα λεπτα πριν μπω νυφη στην εκκλησια,την ημερα του γαμου μου λοιπον,απο ενα συμβαν που ειχε γινει με συγγενικο προσωπο.Στην εκκλησια νομιζα πως θα λιποθυμησω απο τον πονο!Αφου μου εκαναν αερα,λογω καλοκαιριου/ζεστης,και ακομη και αυτο μου προκαλουσε πονο!

Σε καταλαβαινω λοιπον!Υπομονη!Καταλαβαινεις και μονη σου πως ειναι απο ψυχογενεις αιτιες!Παιρνεις χαπια?

Κοαλακιοοοοο,στειλε μαρηηηηηηηηη!Και μην λυπηθεις την ποσοτητα!!!!:tongue::tongue:

Να σαι καλα κοπελα μου για τις ευχες σου!

Ναι περνώ τα ιμπουτιν

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τα ibutin?Πωπω,μπορεις και τα πινεις?Εμενα μου μουδιαζαν την γλωσσα!Βεβαια εκαναν καλη δουλεια,αλλα τα συγκεκριμενα δρουν και ως αγχολυτικα!Μου το ειχε πει ο γαστρεντερολογος που μου τα εδωσε!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ναι ngn μου,καιρο εχουμε να μιλησουμε!Χαθηκα και γω για καποιο διαστημα!Ααααα,θα ψαξω να βρω συνταγη!Τι με λες τωρα?

Μου αρεσουν και τα γλυκα!

Η μικρη ξυπναει το βραδυ?

Είναι πρόσφατη συνταγή οπότε θα την βρεις εύκολα!

Εγώ αν και είμαι πιο πολύ του φαγητού παρά του γλυκού από τότε που γέννησα έχω πάθει εμπλοκή. Φτιάχνω συνέχεια καινούργια γλυκά. Θα μου περάσει που θα πάει!!!!!

Ξέχασα να σου απαντήσω!!!! Τα παιδιά θα τα έχω σε ξεχωριστά δωμάτια αλλά ακόμα την μικρή την έχω ακόμα σε πορτ μπεμπέ στην κρεβατοκάμαρα μου! Μετά τα Χριστούγεννα θα την βάλω στην κούνια της. Τον μικρό τον είχα βάλει στο δωμάτιο του 2 μηνών ακριβώς!

Όχι, ευτυχώς δεν μου ξυπνάει το βράδυ. Κοιμάται σερί εδώ και 2 εβδομάδες παρόλο που θηλάζω αποκλειστικά. Ευτυχώς δεν με έχει κουράσει καθόλου.

Καληνύχτα Θάλεια!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Δεν πειραζει ngn μου!:)

Και γω τη μικρη απο 2 μηνων την εβαλα στο δωματιο της!Στην ουσια,απο τοτε που σταματησε να ξυπναει τα βραδια!Για να κοιμαται και η δικια σου,παρολο που θηλαζει αποκλειστικα,σημαινει οτι χορταινει και κοιμαται ηρεμη!Αλλα και προφανως εχει καταλαβει τη διαφορα μερας και νυχτας!

Ο Γιωργακης ειναι καλυτερα τωρα?Εαν θυμαμαι καλα ηταν γριπωμενος?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοαλάκι συλλυπητήρια ... να ζήτε να τον θυμάστε!

Ηλιοβασίλεμα μια χαρά οι εξετάσεις την Αγγελικής.

Θάλεια περαστικά σου... προσπάθησε να μην αγχώνεσαι... Τι σου λέω τώρα θα μου πεις...!!!

Αγορομαμμυ να προσέχεις πολύ και να μην κουραστείς τις επομενες μέρες... Μήπως θα έπρεπε να πάρεις ultrogestan βοηθάνε πολύ στο πρώτο τρίμηνο να εδραιωθεί η εγκυμοσύνη!

NGN μου τρέχουν τα σάλια με τις γκοφρέτες σου :-) :-)

Έλλη τι κάνει ο γιος σου? Έχετε πονάκια? Κοιμάστε τα βράδια?

Το ζευγαράκι μας τι κάνει Πατουσίτσα και Μποτσάκι???

Σοτσάφι να σου ζήσει.... γερό και καλότυχο να είναι πάντα!!!

Μαράκι αν μπορέσετε καλό θα ήταν να περάσετε τα Χριστούγεννα με την οικογένεια σου.... Ειδικά τα Χριστούγεννα πάντα μου έρχεται στο μυαλό ένα γεμάτο τραπέζι και όλοι οι κοντινοί συγγενείς μαζεμένοι :-). Φέτος θα είναι η πρώτη χρονιά που θα λείπω... αλλά θα έχω την μικρή μου να με αποζημιώσει!!!

Η Ζωή μπήκε καθόλου να μας πει πως τα πάει????

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Ωχ,σπαστικη κολιτιδα εχω και γω!Οταν με πιανει πονος,νομιζω πως θα μου κοπει η ανασα.Με ειχε πιασει μαλιστα,λιγα λεπτα πριν μπω νυφη στην εκκλησια,την ημερα του γαμου μου λοιπον,απο ενα συμβαν που ειχε γινει με συγγενικο προσωπο.Στην εκκλησια νομιζα πως θα λιποθυμησω απο τον πονο!Αφου μου εκαναν αερα,λογω καλοκαιριου/ζεστης,και ακομη και αυτο μου προκαλουσε πονο!

Σε καταλαβαινω λοιπον!Υπομονη!Καταλαβαινεις και μονη σου πως ειναι απο ψυχογενεις αιτιες!Παιρνεις χαπια?

Κοαλακιοοοοο,στειλε μαρηηηηηηηηη!Και μην λυπηθεις την ποσοτητα!!!!:tongue::tongue:

Να σαι καλα κοπελα μου για τις ευχες σου!

Δεν θα λυπηθω μαρη την ποσοτητα αλλα τον καημενο τον κουριερ ο οποιος δεν θα ξερει τι περιεχει το δεματακι........................................

Πω πω βραδιατικα...γκοφρετες :-D:grin:, γαλακτομπουρεκο :P:p και κολυβα :shock::shock:........!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αχαχαχαχαχα.....κοαλακι ...μ'εκανες και γελασα με το μηνυμα σου!Οπως το διατυπωσες!!!Για να σου ανοιξω κι αλλο την ορεξη,θα προσθεσω και τα αυριανα,δικα μου,''κοψιδια''που θα ετοιμασω!!!!:tongue::tongue:

Ειπαμε με τον αντρα μου να ψησουμε στο τζακι,οποτε εφοδιαστήκαμε με σουβλακια/λουκανικα/αλοιφες και θα κανω μια ωραιοτατη πατατοσαλατα(με μαγιονεζα,ζαμπον,καλαμποκι)!Γιαμι λεμε!Και ενα γλυκο θα ηταν οτι πρεπειι!Ελατε θερμιδες να κανετε παρτυ!!!!:tongue::tongue:

Χριστινακι μου ,πραγματικα,θα ειναι τα ωραιοτερα χριστουγεννα!

Το Πασχα που μας περασε,ημουν λεχωνα!2 εβδομαδων η μικρη!Οι δικοι μας(γονεις/πεθερικα),δεν ηθελαν να ρθουν,να μην μας αναστατωσουν!Μπορω να πω πως ηταν το ωραιοτερο Πασχα της ζωης μας!Και χορεψαμε οι τρεις μας,και φαγαμε καλα!:D

Εσυ πως εισαι καμαρι μου?

Η Ζωιτσα,μπαινει καπου καπου στο φβ!Οπως ολες οι φρεσκομανουλες,πεφτει τρελη αυπνια!Νομιζω ειχε και ενα θεμα με την μικρη,οχι κατι το ιδιαιτερο,απλα δεν επιανε καλα θηλη και εχει ψευτοθηλες!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλησπέρα Christina123!!!!!!!! Πωπω δεν κάνει να μιλάω για φαγητά και γλυκά. Όταν θα ξεμπερδέψουμε με τα γεννητούρια θα τα λέμε!!!!!

Πώς πας εσύ????????

Μαρία_thess μάλλον χορταίνει η μικρή για να κοιμάται όλο το βράδυ!

Ο Γιωργάκης μου είναι μια χαρούλα τώρα. Ευτυχώς δεν έκανε καθόλου πυρετό αλλά είχε συναχάκι και βήχα. Του πέρασε όμως γιατί είχα και άγχος για την μικρή.

Κορίτσια μου λέω να σας καληνυχτίσω και εγώ!!!!!

Φιλιά!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλά είμαι κορίτσια μου :-)

Ξεκινήσαμε να βλέπουμε μία ταινία με τον ανδρούλη μου... (αλλά εμένα σχεδόν πάντα με παίρνει ο ύπνος πριν τελειώσει και χάνω το τέλος) :wink:

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Καλά είμαι κορίτσια μου :-)

Ξεκινήσαμε να βλέπουμε μία ταινία με τον ανδρούλη μου... (αλλά εμένα σχεδόν πάντα με παίρνει ο ύπνος πριν τελειώσει και χάνω το τέλος) :wink:

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ τι κανεις??? βλεπετε εργακι??? θα ειναι μαγικα τα χριστουγεννα αυτα (εκανα και στιχο) :tongue::tongue::tongue:. Κατσε να χαλαρωσεις οσο προλαβαινεις και πραγματικα ζησε τις στιγμες αυτες με τον ανδρουλη σου, γελα, γλεντα, ανεβα στο τραπεζι να χορεψεις :tongue: (με προσοχη ε), τραγουδα, πες καλαντα :mrgreen: φαε, γενικα κανε οτι σου κατεβει και δεν θα χασεις.......!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μπηκα πολυ γρηγορα να σας πω νεακια μας.

ΖΩΙΤΣΑ και ΣΟΤΣΑΦΙ να σας ζησουν τα μωρουδελια σας.Φανταζομαι ειστε στην ιδια φαση με εμενα.

Αποψε το μωρακι μου εκλεισε μια εβδομαδα ακριβως. Ειμαστε ομως σε δυσκολη κατασταση γιατι εχει χασει μισο κιλο και εδω ξαι 2 μερες εχει μεινει μεν σταθερος στα 2700 δεν εχει παρει γραμμαριο δε.Εγω μια γαλακτομηχανη με συνεχεις θηλασμους με ψευδοθηλες οπως στην Β. μου για 8,5 μηνες.Απι χτες βραδυ ξεκινησαμε μετα την παροτρυνση παιδιατρου συμπληρωμα ξενου το οποιο δεν με χαροποιησε αλλα ειχα πολυ πιεση απο συζυγο και πεθερα που ειχε ερθει επισκεψη.Πρωτα θηλαζω και μετα πινει μετα βιας 30 γρ. Πηραμε την παιδιατρο αποψε η οποια μου ειπε να δινω πιο πολυ ξενο απο δικο μου κατι που δεν με βρισκει συμφωνη.Ανησυχησε ομως που ειναι νωθρος και υπικιτρινος και μας στελνει αυριο στο παιδιατρικο του Μητερα για μετρηση ικτερου.Ο μικρος γεννηθηκε με ελλειψη ενος ενζυμου που απαγορευει επαφη με ναφθαλινη και κουκια και αυτο διαβασα εντεινει τον ικτερο ο οποιος παρατεινεται απο τον μητρ. θηλασμο.

Θα σας κρατησω ενημερους.

Κατα τ αλλα εγω ειμαι σχετικα αυπνη αλλα καλα και πολυ ευτυχισμενη.Εχασα ξαι τα 9 που ειχα παρει και η κορη μου ειναι μια δευτερη μανουλα.Τον λατρευει και το εχει παρει πολυ καλα Φυσικα προσεχω να κανουμε μαζι οτι κσναμε και πριν

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...