Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μποτσακι για πες, η νυφη σου καλη κοπελα;;;;;;;;;;;;; ταιριαζει με τον μποτσακογιο!;;;;;;;;:mrgreen:

Ουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!Κούκλα το κοριτσι μας!!

Μια χαρά ζευγάρι είναι τα πουλάκια μας!!!χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

Μωρέ τα έχουν βρει τα δυο τις από τις κοιλιες μας ακομα!!!!

1sh1p2.png

Αφού δεν είναι τίποτα πάλι καλα!!!

Απαπαπαπαπαπαπααααα!!!!!Μαρηηηηηηηηηη με το παραμικρό στην τσίτα είμαι!!!

Καλα κανεις, θελει προσοχη για την αποφυγη αναρροφησης...

Ακομα δεν εχουν αναπτυξει τα ενστικτα τους οποτε σε μια δυσκολη περιπτωση δεν μπορουν να γυρισουν απο μονα τους και εδω κολλαει το οτι δεν κανει το μωρο να βρισκεται ανασκελα, αλλα ουτε και μπρουμητα για αλλο λογο. Πλαγια θεωρω την καλυτερη σταση, βασικα την ασφαλεστερη κατοπιν προτροπης παιδιατρου.

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ καληνυχταααα....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναι κοριτσι μου,οπως ειπε και το Κοαλακι μας,μη σε αγχωνει,αν και λογικο!

Εγω να δεις,καθομουν με τις ωρες στο διαδυκτιο,για να βρω/μαθω γιατι το μωρο εβγαλε γουλιες,γιατι εχει φλεγματα,γιατι δεν πινει γαλα,θηλαζω καλα...και πολλαααα αλλαα!Ειναι το αγχος του πρωτογνωρου!Και ειναι τοοοοοσο τρυφερο συναισθημααααααα!

Κοριτσια μου,με αυτες τις γλυκιες αναμνησεις θα σας αφησω!

Καλο βραδυ και καλο ξημερωμα σε ολες σας,σε ολο τον κοσμο!

Καληνύχτα Μαρακι μου!!!Όνειρα γλυκά!!!

1sh1p2.png

Καλα κανεις, θελει προσοχη για την αποφυγη αναρροφησης...

Ακομα δεν εχουν αναπτυξει τα ενστικτα τους οποτε σε μια δυσκολη περιπτωση δεν μπορουν να γυρισουν απο μονα τους και εδω κολλαει το οτι δεν κανει το μωρο να βρισκεται ανασκελα, αλλα ουτε και μπρουμητα για αλλο λογο. Πλαγια θεωρω την καλυτερη σταση, βασικα την ασφαλεστερη κατοπιν προτροπης παιδιατρου.

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ καληνυχταααα....!!!!!!!!

Και η παιδίατρος αυτό είπε.Πλαι.Τον βάζω πλάι τον σφηνωνω και με την κουβερτουλα του αλλά ο άτιμος τώρα που πονάει και ζορίζεται γυριζει και ανάσκελα κι έχω συνεχεια τον νου μου!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Και η παιδίατρος αυτό είπε.Πλαι.Τον βάζω πλάι τον σφηνωνω και με την κουβερτουλα του αλλά ο άτιμος τώρα που πονάει και ζορίζεται γυριζει και ανάσκελα κι έχω συνεχεια τον νου μου!!!

Βασικα δεν εχει νοημα να σου πω να τον βαλεις σε σφηνακι γιατι θα δυσανασχετει περισσοτερο φανταζομαι τωρα που ποναει, ζεσταινεται κιολας και γινεται ανυποφορο, οποτε καλυτερα που εχεις το νου σου.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κουκλες μου γλυκες θα σας αφησω, νυσταξα και ουτε την νικολουλη θα δω ολη. Θα τα πουμε αυριο, καληνηχτα κι ονειρα γλυκα...!!!! Φιλακια στα εμβρυομωρακοπαιδακια σας......!!!!!!!!!!!!

ΣΟΤΣΑΦΑΚΙ ΜΟΥ σου ευχομαι τα καλυτερα για αυριο, με το καλο και με ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΝΟ. Θα περιμενουμε νεα σου οταν μπορεσεις...!!!

Φιλακιααααααααααααααααααααα πολλαααααααααααααα..........!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημ: αυριο ειναι ο χρονος του αγαπημενου μου παππου οποτε θα κανουμε τα καθεκαστα και μπορει να μην εμφανιστω τα πρωινα σαββατου και κυριακης, να ξερετε...!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Περί ρεψίματος μόνο θα αναφερθώ, μιας και ειπμαι τουλάχισυον μισή ώρα με το μωρό αγκαλιά, και είναι της στιγμής! Η Βασιλική δε ρευόταν σχεδόν ποτέ σα μωρό. Την κρατούσαμε 5-10 λεπτά κ μετα την ξαπλώναμε. Αυτή η μικρή όμως είναι άλλγ περίπτωση.. Αν δε ρευτεί δε μπορεί να συνεχίσει το γεύμα και δε μπιρεί να ολοκληρώσει κανενα γευμα αν δε ρευτεί ενδιάμεσα, μπορεί και δυο φορές. Καθως προσπαθεί να βγάλει τον αερα, την βλεπεις οτι δυσφορεί τρελά, σχεδόν αγκομαχάει. Μόλις ρευτεί ανακουφίζεται. Θέλω να πιστευω πως αυτό οφείλεται στο χαμηλό βαρος και μέγεθος του στομαχιού, γιατί αλλιώς μας βλέπω να περνάμε όλο τον καιρό κρεμασμένη στον ώμο.... Επίσης, στα μεγάλα ρεψίματα, βγαζει κ κρμια γουλιά, όχι ρουκέτα. Εγώ πάντως την εχω σε ήπια αναπκλιση όπως μας συμβουλεύσαν στο μαιευτήριο.. Μετά χώνω την πετσέτα από πίσω- σαν εσένα μποτσάκι και την κρατάω σταθερά πλάγια..

Όσο για το οτι πνιγεται, και μενα το ιδιο παθαίνει διότι ξεκιναει να ρουφαει πολύ λαίμαργα και δεν προλαβαίνει να παρει ανάσα!

ΚΟΡΊΤΣΙΑ βγαίνω κ πάλι, νυστάζω αφόρητα οπότε θα τα πούμε το πρωί! Ματς μουτς!!!!

Μόνο αυτό να πω:,ΣΟΤΣΑΦΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Περί ρεψίματος μόνο θα αναφερθώ, μιας και ειπμαι τουλάχισυον μισή ώρα με το μωρό αγκαλιά, και είναι της στιγμής! Η Βασιλική δε ρευόταν σχεδόν ποτέ σα μωρό. Την κρατούσαμε 5-10 λεπτά κ μετα την ξαπλώναμε. Αυτή η μικρή όμως είναι άλλγ περίπτωση.. Αν δε ρευτεί δε μπορεί να συνεχίσει το γεύμα και δε μπιρεί να ολοκληρώσει κανενα γευμα αν δε ρευτεί ενδιάμεσα, μπορεί και δυο φορές. Καθως προσπαθεί να βγάλει τον αερα, την βλεπεις οτι δυσφορεί τρελά, σχεδόν αγκομαχάει. Μόλις ρευτεί ανακουφίζεται. Θέλω να πιστευω πως αυτό οφείλεται στο χαμηλό βαρος και μέγεθος του στομαχιού, γιατί αλλιώς μας βλέπω να περνάμε όλο τον καιρό κρεμασμένη στον ώμο.... Επίσης, στα μεγάλα ρεψίματα, βγαζει κ κρμια γουλιά, όχι ρουκέτα. Εγώ πάντως την εχω σε ήπια αναπκλιση όπως μας συμβουλεύσαν στο μαιευτήριο.. Μετά χώνω την πετσέτα από πίσω- σαν εσένα μποτσάκι και την κρατάω σταθερά πλάγια..

Όσο για το οτι πνιγεται, και μενα το ιδιο παθαίνει διότι ξεκιναει να ρουφαει πολύ λαίμαργα και δεν προλαβαίνει να παρει ανάσα!

ΚΟΡΊΤΣΙΑ βγαίνω κ πάλι, νυστάζω αφόρητα οπότε θα τα πούμε το πρωί! Ματς μουτς!!!!

Μόνο αυτό να πω:,ΣΟΤΣΑΦΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

Και εμενα ετσι ηταν ΜΑΥ ΜΟΥ, λογω χαμηλου βαρους υπηρχαν φορες που ρευοταν και ενδιαμεσα ΑΛΛΑ ευτυχως ρευοταν και ρευεται μεχρι τωρα κυριολεκτικα στο δευτερολεπτο, σπανιες οι φορες (ειδικα τις πρωτες εβδομαδες) που θα εκανε περισσοτερο χρονο να ρευτει. Τωρα αφου πιει το γαλα πριν καλα καλα σηκωθω να αφησω το μπιμπερο ακουω ενα "γκοαααακ" και τελος.

Καληνυχτααααααααααα.......!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

κορίτσια ετοιμάζομαι για ύπνο σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!!κάτι έχω πάθει και κλαίω συνέχεια...ουφφφφ.....ελπίζω αύριο να μπορέσω να μπω να σας πω νεα!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ!!!καλο βράδυ!!

Διαφημίσεις

κορίτσια ετοιμάζομαι για ύπνο σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!!κάτι έχω πάθει και κλαίω συνέχεια...ουφφφφ.....ελπίζω αύριο να μπορέσω να μπω να σας πω νεα!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ!!!καλο βράδυ!!

Σοτσάφι μου, δεν εχει νόημα η απάντησή μου τώρα, μιας και μόλις δεις αυτό το μήνυμα,μάλλον θα κλαις από ευτυχία πια, όμως είναι ΛΟΓΙΚΟ !!!

Λίγο το άγχος και η αγωνία, λίγο η άγνοια, ίσως και η σκέψη οτι αυριο θα ειστε τρεις και όχι δυο στο σπιτι σας να σε τρομάζει, δε θες και πολύ.. Όλα θα πάνε ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΣΟΤΣΑΦΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ!!!!!!!!ΣΑΣ ΑΓΑΠΟΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!!!καλα εισαστε????εμεις μια χαρουλα!!!!

η μικρη κοιμαται και εγω βγαζω γαλατακι!!!!

τελειωσαμε κοριτσια απο γεννες?????????????????για να δω τη λιστα μας.....

το μενου σημερα εχεο κοτοσουπαααααααα!!!!!!!!!τελειααα!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!!!καλα εισαστε????εμεις μια χαρουλα!!!!

η μικρη κοιμαται και εγω βγαζω γαλατακι!!!!

τελειωσαμε κοριτσια απο γεννες?????????????????για να δω τη λιστα μας.....

το μενου σημερα εχεο κοτοσουπαααααααα!!!!!!!!!τελειααα!!!!!!!!!

Που είσαι καλέ ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑΑΑΑ ;;;; Πες μας καμια λεπτομέρεια για το Δεσποινιω!! Είναι εύκολη στο φαί, στον υππνο, το βράδυ ξυπνάτε, εσύ πως είσαι;; Πολλά φιλάκια στο πατουσίνι της!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...