Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Χαχαχχα και εγώ παίρνω mentrol 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ηλιοβασιλεμα μου τι κανετε?? πολυ ωραιο το γαλακτομπουρεκο!!! και καρμποναρα για μεσημεριανο και τωρα το βραδυ πιτσα!! το παραχ@@@ σημερα!!! γενικα προσεχω πολυ ομως στην εγκυμοσυνη, ειπα η τελευταια πιτσα ηταν!! εσεις καλα εισαστε??

Θαλειτσα τι κανετε?? εχει γκρινια ο μικρουλης? ειναι στη φαση που θελει να τα κανει ολα τωρα μωρε, γι'αυτο. Ειναι και τα δοντακια οποτε ολα του φταινε!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστω κοριτσια μου οσον αφορα τον παππουλη μου.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ναι σημερα μνηματα και σπιτι και αυριο εκκλησια. Οσο για τις εξετασεις σας και εγω πιστευω οτι ειναι οκ.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ κοιμηθηκε ο γαμπρος??? εσυ πως εισαι???

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ααααντε με το καλο και τα υπολοιπα δοντακια σας...!!!

NGN ΜΟΥ τι κανετε??? εκανες γκοφρεεεεετες???? και εγω θελω να αρχισω να δινω στο μωρο αλλα θελω κατι σπιτικο και υγιεινο. Λεω να δοκιμασω και μπαρες να φτιαξω και να δωσω.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναι...την άλλη δευτέρα έχουμε γενέθλια!!!!!!!!!!!ασε εχω κ ετοιμασίες...καλά μην φανταστείς...εγώ θα κάνω μια κιμαδοπιτα κ μια σπανακόπιτα νηστισιμη γιατί νυστευει ο μπαμπάς μου κ η πεθερά μου κ μετά θα πάρω περνιλακια ,τυροπιτακια κούρου,κ ντόνατς με τυρί κ κοτόπουλο τα μίνι είναι τέλεια !!!!αααα κ θα κάνω κ μπόμπα με τονοσαλατα που θα φτιάξω...αυτα!!!

ΘΑΛΕΙΤΣΑΑΑΑΑ ουουυυυυυ...τι κανετε??? υπομονη μωρε με τα δοντακια, εμενα εβγαλε 6 μαζι αυτη τη φορα αλλα δεν ειχαμε ιδιαιτερο προβλημα οπως τις αλλες φορες...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ηλιοβασιλεμα μου τι κανετε?? πολυ ωραιο το γαλακτομπουρεκο!!! και καρμποναρα για μεσημεριανο και τωρα το βραδυ πιτσα!! το παραχ@@@ σημερα!!! γενικα προσεχω πολυ ομως στην εγκυμοσυνη, ειπα η τελευταια πιτσα ηταν!! εσεις καλα εισαστε??

Θαλειτσα τι κανετε?? εχει γκρινια ο μικρουλης? ειναι στη φαση που θελει να τα κανει ολα τωρα μωρε, γι'αυτο. Ειναι και τα δοντακια οποτε ολα του φταινε!

Καλά είμαστε αγορομαμμη μου!!!εσυ πως τα πας με την εγκυμοσύνη σου???πηγές στο γιατρό???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλά είμαστε αγορομαμμη μου!!!εσυ πως τα πας με την εγκυμοσύνη σου???πηγές στο γιατρό???

καλα ειμαι Θαλειτσα μου!! αν εξαιρεσεις τις ανακατωσουρες που υποχωρησαν απο σημερα το μεσημερι και μπορεσα να σκασω στο φαγητο!! την Τεταρτη εχω υπερηχο στο νοσοκομειο εδω και αν ολα ειναι καλα θα παω στον γιατρο μου μετα τις γιορτες.

to1Np2.png

KCkop2.png

ΘΑΛΕΙΤΣΑΑΑΑΑ ουουυυυυυ...τι κανετε??? υπομονη μωρε με τα δοντακια, εμενα εβγαλε 6 μαζι αυτη τη φορα αλλα δεν ειχαμε ιδιαιτερο προβλημα οπως τις αλλες φορες...

κοαλακι μου!!!!!! Τι να πω αυτός ο προγομφιος είναι.....κ να φανταστείς ότι είναι ο πρώτος.έχουν βγει οι τρεις μυτουλες του κ κοντεύει κ η 4η.κ περιμένω να σκάσει κ το 10ο δοντακι του.....πολύ ταλαιπωρία περνάει!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστω κοριτσια μου οσον αφορα τον παππουλη μου.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ναι σημερα μνηματα και σπιτι και αυριο εκκλησια. Οσο για τις εξετασεις σας και εγω πιστευω οτι ειναι οκ.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ κοιμηθηκε ο γαμπρος??? εσυ πως εισαι???

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ααααντε με το καλο και τα υπολοιπα δοντακια σας...!!!

NGN ΜΟΥ τι κανετε??? εκανες γκοφρεεεεετες???? και εγω θελω να αρχισω να δινω στο μωρο αλλα θελω κατι σπιτικο και υγιεινο. Λεω να δοκιμασω και μπαρες να φτιαξω και να δωσω.

Καλά είμαστε!!!!! Εσένα η φορτουνίτσα κοιμάται????? Ναι, έκανα γκοφρέτες. Βέβαια έχουν φουλ σοκολάτα και ζάχαρη αλλά τουλάχιστον είναι σπιτικές. Πιο πολύ για τους μεγάλους τις έφτιαξα γιατί γενικότερα τρελαίνομαι για τέτοια γλυκά αλλά θα δώσω και στον μικρό να φάει. Προτιμώ να τρώει τις δικές μου παρά τις έτοιμες. Μπάρες και εγώ σκεφτόμουνα να κάνω για τον μικρό. Έτσι θα τον ξεγελάω για να μην τρώει αηδίες!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

καλα ειμαι Θαλειτσα μου!! αν εξαιρεσεις τις ανακατωσουρες που υποχωρησαν απο σημερα το μεσημερι και μπορεσα να σκασω στο φαγητο!! την Τεταρτη εχω υπερηχο στο νοσοκομειο εδω και αν ολα ειναι καλα θα παω στον γιατρο μου μετα τις γιορτες.

ωχ σου άρχισαν ε????είναι βέβαια τόσο ωραία μετά που όταν φύγουν σαν να μην το έχεις περάσει!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ωχ σου άρχισαν ε????είναι βέβαια τόσο ωραία μετά που όταν φύγουν σαν να μην το έχεις περάσει!!!

ναι Θαλειτσα μου,ευτυχως δεν εχω κατι ιδιαιτερο, μονο ανακατωσουρα, οχι εξαγωγες! και αν ειναι οπως στην 1η εγκυμοσυνη θα κρατησει μεχρι την 9ηεβδομ και τελος.. εσυ γενικα πως εισαι με την υγεια σου? το στομαχι σου που ειχε θεμα ειναι ενταξει?

to1Np2.png

KCkop2.png

κοαλακι μου!!!!!! Τι να πω αυτός ο προγομφιος είναι.....κ να φανταστείς ότι είναι ο πρώτος.έχουν βγει οι τρεις μυτουλες του κ κοντεύει κ η 4η.κ περιμένω να σκάσει κ το 10ο δοντακι του.....πολύ ταλαιπωρία περνάει!!!!

Και εμας μας ταλαιπωρησε ο αριστρεροσ προγομφιος, ο δεξιος φαινεται να ειναι πιο γρηγορος :tongue:.

NGN ΜΟΥ ναι κοιμαται η φμ... Εγω λεω να κανω τη κλασικη συνταγη που περιεχει δημητριακα, αποξηραμενα φρουτα (θα δοκιμασω και με φρεσκα) και ελαχιστη μαυρη σοκολατα με μελι για να γινουν οσο το δυνατον πιο μαλακες.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια μου θα σας αφησω γιατι νυσταξα, εχω και λιγα καφε υγρα οποτε ας παω να ξαπλωσω! δεν ανησυχω γιατι στην εβδομαδα που ειμαι ακριβως ειχα και στην 1η εγκυμοσυνη, μα ιδια ολα!!!! χαχα, σας ζαλισα! καληνυχτα και φιλακια πολλα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...