Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!τα χω παιξει!!!!!!!!!!!!!!!!αχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααα!!!!δεν υπαρχει!!!!!!!!!!!

δεν ξερω ποσες μερες εχω να μπω στο καφε μας........

γεννησε καμια αλλη ωρε!?????????????

καλα εισαστε ολες????????????????????

συμπεθεραααααααααααααααααααα???????????????που σαι μαρη??????????????????????????????

Εδω μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ετοιμαζομαστε να κανουμε το πρωτο μας μπανακι σε μπανιερο!!!!!!!!!!

απααπαπαπαπαπαπαππααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Με εχει φαει το αγχος!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια μου καλησπερα!! τι κανετΕ?? εμεις καλα! εβαλα τον Μητσο μου πριν ενα τεταρτο για υπνο και μαλλον τον εχει παρει για τα καλα!! εγω εχω ανακατωσουρα σημερα αρκετη αλλα την παλευω ευτυχως. Ολα ακριβως οπως στην 1η εγκυμοσυνη.. Διαβαζω ολες εισαστε καλα??? Πωπωπωπωπω αυριο ερχεται κι αλλο μωρακι στην παρεα!! Sotsafi με το καλο!!!! Οι φρεσκομανουλες ολες διαβαζω κομματια ε??? Υπομονηηηηηηη!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια μου ηρθα και εγω... Τι κανετε???

Εμεις καλα ειμαστε, παιξαμε οοολη την ημερα και τωρα νανακια... Δεν ξερω εκει σε εσας αλλα εδω εχει ζεστη (ειδικα σημερα) σε συγκριση με τον μηνα που διανυουμε...

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥΥΥΥ τι κανετε μαρη.....????? ολα καλα...????

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ αρχισαν οι ενοχλητικες ανακατωσουρες...????? υπομονη..!!!!

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ και σε εσενα υπομονη τοσο για το θηλασμο οσο και για τον υπνο, εγω ακομα νυσταζω παρολο που η φμ ειναι 17 μηνων περιπου.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ καλες βουτιεεεεεεες να εχετε....!!!!!!!!

ΣΟΤΣΑΦΑΚΙ ΜΟΥ με το καλο κοριτσι μου αυριο...!!!!!!! Ολα θα πανε τελεια...!!!!!!

Τα υπολοιποα κορτσουδια καλα ειναι..????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ελα συμπεθερα μου!!! καλα ειναι η νυφουλα?? επαιξε?? μπραβο! ασε τωρα διαβασα την ιστορια του "Πανουλη" στο φορουμ και εχω συγκλονιστει... ηταν που ηταν το στομαχι μου, αποτελειωθηκε!!! εσυ τι κανεις συμπεθερα?? καλα εισαι??

to1Np2.png

KCkop2.png

ελα συμπεθερα μου!!! καλα ειναι η νυφουλα?? επαιξε?? μπραβο! ασε τωρα διαβασα την ιστορια του "Πανουλη" στο φορουμ και εχω συγκλονιστει... ηταν που ηταν το στομαχι μου, αποτελειωθηκε!!! εσυ τι κανεις συμπεθερα?? καλα εισαι??

Ναι και εγω την διαβασα και η αληθεια ειναι οτι οταν ειδα το τελευταιο μηνυμα (αντιο) κατακεραυνωθηκα :( γιατι το προηγουμενο ηταν γεματο ελπιδα...

Εγω καλα ειμαι, χαζευω ορισμενα πραγματα που θελω απο τα ικεα και η αληθεια ειναι οτι μερικα ειναι πολυ οικονομικα (4 τμχ πετσετες κουζινας 1,99) αλλα μερικα ειναι πανακριβα (καδοσ απορριματων μπανιου 30?) σε σχεση με τα τοπικα μαρκετ εδω στην περιοχη μας.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Αγορομαμυ μου και εγω την διαβασα την ιστορια και με επιασαν τα κλαματα....Πολυ πονος για αυτους τους γονεις......

Παναγιτσα μου να εχεις καλα τα παιδακια μας!!!!!!!!!!!!!!

Μποτσακι το κανατε το πρωτο μπανακι σας στην μπανιερα την παιδική; Φαντάζομαι την σκηνη!!!!!!!!!!!!

Κοαλακι το κοριτσι σου ενταξει με τα δοντακια του;

εμεις εδω χαζευουμε λιγο κλεμμενα ονειρα και περιμενω να κοιμηθει το παιδι μας....

Ναι και εγω την διαβασα και η αληθεια ειναι οτι οταν ειδα το τελευταιο μηνυμα (αντιο) κατακεραυνωθηκα :( γιατι το προηγουμενο ηταν γεματο ελπιδα...

Εγω καλα ειμαι, χαζευω ορισμενα πραγματα που θελω απο τα ικεα και η αληθεια ειναι οτι μερικα ειναι πολυ οικονομικα (4 τμχ πετσετες κουζινας 1,99) αλλα μερικα ειναι πανακριβα (καδοσ απορριματων μπανιου 30?) σε σχεση με τα τοπικα μαρκετ εδω στην περιοχη μας.

ειχαμε παει ικεα την προηγουμενη εβδομ που ημασταν Αθηνα, ειχε πολλα ωραια πραγματακια αλλα η αληθεια ειναι σε μερικα πραγματακια οι τιμες εχουν ξεφυγει. η πεθερα μου πηρε πετσετες κουζινας και ηταν πολυ ωραιες παντως. αξιζουν. ειναι πολυ ωραια και τα μικροεργαλεια για κουζινα καθως επισης και τα ταπερ!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομαμυ μου και εγω την διαβασα την ιστορια και με επιασαν τα κλαματα....Πολυ πονος για αυτους τους γονεις......

Παναγιτσα μου να εχεις καλα τα παιδακια μας!!!!!!!!!!!!!!

Μποτσακι το κανατε το πρωτο μπανακι σας στην μπανιερα την παιδική; Φαντάζομαι την σκηνη!!!!!!!!!!!!

Κοαλακι το κοριτσι σου ενταξει με τα δοντακια του;

εμεις εδω χαζευουμε λιγο κλεμμενα ονειρα και περιμενω να κοιμηθει το παιδι μας....

ελα Ηλιοβασιλεμα μου!! ναι πολυ λυπηρη ιστορια για το παιδακι.. κριμα:(:( εδω στην πολη μου αλλα ασχημα γεγονοτα βρε κοριτσια, την προηγουμενη εβδομαδα πεθανε εκεινη η κοπελιτσα 21 χρονων που σας ελεγα, μιλαμε για θλιψη ολη η πολη... επισης πριν 3 μερες ειχε εργατικο ατυχημα ο αντρας μιας γνωστης μου και εμεινε η κοπελα με ενα μωρακι 11 μηνων... απελπιστια... σας μαυρισα την καρδια νυχτιατικα!:(

to1Np2.png

KCkop2.png

ειχαμε παει ικεα την προηγουμενη εβδομ που ημασταν Αθηνα, ειχε πολλα ωραια πραγματακια αλλα η αληθεια ειναι σε μερικα πραγματακια οι τιμες εχουν ξεφυγει. η πεθερα μου πηρε πετσετες κουζινας και ηταν πολυ ωραιες παντως. αξιζουν. ειναι πολυ ωραια και τα μικροεργαλεια για κουζινα καθως επισης και τα ταπερ!!

Ειχα παρει και στο παρελθον πετσετες αλλα δεν προσεξα το μεγεθος διοτι βιαζομασταν και μου βγηκαν πετσετακια :tongue::tongue: και παρολαυτα τα χρησιμοποιω για να σκουπιζω τη φμ μετα το φαγητο αφου πρωτα την πλενω.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ τι κανει η μικρουλα σου??? σημερα παρασκευη χαλαρα ε??? δεν εχει και σχολειο αυριο οποτε θα ειστε ανετες.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ελα Ηλιοβασιλεμα μου!! ναι πολυ λυπηρη ιστορια για το παιδακι.. κριμα:(:( εδω στην πολη μου αλλα ασχημα γεγονοτα βρε κοριτσια, την προηγουμενη εβδομαδα πεθανε εκεινη η κοπελιτσα 21 χρονων που σας ελεγα, μιλαμε για θλιψη ολη η πολη... επισης πριν 3 μερες ειχε εργατικο ατυχημα ο αντρας μιας γνωστης μου και εμεινε η κοπελα με ενα μωρακι 11 μηνων... απελπιστια... σας μαυρισα την καρδια νυχτιατικα!:(

Αυτα ειναι τα τραγικα...και ασχημα...:(:(

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ναι μια χαρα ειμαστε με τα δοντια, ουτε μυξουλες ουτε τιποτα, οτι ηταν εχθεσ το βραδυ ομωσ επιτελουσ εσκασαν γιατι μας εσκασαν... :tongue::tongue:.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Ειχα παρει και στο παρελθον πετσετες αλλα δεν προσεξα το μεγεθος διοτι βιαζομασταν και μου βγηκαν πετσετακια :tongue::tongue: και παρολαυτα τα χρησιμοποιω για να σκουπιζω τη φμ μετα το φαγητο αφου πρωτα την πλενω.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ τι κανει η μικρουλα σου??? σημερα παρασκευη χαλαρα ε??? δεν εχει και σχολειο αυριο οποτε θα ειστε ανετες.

καλα τα πετσετακια παντος ειδους χαμενα δεν πανε σιγουρα... τα μικρα κι εγω τα βολευομαι πολυ! εσκασαν τα δοντακια της φουρτουνας? δε χρειαζεται να της δινεις παυσιπονο ε? σημερα που πηγα παιδιατρο ειδα και τον οδοντιατρο εκει για να δει τον μικρο για τα σημαδια που σας ελεγα και μου ειπε δεν ειναι τερηδονα ή κατι τετοιο, ειναι σαν χρωστικες που δεν εχουν συγκεκριμενο λογο να γινονται σε αυτες τις ηλικιες αφου δεν τρωει ζαχαρη αλλα να του τα τριψω με μια γαζουλα για να φυγει σιγα σιγα.

to1Np2.png

KCkop2.png

καλα τα πετσετακια παντος ειδους χαμενα δεν πανε σιγουρα... τα μικρα κι εγω τα βολευομαι πολυ! εσκασαν τα δοντακια της φουρτουνας? δε χρειαζεται να της δινεις παυσιπονο ε? σημερα που πηγα παιδιατρο ειδα και τον οδοντιατρο εκει για να δει τον μικρο για τα σημαδια που σας ελεγα και μου ειπε δεν ειναι τερηδονα ή κατι τετοιο, ειναι σαν χρωστικες που δεν εχουν συγκεκριμενο λογο να γινονται σε αυτες τις ηλικιες αφου δεν τρωει ζαχαρη αλλα να του τα τριψω με μια γαζουλα για να φυγει σιγα σιγα.

Ε ναι απο τη στιγμη που τα πλενεις σχολαστικα και αποφευγεις γλυκα και ζαχαρη δεν υπηρχε περιπτωση να ηταν τερηδονα και σιγουρα οχι κατι μονιμο. Ναι εσκασαν τα δοντακια. Παυσιπονο δεν δινω, μονο στο παρελθον χρειαστηκε να δωσω 1-2 φορες για να κοιμηθει ησυχα, πλεον κοιμαται πολυ καλα αν εξαιρεσουμε το πρωτο βραδυ που συνηθως εχει καταροη αλλα βαζω ορο με συριγγα και ανακουφιζεται μετα απο λιγο, στο δευτερο 24ωρο δεν υπαρχει κανενα προβλημα οπως καλη ωρα τωρα που κοιμαται πολυ καλα.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αγορομαυ ασε μην τα σκεφτεσαι ουτε εσυ ολα αυτα.....ουφφφφ....

Κοαλακι ναι για σαβκο ειμαστε πιο χαλαρα, αλλα εχουμε και τις δυο μερες τις εξωσχολικες μας δραστηριοτητες καθως και την εργασια της δανειστικης βιβλιοθηκης για την Δευτερα...

Φουλ προγραμμα η μαθητρια μου!;)

συμπεθερα μου παλι καλα που σου κοιμαται καλα.. εμενα μολις πεταχτηκε και εκλαιγε, μαλλον ειδε ονειρο, τι να πω.. σημερα ξυπνησε απο τις 6 αλλα ευτυχως ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 9 παρα αλλιως με εκοβα για τρελοκομειο!!!!!

Συμπεθερα και Ηλιοβασιλεμα θα σας αφησω.. Παω να ξεραθω!!! Αυριο το πρωι εχει λυσσαξει ο καλος μου να φτιαξουμε γαλακτομπουρεκο.. και για μεσημεριανο το μενου εχει καρμποναρα!!!!! να υποθεσω οτι κρεμα γαλακτος δεν κανει να φαει ο μικρος ε? του πηρα φιλετο γαλοπουλα να του κανω... Καληνυχτα και φιλακια στις κορουλες σας τις ομορφες...

to1Np2.png

KCkop2.png

συμπεθερα μου παλι καλα που σου κοιμαται καλα.. εμενα μολις πεταχτηκε και εκλαιγε, μαλλον ειδε ονειρο, τι να πω.. σημερα ξυπνησε απο τις 6 αλλα ευτυχως ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 9 παρα αλλιως με εκοβα για τρελοκομειο!!!!!

Συμπεθερα και Ηλιοβασιλεμα θα σας αφησω.. Παω να ξεραθω!!! Αυριο το πρωι εχει λυσσαξει ο καλος μου να φτιαξουμε γαλακτομπουρεκο.. και για μεσημεριανο το μενου εχει καρμποναρα!!!!! να υποθεσω οτι κρεμα γαλακτος δεν κανει να φαει ο μικρος ε? του πηρα φιλετο γαλοπουλα να του κανω... Καληνυχτα και φιλακια στις κορουλες σας τις ομορφες...

Δεν νομιζω να πειραζει για μια φορα που θα δωσεις κρεμα γαλακτος.

Καληνυχτα και καλη ξεκουραση...!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...