Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

να 'μαι παλι!!! διαβασα ολες καλα ε!! πωπω πολυ ησυχια το καφε μας!!!

Ριτσακι μου σε ευχαριστω για τις ευχες σου!! Συντομα να εχεις ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου!!!!καλα ειστε??? τι μαγειρευεις???

Ηλιοβασιλεμα μου τι κανετε?? τι κανει το αστερακι σου??? ειπες εκμεκ??? ειπες ΕΚΜΕΚ???αααααααχ τρελαινομαι σου λεω!!!!

Γεια σου Αγορομαμμυ μου....σε ευχαριστω!!!

Φτιαχνω κοτοπουλο με μακαρονια και ψωμι,και το ψυνω στην ξυλοσομπα....

Ο Μητσακος σου τι κανει;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ξερεις κι εσυ συμπεθερα!!! αν θυμαμαι καλα η φουρτουνα το μοναδικο εγγονακι δεν ειναι?? ε ρε και καμαρωνουν αμα τα κυκλοφορουν στο δρομο, απαπαπαπα πως κανουν!!:D:D:D:D συγκινουμαι πολυ οταν τους βλεπω ετσι!

Εχει και ο αδερφος μου ενα κοριτσακι ακριβως 2 μηνες μεγαλυτερο απο τη φμ.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Γεια σου Αγορομαμμυ μου....σε ευχαριστω!!!

Φτιαχνω κοτοπουλο με μακαρονια και ψωμι,και το ψυνω στην ξυλοσομπα....

Ο Μητσακος σου τι κανει;;

καλα ειμαστε Ριτσακι μου!! τι ωραια πραγματακια μαγειρευεις!!! και η μαμα μου εψησε εχθες ψωμι στην ξυλοσομπα, φαγαμε σημερα και ηταν υπεροχο!!!! και γενικα τα παντα μαγειρευει εκει και γινονται υπεροχα!!! φετος εβαλαν την ξυλοσομπα και σωθηκαν!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια μου να μαι και εγω... Πως ειστε??? κρυωνετε κατα εκει???

Εμεις εδω ετσι και ετσι, εχει ηλιο και "σπαει" λιγο το τσουξιμο!!!

Μολις κοιμησα τη φμ η οποια σημερα οοολο το απογευμα εκτος απο τις 3 καλτσες που φορουσε ειχε στο ενα της ποδι ενα αγαπημενο της κολαν φορεμενο :mrgreen::mrgreen::mrgreen: αβυσσος η ψυχη τους :rolleyes:.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ πως πατε??? τι κανει ο μητσος??? χαρηκα πολυυυ που οι εξετασεις σου ειναι καλες... Καλη εγκυμοσυνη να εχεις...!!!

ΜΑΥ ΜΟΥ χαρηκα επισης που η μ πηρε τα πανω της... Οσο για τον γιατρο θα επιλεξεις αυτον που σε κανει να νιωθεις ασφαλεια και σιγουρια εχωντας τον. Οσο για την αλλη παιδιατρο, μονη της πιστευω "εφυγε", σε εβγαλε και απο τον κοπο και την δυσκολη θεση με την συμπεριφορα της.

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ πως εισαι??? ολα καλα???

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ να χαιρεσαι τον ανδρουλη σου, οτι επιθυμειτε...!!! Ωραιοοοο το εκμεεεκ...!!!

Σημερα θα φαω γαλα με δημητριακα.

Koalaki μου καλα ειμαι ....απλως εκανα δουλειτσες και χαθεικα!!!

Εσυ καλα εισαι μαναρακι μου;;

Η Φουρτουνιτσα σου τι κανει;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εχει και ο αδερφος μου ενα κοριτσακι ακριβως 2 μηνες μεγαλυτερο απο τη φμ.

αααα δε το θυμομουν! νομιζω ομως ο αδερφος σου δε μενει εκει ε? ε ρε φουρτουνες το σοι!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

καλα ειμαστε Ριτσακι μου!! τι ωραια πραγματακια μαγειρευεις!!! και η μαμα μου εψησε εχθες ψωμι στην ξυλοσομπα, φαγαμε σημερα και ηταν υπεροχο!!!! και γενικα τα παντα μαγειρευει εκει και γινονται υπεροχα!!! φετος εβαλαν την ξυλοσομπα και σωθηκαν!

Εγω δυστηχως μονο ψωμι ψυνω γιατι την εχω στο σαλονι και στην κρεβατοκαμαρα κοντα και θα μυρεισουν ολα.......:(:(.

Αλλα το ψωμι γινεται φοβερο!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Μεχρι προτεινως ηταν αθηνα, τωρα ηρθε με μεταθεση εδω :-D.

ααα τι καλα εχει την ξαδερφουλα της η φουρτουνιτσα!!!

κοριτσακια μου θα σας αφησω γιατι μου χτυπα την πορτα η νυστααααααααα!!! καληνυχτα και φιλακια πολλα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Koalaki μου καλα ειμαι ....απλως εκανα δουλειτσες και χαθεικα!!!

Εσυ καλα εισαι μαναρακι μου;;

Η Φουρτουνιτσα σου τι κανει;;

Καλα ειμαστε και εμεις...

Τι ωραια φαγια που κανεις!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κορίτσια κι εγώ συγκινούμαι που τους βλέπω!!!!

Ο αδερφός μου το ιδιο και χειρότερος!!!!χαχαχαχα!!!!!!

καλε ο αδερφος μου εχει χαζεψει!!!! μενει Αγγλια και τον αλλο μηνα επιστρεφει μονιμα και το μονο που λεει ειναι με το που θα πατησει Ελλαδα να ερθει στον "σιφουνα" οπως τον λεει!! και εχθες του εγραψα οτι ειμαι εγκυος και πηρε τηλεφ χεσμενος απο χαρα και ελεγε "που ειναι το μικρο μου το ανηψι, πες του να βγει!!!!!" :tongue::tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

κοριτσακια μου θα σας αφησω γιατι μου χτυπα την πορτα η νυστααααααααα!!! καληνυχτα και φιλακια πολλα!!

Καληνυχταααααα....!!!!!! Φιλια στο γαμπρο!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καληνυχτα Αγορομαμμυ μου.....τα λεμε....Φιλακια πολλα!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...