Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημεραααααααα κοριτσια μου... Τι κανετε???

Εμεις καλα, ξυπνησαμε 9 παρα :-D ηπιαμε γαλα και τωρα ξαπλωνουμε στο σαλονι και παιζουμε με κατι πλαστικα κουτακια που φοραμε στα ποδια μας :P. Σε λιγο θα φαμε φρουτακι και μετα αυγουλακι.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ τι κανετε??? παει το δεντρο??? στολιστηκε εκ νεου???

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε??? ευχαριστουμε για το μηνυμα της ΖΩΗΣ που μας μετεφερες. Το σημαντικο ειναι οτι ειναι καλα και οι 2 τους. Ολα τα υπολοιπα αν και στεναχωρα ειναι περαστικα. ΖΩΗΤΣΑ οποτε μπορεις μπες, θα σε περιμενουμε...!!! Παρεπιπτοντως σε λιγες μερες γενναει η φιλη και κουμπαρα μας που λεγεται και αυτη ζωη :P αλλα εχει αγορακι.

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ αντε και εσυ να πας στο γιατρο σου και να ειναι ολα ετοιμα...

Μενει το ΣΟΤΣΑΦΑΚΙ που και αυτο θα εχει το μωρακι του σε λιγες μερες. Κοριιιιιιιιτσιαααααααααααααα ολες θα κανουμε χριστουγεννα με τα μωραααααα μααααααας..........!!!!!!!!!!!!!!!! Μενει η ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ μου που θα εχει το ενα στη αγκαλιτσα της και αλλο στη κοιλιτσα της ;);):-D:grin:.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ να χαιρεσαι τον ανδρα σου, οτι επιθυμειτε, να ειστε καλα...!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ζωή να σου ζήσει η μπέμπα... γερό και καλότυχο!!!

Τι καλή που είσαι που μας σκέφτεσαι :tongue::tongue:. Μόλις γεννήσουμε και εμείς περιμένουμε λεπτομέρειες... Αλήθεια πόσο γεννήθηκε και λες ότι είναι μικρούλι?

Ιωάννα σε ευχαριστούμε για τα νέα... Τι κάνει η μικρή σου?

Και εγώ πάντως θυμάμαι τι χαρά έκανα όταν γέννησε η αδελφή μου!!! Είναι απίστευτα συγκινητική στιγμή! Και η αδελφή μου λέει... επιτέλους θα έχω και εγώ ένα μωρό για το οποίο θα είμαι η καλή θεία που θα παίζω μαζί του... αλλά δεν θα έχω την ευθύνη να το μεγαλώσω :wink::wink::wink:

Καλημέρα Κοαλάκι και αγορομάμμυ

Ποια άλλες είναι πρωινές????

kPAZp2.png

Κοριτσακια μου σημερα φαγαμε αρακα. Η φμ ηδη κοιμαται και εγω θα βγω να πλενω μπαλκονια και πατακια, οποτε σας ευχομαι καλο μεσημερι και καλη ορεξη...!!!

ΣΟΤΣΑΦΑΚΙ αντε περιμενουμε νεακια σου απο το γιατρο.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Γεια σας κοριτσια!!! Ευχαριστω για τις ευχες! Και ανταποδίδω, να χαίρεστε τα μωρακια / παιδάκια σας και με το καλό οι εγκυουλες!!!!

Μαγειρεψα κοκκινιστο ντοπιο κοτοπουλο με πατατες τηγανητες και ζυμαρικα (οι πατατες της ζητησε η ζουζουνα μου).

Εχει ηλιο και πηγαμε μια βολτιτσα στη πλατεια που εχει στηθει ενα μινι συγκροτημα με καρουζελ,τρενακι και αλλα μικρα τετοια παιχνιδια.Εκανε η μικρη μας βολτες και το ευχαριστηθηκε!

Τωρα θα φαμε και ελπιζω να ξεκουραστουμε και λιγακι...Το απογευμα πιστευω θα ειμαστε χαλαρα...λιγες επισκεψεις περιμενω και λογικα θα τελειωσουμε νωρις! Καλυτερα για να περασουμε το βραδυ με τον αντρα μου ομορφα και ηρεμα....

Διαφημίσεις

Θα περάσατε όμορφα με λίγο κόσμο και μετά με τον άνδρα σου :-)... Ούτως ή αλλιώς είναι μικρή ακόμα η Αγγελικούλα για να ξενυχτάει με πολύ κόσμο... έχει και σχολείο αύριο!!!

Εμάς έφυγε η πεθερά μου πριν λίγο και θα μείνω μόνη μου με τον άνδρα μου για τις επόμενες 3 μέρες ... που θα είναι καλό για να περάσουμε λίγο χρόνο οι δυο μας πριν έρθει η μπέμπα!!!

Αν και η πεθερά μου θέλει να επιστρέψει την Κυριακή για να έρθει μαζί μας στο μαιευτήριο τη δευτέρα το πρωί!!! Γενικά τα βλέπει λίγο λάθος και ελπίζω να της αλλάξουμε γνώμη... γιατί σκεφτεται να έρθει πριν βγω από το μαιευτήριο για να ετοιμάσει το σπίτι (που δεν υπάρχει κάτι να κάνει) και μετά να φύγει λόγω ότι θα είναι η μαμά μου... Αλλά αν βγω 23/12 από το μαιευτήριο (αποκλείεται να με βγάλει Παρασκευή ο γιατρός και ΣΚ δεν παίρνεις εξιτήριο)... μετά αν και δεν θα μπορώ τον πολύ κόσμο στο σπίτι... δεν έχει λογική να μείνει μόνη της τα Χριστούγεννα!!!

kPAZp2.png

Καλησπερα κοριτσακια μουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!

Ζωητσα μου και παλι σου ευχομαι να σου ζησει η μπεμπουλα σου,γερη και καλοτυχη στη ζωη της!!!!!!!Μην ανησυχεις κι ολες αυτο παλευουμε,να μπουμε σε σειρα!

Ιωαννακι μου τα μπιμπερο βοηθανε αρκετα νομιζω.Τα εχουμε τα πονακια μας απλα πιο ηπια.

Ηλιοβασιλεμα μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!Να ειστε καλα γεροι κι ευτυχισμενοι!!!!!

Μαρηηηηηηηηη κολακι μουυυυυυυυυυ,αγορομαμυ μουυυυυυυ,φουρτουνα και ταρζαν αλωνιζουν ε?????????χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!

Τρομερο ζευγαρι!!!!!!!!!!

Εμεις σημερα τα πηγαμε λιγο καλυτερα.Το βραδυ ξυπνησαμε μονο 2 φορες.Ολα περνουν σιγα σιγα τον δρομο τους θεωρω!!!!!

Παω να κανω καμια δουλιτσα οσο προλαβαινω και τα λεμε μετα κοριτσακια μου!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Φίλες μου γειά σας!!! Τί κάνετε;; Εμείς κάθε μέρα και καλύτερα!! Αχ να τολμήσω να πω οτι είμαι καταχαρούμενη;;;; Δεν εχω ακόμα πιστέψει οτι έχω δυο παιδάκια και τώρα που κοιμούνται και οι δύο, τις χαζεύω και δεν το πιστεύω!!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ευχαριστούμε για την ενημέρωση για τη Ζωίτσα μας! Νομίζω κάπου διάβασα οτι γεννήθηκε 2650 γιαυτό λεει μικρούλη!! Μια χαρούλα είναι!! Τα μωράκια μεγαλώνουν τοοοοοόσο γρήγορα!! Όσο για αυτό που λες για τον παιδίατρο είναι το πιό σωστό! Τόσον καιρό στην εντατική, ήταν ο μόνος που εξηγούσε σε όλους τους γονείς πως έχουν τα πράγματα! Κάθε μέρα που πηγαίναμε ευχόμασταν να είναι αυτός σε βάρδια!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ!!!!! Να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!! Και σου εύχομαι ειλικρινά, σύντομα να μπεις στη λίστα με την Αγορομάμμυ μας!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ πάτε να βρείτε ρυθμούς αγάπη;; Και μεις μες τη νύχτα, παρά το οτι είναι ήσυχο μωρό, μας αλλάζει λίγο τα πέταλα!! Αχαχαχαχα!!! Θα κάνουμε υπομονή!! Όσο αυξάνεται το βάρος τους, μειώνεται η ανάγκη τους για βραδυνα ταίσματα!! Εσένα θα εχει γίνει κοτζάμ παίδαρος!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ μου, ανυπομονούμε για τα νέα σου απόψε!!! Μόνο καλά νεάκια να μας φερεις!! Αυτό που λεει η αδερφή σου, το καταλαβαίνω απόλυτα!! Και γω με τα ανίψια μου το ίδιο αισθάνομαι! Τη μία, την έχω κιόλας βαφτίσει και τη λατρεύω! Αλλά και οι αδερφες μου με τα δικά μου τα παιδιά, έχουν έρωτα!! Όσο για την πεθερά σου, μην την παρεξηγείς, στο λέω εγώ που εχω τρελό θέμα με άλλους μες τα πόδια μου! Αλλά μόνο να βοηθήσει θέλει, οπότε αστην να κάνει αυτό που την ευχαριστεί! Αν πάλι σε αγχώνει, μίλησε το με τον άντρα σου, τουλάχιστον στο μαιαυτήριο, να πάτε οι δυό σας! Θύμισε μου πάλι πού θα γεννήσεις...

ΣΟΤΣΑΦΙ, περιμένουμε κ τα δικά σου νεάκια σήμερα!! Αντε λίγες μέρες μονάχα έμειναν, απόλαυσέ τες!!!

Οι άλλες οι φρεσκομανούλες που ειπναι;; Πήζουν;; Κορίτσια θα βρούμε ρυθμό και θα ξαναζωντανέψει το καφέ μας!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου, φιλάκια στην φουρτουνίτσα!! Πόσες κάλτσες φοραει σήμερα;; 😄😄😄😄

78xyp2.png

RUAmp3.png

Φίλες μου γειά σας!!! Τί κάνετε;; Εμείς κάθε μέρα και καλύτερα!! Αχ να τολμήσω να πω οτι είμαι καταχαρούμενη;;;; Δεν εχω ακόμα πιστέψει οτι έχω δυο παιδάκια και τώρα που κοιμούνται και οι δύο, τις χαζεύω και δεν το πιστεύω!!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ευχαριστούμε για την ενημέρωση για τη Ζωίτσα μας! Νομίζω κάπου διάβασα οτι γεννήθηκε 2650 γιαυτό λεει μικρούλη!! Μια χαρούλα είναι!! Τα μωράκια μεγαλώνουν τοοοοοόσο γρήγορα!! Όσο για αυτό που λες για τον παιδίατρο είναι το πιό σωστό! Τόσον καιρό στην εντατική, ήταν ο μόνος που εξηγούσε σε όλους τους γονείς πως έχουν τα πράγματα! Κάθε μέρα που πηγαίναμε ευχόμασταν να είναι αυτός σε βάρδια!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ!!!!! Να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!! Και σου εύχομαι ειλικρινά, σύντομα να μπεις στη λίστα με την Αγορομάμμυ μας!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ πάτε να βρείτε ρυθμούς αγάπη;; Και μεις μες τη νύχτα, παρά το οτι είναι ήσυχο μωρό, μας αλλάζει λίγο τα πέταλα!! Αχαχαχαχα!!! Θα κάνουμε υπομονή!! Όσο αυξάνεται το βάρος τους, μειώνεται η ανάγκη τους για βραδυνα ταίσματα!! Εσένα θα εχει γίνει κοτζάμ παίδαρος!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ μου, ανυπομονούμε για τα νέα σου απόψε!!! Μόνο καλά νεάκια να μας φερεις!! Αυτό που λεει η αδερφή σου, το καταλαβαίνω απόλυτα!! Και γω με τα ανίψια μου το ίδιο αισθάνομαι! Τη μία, την έχω κιόλας βαφτίσει και τη λατρεύω! Αλλά και οι αδερφες μου με τα δικά μου τα παιδιά, έχουν έρωτα!! Όσο για την πεθερά σου, μην την παρεξηγείς, στο λέω εγώ που εχω τρελό θέμα με άλλους μες τα πόδια μου! Αλλά μόνο να βοηθήσει θέλει, οπότε αστην να κάνει αυτό που την ευχαριστεί! Αν πάλι σε αγχώνει, μίλησε το με τον άντρα σου, τουλάχιστον στο μαιαυτήριο, να πάτε οι δυό σας! Θύμισε μου πάλι πού θα γεννήσεις...

ΣΟΤΣΑΦΙ, περιμένουμε κ τα δικά σου νεάκια σήμερα!! Αντε λίγες μέρες μονάχα έμειναν, απόλαυσέ τες!!!

Οι άλλες οι φρεσκομανούλες που ειπναι;; Πήζουν;; Κορίτσια θα βρούμε ρυθμό και θα ξαναζωντανέψει το καφέ μας!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου, φιλάκια στην φουρτουνίτσα!! Πόσες κάλτσες φοραει σήμερα;; 😄😄😄😄

Μαυ μουυυυυυυυυυυ!!!!Τι όμορφες στιγμες μας περιγραφεις!!!!Ποσο χαίρομαι που σε ακουω ευτυχισμένη!!!

Κι εμείς το ιδιο!!!Είμαστε ήσυχοι και το βράδυ γυμναστικηηηηηηηηη!!!!!!Αερομπιιιιιιιικ!!!!!

Ένα δυο ένα δυο τρίααααααααα!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

1sh1p2.png

καλημέρα κορίτσια...εμείς ακόμα εδώ!!μέσα στην κοιλιά!!!το βραδυ έχουμε γιατρό και θα σας πω νέα!!!

Σοτσαφακι μουυυυυυυυυ!!!!!Περιμενουμε νεακιαααα!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Τι ωραία που τα περιγράφετε οι νέες μανούλες... ακούγεστε τόσο χαρούμενες που ακόμα και η ταλαιπωρία φαίνεται ότι σας αφήνει αδιάφορες !!! :-) :-)

Μαυ στο Αρεταίειο θα γεννήσω... Όσο αναφορά την πεθερά μου περισσότερο για εκείνη το λέω παρά για εμένα... γιατί όπως το σκέφτεται θα ταλαιπωρηθεί χωρίς λόγο... γιατί τη Δευτέρα θα μπω το πρωί και στην καλύτερη θα γεννήσω μεσημέρι, αν όχι την επόμενη μέρα!!! Και δεν έχει ουσία να έρθει όσο θα είμαι στο μαιευτήριο γιατί δεν έχουμε κάτι σε εκκρεμότητα που πρέπει να κάνει....

Και φυσικά δεν θα ήθελα να μείνει μόνη της τα Χριστούγεννα... μου έχει σταθεί πολύ όλο τον καιρό... οπότε ακόμα και να είναι ζόρι για μένα τις πρώτες μέρες δεν νομίζω ότι θα ενοχλήσει η παρουσία της!

Αγορομαμμυ αλήθεια τι προτιμάς να είναι το μωρό... δεύτερο αγοράκι για να κάνει παρέα ο Δημητράκης (και να στολίζουν το δεντρο παρέα) ή κοριτσάκι????

kPAZp2.png

Α.... στο γιατρό θα πάω κατά τις 11 :confused::confused::confused:... οπότε δεν ξέρω αν θα σας στείλω σήμερα νέα... ανάλογα τι ώρα θα γυρίσουμε!!!

Χρηστινακι μουυυυυυυυ περιμενουμε νεακια!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσακια μου γλυκα ηρθα... Τι κανετε???

Εμεις καλααα, καλεεεε βγαζουμε και αλλα δοντια, εχω χασει το μετρημα κυριολεκτικα. Ξαφνικα το απογευμα ειδα λιγο υγρη τη μυτουλα της φμ και προ στιγμην τρομαξα και λεω να της βαλω λιγο ορο και εκει που την ξαπλωσα και αρχισε να γκρινιαζει βλεπω και τι να δω??? 6 δοντια μαζι κατεβηκαν :shock::shock::shock: και εγω ελεγα ολες αυτες τι μερες ολο αυτο θα το περασουμε εντελως ανωδυνα??? γιατι μεχρι τις προαλλες δεν ειχε συμπτωματα αλλα απο εχθες εχει πολλαααα σαλια...

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε??? ολα οκ με το ιντερνετ??? γεννησαν η πατουσιτσα και η ζωητσα μας και ειναι ολοι τους καλα.

ΜΑΥ ΜΟΥ να χαρεις βεβαιαααααα.......!!!!!!!! Το κοριτσακι αου ανταποκρινεται πληρως και αυτο φτανει!!! Σημερα η φμ ειχε 2 καλτσες κανονικα και οχι 3 που φοραει συνηθως.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...