Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ΜΠΟΤΣΑΚΟΜΑΝΑ, μωρέ μήπως αφήνεις το αγόρι και πεινάει γιαυτό κλαίει;; Δίαιτα του κάνεις καλε;; 😄😄😄😄 Εγώ τώρα φτιάχνω από χτες 120 και όσο πιει! Η αραχνούφαντη ξαφνικά πήρε τα πάνω της! Το 80 το χει για την πλάκα της, αλλά ήπιαμε και 95 και 100. Λένε, πως όταν το μωρό στραγγάει το μπιμπερό, πρέπει να περάσεις σε επόμενη κλίμακα.. Φτιάχνε περισσότερο και το σαβουρδάς αν είναι..... Χαλάλι τους!! Η συμπεθέρα σου εξαφανίστηκε!!! Την τρέχει φαίνεται η νύφη!!! Αχαχαχαχαχα

ΣΟΤΣΑΦΑΚΙ αύριο η μεγάλη μέρα!! Πού πάει καλέ ο μπέμπης μας και ανεβαίνει προς τα πάνω;; Κρυφτούλι παίζει;; Όπως και να χει αύριο πρώτα ο Θεός θα τον έχεις αγκαλίτσα!! Με το καλοοοοοό!!! Θα περιμένουμε τα νέα σας!!!

NGN τί υπέροχα που η κόρη σου κοιμάται!!! Τον εκτιμάει τον ύπνο!!! Ακούτε λεχούδια!! Κάντε όπως η φιλενάδα σας!!

Καλησπερα σε όλες!!!!

Έλα Μαυ μου!!!Λες μωρέ???Η παιδίατρος μου είπε να του δίνω 90.Σημερα θα την πάρω τηλ. Δεν γίνεται!!!Και πεινάει και πονάει το παιδί!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαυ μου γεια και χαρα σου!!!!!!!!!

Δικιο εχεις με το γαλα, φτιαχνεις λιγο παραπανω και βλεπεις σε ποσα ml κομπάζει το μωρο!!!! Ουτε να το παραταϊσεις ουτε να του δωσεις λιγοτερο απο οσο θελει!!!

Τωρα κοιμουνται τα κοριτσια σου;

Εμεις βλεπουμε μια χριστουγεννιατικη ιστορια, παιδικο...και μετα ελπιζω να ξαπλωσουμε λιγακι παρειτσα!!!

Αχ Ηλιοβασίλεμα τέλεια!!! Και μετά ξεκούραση!! Εγώ παρακαλαω τη Β να κοιμηθεί λίγο να αράξω αλλά τίποτα.....

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΝΑΙ, για ρώτα την να φτιάχνεις λίγο περισσοτερο αν είναι.

78xyp2.png

RUAmp3.png

Για να δουμε αν θα κοιμηθουμε και εμεις...Τρωει σοκολατα τωρα και τραγουδαει χριστουγενιατικα τραγουδια.....Δεν την κοβω να κοιμαται σε νορμαλ ωρα για μεσημερι....

Για να δουμε αν θα κοιμηθουμε και εμεις...Τρωει σοκολατα τωρα και τραγουδαει χριστουγενιατικα τραγουδια.....Δεν την κοβω να κοιμαται σε νορμαλ ωρα για μεσημερι....

Ευτυχώς είναι Παρασκευή, δικαιούται και η Αγγελικούλα να βγει λίγο από το πρόγραμμα.... Εμείς έχουμε ανοίξει συζήτηση "περιεχομένου" τώρα, οπότε πάει το άραγμα μου για τα καλά...

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΜΠΟΤΣΑΚΙ δωσε στο παιδι μαμ!!!!!!!!!!!

εμενα η παιδιατρος μου λεει οτι το παιδι αν αδειαζει το μπιμπερο σημαινει οτι πειναει!!!!!!!!!!οποτε κανε κ αλλο κ καλυτερα να μεινει παρα να μην το φαει!!!!!ποιο γαλα δινεις?εχεις πει νομιζω αλλα ξεχασα!!!!!!!!

εμενα κοριτσια απο χτες πινει 160 με 180 επιτελους γιατι μερες τωρα επινε μονο 120 κ αυτα με το ζορι!!!!!!!!!!!!!!!την βοηθησα βεβαια κ γω μπας κ παρει κανα γραμμαριο το σαμιαμιδι!!!!!!!ρωτησες την παιδιατρο να του δινεις κ λιγο μαραθο για τα πονακια?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Ευτυχώς είναι Παρασκευή, δικαιούται και η Αγγελικούλα να βγει λίγο από το πρόγραμμα.... Εμείς έχουμε ανοίξει συζήτηση "περιεχομένου" τώρα, οπότε πάει το άραγμα μου για τα καλά...

αχ τι ωραια τι ακριβως λετε με την Β?ανυπομονω κ γω γι αυτες τις συζητησεις!!!!!!κ εμεις βεβαια τα λεμε αλλα με κραυγουλες κ γελακια με ηχο!!!!!!ειμαι μια κουκουβαγια!!!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΣΤΙς 27!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

pXU3p2.png?EiDCGUBk

αχ τι ωραια τι ακριβως λετε με την Β?ανυπομονω κ γω γι αυτες τις συζητησεις!!!!!!κ εμεις βεβαια τα λεμε αλλα με κραυγουλες κ γελακια με ηχο!!!!!!ειμαι μια κουκουβαγια!!!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΣΤΙς 27!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Ιωάννα μου, η Β νομίζω διανυει την καλύτερή της φάση! Δεν αφήνει τιποτα να πέσει κάτω που λένε.. "Τί νέα λοιπόν μαμά;; Εγώ θα φτιάξω παζλ κ συ θα με βλέπεις, εντάξει;; Μπορεις αν θες και να ζωγραφίσεις.. Σ΄αφήνω!", τρέλα μιλάμε, εγώ κρατιεμαι να μη χαμογελάσω γιατί το καταλαβαίνει κ θα πει "μαμα γιατί γελάς, με κοροιδευεις;", 😄😄😄😄

Κάθε ηλικια όμως εχει τα δικα της! Εγώ τώρα έχω πάθει την πλάκα μου με τα νεογέννητα, ίσως φταιει και αυτό που περάσαμε, όμως νομίζω οτι καθε ηλικία εχει τη χαρη της..

78xyp2.png

RUAmp3.png

Ιωάννα μου, η Β νομίζω διανυει την καλύτερή της φάση! Δεν αφήνει τιποτα να πέσει κάτω που λένε.. "Τί νέα λοιπόν μαμά;; Εγώ θα φτιάξω παζλ κ συ θα με βλέπεις, εντάξει;; Μπορεις αν θες και να ζωγραφίσεις.. Σ΄αφήνω!", τρέλα μιλάμε, εγώ κρατιεμαι να μη χαμογελάσω γιατί το καταλαβαίνει κ θα πει "μαμα γιατί γελάς, με κοροιδευεις;", 😄😄😄😄

Κάθε ηλικια όμως εχει τα δικα της! Εγώ τώρα έχω πάθει την πλάκα μου με τα νεογέννητα, ίσως φταιει και αυτό που περάσαμε, όμως νομίζω οτι καθε ηλικία εχει τη χαρη της..

αχου τι ωραια !!!!!!!!αχ ετσι ειναι η καθε ηλικια εχει τα δικα της!!!!!αλλα οταν μιλανε εχουν πολυ γελιο!!!!!!!

εχει η κουμπαρα μου μια τσαπερδονα που τον γεναρη θα γινει 3!!!!!στο ιδιο σπιτι ζει κ η γιαγια της κουμπαρας μου η οποια εχει αναπνευστικο κ κανει μασκα 3 φορες τη μερα κ τις περισσοτερες φορες η μικρη ξερει ποτε πρεπει να της κανει κ την φωναζει πολυ γελιο!!!!!!!οταν ημουν στο μηνα μου μου λεει που ειναι η μπεμπα?κ της λεω στην κοιλια μου!!!!!!κ λεει ανοιξε λιγο την κοιλια σου να δω κ την κλεινεις παλι!!!!!!!!!!

τωρα προσφατα που πηγαμε μου λεει η κουμπαρα μου ρωτα την που μενει ο αγιος βασιλης την ρωταω κ λεει στον βορειο κολο με δυνατη φωνη!!!!!!!!!!!πολυ γελιο!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Μαυ μου και πού εισαι ακομη με τους διαλογους που θα ανταλλάξετε μαμά και κόρη!!!!!!!!!!!!!!!

Ιωαννα και εσυ, έχεις να δεις και να ακούσεις ακομη , οπως και ολες μας!!!!!! Αντε απο 27 και μετα θα ειστε μαζί με τους δικους σου!!!!!! Καλες γιορτες να εχετε!!!

Διαφημίσεις

Μήνυμα της Ζωής στο φβ:

Κορίτσια, νύυυυυυυυυυυσταααααααα!!!!! Είχαμε θεματάκι με το βάρος μας γιατί χθες που μας ζύγισαν είχαμε χάσει πολύ, μιας κι η μικρή θηλή δεν πιάνει με τίποτα. Οπότε ψευδοθηλές, τάισμα ανά 2 ώρες και σήμερα ήμασταν όσο και χθες κι όντως, τρώει, την καταλαβαίνω. Οπότε είμαστε κομμάτια, αλλά τουλάχιστον καλά! Στη χειρότερη θα μας μείνουν οι ψευδοθηλές. Κανένα νέο από το καφέ; Οι άλλες κοπέλες γέννησαν; Όλα τα μωράκια και παιδάκια καλά; Φιλιά σε όλες!

Κοριτσιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!τα χω παιξει!!!!!!!!!!!!!!!!αχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααα!!!!δεν υπαρχει!!!!!!!!!!!

δεν ξερω ποσες μερες εχω να μπω στο καφε μας........

γεννησε καμια αλλη ωρε!?????????????

καλα εισαστε ολες????????????????????

συμπεθεραααααααααααααααααααα???????????????που σαι μαρη??????????????????????????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Πατουσιτσαααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!

η μπεμπα σας καλα;

αυριο μπαινει για προκληση το Σοτσαφι μας!!!!!!!!!!!!!!

ελα μαρηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!καλα εισαι??????η Αγγελικουλα μας καλα?????????????

αντε με το καλο και το Σοτσαφι μας!!!!!!!

βαλε μαρη τη λιστα να καμαρωσουμεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...