Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Θα ρωτήσω κάτι μη σοβαρό σε σχέση με τα υπόλοιπα μας θέματα και ξέρω πως κάθε γιατρός έχει διαφορετική άποψη αλλά όσες είστε στο πρώτο τριμηνο κάνετε νύχια; Δεν με καίει να τα έχω βαμμένα αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσιαααααααααααα τι κάνετε καλεεεεεε???

Χαθήκαμε σημερα γιατί είχαμε το συνηθισμένο ξενύχτι και είπα να ξεκουραστώ λιγακι μιας και έρχεται και η μαμά μου κάθε μέρα αλλά δεν μπορώ να πω ότι ξεκουραστηκα!!!!Απλά χαλαρωσα λίγο!!!!

Λοιπόν δεν ξέρω αν σας το είπα αλλά οταν ήμουν στο χειρουργείο την ώρα που ήταν να με κλείσουν ο γιατρός μου είδε μια κύστη γυρω στα δέκα εκατοστά στη δεξιά ωοθηκη και ανησύχησε αλλά τελικά μιας και με είχε ανοιξει μου την καθάρισε γιατί σε δυο μήνες έπρεπε να κανω πάλι χειρουργείο.Να είναι καλα ο άνθρωπος!!!Τελοσπάντων αυτό που ήθελα να πω είναι ότι βγήκε η βιοψία κι ευτυχώς είναι όλα καλα!!!Από τις ορμόνες της εγκυμοσύνης μου είπε δημιουργηθηκε αλλά ήταν πίσω από τη μήτρα και στο υπέρηχο δεν φαινότανε!!!!

Ουφ ησύχασα και με αυτό!!!

Δεν θυμόμουν αν σας το είχα πει γιατί από τη στιγμη που έβγαλαν το μωρό καλα δεν με απασχόλησε τίποτα!!!

Παω να διαβάσω νεα κι έρχομαι!!!!!

Μποτσακι μου καλησπερα!! Δε νομιζω να το ειχες αναφερει για την κυστη, μπραβο που ολα ηταν καλα!! Ποναει ο μικρουλης ακομα ε? Ψυχουλα μου!!!! καντον πολλες πολλες αγκαλιτσες!!! Δε μας ειπες, οι γονεις σας εχουνε ξετρελαθει με τον μικρο???

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαυ μου εχεις καθε δικαιωμα να αλλαξεις παιδιατρο στην Β. και να έχεις κοινό γιατρό και για τα δυο παιδιά.

Εγω ειχα την ιδια παιδιατρο απο νεογεννητη μεχρι πριν λιγους μηνες αλλα τον τελευταιο χρονο η συμπεριφορα της με εκανε να αποφασισω οτι οταν θα χρειαζομαι ιδιωτη παιδατρο θα πηγαινω αλλου!!!!!! Και σκεψου οτι σιγουρα θα το μαθει η πρωτη παιδιατρος μιας που στη πολη μου ολοι και ολοι 4-5 παιδιατροι υπαρχουν.....

Αγοραμαμυ μου ασε για καρυδοπαστα πηγαινα.....σε εκμεκ θα καταληξουμε! ;)

αχ Ηλιοβασιλεμα μου εμεις εχουμε μονο 2 παιδιατρους εδω!!! οποτε οι επιλογες δεν ειναι πολλες.. και την αλλη παιδιατρο την αντιπαθω απο τη φατσα και μονο!! αυτη που παω τον μικρο ειναι αυτη που ειχε και εμενα οταν ημουν μικρη. τουλαχιστον εχει μεγαλη εμπειρια... η Αγγελικουλα σου ανυπομονει για τη γιορτη του μπαμπα?

to1Np2.png

KCkop2.png

Μποτσακι μου καλησπερα!! Δε νομιζω να το ειχες αναφερει για την κυστη, μπραβο που ολα ηταν καλα!! Ποναει ο μικρουλης ακομα ε? Ψυχουλα μου!!!! καντον πολλες πολλες αγκαλιτσες!!! Δε μας ειπες, οι γονεις σας εχουνε ξετρελαθει με τον μικρο???

Aγορομαμυ μουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!

Κατ'αρχην χαιρομαι πολυ για σενα!!!!!Οι εξετασεις ειναι τελειες και προχωρας!!!!!!!Ολα θα πανε τελεια κοριτσακι μου!!!!!!Ο Μητσος μας αρχισε να δειχνει ε???χαχααχαχαχχαχααχαχαχα!!!!!!!!!!!

Οι δικοιμας ειναι τοσο ευτυχισμενοι που δεν περιγραφεται!!!!!!

Δεν τους εχω ξαναδει ετσι!Ειναι ταλαιπωρημενοι ανθρωποι κι αυτοι με πολλες δυσκολιες και τους βλεπω να λαμπουν!!!!!!!Λαμπουν στην κυριολεξια.Νομιζω ειναι πιο ευτυχισμενοι κι απο μας!!!!!Δεν μπορω να το περιγραψω!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσάκια να μαι πάλι!! Μπήκα να σας πω, οτι ήρθε ο παιδίατρος και βρήκε μια χαρά το κοριτσάκι μου και πόσο χάρηκα δέ λέγεται!!!!!

2840 τη ζύγισε, σε μία βδομάδα δλδ που την έχουμε πάρει, εχει πάρει 300 γραμμάρια!! Τι ευτυχία!!!! Θα ξαναρθει την άλλη βδομαδα πάλι, που θα πρεπει να κάνουμε το εμβόλιο για τα πνευμονάκια της! Και αποφάσισα να αναλάβει αυτός και τη Βασιλική! Τον συμπάθησε πολύ και εκείνη και άλλωστε με τα εμβόλια της Β, έχουμε τελειώσει. Λυπάμαι πολύ για την προηγούμενη παιδίατρο, όμως λίγο πικράθηκα που δε με πήρε κανένα τηλέφωνο να δει αν βγήκαμε απο το νοσοκομείο. Επιπλέον το θεωρώ λίγο πιο βολικό να έχω έναν γιατρό, παρά δύο!

Συμφωνείτε εσείς;

Μαυ μουυυυυυυυυυυυυ τι κανετε???????Τι υπεροχα νεα!!!!!!

Τελεια το κοριτσι μας πηρε φορα και δεν την σταματα τιποτα!!!Ειναι και στο σπιτακι της μεσα στη ζεστασια και την αγαπη ποιος την πιανει!!!!Ειναι πολυ ομορφο αυτο που ζεις και με τις δυο σου κορες!!!!!!

Οσο για την παιδιατρο οπου εσυ νομιζεις οτι ειναι καλυτερα για τα παιδια σου.Κι εμενα αυτη που ηρθε μου την συστησαν πολλες.Ειναι καινουργια και εχει παρει ολο τον κοσμο.Κι εγω εντυπωσιαστηκα απο το ποσο με ηρεμησε και οποτε την παιρνω ειναι ηρεμη κι ευγενικη και με καθοδηγει χωρις να με κανει να νιωθω ασχημα!!!!!!!!!

1sh1p2.png

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ εμενα ακομα δεν λεει πολλες λεξουλες, μονο τα απλα και ευκολα: μαμα, μπαμπα, γιαγια, παπππα (παππουσ), τατα, γαβ γαβ και αιιιιι....!!!!!!! :D:D:D.

ΜΑΥ ΜΟΥ εγω να δεις γελια που κανωωω... ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΣΑΣ ΛΕΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.......!!!!!!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ναι μακρυναν αρκετα, τα παινω κοτσιδουλα ολα μαζι. Περιμενεις σημερα κοσμο???

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ καλα κανεις και χαλαρωνεις, το εχεις αναγκη!!! Οσο για την κυστη περαστικα και εφοσον δεν εδειξε κατι η βιοψια και ΑΓΥΡΙΣΤΑ λοιπον...!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Μαυ μου τι ωραιο διαλογο κανετε με την Β. και εσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!! την φανταστηκα την σκηνη απολυτα!!!!!!!!!!!!!

Φιλακια σε ολες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χριστινα χριστουγεννιατικο μενου απο τωρα;;;;;;;;;;;;;;;;; Καλα κανετε!!!!!!!!!!

Ριτσα καλα;;;;; ενταξει με το θεμα που σε ταλαιπωρησε; ηρεμησες απο πονους;

ο αντρας σου με την μεση του;

Εγω παιδια...απο την κουραση και το τρεξιμο της ολης μερας....αφησα πατημενο λαθος κουμπι στον φουρνο και τελικα το γλυκο εμεινε ημιτελες...Δεν φουσκωσε σωστα και το εκοψα και το φυλαξα να το φαμε σαν κεικ....Πηγα και παρηγγειλα ενα εκμεμ απο ζαχαροπλαστειο γιατι δεν ειχα το κουραγιο να φτιαξω εξ αρχης τιποτα.....Στεναχωρεθηκα και νευριασα με το χασιμο χρονου, κοπου και εξοδων...

Τελος παντων αυριο οταν θα τρωω το εκμεκ, θα τα ξεχασαω ολα!!!;)

Ηλιοβασιλεμα μου δεν πηραζει!!!!!!Θα εισαι και ξεκουραστη αυριο που γιορταζει ο αντρουλης σου!!!!Συμβαινουν κι αυτα!!!!!

1sh1p2.png

Aγορομαμυ μουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!

Κατ'αρχην χαιρομαι πολυ για σενα!!!!!Οι εξετασεις ειναι τελειες και προχωρας!!!!!!!Ολα θα πανε τελεια κοριτσακι μου!!!!!!Ο Μητσος μας αρχισε να δειχνει ε???χαχααχαχαχχαχααχαχαχα!!!!!!!!!!!

Οι δικοιμας ειναι τοσο ευτυχισμενοι που δεν περιγραφεται!!!!!!

Δεν τους εχω ξαναδει ετσι!Ειναι ταλαιπωρημενοι ανθρωποι κι αυτοι με πολλες δυσκολιες και τους βλεπω να λαμπουν!!!!!!!Λαμπουν στην κυριολεξια.Νομιζω ειναι πιο ευτυχισμενοι κι απο μας!!!!!Δεν μπορω να το περιγραψω!!!!!!!!!!

μπορω να σε καταλαβω!!! οι γονεις μου ξανανιωσαν απο τοτε που γεννησα! καλα δε σου συζητω τωρα που εμαθαν για το δευτερο, ειδικα ο αδερφος μου εχει χαζεψει!!! η πεθερα σου εχει παρει μεγαλη χαρα κι εκεινη που ειναι μοναχουλα ε?? ειχε ερθει στο μαιευτηριο εκεινη? ναι ο Μητσος δειχνει εδω και καιρο απλα σημερα ειπε "κοιτα" χαχαχαχα!! επισης του λεγαμε να δειξει τα δοντια του και τεντωνε τα χειλη του σαν αλογο:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

to1Np2.png

KCkop2.png

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ εμενα ακομα δεν λεει πολλες λεξουλες, μονο τα απλα και ευκολα: μαμα, μπαμπα, γιαγια, παπππα (παππουσ), τατα, γαβ γαβ και αιιιιι....!!!!!!! :D:D:D.

ΜΑΥ ΜΟΥ εγω να δεις γελια που κανωωω... ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΣΑΣ ΛΕΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.......!!!!!!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ναι μακρυναν αρκετα, τα παινω κοτσιδουλα ολα μαζι. Περιμενεις σημερα κοσμο???

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ καλα κανεις και χαλαρωνεις, το εχεις αναγκη!!! Οσο για την κυστη περαστικα και εφοσον δεν εδειξε κατι η βιοψια και ΑΓΥΡΙΣΤΑ λοιπον...!!!

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!Αρχισε την κουβεντα το κοριτσι μας?χαχαχαχααχαχαχα!!!!!!!!!!!!Πως να μην εισαι ερωτευμενη καλο μουυ????Εδω εχω αρχισει να ερωτευομαι τον γιο μου εγω που ακομα δεν μπορω να το πιστεψω οτι ειναι εδω τον βλεπω τον αγγιζω!!!!!!!!

1sh1p2.png

μπορω να σε καταλαβω!!! οι γονεις μου ξανανιωσαν απο τοτε που γεννησα! καλα δε σου συζητω τωρα που εμαθαν για το δευτερο, ειδικα ο αδερφος μου εχει χαζεψει!!! η πεθερα σου εχει παρει μεγαλη χαρα κι εκεινη που ειναι μοναχουλα ε?? ειχε ερθει στο μαιευτηριο εκεινη? ναι ο Μητσος δειχνει εδω και καιρο απλα σημερα ειπε "κοιτα" χαχαχαχα!! επισης του λεγαμε να δειξει τα δοντια του και τεντωνε τα χειλη του σαν αλογο:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ναι και η πεθερα μου το ιδιο!!!!!!!!Στο μαιευτηριο δεν ηρθε της ηταν δυσκολο αλλα ηρθε αμεσως στο σπιτι!!!!!

Σου λεω ειναι ολοι τοσο ευτυχισμενοι!!!!!!!!Λαμπουν!!!!!!

1sh1p2.png

αααα καλε κι εμεις ειπαμε γαβ σημερα!! γαβγιζε το σκυλι των γονιων μου και στο τελος αφου το λεγαμε συνεχεια το ειπε κι εκεινος. Καλα ουτε εμενα λεει πολλα, το μαμα-μπαμπα-γιαγια ειναι τα συνηθισμενα και πλεον σπανια το παππου παρολο που εχει τρελη αδυναμια στον παππου. Μετα μονο σαχλαμαριτσες που κανει, το λιονταρι, την αγελαδα,το παπακι, τωρα δε θυμαμαι να λεει κατι αλλο!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Αγουλο αγουλο :mrgreen::mrgreen::mrgreen: ε??? αααρε μητσοοοο!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναι και η πεθερα μου το ιδιο!!!!!!!!Στο μαιευτηριο δεν ηρθε της ηταν δυσκολο αλλα ηρθε αμεσως στο σπιτι!!!!!

Σου λεω ειναι ολοι τοσο ευτυχισμενοι!!!!!!!!Λαμπουν!!!!!!

μποτσακι μου σε καταλαβαινω απολυτα τι εννοεις!!! δεν ειναι τυχαιο αυτο που λενε του παιδιου μου το παιδι ειναι δυο φορες παιδι!!!! χαζευουν!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Φανταζομαι χαρα ε οι δικοι σου ανθρωποι ???!!! Η ευτυχια δεν λενε διπλασιαζεται κοκ ??? στους γονεις μας χανεται το ακριβες νουμερο που δηλωνει την ευτυχια καθω επικρατει και το "του παιδιου μου το παιδι, 2 φορες παιδι μου..." και αν προσθεσεις σε αυτο τον ερχομο ενος δευτερου παιδιου...παει χαθηκε, εεεεφυγε η ευτυχια!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

μποτσακι μου σε καταλαβαινω απολυτα τι εννοεις!!! δεν ειναι τυχαιο αυτο που λενε του παιδιου μου το παιδι ειναι δυο φορες παιδι!!!! χαζευουν!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑ τηλεπαθειαααααα..???????!!!!!!!!!! Εγω γραφω για εσενα και εσυ για το μποτσακι.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Φανταζομαι χαρα ε οι δικοι σου ανθρωποι ???!!! Η ευτυχια δεν λενε διπλασιαζεται κοκ ??? στους γονεις μας χανεται το ακριβες νουμερο που δηλωνει την ευτυχια καθω επικρατει και το "του παιδιου μου το παιδι, 2 φορες παιδι μου..." και αν προσθεσεις σε αυτο τον ερχομο ενος δευτερου παιδιου...παει χαθηκε, εεεεφυγε η ευτυχια!!!

ξερεις κι εσυ συμπεθερα!!! αν θυμαμαι καλα η φουρτουνα το μοναδικο εγγονακι δεν ειναι?? ε ρε και καμαρωνουν αμα τα κυκλοφορουν στο δρομο, απαπαπαπα πως κανουν!!:D:D:D:D συγκινουμαι πολυ οταν τους βλεπω ετσι!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...