Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

χαχαχαχαχα στον υπνο τον πιασαμε το συζυγο??? χαχαχαχ στο επομενο πες του ισως σταθει πιο τυχερος!!! εσυ καλα εισαι? η τομη σου??

Ngn μου καλημερουδια!!! καλα ειστε ε??? ναι θα ειναι τελεια τα Χριστουγεννα με τα ζουζουνακια σου παρεα!! ο μικρος πως τα παει με το δεντρο??

φιλεναδα μου καλα ειμαι και εγω και η τομη μια χαρα!!!!!!!στον καναπε τον επιασα κοιμοταν κι ολας!!!!!χαχααχχαχαχααχαχαχχααχ!!!!!!!!!στην κυριολεξια στον υπνο!!!!!!

ngn μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!καλα εισαι???????????????σε χασααααααα!!!!!!!!!!!μπραβο ταα αστερια σου!!!!!!!!!!!!

οντως τα πιο τελεια χριστουγεννα!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκι μου!!!!! Ο μικρός στην αρχή πήγαινε και ξεκρέμαγε τις μπάλες και έπαιζε αλλά τώρα απλώς πάει και τις κουνάει και φεύγει! Βέβαια είναι τόσο ατσούμπαλος που φοβάμαι οτι θα του έρθει καπέλο καμιά ώρα και θα γελάμε!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εσύ διαβάζω έχεις ανακατωσούρες εεεεε???? Υπομονή!!!! Εύχομαι να μην σου κρατήσουν πολύ!!!!!

Φιλιά στον Δημητράκη!!!

χαχαχα λες να του ερθει καπελο το δεντρο?? Γιωργακη ατσουμπαλε!! χαχαχα κι εγω ειμαι πολυ ατσουμπαλη!! του χρονου που θα περπατα η μπεμπα θα γινει χαμος με το δεντρο!!

to1Np2.png

KCkop2.png

φιλεναδα μου καλα ειμαι και εγω και η τομη μια χαρα!!!!!!!στον καναπε τον επιασα κοιμοταν κι ολας!!!!!χαχααχχαχαχααχαχαχχααχ!!!!!!!!!στην κυριολεξια στον υπνο!!!!!!

ngn μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!καλα εισαι???????????????σε χασααααααα!!!!!!!!!!!μπραβο ταα αστερια σου!!!!!!!!!!!!

οντως τα πιο τελεια χριστουγεννα!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

χαχαχαχα καλα του εκανες!!! εγω δε θυμαμαι στον Μητσο, κανεναν μας δε θυμαμαι να κοιμοταν, μαλλον γι'αυτο μοιαζει και στους δυο ο Μητσος!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: τωρα σε αυτο θα δειξει, αν βρεθηκε καποιος καποια στιγμη στον υπνο τοτε αυτη θα ημουν εγω, θα δειξει!!:mrgreen::mrgreen:

to1Np2.png

KCkop2.png

κοριτσακια τι κανετε?

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ασε κ γω συνεχεια στην τσιτα ημουν στις αρχες μετα χαλαρωνεις καπως αν κ εμφανιζονται αλλα!!!!!!!!!!!καθε ηλικια εχει τα δικα της!!!!!!

για το ρεψιμο ρωτα εμενα που η δικια μου δεν ρευεται καθολου ευκολα!!!!

απο στηθος σπανια ρευονται γιατι δεν μπαινεις αερας!!!!!!!!απο το μπιμπερο αν εχεις κ αυτα τα dr browns που δεν μπαινει αερας μπορει να μην ρευτει!!!!!!!!!!οποτε μη σκας κρατα τον σε ορθια θεση για κανα τεταρτο κ μετα ξαπλα!!!!!!!!!!!

εμενα η δικια μου κοιμαται ανσκελα με το κεφαλι αριστερα η δεξια οπου βολευεται ειναι η πιο ασφαλης θεση μου χαν πει οι μαιες!!!!!!!!!!!αλλα ειναι κ πως βολευεται το καθε μωρο!!!!!!!

αυτο με το πνιξιμο εμενα στην αρχη οποτε της εδινα μπουκαλι παντα πνιγοταν καμια δεκαρια φορες αφου φοβομουν να την ταισω το χα πει στην παιδιατρο κ μου χε πει οτι επειδη δεν ξερουν να καταπινουν γι αυτο πνογονται θα συνηθισουν κ ετσι εγινε!!!!!!!!!!!!!!οποτε μη σκας!!!!!!!!!!γουλιτσες ολα τα μωρακια βγαζουν γιατι ο σφηκτηρας που εχουν στον οισοφαγο ειναι χαλαρος κατι που φτιαχνει οσο μεγαλωνουν

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Κοριτσιαααααααααααααααααα τι κανετεεεεεεεεε???????????

Εμεις καλααααααααα!!!!!!!!!!!Νυσταζουμεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!

Ολοι οικογενειακως!!!!!!!!!!!

Ιωαννακι μουυυυυυυυυ αυτο ακριβως εχω παθει!!!!!!!!!

Μαυ μουυυυυυυυυ κι εσυ ε?????????????

Με εχει πιασει φοβια οταν του δινω το γαλα την δολια!!!!!!

Φαταουλας ο Χρηστακος!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!

Μαρη συμπεθερααααααααααααααααα φαγανος ο γαμπρος!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια ! Χθες το βραδυ με πηρε ο υπνος και εσβησε το λαπτοπ ο αντρας μου για αυτο δεν ειπα καληνυχτα......Εντωμεταξυ το πρωι δεν ανοιξα καθολου λαπτοπ και δεν προλαβα να καλημερισω!

Να σου ζησει Σοτσαφι το μωρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και αν ακομη δεν εχεις γεννησει, με ενα πονο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγορομαμυ μου καλή εφτιαξες γαλακτομπουρεκο; μιαμ μιαμ.....Ο Δημητρακης σου καλα;

Κοαλάκι να ζησετε να θυμαστε τον παπου σου....

Πατουσιτσα η μπεμπα ακούει τραγουδάκια;;; Να της κανει γρηγορα κανταδα ο γαμπρός !!!!!!!!!!!!!!

Μποτσάκι πώς κοιμηθηκατε το βραδυ;

Μαυ τα κοριτσια σου καλα!;;;;;;;;;;;;

Χριστινακι αρχισες τα μανικιουρ και τους καλλωπισμους; απολαυσε ξεκουραση τις τελευταιες αυτες μερες!!!!

Ιωαννα χιονίζει στα μερη σου; η μουρμουριτσα πώς πάει;

Ngn φυσικα να βαλεις να βοηθησει ο γιος σου στα γλυκα!!!!!!!!!!!!!!!!! Και εμεις φοραμε ποδιες και μαγειρεουμε απο κοινου!!!!!! Με βοηθαει και χαιρεται!!!

Καλησπερα και απο μενα κουκλες μου γλυκιες!

Τι κανετε?

Εμεις καλα!Ειχαμε καλο καιρο σημερα,οποτε πηγαμε τη βολτουλα μας οικογενειακως!Οχι κατι το ιδιαιτερο,μεχρι τη λαικη!Αλλα ηταν ωραια!

Η μικρη σημερα με εκανε τοσο χαρουμενη και γελασα πολυυυυ!Απο το μεσημερι και επειτα ασταματητα λεει ''μα μα μα μπα μπα μπα μα μπα μπα μπα''!Χαχαχα!Και επισης εχουμε κι αλλα δοντιαααακιαααααα!Βγηκαν και τα πανωωωωωω!4 λοιπον στο συνολο,εκτος κι αν μου κανει καμια εκπληξη και βγαλει κι αλλα!:D

Κοαλακι μου,καλο παραδεισο να εχεις ο παππουλης σου!Τι συμπτωση,εσεις εχετε σημερα χρονο,και μεις χθες ειχαμε τα 4 χρονια της γιαγιας μου!:roll:!Ας αναπαυονται οι ψυχουλες τους!

Αγορομαμμυ μου,τι κανεις καμαρι μου?Πως εισαι?Αληθεια,ο Μητσακος εχει καταλαβει οτι η μανουλα θα κανει κι αλλο μωρακι?Ειναι κοριτσακι ματια μου?Πολλες ερωτησεις,ε?:rolleyes:

Μποτσακι μου,οπως ειπε και το κοαλακι μας,ισως να μην ειναι βολικη η σφινα!Απο εμπειρια ομως θα σου πω,πως,τουλαχιστον,η δικια μου καθοταν μεχρι 3 μηνων στη σφινα!Μεχρι να αρχισει να γυρναει απο μονη της!Αλλα να θυμασαι,πως τα μωρα εχουν και το δικο τους ενστικτο!Πραγμα που σημαινει πως και να ειναι ανασκελα,γυρνουν το κεφαλακι τους στο πλαι!Φυσικα,θελει να ειμαστε συνεχως σε επαγρυπνιση!Ολα οσα αισθανεσαι ειναι φυσιολογικα!

Πατουσιτσα μου,ιδια η μανουλα ειναι το Δεσποινιω?Κουκλα θα ειναι λοιπον!Χεχε!Ποσο χαιρομαι που ειστε καλα!

Νgn μου,μεγαλωνουν τα βλασταρια σου!Ο μικρος ειναι προσεκτικος με τη μπεμπα?

Ηλιοβασιλεμα μου,τι κανετε?Εχετε σημερα μουσικοκινητικη?Εχετε κατι κατα νου για το Σ/Κ?Δε διοργανωνει τιποτα ο δημος σας λογω εορτων?Εμας τιποτα απολυτως κοριτσια και πραγματικα στεναχωριεμαι!Τουλαχιστον,στις εποχες που ζουμε,κατι τετοιο θα μας αλλαζε την ψυχολογια!Βεβαια,τα καταφερνουμε και μονοι μας μια χαρα!Μονο που εχουμε τα παιδια και τα αγαπημενα μας προσωπα κοντα,ειναι αρκετο!

Ιωαννα μου,τι κανει η μουρμουριτσα?

Χριστινακι μου,εισαι χαλαρη και αυτο φαινεται!Μπραβο κουκλα μου!Καλα κανεις!Εισαι ετοιμη να φανταστω,απο ολες τις αποψεις,οσον αφορα την αφιξη του μωρου!

Ευχομαι και ολα τα υπολοιπα κοριτσια μας να ειναι καλα!

Σοτσαφι μου,να σας ζησει το ζουζουνι σας!!!!!!Να ειναι γερο και ευλογημενο!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλησπέρα!

Καταρχας συγχωρήστε συντακτικά-ορθογραφικά λαθοι γιατί θηλάζω,ταυτόχρονα.

Σοτσαφι μου να σου ζήσει. Καλό σαραντησμο !.

Τι κάνετε;, Εμείς κάναμε μπανακι καθ τώρα,μαμ και μετα νάνι. Αν δεν μας,πιασου.Ε πονακια αργότερα .

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κοριτσακια μου ηρθααα... Τι κανετε??? ολες καλα???

Εμεις καλα ειμαστε, εγινε το μνημοσυνο του παππου μου το μεσημερι και επειτα χαλαρωσαμε λιγακι, αυριο θα παμε εκκλησια και λογω του μνημοσυνου. Η φμ τωρα κοιμαται...

ΣΟΤΣΑΦΑΚΙ ΜΟΥ λογικα θα εχεις γεννησει... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ, ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ...!!! :D:D:D:D:D:D

ΕΛΛΗ ΜΟΥ ευχομαι να ειστε καλα. Δωσε φιλακια στο μπεμπη σου!!!

Ευχομαι να εχετε ολες να υπεροχο οικογενειακο σαββατοβραδο...:)

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα!!!!!

Κοαλακι να ζησετε να τον θυμαστε τον παππου! Μαζευτηκατε και σημερα και αυριο θα κανετε το μνημοσυνο στην εκκλησια;

η μικρουλα σου;

Εμεις καλα....καναμε την εργασια μας για Δευτερα σαν καλες μαθητριες!!!

Ξεχασα να σου πω...πηρα χθες τα αποτελεσματα και εχει αιματοκριτη στο 40 απο 36, σιδηρο 90 απο 54 και φεριτινη 17 απο 4,5 μετα απο 3 μηνες ληψης σιδηρου. Θα τα παω απο βδομαδα και σε παιδιατρο να τα δει...αλλα νομιζω ειμαστε ενταξει!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλησπερα!! ολες καλα?? κλασικες ησυχιες το Σαββατοβραδο...! να γεννησε το sotsafi μας?? λογικα ναι!! να ζησει το μωρακι και να ειναι καλοτυχο και ευλογημενο!!

Ελλη συνεχιζονται τα πονακια στον μικρουλη? κουραγιο! εσυ καλα??

Μαρακι βορινοοοοο τι κανετε??? λεει κουβεντουλες η ζουζουνα σου?? μπραβο! και δοντακια μαζι?? μαλλον περνατε αλμα αναπτυξης και τα κανετε ολα μαζι κιολας!!! το νινι δεν ξερουμε ακομα τι ειναι, ειναι πολυ νωρις!! τον αλλο μηνα με την αυχενικη...

Συμπεθερα μου τι κανετε?? η νυφουλα?? κοιμαται? ο γαμπρος δε λεει να κοιμηθει και τωρα τον ανελαβε ο μπαμπακας του μπας και τα καταφερει... γιατι για να κοιμηθει απο μονος του δεν παιζει, εχει μια ανεξηγητη υπερενταση!!

to1Np2.png

KCkop2.png

καλησπέρα στην κοριτσοπαρεα !!!!!

τι κάνετε???????

Καλά γέννησε το σοτσαφι μας???????να σου ζήσει κοριτσάκι μου!!!!!!!!

Εμείς είμαστε καλά αν κ έχουμε παααααααααααρρρραααα πολύ γκριιιινια ....και έχει μάθει κ σηκώνεται μόνος του όρθιος στην κούνια κ στο πάρκο!!!!!από κουβέντες λίγο μαμα λέει περίπου!!!!!

Μάη μου καλή βγήκε...αλλά δεν πολύ τρώω γιατί με πειράζει στην κολιτιδα που εχω!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ήρθα πάλι κορίτσια!!!!!! Εξαφανίζομαι μονίμως αλλά όλο κάτι έχω να κάνω και μπαίνω στα κλεφτά!!!!!

Ο μικρός είναι ήδη στο κρεβάτι του και κοιμάται και η μικρή μου είναι έτοιμη να κοιμηθεί και αυτή. Οπότε βρήκα λίγο χρόνο να μπω!!!!! Έφτιαξα και κάτι γκοφρέτες που είχε φτιάξει ο Πετρετζίκης πριν λίγες μέρες και τις έχω στο ψυγείο. Να δω πώς θα βγουν!!! Μου τρέχουν τα σάλια!!!!!!!!:-D:grin::-D:grin:

Εσείς όλες καλά??????

ΚΟΑΛΑΚΙ να ζήσετε να τον θυμόσαστε τον παππού!!!!!

ΣΟΤΣΑΦΙ λογικά θα έχεις γεννήσει!!!! Να σου ζήσει!!!!! Γερό και τυχερό να είναι στην ζωή του!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλε Θαλειτσα που εισαι;

Βρε χρονιζετε τον Δεκεμβρη;;;; εχουμε γενεθλια δηλαδη;;;;

Αγορομαμυ γεια και χαρα σου!!!!!!!!!! πώς ηταν το γαλακτομπουρεκο;;;;;;;;;; τα σαλια μου...........................χιχιχιιχι

Και αφου μου πεις για το γλυκο, πες μου και πώς ειστε και εσεις!!!!!:mrgreen:

Καλε Θαλειτσα που εισαι;

Βρε χρονιζετε τον Δεκεμβρη;;;; εχουμε γενεθλια δηλαδη;;;;

Αγορομαμυ γεια και χαρα σου!!!!!!!!!! πώς ηταν το γαλακτομπουρεκο;;;;;;;;;; τα σαλια μου...........................χιχιχιιχι

Και αφου μου πεις για το γλυκο, πες μου και πώς ειστε και εσεις!!!!!:mrgreen:

Ναι...την άλλη δευτέρα έχουμε γενέθλια!!!!!!!!!!!ασε εχω κ ετοιμασίες...καλά μην φανταστείς...εγώ θα κάνω μια κιμαδοπιτα κ μια σπανακόπιτα νηστισιμη γιατί νυστευει ο μπαμπάς μου κ η πεθερά μου κ μετά θα πάρω περνιλακια ,τυροπιτακια κούρου,κ ντόνατς με τυρί κ κοτόπουλο τα μίνι είναι τέλεια !!!!αααα κ θα κάνω κ μπόμπα με τονοσαλατα που θα φτιάξω...αυτα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...