Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Τι κάνετε τσουπρες μου!

Όλες καλά?

Εμείς λειπαμε απο το μεσημέρι και έπειτα, γι αυτό δε ξαναμπήκα!

Πριν λίγο κοιμήθηκε η μικρή και γω ξεκουράζομαι!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,περάσαμε πολυ όμορφα όσο καιρό έλειπα! Πότε κλείνουν τα σχολεία! Που θα πάτε τις γιορτές?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,λυπάμαι πολυ που ακούσιες τόσο δυσάρεστα νέα!Αυτη η ιστορία με τον Πανουλη,ποια ειναι?

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,προσπαθώντας να διαβάσω όσο πιο πολλά μηνύματα σας,των ημερών που "έλειπα",σταθηκα στην απόπειρα ληστείας(μέχρι εκει έχω διαβάσει!!)!

Πηρατε τελικά σκυλί?Και γω τρεμω κορίτσια!Γι αυτό καλό ειναι όταν μπαίνει κάποιος σε φόρουμ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης να μην βάζουν φωτογραφιες απο τα σπίτια τους και να μην δίνει πολλές πληροφορίες της καθημερινής ζωής του!Πολυ προσοχή!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καληνυχτα Αγορομαμυ!!!!!!!!!! καλη ξεκουραση!!!

Κοαλακι απόψε περιμενεις να δεις Νικολουλη;

Γελαω αλλα και θυμαμαι τα δικα μου με τις ατακες που μοιραζονται οι λεχωνες της παρεας μας...Στο φβ, γραφει η Μαρια: νυσταζω!!!!!!!!! και εχουν κανει Like Και σχολια ολες οι λεχωνες παρομοια περι νυστας και κουρασης!!!!!!!!

Τι κάνετε τσουπρες μου!

Όλες καλά?

Εμείς λειπαμε απο το μεσημέρι και έπειτα, γι αυτό δε ξαναμπήκα!

Πριν λίγο κοιμήθηκε η μικρή και γω ξεκουράζομαι!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,περάσαμε πολυ όμορφα όσο καιρό έλειπα! Πότε κλείνουν τα σχολεία! Που θα πάτε τις γιορτές?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,λυπάμαι πολυ που ακούσιες τόσο δυσάρεστα νέα!Αυτη η ιστορία με τον Πανουλη,ποια ειναι?

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,προσπαθώντας να διαβάσω όσο πιο πολλά μηνύματα σας,των ημερών που "έλειπα",σταθηκα στην απόπειρα ληστείας(μέχρι εκει έχω διαβάσει!!)!

Πηρατε τελικά σκυλί?Και γω τρεμω κορίτσια!Γι αυτό καλό ειναι όταν μπαίνει κάποιος σε φόρουμ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης να μην βάζουν φωτογραφιες απο τα σπίτια τους και να μην δίνει πολλές πληροφορίες της καθημερινής ζωής του!Πολυ προσοχή!

Εκει που απαντησες για τον σπυριδωνα εχει και ενα θεμα "18 μηνες μαζι σου" μπες και διαβασε...

Οχι ακομα δεν πηραμε καθως ψαχνουμε να ειναι σκυλι εκπαιδευμενο κλπ. Το χειριζεται ο ανδρας μου το θεμα.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ναι περιμενω να δω τη φιλη μου!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μαρακι βορινο δεν θα παμε πουθενα στις γιορτες!!!!!!!!!!! Σπιτι μας, σπιτακι μας παλιοκαλυβακι μας!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Αλλωστε δουλευει ο αντρας μου μεχρι και 27/12...και μετα θα παρει μια βδομαδα αδεια και θα ειμαστε οι 3 μας στο σπιτι μας και ολο και καποιοι δικοι μας φιλοι και συγγενεις θα μας επισκεφτουν...Ισως ερθουν μονοημερο οι νονοι της μικρης μου και ενα ακομη μονοημερο ή με διανυκτερευση οι 3 φιλες μου απο πανεπιστημιο που προσπαθουν να βολευουν τις αδειες τους και να ερχονται να μας βλεπουν από Πατρα!

Εσεις θα πατε πουθενα; Στη Θεσ/κη στους δικους σου;

Αχ Παναγια μου,τι ηθελα και το διαβασα...:(...κριμα...Ειχα διαβασει σε ενα αρθρο εφημεριδας για το παιδακι αυτο!Οτι η κριση που περναει η υγεια το ''εστειλε'' στο θανατο.Μιλουσε για εξετασεις και για ελλείψεις εκ μερους του ΕΟΠΠΥ που εγιναν σε βαρος της υγειας του παιδιου.Τι να πεις...το θεμα ειναι πως μια ψυχουλα που παλευε 5 ολοκληρα χρονια τωρα μας κοιταει απο ψηλα...

Ηλιοβασιλεμα μου,δε θα παμε πουθενα φετος.Εχουν γινει πολλα εξοδα και δεν ειμαστε για αλλες μετακινησεις!Δε ξερω ποτε θα καταφερουν να ερθουν οι δικοι μου,διοτι η μητερα μου,μονο 25 του μηνος δεν δουλευει.Οποτε,ειναι δυσκολο απο τη μερια τους να ερθουν.Και το ιδιο δυσκολο να παμε κι εμεις.Αν και ειμαι πολυ μπερδεμενη,διοτι και αυτοι δεν εχουν κανεναν εκει,ο αδερφος μου δε θα ρθει Ελλαδα,και τους λυπαμαι,δε θελω να μεινουν μονοι τους...μαλλον θα αποφασισουμε τελευταια στιγμη!:D

Τι δωρο θα φερει φετος ο Αη Βασιλης στο κοριτσακι σου?:tongue:

Κοαλακι μου,η ιδια ερωτηση ισχυει και για σενα!:tongue::tongue:

Αν θυμαμαι καλα,ειχατε θιξει και το θεμα του κοριτσιου που εχασε το παιδακι της απο δικη της αμελεια,σε ενα νησι!Αυτο το θεμα με ειχε επηρεασει τοσο πολυ ψυχολογικα.Ημουν εγκυος τοτε.Δεν μπορουσα για εβδομαδες να κοιμηθω!Αχ,τι γινετε γυρω μας....

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Αχ Παναγια μου,τι ηθελα και το διαβασα...:(...κριμα...Ειχα διαβασει σε ενα αρθρο εφημεριδας για το παιδακι αυτο!Οτι η κριση που περναει η υγεια το ''εστειλε'' στο θανατο.Μιλουσε για εξετασεις και για ελλείψεις εκ μερους του ΕΟΠΠΥ που εγιναν σε βαρος της υγειας του παιδιου.Τι να πεις...το θεμα ειναι πως μια ψυχουλα που παλευε 5 ολοκληρα χρονια τωρα μας κοιταει απο ψηλα...

Ηλιοβασιλεμα μου,δε θα παμε πουθενα φετος.Εχουν γινει πολλα εξοδα και δεν ειμαστε για αλλες μετακινησεις!Δε ξερω ποτε θα καταφερουν να ερθουν οι δικοι μου,διοτι η μητερα μου,μονο 25 του μηνος δεν δουλευει.Οποτε,ειναι δυσκολο απο τη μερια τους να ερθουν.Και το ιδιο δυσκολο να παμε κι εμεις.Αν και ειμαι πολυ μπερδεμενη,διοτι και αυτοι δεν εχουν κανεναν εκει,ο αδερφος μου δε θα ρθει Ελλαδα,και τους λυπαμαι,δε θελω να μεινουν μονοι τους...μαλλον θα αποφασισουμε τελευταια στιγμη!:D

Τι δωρο θα φερει φετος ο Αη Βασιλης στο κοριτσακι σου?:tongue:

Κοαλακι μου,η ιδια ερωτηση ισχυει και για σενα!:tongue::tongue:

Αν θυμαμαι καλα,ειχατε θιξει και το θεμα του κοριτσιου που εχασε το παιδακι της απο δικη της αμελεια,σε ενα νησι!Αυτο το θεμα με ειχε επηρεασει τοσο πολυ ψυχολογικα.Ημουν εγκυος τοτε.Δεν μπορουσα για εβδομαδες να κοιμηθω!Αχ,τι γινετε γυρω μας....

Δεν θα παμε διακοπες διοτι ο ανδρας μου δεν εχει αδεια, θα ερθει με ρεπο μονο.

Στο φορουμ το ειχαμε θιξει αυτο το θεμα η αναφερεσαι στο περιστατικο που εγινε τοκετος στο σπιτι με αποτελεσμα το θανατο του μωρου???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μαρακι βορινο ο αγιος βασιλης θα της φερει μαλλον μπαρμπυ που διαλεξε η ιδια...αν και εγω προτιμουσα κατι διαφορετικο γιατι απο μπαρμπυ εχουμε φουλαρει...

Αλλα με συνενοηση με δικους μου που θα της παρουν και αυτοι δωρα, θα της κανω αυτα που νομιζω οτι χρειαζεται...Θελω να της παρω επιτραπεζια για την ηλικια της και ισως ενα λαπτοπ παιδικο για να γραφει και να κανει δραστηριοτητες....

Δεν θα παμε διακοπες διοτι ο ανδρας μου δεν εχει αδεια, θα ερθει με ρεπο μονο.

Στο φορουμ το ειχαμε θιξει αυτο το θεμα η αναφερεσαι στο περιστατικο που εγινε τοκετος στο σπιτι με αποτελεσμα το θανατο του μωρου???

Οχι οχι,αναφερομαι στο περιστατικο με το θανατο του βρεφους,οπου ηταν 35 ημερων(εαν θυμαμαι καλα) και η κοπελα(η μανα) εμπαινε σε φορουμ για να παρει απαντησεις για την υγεια του παιδιου της...

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρακι βορινο ο αγιος βασιλης θα της φερει μαλλον μπαρμπυ που διαλεξε η ιδια...αν και εγω προτιμουσα κατι διαφορετικο γιατι απο μπαρμπυ εχουμε φουλαρει...

Αλλα με συνενοηση με δικους μου που θα της παρουν και αυτοι δωρα, θα της κανω αυτα που νομιζω οτι χρειαζεται...Θελω να της παρω επιτραπεζια για την ηλικια της και ισως ενα λαπτοπ παιδικο για να γραφει και να κανει δραστηριοτητες....

Ωραιες οι επιλογες σου!Ακρως δημιουργικες,ποσο μαλλον για την Αγγελικη που ειναι ενα παιδι,ενεργητικο και δραστηριο και τις αρεσει,απ οτι εχω καταλαβει,να καταπιανεται με κατι τετοια!Τι καλα!!!!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Γελαω αλλα και θυμαμαι τα δικα μου με τις ατακες που μοιραζονται οι λεχωνες της παρεας μας...Στο φβ, γραφει η Μαρια: νυσταζω!!!!!!!!! και εχουν κανει Like Και σχολια ολες οι λεχωνες παρομοια περι νυστας και κουρασης!!!!!!!!

Χαχαχαχαχα!Τουλαχιστον εχει η μια την αλλη και παρηγοριουνται!

Ναι μεν και μεις τα περασαμε/περναμε,αλλα ειναι διαφορετικα να τα περνας μαζι!

Χιχιχιχι!Θα εχουν να θυμουνται μετα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Οχι οχι,αναφερομαι στο περιστατικο με το θανατο του βρεφους,οπου ηταν 35 ημερων(εαν θυμαμαι καλα) και η κοπελα(η μανα) εμπαινε σε φορουμ για να παρει απαντησεις για την υγεια του παιδιου της...

Ααα ναι το θιξαμε και αυτο με πρωτοστατη τη ΖΩΗΤΣΑ η οποια δεν ηθελε να ακουσει για διαγνωσεις ηλεκτρονικες και φυσικα συμφωνησαμε μαζι της παραθετωνας η καθεμια της δικη της αποψη που φυσικα συμφωνουσαν τοσο με τη ΖΩΗ οσο και με τη λογικη.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσιααααααααα!!!!

Τέλειο το πρώτο μας μπανάκι!!!!Ο Μπεμπής δεν έβγαλε ανάσα!!!!Πολύ το ευχαριστήθηκε!!!

Μετά ταιστηκαμε και ξεραθηκαμε!!!Αλλά πριν λίγο πετάχτηκε ο καημενουλης!!!Πονούσε!!!

Α μου είπε η παιδίατρος να τον ξεκινήσω 120ml.

Βρε κοριτσια εχω δυο ερωτήσεις!!!

Αν δεν ρευτει το μωρό πηραζει??Η παιδίατρος λέει ότι αν δεν ρευτει στα δεκαπέντε λεπτα να τον βάζω κατω!

Και το άλλο είναι ότι οταν τον ταΐζω καμία φορα και το τρώει λαίμαργα μπορεί να πνιγει λιγακι!!Να ανησυχησω?

1sh1p2.png

Κοριτσιααααααααα!!!!

Τέλειο το πρώτο μας μπανάκι!!!!Ο Μπεμπής δεν έβγαλε ανάσα!!!!Πολύ το ευχαριστήθηκε!!!

Μετά ταιστηκαμε και ξεραθηκαμε!!!Αλλά πριν λίγο πετάχτηκε ο καημενουλης!!!Πονούσε!!!

Α μου είπε η παιδίατρος να τον ξεκινήσω 120ml.

Βρε κοριτσια εχω δυο ερωτήσεις!!!

Αν δεν ρευτει το μωρό πηραζει??Η παιδίατρος λέει ότι αν δεν ρευτει στα δεκαπέντε λεπτα να τον βάζω κατω!

Και το άλλο είναι ότι οταν τον ταΐζω καμία φορα και το τρώει λαίμαργα μπορεί να πνιγει λιγακι!!Να ανησυχησω?

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥ κανατε βουτια..?????? μπραβο σας...!!!!

Ναι καλο ειναι να τον αφηνεις καποιο χρονικο διαστημα και αν δεν ρευτει τον βαζεις κατω. Πνιγεται ακριβως γιατι βιαζεται οπως συμβαινει και με εμας αλλωστε, επισης απο την λαιμαργια του δεν μπορει να το χωνεψει ειδικα αν δεν εχει ρευτει γιαυτο θα βγαζει και γουλιτσες καπου παρακατω και θα ακους το χαρακτηριστικο "γκλουτς" αλλα δεν θα ανησυχεις απλα θα ενημερωσεις την παιδιατρο.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Χαχαχαχαχα!Τουλαχιστον εχει η μια την αλλη και παρηγοριουνται!

Ναι μεν και μεις τα περασαμε/περναμε,αλλα ειναι διαφορετικα να τα περνας μαζι!

Χιχιχιχι!Θα εχουν να θυμουνται μετα!

Αλληλοπαρηγοριουνται!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και ειναι καλο βεβαιως!!! ;)

Εγω τοτε στα δικα μου τα πρωτα δεν ειχα ιντερνετ αρα δεν ειχα παρεες σε φορουμ και φβ....μονη μου τα περνουσα και με τις φιλες μου που εχουν και αυτες παιδια με λιγους μηνες διαφορα.

Τωρα οταν τυχει το δευτερο, θα ειμαι πιο On line .........αααν βρισκω χρονο!!!!!

Μποτσακι μου οτι σου ειπε το Κοαλακι και ο παιδιατρος!!! Συμφωνω με τους προλαλισαντες!!!:mrgreen:

εμενα παντως σπανια ρευοταν οποτε τις περισσοτερες φορες την ξαπλωνα διχως να ακουσω ρεψιματακι!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...