Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ααα τι καλα εχει την ξαδερφουλα της η φουρτουνιτσα!!!

κοριτσακια μου θα σας αφησω γιατι μου χτυπα την πορτα η νυστααααααααα!!! καληνυχτα και φιλακια πολλα!!

Καληνύχτα καλό μου!!!!!

Καλή ξεκούραση!!!!Φιλακιαααααααααα!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΠΟΤΣΑΚΙ και ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ δεν λενε τα αδερφια σας θα βγαινουμε μαζι με τουσ ανηψιουσ για γκομενακια...:tongue::tongue::tongue: ???

Ουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!Μαρηηηηηηηηηηη εμένα λέει θα το παίρνει γυμναστήριο!!!!

Χαχαχαχαχα!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Τι αλλα νεα μαναρακι μου;;

Απο κρυω πως πατε;;

Δεν εχει πολυ κρυο, εχει ηλιο και αυτο μαλακωνει τον ψυχρο αερα που βγαζει το μεσημερι. Κατα εκει σε εσας ακουω οτι κανει ναζια ο καιρος και οτι θα πεσει η θερμοκρασια αποτομα.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Δεν εχει πολυ κρυο, εχει ηλιο και αυτο μαλακωνει τον ψυχρο αερα που βγαζει το μεσημερι. Κατα εκει σε εσας ακουω οτι κανει ναζια ο καιρος και οτι θα πεσει η θερμοκρασια αποτομα.

Ναι μας κανει ναζια .....εχει πολυ παγωνια....

Αφου την ξυλοσομπα δεν την εχω αφησει να σβησει.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσάκια μου παω να ξαπλώσω να κοιμηθώ όσο προλάβω!!!

Καληνυχτααααααα!!!!!Σας φιλώωωω!!!!!

Καληνυχτααααα, καλη ξεκουραση να εχετε....!!!!!!! Φιλακιααααα.....!!!!!!!!

Και εγω κοριτσακια μου γλυκα καληνυχτω, θα τα πουμε αυριο...!!!!!!!

Ονειρα γλυκα σε ολες.....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλες μου γλυκες και αγαπημενες!!! τι κανετε? εμεις καλα, ξυπνησαμε στις 8, πως το παθαμε!! Αυτη τη στιγμη που σας γραφω το χριστουγεννιατικο δεντρο κακοποιειται, ολα τα τουβλακια και κουκλακια βρισκονται πανω του!! Ο Μητσος αποφασισε να αλλαξει το στολισμο.. Αφου δε μπορει να το πιασει του πετα αντικειμενα.. Εχει ομορφη λιακαδα εδω αλλα κρρρρυο!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου,

Εμείς έχουμε γιατρό σήμερα το βράδυ... τελευταίο ραντεβού!!!! Αν όλα καλά, τη Δευτέρα γεννάμε... πέρασαν οι μέρες :-) :-) :-)

Σοτσάφι που είσαι??? Εσείς πότε θα γεννήσετε οεοοο!!!

Ηλιοβασίλεμα να χαίρεσαι τον άνδρα σου!!!

kPAZp2.png

καλημερα αυτο ειναι το μηνυμα της ΖΩΙΤΣΑΣ η οποια ζητησε να το μεταθερουμε εδω!!!!!!!!!!!

Καλημέρα! Γυρίσαμε χθες σπίτι μας!! Είμαστε μικρούλες και ζοριζόμαστε λιγάκι στο να πιάσουμε θηλή (η μανούλα έχει αρχίσει και πονάει). Κατά τα άλλα όλα καλά! Ο τοκετός ήταν περιπετιώδης και δύσκολος, θα σας τα πω όμως αφού γεννήσουν η Χριστίνα και το Σοτσάφι (αλήθεια, γέννησαν;). Κορίτσια μου, δύσκολο να προλάβω να μπω στο καφέ άμεσα, οπότε μεταφέρετε σας παρακαλώ το μήνυμά μου και δώστε φιλιά σε όλες!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μη σκας για το γλυκο!!!!!!!!

να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!!!!!!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ μ αρεσει η αντιδραση του μικρου!!!!!!!!!!!!οσο για τ αδελφια που λετε εμενα ειναι τρελαμενοι ειναι κ μακρια η κουνιαδα μου που ναι κ κοντα στον κοσμο της!!!!!!!!!1ηρθε προχτες κ εφερε στο παιδι σοκολατενιο αγιο βασιλη!!!!!!!!!!πως γινεται λεω να ειναι πιο χαρουμενοι παντα η οικογενεια της νυφης!!!!!!!!!!μπραβο για τις εξετασεις σου!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μια χαρα η φμ!!!!!!!!!κανει το παιδι πασαρελα!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ τι λεει ο γιος?τα μπιμπερο dr browns τα δοκιμασες τελικα?

ΡΙΤΣΑΚΙ τι κανεις κοριτσι?πες καλε την συνταγη για το ψωμι!!!!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ πως εισαι?περιμενουμε νεα μολις πας στο γιατρο!!!!!!

ΜΑΥ εμενα μου ειχαν πει οτι καλος παιδιατρος ειναι εκεινος που οταν φευγεις απ το ιατρειο του δεν εχεις αποριες!!!!!!!!οποτε αφου αρεσε αυτος κ στη Β αυτον να χεις!!!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...