Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσακια μου... Τι κανετε??? κοιμηθηκατε καλα???

Εμεις καλα ειμαστε, λιγο ανησυχες στον υπνο αλλα ετσι γινεται παντα οταν εχουμε μυξες απο δοντια. Απο το πρωι δεν εχουμε τιποτα ομως, ειμαστε μια χαρα.

Θα φαμε και σημερα αρακα.

ΣΟΤΣΑΦΑΚΙ ΜΟΥ με το καλο κοριτσι μου να το παρεις αγκαλιτσα σου.

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ υπερβολικο τον βρισκω τον γιατρο σου με βαση τα δεδομενα που επικρατουν γενικα οσον αφορα την παραμονη στην κτ αλλα ειναι ο μονος αρμοδιος οποτε και θα σου ευχηθω να περασουν γρηγορα οι μερες και να παρεις και εσυ το μωρακι σου αγκαλιτσα.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ξεκουραστηκες απο εχθες με τις ετοιμασιες??? η αγγελικουλα σου καλα ειναι???

ΜΑΥ ΜΟΥ τι κανετε??? πως ειναι οι τσουπρες σου???

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε εσεις??? και εμενα το εκαμνε αυτο με την κουβερτα, νιωθουν ασφαλεια γιαυτο, εγω απλα την επεβλεπα γιατι το εκαμνε στον μεσημεριανο της υπνο τησ και επειδη ειχαμε μεγαλο θεμα με τον υπνο την αφηνα απλα την προσεχα. Ναι, 6 δοντακια μαζι αλλα χωρις κανενα ιδαιτερο προβλημα αν εξαιρεσουμε τη μυτουλα εχθες και τα πολλααααααα σαλια.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια καλημερα!! ολες καλα?? εμεις καλα,πριν λιγο επιστρεψαμε σπιτι. Πηγαμε για εμβολιο! Ευτυχως δεν κλαψαμε!! πως το παθαμε! δεν εχω διαβασει νεακια, επιστρεφω σε λιγο γιατι ο μικρος εχει γκιρινια!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα κορίτσια και από μένα!!!!!!

Τι μου κάνετε????

Βλέπω θα έχουμε και άλλα γεννητούρια!!!!! Τι καλάαααααααααα!!!!!!!

Εμείς είμαστε πολύ καλά!!!!!! Η μικρή μου πλέον έκοψε εντελώς το βραδινό ξύπνημα οπότε είμαι αρκετά ξεκούραστη!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ να χαίρεσαι τον αντρούλη σου για χθες!!!!!!

ΜΑΥ μου πολύ χαίρομαι που σε ακούω έτσι χαρούμενη!!!!!! Τελικά όλα τα ξεχνάμε μόλις κοιτάμε τα μουτράκια των μικρών μας!!!!!

Όλες καλάαααααααα????????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

αντε με το καλο ΣΟΤΣΑΦΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ εγω γεννησα πεμπτη κ βγηκα κυριακη σε δημοσιο νοσοκομειο κ πηγα αλλη μερα κ πηρα το εξξιτηριο!!!!!!!(ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΕΜΠΤΗ)

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ Κ ΜΑΥ ναι για κουβερτουλα λεω ξερω οτι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙς ΜΕ ΠΑΠΛΩΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και από μένα!!!!!!

Τι μου κάνετε????

Βλέπω θα έχουμε και άλλα γεννητούρια!!!!! Τι καλάαααααααααα!!!!!!!

Εμείς είμαστε πολύ καλά!!!!!! Η μικρή μου πλέον έκοψε εντελώς το βραδινό ξύπνημα οπότε είμαι αρκετά ξεκούραστη!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ να χαίρεσαι τον αντρούλη σου για χθες!!!!!!

ΜΑΥ μου πολύ χαίρομαι που σε ακούω έτσι χαρούμενη!!!!!! Τελικά όλα τα ξεχνάμε μόλις κοιτάμε τα μουτράκια των μικρών μας!!!!!

Όλες καλάαααααααα????????

ΜΠΡΑΒΟ στη μικρη σου!!!!!!!!θηλαζεις αποκλειστικα αν δεν κανω λαθος?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Κοριτσιαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

Τι κανετε καλεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????

Εμεις σημερα δεν κοιμηθηκαμε και τοσο καλα,ο μπεμπης εννοω,γιατι εγω τον εχω ξεχασει τον υπνο.Στεναχωριεμαι που τον βλεπω να κλαιει!!!!!!

Ιωαννακι μου τρεχω κι εγω με το που τον ακουω και οτραν κλαιει δεν ξερω τι να κανω.Θα περασει ομως!!Πειναει κιολας πολυ!Τωρα πινει 90ml.Δεν ξερω ισως να πρεπει να του τα αυξησει!!!!!!

Μαυ μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!Μαρηηηηηηηηηηη πηρε φορα το κοριτσι.90 πινει κι ο μπεμπης μου!!!!!!χαχαχαχααχαχαχαχαχααααααααααα!!!!!!!!!

Που να ξερω οτι ησουνα μεσα το πρωι.Κι εγω ξυπνια ημουνα.Θα πιναμε καφε παρεα!!!!!!

Χρηστινακι παιδι μου μηπως να δωσουμε καμια διαταγη στο μωρο να βγει?Γιατι σαν να μου φαινεται οτι μας πηρε πολυ στα σοβαρα κι αυτο θελαμε,αλλα καιρος να ξεμπουκαρει το πλασματακι σου!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

αν και πιστευω οτι θα ειναι μια εμπειρια να κανεις Χριστουγεννα μεσα.Για σκεψου!!!!Λιγοτερα εξοδα!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχ:tongue::tongue::tongue::tongue:

Παρτο αλλιως για να μην στεναχωριεσαι.Λιγες μερουλες μεινανε θα περασουν!!!!!!!

Σοτσαφακι αυριοοοοοοοοοοοο????????????αντε με το καλοοοοοοοοοοοο ο γιος!!!!!!!!!!!Να μας ενημερωσεις μαρηηηηη!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου χαλαρα σημερα ετσι?Τελεια και η Αγγελικουλα δεν εχει σχολειο αυριο.Θα χαλαρωσετε παρεουλα!!!!!!!

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!Τι κανετε??Το φουρτουνιω μας????

Αγορομαμυ μουυυυυυυ!!!!!!!!!!!!Δωσε ενα μεγαλο φιλι στον Μητσο μας!!!

Ngn μουυυυυυυ!!!!!!!!!Τι ωραια που τα λες!!!!!!Εμεις θα το γευτουμε αυτο το φρουτο του υπνου?Εστω για λιγες ωρες!!!!!!!χαχαχαχαχααχαχχαχα!!!!!!!!!

ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

ΠΟΥ ΣΑΙ???????ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!

ΤΙ ΖΕΥΓΑΡΙ!!!!!!!!!!!ΑΝΑΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΙ ΜΑΝΕΣ!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλησπερα κοριτσια μου!

Τι κανετε κουκλες μου?

Χαιρομαι που σας βλεπω ολες ευδιαθετες,περαν απο την κουραση!

Εμεις ειμαστε καλα!Ξυπνησε η μικρη στις 3.30 και μεχρι τις 4.30 προσπαθουσα να την κοιμησω!Κατα διαστηματα μου το κανει αυτο!

Μποτσακι μου,θηλαζεις κοριτσι μου?Αν βλεπεις πως δεν χορταινει να δινεις κι αλλο γαλα!Αν και ρωτα πρωτα την παιδιατρο σου,αλλα πιστευω θα σου πει το ιδιο!Μεγαλωνει μωρε!Μονη εισαι σπιτι(περαν απο τον συζυγο) ή εχεις μαμα/πεθερα?

Ιωαννακι μου,χιονιζει?Ωραια χριστουγεννα λοιπον!Και η δικια μου το εκανε αυτο με την κουβερτα!Απλως την ειχα πιο πολυ στην επιβλεψη μου!Φαση ειναι,απλως κουναει πιο πολυ τα χερια της και αθελα της σκεπαζετε μεχρι το προσωπο!

Σοτσαφι μου,με εναν πονο κοπελα μου!

Μαυ μου,υπεροχα τα νεα σας!Πως ειναι η Β με την μικρη?Ναι χαθηκα καμαρι,αλλα σας σκεφτομουν συνεχεια!Δεν μπορουσα να μπω!

Εσυ για δουλεια πηγαινεις κανονικα?

Κοαλακι μουυυυυυ γλυκο,ειστε καλα?Πως ειναι τωρα η ΦΜ?Ξεκινησε μαρη η ονειρουπολη?Πηγατε?

Ηλιοβασιλεμα μου,πως περασατε χθες?Για γιορτες θα πατε πουθενα?

Χριστινακι μου,ευχομαι να πανε ολα καλα κοριτσι μου!Και γω γνωριζω πως η καισαρικη ενδεικνυτε οταν η γυναικα εχει μυκητες!Οσο για τις μερες που ενδεχεται να καθησεις,οπως ειπαν και τα κοριτσια,οπως ειπες και συ,θα ειναι μια εμπειρια!Του χρονου θα τρεχει γυρω γυρω απο το δεντρο!:)

Υολα μου,εχασε βαρος μωρε?Πραγματικα,μην το διακινδυνεψεις,να δωσεις ξενο εαν χρειαστει!Αλλα να το βαζεις και στηθος συνεχεια για να εχεις ροη!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Φαγαμε κοριτσουδια και η φμ κοιμαται ηδη...

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ μαρηηηηηηηηηηηη νυχτεριδα και αποψε???????

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ μια χαρα ειμαστε απο το πρωι, ουτε μυξουλες ουτε τιποτα μονο κατι δοντια κοφτερα σαν και αυτα >>> :mrgreen::mrgreen::mrgreen: που κοβουν σαν μαχαιρι. Το βραδυ μας ηταν ανησυχο αλλα παντα ετσι ειναι το πρωτο με τα δοντια και αυτο γιατι ειχαμε μυξουλα που ως δια μαγειας εξαφανιστηκε...:-D:grin::-D, βασικα παντα ετσι γινεται με τα δοντια αλλα παρολαυτα παντα απορω :rolleyes:.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ τι κανετε??? ε αφου δεν εκλαψε ο μητσος αυτο ειναι ευχαριστο.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Φαγατε Κοαλακι μου?Τι καλο?Εγω περιμενω τον αντρα μου,να γυρισει απο τη δουλεια και να φαμε ολοι μαζι!Κυριολεκτικα,διοτι σε μιση ωριτσα θα φαει και η μικρη το μεσημεριανο της!Πως ειναι ο καιρος εκει?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Φαγατε Κοαλακι μου?Τι καλο?Εγω περιμενω τον αντρα μου,να γυρισει απο τη δουλεια και να φαμε ολοι μαζι!Κυριολεκτικα,διοτι σε μιση ωριτσα θα φαει και η μικρη το μεσημεριανο της!Πως ειναι ο καιρος εκει?

Σημερα εχει μια ηλιο μια συννεφια, μεχρι εχθες ειχαμε λιακαδα. Δεν εχει πολυ κρυο ομως, αντεχεται ανετα. Φαγαμε αρακα. Εχουμε παει μεχρι στιγμης 2 φορες ονειρουπολη, απλα ΥΠΕΡΟΧΟ το ολο σκηνικο, συγκριτικα με περσυ δε πολυ ανανεομενο και πολυ πιο συμβολικο.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοαλακι πρεπει να ειναι τελεια η αισθηση που σου αφηνει η Ονειρουπολη...Σκεψου και την Μαριάνα οταν θα ειναι πιο μεγάλη πόσο πολύ θα ζει το χριστουγενιάτικο κλίμα!!!!!!!!!!!

Μαρακι βορινο η Δημητρουλα σου καλα; αυτες τις μερες που ελειπες, περασατε ομορφα; εισαι καλα;

Μποτσακι πολυ ξενυχτι , ετσι;;; Αντε υπομονη, θα μπειτε και εσεις σε καλυτερα ωραρια!!!

ΝGn μπραβο η μπεμπα σου!!!!!!!!!!!!!! ολο το βραδυ υπνο!!!!! πολυ θα σε ξεκουραζει!!!!!!

Γιόλα καλή προσαρμογη στο σπιτι σας μαζι με τον μπεμπη σου!!!! τελικα του έδωσες συμπληρωμα ξενου; οτι χρειαστεις, σαφως και θα το κανεις. η Β. πώς ειναι σαν μεγαλη αδερφη;

Αγορομαμυ κανατε εμβολιο; απο υπνηλια πώς πας;

Εμεις σχολασαμε, φαγαμε και τωρα ζωγραφιζουμε.....Ποζαραμε και μπροστα στις χριστουγενιατικες δημιουργιες τους απο σχολειο που καθημερινα μας φερνει στο σπιτι.

ΜΠΟΤΣΑΚΟΜΑΝΑ, μωρέ μήπως αφήνεις το αγόρι και πεινάει γιαυτό κλαίει;; Δίαιτα του κάνεις καλε;; 😄😄😄😄 Εγώ τώρα φτιάχνω από χτες 120 και όσο πιει! Η αραχνούφαντη ξαφνικά πήρε τα πάνω της! Το 80 το χει για την πλάκα της, αλλά ήπιαμε και 95 και 100. Λένε, πως όταν το μωρό στραγγάει το μπιμπερό, πρέπει να περάσεις σε επόμενη κλίμακα.. Φτιάχνε περισσότερο και το σαβουρδάς αν είναι..... Χαλάλι τους!! Η συμπεθέρα σου εξαφανίστηκε!!! Την τρέχει φαίνεται η νύφη!!! Αχαχαχαχαχα

ΣΟΤΣΑΦΑΚΙ αύριο η μεγάλη μέρα!! Πού πάει καλέ ο μπέμπης μας και ανεβαίνει προς τα πάνω;; Κρυφτούλι παίζει;; Όπως και να χει αύριο πρώτα ο Θεός θα τον έχεις αγκαλίτσα!! Με το καλοοοοοό!!! Θα περιμένουμε τα νέα σας!!!

NGN τί υπέροχα που η κόρη σου κοιμάται!!! Τον εκτιμάει τον ύπνο!!! Ακούτε λεχούδια!! Κάντε όπως η φιλενάδα σας!!

Καλησπερα σε όλες!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Μαράκι Βορινό, όχι, δεν πάω δουλειά φυσικά!! Είμαι σπίτι με τις δύο κόρες και περνάω τέλεια!! Από Φεβρουριο με βλέπω πάλι στη δουλειά!

Η Δηνητρούλα σε ξενύχτησε;;; wellcome to the club!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Μαυ μου γεια και χαρα σου!!!!!!!!!

Δικιο εχεις με το γαλα, φτιαχνεις λιγο παραπανω και βλεπεις σε ποσα ml κομπάζει το μωρο!!!! Ουτε να το παραταϊσεις ουτε να του δωσεις λιγοτερο απο οσο θελει!!!

Τωρα κοιμουνται τα κοριτσια σου;

Εμεις βλεπουμε μια χριστουγεννιατικη ιστορια, παιδικο...και μετα ελπιζω να ξαπλωσουμε λιγακι παρειτσα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...