Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Κοιτα χωρίς να θέλω να σε πανικοβάλλω εγώ δεν θυμάμαι τι φορούσα αλλά στην ωοληψια γδύθηκα και μου έδωσαν μια ρόμπα να βάλω και σκουφάκι στο κεφάλι οπότε φαντάζομαι ίσως να είναι έτσι σε κάθε κλινική. 
      επισης το επίδομα το παίρνεις άσχετα αν πετύχεις εγκυμοσύνη ή όχι. Εγώ το έκανα με την πρώτη εμβρυομεταφορα τα πήρα σε 20 μέρες. Στην δεύτερη εμβρυομεταφορα δεν δικαιούμαστε τίποτα ότι πήραμε πήραμε. 

Μόνο σε δημόσιο νοσοκομείο κάνουμε για το επίδομα ή και σε ιδιωτικη κλινική γίνεται ?

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Γέννησαν τα 2 κορίτσια μας?

Να είναι γερά και ευλογημένα τα παιδάκια σας!!!!Να σας δίνουν όλο χαρές!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥ,τοσα δόντια μαζί?Θα ταλαιπωρείται πολύ!Η δικιά μου έχει τα πανω ούλα πρισμενα και μελανά!!!Είχες νομίζω παρόμοιο προβλημα με τη ΦΜ,σωστα?

Η αγγελενια της ΜΑΥ ΜΑΣ βγήκε?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥ,τοσα δόντια μαζί?Θα ταλαιπωρείται πολύ!Η δικιά μου έχει τα πανω ούλα πρισμενα και μελανά!!!Είχες νομίζω παρόμοιο προβλημα με τη ΦΜ,σωστα?

Οχι καθολου ταλαιπωρια αυτη τη φορα παρολο που τα δοντια ειναι 6 μαζι. Στα πρωτα δοντια ειχαμε γκρινιες, διαροιες, σαλια, καταροη κλπ. Απλα τωρα εχει πολλααα σαλια παραπανω και αυτο λιγο με τη μυτουλα. Ναι απο τα 6 τα 2 ηταν μελανα και ξαφνικα κοκκινησαν και αρχισαν να βγαινουν μεσα σε λιγες ωρες τοσο γρηγορα που επαθα πλακα σε αντιθεση με τα πανω που ενω ειδα οτι σκασανε μεχρι να βγουν εντελως και να ολοκληρωθει το δοντι περασαν αρκετες μερες αλλα δεν ειχαμε μελανιασμα στα πανω, μονο στα κατω.

Ναι βγηκε η αγγελενια και ειναι μια χαρα...!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια μου γλυκα ηρθα... Τι κανετε???

Εμεις καλααα, καλεεεε βγαζουμε και αλλα δοντια, εχω χασει το μετρημα κυριολεκτικα. Ξαφνικα το απογευμα ειδα λιγο υγρη τη μυτουλα της φμ και προ στιγμην τρομαξα και λεω να της βαλω λιγο ορο και εκει που την ξαπλωσα και αρχισε να γκρινιαζει βλεπω και τι να δω??? 6 δοντια μαζι κατεβηκαν :shock::shock::shock: και εγω ελεγα ολες αυτες τι μερες ολο αυτο θα το περασουμε εντελως ανωδυνα??? γιατι μεχρι τις προαλλες δεν ειχε συμπτωματα αλλα απο εχθες εχει πολλαααα σαλια...

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε??? ολα οκ με το ιντερνετ??? γεννησαν η πατουσιτσα και η ζωητσα μας και ειναι ολοι τους καλα.

ΜΑΥ ΜΟΥ να χαρεις βεβαιαααααα.......!!!!!!!! Το κοριτσακι αου ανταποκρινεται πληρως και αυτο φτανει!!! Σημερα η φμ ειχε 2 καλτσες κανονικα και οχι 3 που φοραει συνηθως.

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ετοιμασε 5,6 κιλα μπριζολες για το φουρτουνακι.Ποσα δοντια θα βγαλει καλεεεεεεεεεε??????????

1sh1p2.png

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Που εισαι εσυυυυυυυυυυυυυυυυ???????????????Ειστε καλα???

Η Δημητρουλα??????????

1sh1p2.png

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ετοιμασε 5,6 κιλα μπριζολες για το φουρτουνακι.Ποσα δοντια θα βγαλει καλεεεεεεεεεε??????????

Μαρηηηηηηηηηηη μπηκαμε στην τελικη ευθεια για να ολοκληρωθει η νεογιλη οδοντοφυια. Αχ τι καλαααααααα........!!!!!!!!!!!!! Πολυ χαιρομαι.....!!!!!!!!!!!!

Εσεις τι κανετε??? διαβασα οτι ησασταν ησυχα παιδακια το βραδυ που περασε και το ιδιο ευχομαι για το βραδυ που ερχεται...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥ,τι κανεις φρεσκομανουλα?Πως τα πατε με τον μποτσακογιο?Ειναι καλα?

Καλα ειμαστε και μεις!Χαθηκαμε αλλα ειχαμε θεμα με το internet!Το ειχα αναφερει καποια στιγμη,αλλα ειναι δυσκολο μεσα σε τοσα μηνυματα να το συγκρατήσει κανεις!:)

Καλα ειναι η Δημητρουλα μου!Ετοιμαζομαστε να ''υποδεχτουμε'' και τα πανω δοντακια μιας και εχουν μελανιασει τα ουλα της!Ειναι πολυυυυυυυ ζωηρη!Λεει ''ντα ντα'',''για για'' και ''αντε''!Και κατι δικα της φυσικα!Εχει πολυ πλακα!

Ετοιμαζεστε για τις γιορτες?

Βγηκε η Αγγελενιαααααααα?Γιουπιιιιιιιιιιιιι!Μαυ μουυυυ!Ποσο χαιρομαιιιι!

Να ειναι παντα καλα το κοριτσακι σου!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσακια καλησπερα!!! τι κανετε?? χαθηκα σημερα γιατι ολη μερα ειμαι σε μια φαση ξαπλας!!! μονο τα βασικα εκανα και καθομαι ολη μερα στο κρεβατι και ειχα τον μικρο να παιζει γυρω γυρω!! Ειχα ανακατωσουρα περιεργη ολη μερα, οχι εντονη, λιγα πραγματα ακριβως οπως ειχα στην 1η εγκυμοσυνη!!! Συμπεθερααααα μαρη στειλτε κανενα δοντι και σε εμας!! Με το ζορι παει να βγει το 7ο! χαχαχα! θα γεννηθει το αλλο και θα βγαλει δοντια και ο Μητσος ακομα θα παλευει!!! για την ωρα δε με αγχωνει αλλα αμα ερθει το καλοκαιρι και δεν εχουμε ξεμπερδεψει θα ανησυχησω.. Θα σας καληνυχτισω επι τοπου κοριτσακια μου! Δεν κρατιεμαι απο την "κουραση" ! Καληνυχτα και φιλακια πολλα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Γεια σας κοριτσια!!! Ευχαριστω για τις ευχες! Και ανταποδίδω, να χαίρεστε τα μωρακια / παιδάκια σας και με το καλό οι εγκυουλες!!!!

Μαγειρεψα κοκκινιστο ντοπιο κοτοπουλο με πατατες τηγανητες και ζυμαρικα (οι πατατες της ζητησε η ζουζουνα μου).

Εχει ηλιο και πηγαμε μια βολτιτσα στη πλατεια που εχει στηθει ενα μινι συγκροτημα με καρουζελ,τρενακι και αλλα μικρα τετοια παιχνιδια.Εκανε η μικρη μας βολτες και το ευχαριστηθηκε!

Τωρα θα φαμε και ελπιζω να ξεκουραστουμε και λιγακι...Το απογευμα πιστευω θα ειμαστε χαλαρα...λιγες επισκεψεις περιμενω και λογικα θα τελειωσουμε νωρις! Καλυτερα για να περασουμε το βραδυ με τον αντρα μου ομορφα και ηρεμα....

Ηλιοβασιλεμα μου να χαιρεσε τον αντρουλη σου.....και οτι επιθυμει!!

Και συντομα να γινετε 4 μελη στην οικογενεια σας.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσακια καλησπερα!!! τι κανετε?? χαθηκα σημερα γιατι ολη μερα ειμαι σε μια φαση ξαπλας!!! μονο τα βασικα εκανα και καθομαι ολη μερα στο κρεβατι και ειχα τον μικρο να παιζει γυρω γυρω!! Ειχα ανακατωσουρα περιεργη ολη μερα, οχι εντονη, λιγα πραγματα ακριβως οπως ειχα στην 1η εγκυμοσυνη!!! Συμπεθερααααα μαρη στειλτε κανενα δοντι και σε εμας!! Με το ζορι παει να βγει το 7ο! χαχαχα! θα γεννηθει το αλλο και θα βγαλει δοντια και ο Μητσος ακομα θα παλευει!!! για την ωρα δε με αγχωνει αλλα αμα ερθει το καλοκαιρι και δεν εχουμε ξεμπερδεψει θα ανησυχησω.. Θα σας καληνυχτισω επι τοπου κοριτσακια μου! Δεν κρατιεμαι απο την "κουραση" ! Καληνυχτα και φιλακια πολλα!!

Αγορομμαμυ μου δεν σε προλαβα.....

Καληνυχτα Μαναρακι μου.....τα λεμε αυριο.

Φιλακια πολλα!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καληνυχτα συμπεθερα μου, υπομονη με τα της εγκυμοσυνης...!!!! Ξεκουρασου!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καλο βραδυ Αγορομαμμυ μου!Ευχομαι οι ανακατωσουρες που εχεις να ειναι για ευχαριστο λογοοοο!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ.γιορταζει ο αντρουλης σου?Να το χαιρεσαι καμαρι μου!Και αυτος να ειναι υγιης να χαιρεται την οικογενεια του,που συντομα ευχομαι να μεγαλωσει κι αλλο!:)

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,τι κανεις?Εισαι καλα?Εχεις προχωρησει με σαλπιγγοφραφια?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλο βραδυ Αγορομαμμυ μου!Ευχομαι οι ανακατωσουρες που εχεις να ειναι για ευχαριστο λογοοοο!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ.γιορταζει ο αντρουλης σου?Να το χαιρεσαι καμαρι μου!Και αυτος να ειναι υγιης να χαιρεται την οικογενεια του,που συντομα ευχομαι να μεγαλωσει κι αλλο!:)

Καλα ειμαι Μαρακι μου.....Μπα οχι δεν εκανα σαλπιγγογραφια ,λεμε μετα τις γιορτες να κανω.

Εσυ καλα εισαι Μαρακι μου;;

Η Δημητρουλα σου θα σε κανει Ντα ντα....αχ!!! και λεει και αντε!!

Αχ!! τωρα ειναι πανω στα τρελα της ε;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλησπερα κοριτσια!!!

Ριτσα , Μαρακι βορινο σας ευχαριστω για τις ευχες σας!!!

δεν ειχαμε πολλες επισκεψεις και ετσι τελειωσαμε νωρις...αλλα πολλααααααααα τηλεφωνηματα....ζαλιστηκαμε!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ η συμπεθερα μου ειναι εγκυος, εξου και οι ανακατωσουρες...;):-D

ΡΙΤΣΑΚΙ, ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ τι κανετε???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...