Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Kαλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε,ειναι εγκυος η Αγορομαμμυ μας?

Παναγιαααααααα μου......συγχαρητηρια κοπελαρα μου!Ευχομαι να εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Αντεεεεεεεε και στα υπολοιπα κοριτσια μας!

Τι υπεροχα νεα!

Κουκλες μου,θα σας αφησω,διοτι δεν αισθανομαι και πολυ καλα!Ενα ριγος,πονος στο λαιμο!Μαλλον κρυωσα!Φιλια σε ολες!

Καλο βραδυ!

Η Παναγια κοντα μας!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε,ειναι εγκυος η Αγορομαμμυ μας?

Παναγιαααααααα μου......συγχαρητηρια κοπελαρα μου!Ευχομαι να εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Αντεεεεεεεε και στα υπολοιπα κοριτσια μας!

Τι υπεροχα νεα!

Κουκλες μου,θα σας αφησω,διοτι δεν αισθανομαι και πολυ καλα!Ενα ριγος,πονος στο λαιμο!Μαλλον κρυωσα!Φιλια σε ολες!

Καλο βραδυ!

Η Παναγια κοντα μας!

Καληνυχτα Μαρακι μου....τα λεμε!!

Πολλα φιλακια!!

Και περαστικα σου Μαρακι μου.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοαλακι βγαλατε δοντακια;;;;;;;;;; 6 μαζεμενα!!!!!!!!!!!!!! Οι μυξουλες απο τα δοντια , ετσι;

Αυριο θα παρω και τα αποτελεσματα της μικρης μου...

Ναι οχι κατι τραγικο απλα ειδα το ανω χειλος λιγο υγρο καθωσ και τη μυτουλα και ετσι το συμπερανα. Την εβαλα ορο προληπτικα για να ανκουφιστει και κοιμαται σαν αρνακι.

Πως περασατε??? ειστε παρεακι τωρα οι 3 σας???

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ καληνυχτα και περαστικααα...!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ η συμπεθερα μου ειναι εγκυος, εξου και οι ανακατωσουρες...;):-D

ΡΙΤΣΑΚΙ, ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ τι κανετε???

Καλα ειμαι Koalaki μου.....εσυ καλα εισαι;;

Η Φουρτουνιτσα σου καλα ειναι;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλησπερα κοριτσια!!!

Ριτσα , Μαρακι βορινο σας ευχαριστω για τις ευχες σας!!!

δεν ειχαμε πολλες επισκεψεις και ετσι τελειωσαμε νωρις...αλλα πολλααααααααα τηλεφωνηματα....ζαλιστηκαμε!

Κατα τ'αλλα καλα εισαι Ηλιοβασιλεμα μου;;

Εφτιαξες κανενα γλυκο για την γιορτη του αντρουλη σου η οχι;;

Η Αγγελικουλα σου τι κανει;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι Koalaki μου.....εσυ καλα εισαι;;

Η Φουρτουνιτσα σου καλα ειναι;;

Καλα ειμαστε, η φμ βγαζει πολλααα δοντακια μαζεμενα...

Τι καλο μαγειρεψες σημερα??? η ειχες απο εχθες???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Εκμεκ κανταιφι ειχαμε και ηταν πολυ πετυχημενο, φρεσκο και σαν σπιτικο, αφου το αγορασα απο ζαχαροπλαστειο εγγυηση!!! Ριτσα δεν μου πετυχε χθες το δικο μου γλυκο, καρυδοπαστα και αγορασαμε τελικα απο ζαχαροπλαστειο.

Κοαλακι τωρα καθομαστε οι δυο μας...η μικρη κοιμαται...κουραστηκε σημερα παραπανω! Εχει και σχολειο αυριο!

Καλα ειμαστε, η φμ βγαζει πολλααα δοντακια μαζεμενα...

Τι καλο μαγειρεψες σημερα??? η ειχες απο εχθες???

Σημερα δεν μαγειρεψα ...εχω απο χτες φαγητο.....

Αχ!! μωρε η Φουρτουνιτσα......:(:(.

Τι αλλα νεα Koalaki μου;;

Εγω τα ιδια.......:|:neutral:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Εκμεκ κανταιφι ειχαμε και ηταν πολυ πετυχημενο, φρεσκο και σαν σπιτικο, αφου το αγορασα απο ζαχαροπλαστειο εγγυηση!!! Ριτσα δεν μου πετυχε χθες το δικο μου γλυκο, καρυδοπαστα και αγορασαμε τελικα απο ζαχαροπλαστειο.

Κοαλακι τωρα καθομαστε οι δυο μας...η μικρη κοιμαται...κουραστηκε σημερα παραπανω! Εχει και σχολειο αυριο!

Μια χαρα Ηλιοβασιλεμα μου το γλυκο σου....δεν πηραζει που δεν πετυχε το γλυκακι σου....

Εσυ πως εισαι;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου σόρυ που εξαφανίζομαι έτσι αλλά με το κιχ του μωρού τρεεεεεεεεεεεεεχω!!!!

Μαρακι μου καλα είμαστε!!!Προσπαθούμε να βρούμε ρυθμούς,πιστεύω ότι καλα παμε αν και νωρις ακομα αλλά κάθε μέρα και καλύτερα!!!!

Κοαλακι μουυυ ευχαριστώ για την ευχουλα!!!Μακάρι για να μην ταλαιπωρείται το μωρό πάνω απ'ολα!!!

Αγορομαμυ μουυυυυ καληνύχτα και ξεκουρασου!!!!Τώρα είσαι και στη φάση της υπνηλιας!!!Όσο μπορείς ξεκουρασου!!!!

Ριτσακι μου καλή σου νύχτα και όνειρα γλυκά!!!

Ηλιοβασίλεμα μου και του χρόνου να εισαστε καλα και να γιορτάσετε τον αντρουλη σου και να εισαστε τέσσερις!!!

1sh1p2.png

Μπαινω πολυ γρηγορα καθως θηλαζω να σας γραψω λιγα νεα απο το μετωπο:

Οι 2 μερες στο σπιτι ηταν μεν ιστορικες αλλα και πολυ κουραστικες.Αν δεν ειχε ερθει η μανα μου να μεινει μαζι μας μεχρι αυριο δεν την εβγσζα καθαρη.

Θηλαζω ολημερις και ολονυχτις αλλα δυστυχως το μπεμπακι εχει χασει 500 γρμ απο την ωρα της γεννησης.Η γιατρος που ηρθε σημερα μας ειπε να τον ζυγιζουμε καθημερινα και να ειμαστε σε επαφη.Προτεινε ειδικα αν χασει κι αλλο αυριο να του δωσω ξενο. Εγω επιμενω καο ειμαι εδω θηλαζοντας με ψευδοθηλες σε ρωγες πονεμενες πολυ σε σημειο κλαματος.

Ζωη.να σου ζησει το μωρακι.

Χριστινακι και Σοτσαφι με το καλο.

Μαη μου ειβαι οντως ευτυχια να τα βλεπεις μαζι τα αδεφδακια.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Μπαινω πολυ γρηγορα καθως θηλαζω να σας γραψω λιγα νεα απο το μετωπο:

Οι 2 μερες στο σπιτι ηταν μεν ιστορικες αλλα και πολυ κουραστικες.Αν δεν ειχε ερθει η μανα μου να μεινει μαζι μας μεχρι αυριο δεν την εβγσζα καθαρη.

Θηλαζω ολημερις και ολονυχτις αλλα δυστυχως το μπεμπακι εχει χασει 500 γρμ απο την ωρα της γεννησης.Η γιατρος που ηρθε σημερα μας ειπε να τον ζυγιζουμε καθημερινα και να ειμαστε σε επαφη.Προτεινε ειδικα αν χασει κι αλλο αυριο να του δωσω ξενο. Εγω επιμενω καο ειμαι εδω θηλαζοντας με ψευδοθηλες σε ρωγες πονεμενες πολυ σε σημειο κλαματος.

Ζωη.να σου ζησει το μωρακι.

Χριστινακι και Σοτσαφι με το καλο.

Μαη μου ειβαι οντως ευτυχια να τα βλεπεις μαζι τα αδεφδακια.

Υπομονη ΓΙΟΛΑ ΜΟΥ... Καλα κουραγια...!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...