Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

@Eternity καλημέρα λίγο έμεινε κορίτσι μου και θα σου ευχηθώ να έχεις μια θετικότατη χωριακη ,θα σου επιβεβαιωσουν τα κοριτσια εδω οτι ειμαι γουρλου ...και εγώ στα ίδια είμαι 5η μερα εμβρυομεταφορας και δεν νιώθω τίποτα ιδίως σήμερα τίποτα μόνο ένα σαν κάψιμο απαλό που είχα συνήθως πριν την περίοδο και πάλι μια με πιάνει μια μ αφήνει... θα δείξει αλλά είμαι προετοιμασμενη θεωρώ για όλα 

Μακάρι να σε έχω για γούρι μετά!!! Εμένα πιο πολύ με απογοητευουν οι απότομες αλλαγές, πρησμένο στήθος, μετά καθόλου. Δυσκοιλιότητα, τώρα πήγα τουαλέτα. Λες και έχει πέσει η προγεστερονη και άρχισε να λειτουργεί το έντερο. Βέβαια όλα αυτά μπορεί να είναι και βλακειες δικές μου. Πάντως αν διαβάσεις διαφορα σαιτ έχουν βάλει τα πάντα ως συμπτώματα εγκυμοσύνης!!! Αυτό που διάβασε από μια κοπέλα και νομίζω ότι έχει απόλυτο δίκιο είναι ότι φορές που ήταν έγκυος είχε συμπτώματα ίδια και με φορές που μπορεί να δεν ήταν. Τα συμπτώματα δημιουργούνται πιο μετά. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ηρθα και γωωωω!Ειχαμε παει στη διπλανη μας για κρασακι και παρεουλα!Πριν λιγο γυρισαμε,εκανα μπανιο την μικρη/ταισα και τωρα κοιμαται!

Ελλη μου,ειστε καλα?Πως τα πατε με τον θηλασμο?Εχει κολικους ο μικρος?Ψυχουλα μου,ευχομαι να υποχωρησουν γρηγορα!Να προσεχεις τι τρως τωρα στο θηλασμο,αν και πιστευω να το γνωριζεις!Εγω για παραδειγμα,στο θηλασμο ξεκινησα να πινω γαλα,που δεν το εκανα ποτε διοτι απλα δεν μπορω να πιω ασπρο γαλα,και την μικρη την πειραζε!Στην πορεια βεβαια,αποδειχθηκε πως ειχε αλλεργια στο αγελαδινο γαλα!

Κοαλακι μου γλυκο,ξεκουραστηκατε?Ειχατε και κολυβα?Τι ρωταω η τρελη,αλλα συγχωρεστε με κοριτσια,τρελενομαι για κολυβα!Και για ''βαρβαρα''!!!!Το ειχατε αναφερει σε παλιοτερα μηνυματα!!!Κανω και γω καθε χρονο στη γιορτη της Αγιας!Γιαμιιιιι!Με μπολικη κανελα και σουσαμι απο πανωωωωω!

Ηλιοβασιλεμα μου,ετοιμη για τη Δευτερα η μικρουλα μας?Η εξετασεις της ειναι παρα πολυ καλες!Οι τιμες ανεβηκαν αρκετα!Μπραβο!

Γλυκια μου Αγορομαμμυ,πραγματικα η μικρη με εξεπληξε!Μου φανηκε πως εγιναν ολα πολυ γρηγορα!Και το απογευμα συνεχιζε να λεει τις ιδιες συλλαβες και κατι δικα της!:tongue::tongue:!Επισης εμαθε να ανοιγει τα συρταρια!Πλεον την αφηνω να μπουσουλαει/καθεται/πηγαινει οπου θελει,αλλα ειμαι συνεχεια απο πισω!Τα ξερετε αλλωστε!Ηρθε η ωρα λοιπον να προμηθευτω ασφαλειες για τα ντουλαπια!

Καλε,διαβασα καπου πω εγραψες ''μπεμπα'' και ειπα μηπως ξερετε και φυλλο!Γερο να ειναι το καλο μου!Οποτε σε ποια βδομαδα κυησης εισαι?Εξηγησες στον Μητσο πως περιμενεις μωρακι?

Θαλεια μου,κοιμθηκε ο μικρος?Μηπως βγαζει δοντακια?Περπαταει το ζουζουνι?

Νgn μου,καλη επιτυχια με τις γκοφρετες!Φτιαχνονται ευκολα?Πραγματικα μου κεντρισες το ενδιαφερον,διοτι δε γνωριζα πως υπαρχουν σπιτικες γκοφρετες!

Κοιμηθηκαν τα βλασταρια σου?Τα εχεις σε ξεχωριστο δωματιο?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι Θαλειτσα μου,ευτυχως δεν εχω κατι ιδιαιτερο, μονο ανακατωσουρα, οχι εξαγωγες! και αν ειναι οπως στην 1η εγκυμοσυνη θα κρατησει μεχρι την 9ηεβδομ και τελος.. εσυ γενικα πως εισαι με την υγεια σου? το στομαχι σου που ειχε θεμα ειναι ενταξει?

μια χαρά σε βρίσκω!!!!αν κ η κάθε εγκυμοσύνη δεν είναι πότε ίδια να ξέρεις.

Εγώ δυστυχώς ακόμα ταλαιπωρουμε !!!!δεν μου έχει περάσει ακόμα αλλά κ εγώ στρεσαρομαι χωρίς να το θέλω.πχ.χθες ο μικρός λόγω της ανησυχίας του κοιμήθηκε στις 10.30 ενώ τον είχε πάρει ο ύπνος στις 8 το βράδυ ξύπνησε στις 9 κ μετά τελικά κοιμήθηκε στις 10.30.γίνεται να μην αγχωνομαι ???δεν μπορώ τι να κάνω!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ηρθα και γωωωω!Ειχαμε παει στη διπλανη μας για κρασακι και παρεουλα!Πριν λιγο γυρισαμε,εκανα μπανιο την μικρη/ταισα και τωρα κοιμαται!

Ελλη μου,ειστε καλα?Πως τα πατε με τον θηλασμο?Εχει κολικους ο μικρος?Ψυχουλα μου,ευχομαι να υποχωρησουν γρηγορα!Να προσεχεις τι τρως τωρα στο θηλασμο,αν και πιστευω να το γνωριζεις!Εγω για παραδειγμα,στο θηλασμο ξεκινησα να πινω γαλα,που δεν το εκανα ποτε διοτι απλα δεν μπορω να πιω ασπρο γαλα,και την μικρη την πειραζε!Στην πορεια βεβαια,αποδειχθηκε πως ειχε αλλεργια στο αγελαδινο γαλα!

Κοαλακι μου γλυκο,ξεκουραστηκατε?Ειχατε και κολυβα?Τι ρωταω η τρελη,αλλα συγχωρεστε με κοριτσια,τρελενομαι για κολυβα!Και για ''βαρβαρα''!!!!Το ειχατε αναφερει σε παλιοτερα μηνυματα!!!Κανω και γω καθε χρονο στη γιορτη της Αγιας!Γιαμιιιιι!Με μπολικη κανελα και σουσαμι απο πανωωωωω!

Ηλιοβασιλεμα μου,ετοιμη για τη Δευτερα η μικρουλα μας?Η εξετασεις της ειναι παρα πολυ καλες!Οι τιμες ανεβηκαν αρκετα!Μπραβο!

Γλυκια μου Αγορομαμμυ,πραγματικα η μικρη με εξεπληξε!Μου φανηκε πως εγιναν ολα πολυ γρηγορα!Και το απογευμα συνεχιζε να λεει τις ιδιες συλλαβες και κατι δικα της!:tongue::tongue:!Επισης εμαθε να ανοιγει τα συρταρια!Πλεον την αφηνω να μπουσουλαει/καθεται/πηγαινει οπου θελει,αλλα ειμαι συνεχεια απο πισω!Τα ξερετε αλλωστε!Ηρθε η ωρα λοιπον να προμηθευτω ασφαλειες για τα ντουλαπια!

Καλε,διαβασα καπου πω εγραψες ''μπεμπα'' και ειπα μηπως ξερετε και φυλλο!Γερο να ειναι το καλο μου!Οποτε σε ποια βδομαδα κυησης εισαι?Εξηγησες στον Μητσο πως περιμενεις μωρακι?

Νgn μου,καλη επιτυχια με τις γκοφρετες!Φτιαχνονται ευκολα?Πραγματικα μου κεντρισες το ενδιαφερον,διοτι δε γνωριζα πως υπαρχουν σπιτικες γκοφρετες!

μαρακι μου καλά είμαστε...από δόντι είναι έχουμε σύνολο 9 αλλά τον ταλαιπωρεί ο προγομφιος ο αριστερός....όσο για το περπάτημα μια χαρά το πάει αφού τον κρατάω ακόμα...

Εσείς καλά???

Αγορομμαμη μου καλή ξεκούραση !!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαρακι βορινο καλησπερα!!!!!!!!!!!!

Ετοιμες για δευτερα αλλα αυριο θα γινει και μια επαναληψη στο βιβλιο της δανειστικης βιβλιοθηκης στο χαλαρο....

Και μενα μου αρεσουν τα κολυβα!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλο βραδυ Αγορομαμμυ μου και καλη ξεκουραση!

Θαλεια μου,περαστικα κοπελα μου?Εχεις προβλημα με το στομαχι?Εχεις κανει γαστροσκοπηση?

Ευχαριστώ μαράκι μου.είχα με το στομάχι,είχα το ελικοβακτηριδιο(κ αυτό από άγχος βγαίνει)κ τώρα εχω σπαστικη κολιτιδα !!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ καλη ξεκουραση, καληνυχτα....!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ναι μαρηηηηηηηηη ειχαμε και κολυβα. Και εγω τρελενομαι για κολυβα (φτου μακρυα) και βαρβαρααααααααα με πολυυυυυ καρυδιιιιιιι......!!!!!!

Να σε στειλω μαρηηηηηηηηηη λιγα με το αερόόόόόοπλανο οπως λεει και η γιαγια μου....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:, ειμαι γελοιαααααα.....???????? :tongue::tongue::tongue::tongue:

Να τη θυμαστε και εσεις τη γιαγια σας...!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλα ειναι Θαλεια μου η μικρη!Ολη τη μερα σημερα φωναζε ''μα μα μα μπα μπα μπα''!!Ειχε πολυ πλακα!Ελεγε και κατι δικα της ενδιαμεσα!

Καλα βηματακια λοιπον!!!:D Και γρηγορα να περασει η ταλαιπωρια με τα δοντακια!Τι βασανο και αυτο!Πως ανακουφιζονται οταν αρχιζει και βγαινει το δοντι!Βλεπω και γω τη Δημητρουλα μου,σημερα αρχισε να βγαινει το δοντια απο πανω,και ειναι τοσο καλα!

Εσυ τι εχεις με το στομαχι σου καμαρι μου?

Τι ωραια πραγματακια που θα κανεις για τα γενεθλια του μικρου!Ποτε ειναι?

Φυλλο ανοιγεις εσυ?Εχεις καμια καλη συνταγη να μας πεις?

Ηλιοβασιλεμα μου,εχουμε τις ιδιες γευστικες προτιμησεις!!!!

Πως τα πας με τη διαιτα ψυχη μου?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Καληνυχτα Θαλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλο υπνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυριο λεω να παμε εκκλησια....Μετα σπιτακι μας τα δυο μας μαμα και κορη...ο μπαμπας μας δουλευει....

Καλησπέρα κοριτσάκι μου!!!!! Καιρό έχουμε να τα πούμε!!!!! Η μικρή σου μια χαρά διαβάζω!!!!!!

Μόλις τις δοκίμασα τις γκοφρετούλες!!!!!! ΤΕΛΕΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!

Μου έρχεται να τις φάω ΟΛΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!

Είναι πάρα πολύ εύκολες και γρύγορο γλυκό!!!!! Να τις φτιάξεις και δεν θα χάσεις!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ωχ,σπαστικη κολιτιδα εχω και γω!Οταν με πιανει πονος,νομιζω πως θα μου κοπει η ανασα.Με ειχε πιασει μαλιστα,λιγα λεπτα πριν μπω νυφη στην εκκλησια,την ημερα του γαμου μου λοιπον,απο ενα συμβαν που ειχε γινει με συγγενικο προσωπο.Στην εκκλησια νομιζα πως θα λιποθυμησω απο τον πονο!Αφου μου εκαναν αερα,λογω καλοκαιριου/ζεστης,και ακομη και αυτο μου προκαλουσε πονο!

Σε καταλαβαινω λοιπον!Υπομονη!Καταλαβαινεις και μονη σου πως ειναι απο ψυχογενεις αιτιες!Παιρνεις χαπια?

Κοαλακιοοοοο,στειλε μαρηηηηηηηηη!Και μην λυπηθεις την ποσοτητα!!!!:tongue::tongue:

Να σαι καλα κοπελα μου για τις ευχες σου!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ναι ngn μου,καιρο εχουμε να μιλησουμε!Χαθηκα και γω για καποιο διαστημα!Ααααα,θα ψαξω να βρω συνταγη!Τι με λες τωρα?

Μου αρεσουν και τα γλυκα!

Η μικρη ξυπναει το βραδυ?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλα ειναι Θαλεια μου η μικρη!Ολη τη μερα σημερα φωναζε ''μα μα μα μπα μπα μπα''!!Ειχε πολυ πλακα!Ελεγε και κατι δικα της ενδιαμεσα!

Καλα βηματακια λοιπον!!!:D Και γρηγορα να περασει η ταλαιπωρια με τα δοντακια!Τι βασανο και αυτο!Πως ανακουφιζονται οταν αρχιζει και βγαινει το δοντι!Βλεπω και γω τη Δημητρουλα μου,σημερα αρχισε να βγαινει το δοντια απο πανω,και ειναι τοσο καλα!

Εσυ τι εχεις με το στομαχι σου καμαρι μου?

Τι ωραια πραγματακια που θα κανεις για τα γενεθλια του μικρου!Ποτε ειναι?

Φυλλο ανοιγεις εσυ?Εχεις καμια καλη συνταγη να μας πεις?

Ηλιοβασιλεμα μου,εχουμε τις ιδιες γευστικες προτιμησεις!!!!

Πως τα πας με τη διαιτα ψυχη μου?

εχω σπαστικη κολιτιδα τώρα.φύλλο ακόμα να σ πω δεν εχω δοκιμάσει.πάντως η κιμαδοπιτα μου είχε βγει ωραία!!!έχουμε γενέθλια την άλλη δευτέρα στις 23!!!!

Και μετά μετά τα 6 δόντια είχαμε συμπτώματα.μέχρι εκεί μια χαρά τα βγάλαμε χωρίς προβλήματα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...