Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥ κανατε βουτια..?????? μπραβο σας...!!!!

Ναι καλο ειναι να τον αφηνεις καποιο χρονικο διαστημα και αν δεν ρευτει τον βαζεις κατω. Πνιγεται ακριβως γιατι βιαζεται οπως συμβαινει και με εμας αλλωστε, επισης απο την λαιμαργια τους δεν μπορει να το χωνεψει ειδικα αν δεν εχει ρευτει γιαυτο θα βγαζει και γουλιτσες καπου παρακατω και θα ακους το χαρακτηριστικο "γκλουτς" αλλα δεν θα ανησυχεις απλα θα ενημερωσεις την παιδιατρο.

Δηλαδή κοαλακι μου δεν είναι καλό να βγάζει γουλιτσες?Ενενα οταν βγάζει είναι μαζί με φλεματακι!!!Τι είναι αυτό καλέ?

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μποτσακι μου οτι σου ειπε το Κοαλακι και ο παιδιατρος!!! Συμφωνω με τους προλαλισαντες!!!:mrgreen:

εμενα παντως σπανια ρευοταν οποτε τις περισσοτερες φορες την ξαπλωνα διχως να ακουσω ρεψιματακι!!!!!!

Α ναι??Υπαρχει περίπτωση δηλαδή να μη ρευεται??Και η Αγγελικουλα ε?

1sh1p2.png

Δηλαδή κοαλακι μου δεν είναι καλό να βγάζει γουλιτσες?Ενενα οταν βγάζει είναι μαζί με φλεματακι!!!Τι είναι αυτό καλέ?

Γουλιτσες βγαζουν τα μωρα οταν εχουν παλλινδρομηση, συνηθως ολα τα μωρα το εχουν και διορθωνεται μονο του. Στις πιο δυσκολες περιπτωσεις βγαζουν τις λεγομενες ρουκετες, εκει θελει πιο αμεση επεμβαση με υπερηχους, φαρμακα κλπ αν το κρινει απαραιτητο ο παιδιατρος η ο παιδογαστρεντερολογος. Τωρα το φλεματακι μπορει να δηλωνει και κατι αλλο, πχ καποια αλλεγια, δυσανεξια η ακομα και ιωση. Αν δεις οτι συνεχιζει παρε τηλ την παιδιατρο.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Βρε φιλενάδες σόρυ κιόλας αλλά επειδή είμαστε κι εμείς οι λεχώνες εδω αφήστε τα αυτά τα δυσάρεστα γιατί δεν μας κάνουν και τοσο καλό να τα μαθαίνουμε!!!!

1sh1p2.png

Μποτσακι μουυυυ,ευχαριστηθηκατε οικογενειακως το μπανακι του πριγκιπα σας?Τι καλα!

Ειναι απολυτως φυσικο να εχει φλεγματα ο μικρουλης.Με την γεννα και την αναρρόφηση που του εγινε,δεν εφυγαν ολα.Οποτε να μην σε ανησυχει αυτο!Ισα ισα να σε χαροποιει που τα βγαζει!Γουλιτσες εβγαζε και μενα μεχρι 5 μηνων που αρχισαμε και τις στερεες τροφες,οποτε εκει ισσοροπησε το στομαχακι!

Και οταν λεμε γουλιτσες,εννοουμε να βλεπεις κατω γαλα και να αναρωτιεσαι εαν εμεινε τιποτα στο στομαχι!

Οσο για το ρεψιμο,υπαρχουν παιδια που δε ρευονται εκεινη την ωρα,και μπορει να ρευτουν οταν σηκωθουν και αλλα που ρευονται αμεσως.Τη δικια μου την κρατουσα 20 λεπτα!Εαν δε ρευοταν,την ξαπλωνα(ειχα και σφινα,οποτε ηξερα πως θα ειναι συνεχεια στο πλαι)!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Απλα θα τον κρατας για λιγη ωρα σε ορθια θεση στον ωμο σου μηπως ρευτει, δεν θα τον ξαπλωνεις αμεσως...

Εμενα δεν μου ρευοταν συχνα...την χτυπουσα απαλα να ρευτει για κανα δεκαλεπτο -τεταρτο τουλαχιστον αλλα δεν ρευοταν και την ξαπλωνα παντα πανω σε πανουλα/ πετσετουλα κατω απο κεφαλακι προς αποφυγη περισσοτερης ζημιας απο πιθανη γουλια! (προστατευτικο των σεντονιων):rolleyes:

Γουλιτσες βγαζουν τα μωρα οταν εχουν παλλινδρομηση, συνηθως ολα τα μωρα το εχουν και διορθωνεται μονο του. Στις πιο δυσκολες περιπτωσεις βγαζουν τις λεγομενες ρουκετες, εκει θελει πιο αμεση επεμβαση με υπερηχους, φαρμακα κλπ αν το κρινει απαραιτητο ο παιδιατρος η ο παιδογαστρεντερολογος. Τωρα το φλεματακι μπορει να δηλωνει και κατι αλλο, πχ καποια αλλεγια, δυσανεξια η ακομα και ιωση. Αν δεις οτι συνεχιζει παρε τηλ την παιδιατρο.

Φλεματακι έχει μόνο οταν τρώει λαίμαργα και μετά.Ακουω ενα χρρρρρρ μέσα μέχρι να ρευτει η να φτερνιστει και μετά τέλος!!!Οταν της το είπα μου είπε ότι δεν είναι τίποτα αυτό!!

1sh1p2.png

Βρε φιλενάδες σόρυ κιόλας αλλά επειδή είμαστε κι εμείς οι λεχώνες εδω αφήστε τα αυτά τα δυσάρεστα γιατί δεν μας κάνουν και τοσο καλό να τα μαθαίνουμε!!!!

Ουπς...ποσο δικιο εχεις καμαρι μου....

Παντως,μακαρι να σας ειχα βρει την περιοδο που ειχα γεννησει!

Ισως να περνουσα την επιλοχειο πιο ευκολα!:roll:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Φλεματακι έχει μόνο οταν τρώει λαίμαργα και μετά.Ακουω ενα χρρρρρρ μέσα μέχρι να ρευτει η να φτερνιστει και μετά τέλος!!!Οταν της το είπα μου είπε ότι δεν είναι τίποτα αυτό!!

Προφανως με την παλλινδρομηση που εχει φυσιολογικα σαν μωρο βγαινουν και τα φλεματακια και καθαριζει. Ειναι λιγο περιπλοκο το ολο θεμα με τα φλεματα-βλεννη-αλλεργια-παλλινδρομηση αλλα ξεπερνιεται σταδιακα.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου πολύ σας ευχαριστώ!!!Εμένα ρουκέτες δεν κάνει,απλά οταν τρώει πολύ λαίμαργα καμία φορα βγάζει γουλιτσα και σαν να καθαρίζει το φλεματακι!!

1sh1p2.png

Κοριτσάκια μου πολύ σας ευχαριστώ!!!Εμένα ρουκέτες δεν κάνει,απλά οταν τρώει πολύ λαίμαργα καμία φορα βγάζει γουλιτσα και σαν να καθαρίζει το φλεματακι!!

Ειναι η λεγομενη ΓΟΠ αυτη (γαστροοισοφαγικη παλλινδρομηση) ηπιας μορφης εφοσον δεν εχετε ρουκετες. Μην αγχωνεσαι, θα περασει με τον καιρο...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ειναι η λεγομενη ΓΟΠ αυτη (γαστροοισοφαγικη παλλινδρομηση) ηπιας μορφης εφοσον δεν εχετε ρουκετες. Μην αγχωνεσαι, θα περασει με τον καιρο...

Αφού δεν είναι τίποτα πάλι καλα!!!

Απαπαπαπαπαπαπααααα!!!!!Μαρηηηηηηηηηη με το παραμικρό στην τσίτα είμαι!!!

1sh1p2.png

Ναι κοριτσι μου,οπως ειπε και το Κοαλακι μας,μη σε αγχωνει,αν και λογικο!

Εγω να δεις,καθομουν με τις ωρες στο διαδυκτιο,για να βρω/μαθω γιατι το μωρο εβγαλε γουλιες,γιατι εχει φλεγματα,γιατι δεν πινει γαλα,θηλαζω καλα...και πολλαααα αλλαα!Ειναι το αγχος του πρωτογνωρου!Και ειναι τοοοοοσο τρυφερο συναισθημααααααα!

Κοριτσια μου,με αυτες τις γλυκιες αναμνησεις θα σας αφησω!

Καλο βραδυ και καλο ξημερωμα σε ολες σας,σε ολο τον κοσμο!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...