Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια....

Μόλις γύρισα από τον γιατρό... την ξέρετε την ιστορία με τον λύκο και τον χωρικό??? Έτσι είμαι και εγώ.. σε λίγο θα λέω ότι θα γεννήσω και δεν θα με πιστευει κανείς!!!

Anyway, η κολπική εξέταση έβγαλε μύκητες και ο γιατρός μου έδωσε θεραπεία για 6 μέρες... δεν θέλει να γεννήσω έτσι... οπότε από αύριο ξεκινάω την θεραπεία, θα τελειώσει την Τεταρτή και μπαίνω στο νοσοκομείο την Πέμπτη... με σκοπό να γεννήσω Παρασκευή. Άρα άλλη μια full εβδομάδα!!! Οπότε μάλλον θα είμαι η τελευταία!!!

Η αλήθεια είναι ότι απογοητεύτηκα λίγο... περίμενα ότι σε 3 μέρες θα είχα το μωράκι μου... εντωμεταξύ έχω βαρύνει πολύ... έχω βαρεθεί στο κρεβάτι... και βασικά όπως φαίνεται θα περάσουμε τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο... Γιατί αν γεννήσω στις 20 απόκλειεται να με κρατήσει λιγότερο από 5 μέρες!!! Α... και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μπω 19 για να γεννήσω την επόμενη μέρα...οπότε μία extra μέρα στο νοσοκομείο...!!!

Αυτά τα νέα μου...

έχετε πάει όλες για ύπνο???

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

YOLA μου!!!! Μήν απελπίζεσαι!! Μάλλον κουράστηκε το μωράκι και στην προσπάθεια να θηλάσει καταναλώνει πολύ ενέργεια γιαυτό και έχασε βάρος! Μπράβο σου που επιμένεις τόσο με το θηλασμό! Όμως πρόσεξε μήν εξαντληθείς, τώρα εχεις δίπλα σου και τη Βασιλική σου! Δεν είναι το ίδιο όπως με ένα παιδί! Άν χρειαστεί να δώσεις ξένο γάλα λίγο για να πάρει τα πάνω του, μή διστάσεις! Πέρα από το μωράκι σου φυσικά, προέχει και η δική σου καλή ψυχολογία και σωματική κατάσταση!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ τι λεει;; Μια κανούρια νύχτα ξεκινάει;; Χαχαχα!! Και μεις τα ίδια τώρα! Ευτυχως κοιμήθηκα από τις 11 μέχρι τώρα, γιατί μόλις ξεκίνησαν τα γρυλίσματα........

Από τα κοριτσάκια που πήγαν συο γιατρό είχαμε κανένα νέο;;

Σας φιλώ για την ώρα, ίσως ξαναμπώ πάλι τις "μεγάλες ώρες", 😉😉

ΥΓ:

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ ευχαριστώ για τις ευχές σου!! Σε χάσαμε βρε κορίτσι!! Δώσε φιλιά στη Δημητρούλα μας!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλησπέρα κορίτσια....

Μόλις γύρισα από τον γιατρό... την ξέρετε την ιστορία με τον λύκο και τον χωρικό??? Έτσι είμαι και εγώ.. σε λίγο θα λέω ότι θα γεννήσω και δεν θα με πιστευει κανείς!!!

Anyway, η κολπική εξέταση έβγαλε μύκητες και ο γιατρός μου έδωσε θεραπεία για 6 μέρες... δεν θέλει να γεννήσω έτσι... οπότε από αύριο ξεκινάω την θεραπεία, θα τελειώσει την Τεταρτή και μπαίνω στο νοσοκομείο την Πέμπτη... με σκοπό να γεννήσω Παρασκευή. Άρα άλλη μια full εβδομάδα!!! Οπότε μάλλον θα είμαι η τελευταία!!!

Η αλήθεια είναι ότι απογοητεύτηκα λίγο... περίμενα ότι σε 3 μέρες θα είχα το μωράκι μου... εντωμεταξύ έχω βαρύνει πολύ... έχω βαρεθεί στο κρεβάτι... και βασικά όπως φαίνεται θα περάσουμε τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο... Γιατί αν γεννήσω στις 20 απόκλειεται να με κρατήσει λιγότερο από 5 μέρες!!! Α... και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μπω 19 για να γεννήσω την επόμενη μέρα...οπότε μία extra μέρα στο νοσοκομείο...!!!

Αυτά τα νέα μου...

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ μου και οτι ρώταγα για σένα!! Η αλήθεια είναι καλό να μή γεννήσεις με μύκητες και κολλησει τιποτα το μωράκι στον τοκετό. Καλά σου δίνει την αγωγή ο γιατρός. ΑΝ όμως προκύψει κάτι φυσικά μέχρι την Πέμπτη; Τότε πώς θα το χειριστείτε;;

Υπομονή πάντως! Τι ειναι μια βδομάδα που απέμεινε καλέ;; Τίποτα !!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλησπέρα κορίτσια....

Αυτά τα νέα μου...

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ δυστυχως αυτα ειναι τα εμποδια αλλα μην στεναχωριεσαι θα βγει απο εκει μεσα, δεν θα μεινει εκει για παντα. Το κατανοω οτι κουραστηκες αλλα στην προκειμενη περιπτωση δεν γινεται αλλιως. Υπομονη κοριτσι μου λιιιγο ακομα. Τι ακριβως λεει το πρωτοκολλο τους για τις ημερες παραμονης???

ΜΑΥ ΜΟΥ υπομονη και σε εσενα...!!! Ξεκουρασου και εσυ οσο αυτο ειναι δυνατο και εφικτο.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια μου γλυκουλικα θα σας αφησω... Νυσταξα και εγω και παω για νανακια διπλα στη φμ... Καληνυχτα και θα τα πουμε αυριο... Ονειρα γλυκα και καλη ξεκουραση σε οοολες...!!! Σε αυτες που ξενυχτανε με τα μικρουλια τους υπομονη και καλη δυναμη!!! Φιλιαααααααααααααα.........!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!! Ξύπνηα ενώ μπορούσα να κοιμηθώ λίγο ακόμα.. Το μωρό έφαγε στις 5 και εγώ ειδα το ρολόι πριν λιγο 7.15 και λέω πόπο περάσαν 4 ώρες και ένα τεταρτο. Ετρεξα έκανα καφέ να είμαι ετοιμη ξαφνικά συνησητοποιώ οτι εχουν περασει μόνο 2 ώρες..δεν πειράζει, έμεινα με το ζεστό καφεδάκι δίπλα στο χριστιυγεννιατικο δέντρο κ τον απολαμβάνω!

Πώς ξημερωθήκατε εσεις κορίτσια μου;

Οι φρεσκομανούλες;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημέρα κορίτσια...

Και εγώ αν και κοιμήθηκα αργά εχθές, ξύπνησα νωρίς και δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ.

Κατάλαβα ότι δεν είναι τόσο επικίνδυνο να γίνει η καισαρική με μύκητες, σε περίπτωση που η μικρή αποφασίσει να έρθει νωρίτερα, αλλά παρόλα αυτά η σωστή πρακτική είναι να μην έχεις κατά τον τοκετό. Γενικά οι μύκητες δεν είναι τόσο επικίνδυνοι ακόμα και στο φυσικό τοκετό από όσο διάβασα εχθές που το έψαξα λίγο.

Και ο γιατρός γέλαγε και μου έλεγε ότι ανησυχούσαμε για τις 36 εβδομάδες και τώρα έχουμε γίνει άπληστοι και επιδιώκουμε τις 39+ :-) :-) :-)

Κοαλάκι θα ήθελα να είμαστε σπίτι μας τα Χριστούγεννα και δεν το βλέπω! Νομίζω αυτό με ενόχλησε περισσότερο και όχι οι μερικές επιπλέον μέρες. Ο γιατρός από όσο είδα από την αδελφή μου είναι λίγο υποχόνδριος και σε κρατάει 6 βράδια (που είναι πολλά)... οπότε αν γεννήσω 20 θα έπρεπε να με βγάλει 26 (που είναι αργία), άρα μπορεί να με βγάλει και 27. Αν Θα μου πείτε ΠΗΤ έχω 24/12 οπότε θα μπορούσα να γεννάω τα Χριστούγεννα... Τι να πω αναγκαστικά θα πρέπει να κάνω υπομονή !!!!!

Μποτσάκι πως κοιμηθήκατε απόψε. Σας άφησε ο γιος?

Μαυ βλέπω πρωινή πρωινή... και εγώ θα ήθελα ένα καφεδάκι να πω την αληθεια... 9 μήνες δεν έχω πιει κανένα :-)

Κοαλάκι δεν ξύπνησε η φμ ακόμα?

kPAZp2.png

καλημερα τι κανετε?

εμεις εδω εχουμε πολυ κρυο κ ψιλοχιονιζει!!!!!!!!!!!!

η μουρμουριτσα απο χτες τραβαει την ποδια της με μανια κ σημερα το πρωι κοριτσια ειχε σκεπασει ολο το κεφαλι της με την κουβερτα!!!!!!!!!τρομαξα!!!!!!τι να κανω για να μην το ξανακανει?α μεσα σ ολα τελειωσε κ το πετρελαιο κ περιμενω πως κ πως να ρθουν να μας βαλουν!!!!!!τι καλο θα φατε σημερα?

ΜΑΥ τι κανεις?τα κοριτσια σου?

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ασε να μεινει λιγο ακομα μεσα η μπουμπου!!!!!!!!!!!!γιατι καλε να σε κρατησει 5 μερες μεσα αφου γεννησεις?

ΜΑΡΑΚΙ βορινο τι κανεις?η μικρουλα?

ΜΠΟΤΣΑΚΙ οσο περνει ο καιρος θα φτιαχνουν τα πραγματα!!!αχ κ γω στην αρχη κιχ να κανε το μωρο πεταγομουν σαν την τρελη κ επρεπε να βαλω κ τα γυαλια μου γρηγορα γρηγορα γιατι εχω κ μυωπια κ δεν βλεπω την τυφλα μου!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ 6 δοντακια?

μπραβο το κοριτσι!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημέρα κορίτσια...

Και εγώ αν και κοιμήθηκα αργά εχθές, ξύπνησα νωρίς και δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ.

Κατάλαβα ότι δεν είναι τόσο επικίνδυνο να γίνει η καισαρική με μύκητες, σε περίπτωση που η μικρή αποφασίσει να έρθει νωρίτερα, αλλά παρόλα αυτά η σωστή πρακτική είναι να μην έχεις κατά τον τοκετό. Γενικά οι μύκητες δεν είναι τόσο επικίνδυνοι ακόμα και στο φυσικό τοκετό από όσο διάβασα εχθές που το έψαξα λίγο.

Και ο γιατρός γέλαγε και μου έλεγε ότι ανησυχούσαμε για τις 36 εβδομάδες και τώρα έχουμε γίνει άπληστοι και επιδιώκουμε τις 39+ :-) :-) :-)

Κοαλάκι θα ήθελα να είμαστε σπίτι μας τα Χριστούγεννα και δεν το βλέπω! Νομίζω αυτό με ενόχλησε περισσότερο και όχι οι μερικές επιπλέον μέρες. Ο γιατρός από όσο είδα από την αδελφή μου είναι λίγο υποχόνδριος και σε κρατάει 6 βράδια (που είναι πολλά)... οπότε αν γεννήσω 20 θα έπρεπε να με βγάλει 26 (που είναι αργία), άρα μπορεί να με βγάλει και 27. Αν Θα μου πείτε ΠΗΤ έχω 24/12 οπότε θα μπορούσα να γεννάω τα Χριστούγεννα... Τι να πω αναγκαστικά θα πρέπει να κάνω υπομονή !!!!!

Μποτσάκι πως κοιμηθήκατε απόψε. Σας άφησε ο γιος?

Μαυ βλέπω πρωινή πρωινή... και εγώ θα ήθελα ένα καφεδάκι να πω την αληθεια... 9 μήνες δεν έχω πιει κανένα :-)

Κοαλάκι δεν ξύπνησε η φμ ακόμα?

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ καλημέρα!!!! Πώς και δεν πίνεις καφέ; Σου τον έχουν απαγορεύσει ΄η το αποφευγεις εσύ;;

Εντωμεταξύ για τους μύκητες πιστευω οτι η ΚΤ δε θα έπρεπε να έχει καμία σχέση, λάθος καταλαβαίνω; Στο ΦΤ, το καταλαβαίνω φυσικά, αλλά όπως λες και συ, δεν είναι τόσο επικίνδυνο. Εγώ θυμάμαι στη Βασιλική, είχα κάνει 38η εβδομάδα καλλιεργεια κολπικού εκκρίματος, αλλά νομίζω αυτό που τους απασχολούσε ιδιαίτερα, ήταν η ανάπτυξη στρεπτόκοκκου. Ετσι θυμάμαι...

Πολλά τα 6 βράδια ναι! Εγώ με την ΚΤ τώρα, έκατσα 4 και είχα φρικάρει!!! Παλιά η ΚΤ ήταν 5, τωρα την έκαναν 4, αλλά γιατί 6; Βάζεις και την ημέρα πρίν ε; Για να καταλάβω μια μερα πριν θα σε βάλει για να σου κάνει πρόκληση τοκετού με υπόθετο; Εγώ στη Β μπήκα το πρωί κ έκανα πρόκληση απευθείας με ορό.

Πάντως με βάση την ΠΗΤ μου και εγώ είχα υπολογίσει χριστούγεννα στο μαιευτήριο και σκεφτόμουν οτι θα είχε και την πλάκα του. Θα σας σερβίρουν γαλοπούλε για μεσημεριανό!!!!! 😄😄😄

Με το καλό ναρθεί η μπουμπού μας και ας κάνουμε και Χριστούγεννα μέσα! Θα έχεις να τα θυμάσαι!!!!

ΣΟΤΣΑΦΙΙΙΙΙΙ δεν πιστευω να γέννησες!!!!!!!!

Καλημέρα σε όλες!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

καλημερα τι κανετε?

εμεις εδω εχουμε πολυ κρυο κ ψιλοχιονιζει!!!!!!!!!!!!

η μουρμουριτσα απο χτες τραβαει την ποδια της με μανια κ σημερα το πρωι κοριτσια ειχε σκεπασει ολο το κεφαλι της με την κουβερτα!!!!!!!!!τρομαξα!!!!!!τι να κανω για να μην το ξανακανει?α μεσα σ ολα τελειωσε κ το πετρελαιο κ περιμενω πως κ πως να ρθουν να μας βαλουν!!!!!!τι καλο θα φατε σημερα?

ΜΑΥ τι κανεις?τα κοριτσια σου?

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ασε να μεινει λιγο ακομα μεσα η μπουμπου!!!!!!!!!!!!γιατι καλε να σε κρατησει 5 μερες μεσα αφου γεννησεις?

ΜΑΡΑΚΙ βορινο τι κανεις?η μικρουλα?

ΜΠΟΤΣΑΚΙ οσο περνει ο καιρος θα φτιαχνουν τα πραγματα!!!αχ κ γω στην αρχη κιχ να κανε το μωρο πεταγομουν σαν την τρελη κ επρεπε να βαλω κ τα γυαλια μου γρηγορα γρηγορα γιατι εχω κ μυωπια κ δεν βλεπω την τυφλα μου!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ 6 δοντακια?

μπραβο το κοριτσι!!!!!!!!

Καλημέρα Ιωάννα μου!!! Ώστε ψιλοχιονίζει στα μέρη σου τυχερούλα!!! Εδώ έχουμε περιοριστεί στο πολυυυυυ κρύο!!!

Οι ζουζούνες μου κοιμούνται!!!! Η μικρή μόλις καταβρόχθισε 90μλ!!!! Τρελαίνομαι!!!!!

Μην ανησυχεις για τη μικρή σου!! Γενικά τα παιδιά απεχθάνονται τα σκεπάσματα, θα μου πεις τί να κάνουμε τώρα.. Αλλά αν πρόκειται για ελαφριά κουβερτούλα μην αγχώνεσαι, δεν παθαίνει τίποτα! Γιαυτό λένε στα παιδιά, όχι πάπλωμα! (Στα μωρά εννοώ)!

Εγώ θε φτιάξω μακαρόνια με κιμά, εύκολα πράγματα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια...χριστινακι μην στεναχωριέσαι, όσο μένει το μωρό μαζί σου είναι υγεία για αυτό!!και μην κοιτάς πως έχεις κάνει θαυμα, επίσημα έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!

εμείς σαββάτο θα μπούμε για πρόκληση, ο μικρός αντι να κατεβαίνει ανεβαίνει προς τα πάνω, όπως και να έχει θα ξεκινήσουμε να προσπαθήσουμε για φυσιολογικό και βλέπουμε!! με πήρε λίγο από κάτω χτες αλλά σήμερα είμαι καλά, και αύριο λογικά θα έχω το μωρό μου!!!

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημερα ειμαι χαλαρη..............αφου πηγα το παιδι σχολειο, μαζεψα λιγο το σπιτι , εφτιαξα καφε και καααααααααθομαι!!!!!!!!!!!!!!! Μαγειρεμενες φακες εχω...μονο το παιδι θα παω να παρω απο σχολειο................Χαλαραααααααα!!!!!

Μαυ μου πολυ χαιρομαι που σε βέπεω να χαμογελας!!!!!!!!!!!!!!! Η μπεμπουλα σου ειναι πια μαζι σας και μεγαλωνει καθημερινα, την φροντιζετε με αγαπη και ολα καλα προχωρανε!!!!!!!!!!! η Β. μεγαλωνει και αυτη διπλα στην αδερφη της και απολαυσε και τις δυο κορες σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Ιωαννα χιονιζει για τα καλα; η μουρμουριτσα σου χωθηκε στα σκεπασματα;;;; Μην ανησυχεις, αν αυτα ειναι κουβερτουλα και οχι παπλωμα....

Χριστινακι πας για την 39η+;;;;;; Σαν την Μαρια και εσυ...εκει που παρακαλουσαμε να φτασετε την 36η, τωρα τα μωρακια σας την καταβρηκαν....Χαριτολογω για να σε κανω να χαμογελασεις....Δεν πειραζει αν σας πετυχουν τα χριστουγεννα μεσα...αρκει να εισαι αγκαλια με το μωρακι σου!!!!!!!

Εγω το 2009 στη καισαρικη εμεινα 4 διανυκτερευσεις και εφυγα την 5 μερα..Μπηκα νυχτα Σαββατο προς κυριακη (2μετα μεσανυχτα) και εφυγα Πεμπτη κατα τις 12 το πρωι....Τωρα απο τι ειδα τις εχουν μειωσει τις μερες στην Αθηνα τουλαχιστον....

Μαυ ναι και αυτό το μία μέρα πριν μου κακοφαίνεται... !!! Θέλει να κάνει τον προεγχειρητικο έλεγχο την Πέμπτη, για να είμαι έτοιμη Παρασκευή πρωί πρωί...

Μου είπε να πάω το πρώι νυστική να κάνω εισαγωγή και να μου πάρουν αίμα για τις εξετάσεις!!! Ελπίζω όμως ότι τελικά μπορεί να με ξεγεννήσει την Πέμπτη.

Το καφέ τον σταμάτησα γιατί είχα εμετούς το πρώτο τρίμηνο (σχεδόν αμέσως)... και αργότερα απλά το καθιέρωσα :-)... και η αλήθεια είναι ότι δεν μου έλειψε... τώρα τελευταία έχω αρχίσει να τον σκέφτομαι λίγο...

Ιωάννα είναι υποχόνδριος ο γιατρός μου.... Στην αδελφή μου, στην πρώτη εγκυμοσύνη μπήκε Τρίτη (γέννησε μεσημέρι μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα του προεγχειρητικού ελέγχου) και επειδή έπεσε σκ και τα δημόσια δεν δίνουν εξιτήριο την έβγαλε Δευτέρα!!!! Στη δεύτερη εγκυμοσύνη της είπε να μπει Δευτέρα με σκοπό να γεννήσει Τρίτη... αλλά τελικά την ξεγέννησε Δευτέρα το απόγευμα... και ενώ θα μπορούσε να την βγάλει Παρασκευή, τελικά την έβγαλε Κυριακή (και αυτό επειδή φώναζε η αδελφή μου ότι θέλει να φύγει)... και πήγε ο άνδρας της την Δευτέρα και πήρε το εξιτήριο!!!

Πάντως σας ευχαριστώ κοριτσάκια μου.... έχετε δίκιο ότι πρέπει να χαίρομαι που το μωράκι είναι ακόμα στην κοιλίτσα μου... και αυτό είναι που μετράει... Μία μέρα πάνω μία κάτω δεν έχει σημασία... και Ηλιοβασίλεμα έχεις δίκιο ότι τουλάχιστον αυτά τα χριστούγεννα δεν θα τα ξεχάσω ποτέ :-) :-)

Σοτσαφι μπαίνεις αύριο... με το καλό... και να σου πάνε όλα ΤΕΛΕΙΑ... !!!!!

kPAZp2.png

Τελευταία ενημέρωση 13/12/2013: από Ηλιοβασίλεμα

Όπου ΜΠΛΕ αγορι, ΡΟΖ κορίτσι και ΜΠΛΕ/ΡΟΖ και τα δύο!!!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D ΛΙΣΤΑ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑΣ by Koalaki :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ:

Ιωάννα >>> φρεσκομανούλα με μια μπεμπούλα από Ορεστιαδα, 22/8/13!!!!

Vick >>> Να και η μανούλα η τρίτεκνη, ο μπέμπης της γεννήθηκε στις 31/8/2013 !!!!

Happymummy >>> Σεβασμός στη πολύτεκνη μαμά!!! Γέννησε και το 4ο μπουμπούκι της παρακαλώ !!!!

Μαρακι >>> γιο έχει και η μπέμπα της γεννηθηκε 26/9/13 !!!!

Ngn >>> γιο έχει και να και η κόρη γεννήθηκε 1/10/13 !!!!

May23 >>> κόρη έχει και η βιαστικιά η Μιχαέλα δεν ήθελε να γεννηθεί Χριστούγεννα,αλλά ήρθε στη ζωή στις 17/10/13 !!!!

Stefaniana >>> Ανυπομονούσε η μαμά αλλά ο μπέμπης της άνετος και ωραίος γεννήθηκε στις 9/11/2013!!!!!

Xrydim >>> Βγήκε από την κοιλίτσα της μαμάς της , στις 22/11/2013!!!

Νάσια >>> Φρεσκομανούλα από Πτολεμαϊδα , γεννησε τον μπέμπη της στις 22/11/13!!!!

Ελλη >>> Επιτέλους τον πήρε αγκαλιά τον Τρικαλινό τον μπέμπη της στις 23/11/2013 !!!!

Μποτσάκι >>> ο Μποτσακογιός απολαμβάνει την αγκαλιά της μαμάς του από τις 25/11/2013!!!!

Πατουσίτσα >>> Περίμενε ο γαμπρός και να τη και η νυφη ομορφη και γερή ξεπρόβαλλες στις 5/12/2013 !!!!

Yola >>> Απέκτησε το αδερφάκι της κόρης της που τόσο λαχταρούσαν!!!!! Ο μπέμπης της ήρθε στον κόσμο στις 7/12/2013!!!

Ζωή >>> Να και η μικρούλα Θεσσαλονικιά μπέμπα μας, γεννήθηκε στις 10/12/2013 !!!!

Αναμένουμε:

Σοτσαφι >>> ερχεται το κλωτσοσκουφι στις 15/12, να προλαβει να στολισει με την μαμα και τον μπαμπά το χριστουγενιατικο δέντρο!!!

Neraidoula7 >>> έρχεται και η μικρή νεραϊδα από Κύπρο στις 17/12!!!

Christina123 >>> Περιμένει το πρώτο της μπεμπέ να της πει τα κάλαντα στις 24/12

Maeve >>> να τος και ο πατρινος στις 27/12

Rafailitsa >>> το όνομα είναι έτοιμο, να σιγουρέψουμε και το φύλο και νατο και το 1ο μπεμπέ της παρέας για το 2014!!!

Μανούλες:

Αγορομάμμυ>>> γιο εχει και το έπιασε το 2ο σποράκι για τον Αύγουστο του 2014!!!!! Να είναι καλοστερωμένο!!!!!!!!!!!!!

Ηλιοβασίλεμα >>> κορη εχει και στρωνει εδαφος για 2ρο, θα περασει βουνα, λαγκαδια, θαλασσες και ποταμια μα ενα ειναι το σιγουρο "για θιασοοοο την κοβω".

Μαρία Thess >>> κοριτσομάνα εκ Κοζάνης!!!

Κοαλακι >>> κορη εχει και δεν στρωνει τιποτα, εκλεισε το εργοστασιο, με κανεναν "συμβιβασμο" ισως ξανα ανοιξει.

Θαλεια >>> γιο αστρωτο επισης, εδω θελουμε μαλλον και υπογραφες εκτος απο τον συμβιβασμο.

Στη προσπάθεια και όπου να ναι , θα στεφθεί με επιτυχία:

Ρίτσα >>> Θα τα καταφέρει να γίνει μανούλα γιατί το προσπαθεί με όλη της την ψυχή!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...